[REPLY]
Lufthavnen er fin, flot og ny, men er det den bedste? Nej! Amsterdam Schiphol og München Franz Josef Strauss lufthavnene er klart meget bedre. De er så store, nye og moderne og har et væld af forskellige ting man kan begive sig til, men lufthavnen i CPH er udmærket, men har få gange oplevet personalet som værende rigtig sure og triste. Men det er få gange, andre gange har de været søde og hjælpsomme.
Tobias fandt anmeldelsen nyttig
det er noget af en tilsnigelse at påstå, der er flere internationale terminaler i cph. "terminal" betyder selvstændig enhed, men "terninalerne" har hverken selvstændig sikkerhedskontrol eller selvstændig bagageudlevering. Det betyder lange, meningsløse vandreture f.eks. fra indtjek i den såkaldte terminal 3 halvvejs over til 2'eren for at komme gennem sikkerhedstjek, og så tilbage mod treeren, hvis man f.eks. skal uden for EU. frem og tilbage er lige langt.
Jeg flyver en del og stort set altid gaar alt glat i Kastrup.
Super at komme til fra lufthavnen med tog.
Sikkerhedskontrollen kunne nogle gange godt gaa hurtigere, men det gaelder nu for de fleste lufthavne.
Kl. 13 søndag 4.7.10, (meget stor rejsedag) gik jeg gennem glasdørene til terminal 3, fandt en ledig checkin-maskine, havde problemer med mit kort, så jeg måtte bruge booking-nummer, fik boarding-pass m.m., afleverede kuffert og her provede de at løse mit kortproblem, gennem security og stod så i afgangshallen kl. 13.08. Meget fornemt.
Kl. ca. 21 (fodboldkamp) søndag 11.7.10 kom jeg hjem fra Reykjavik. Hvilken forskel. Der var ikke mange mennesker, men der var vogne overalt, toilettet jeg brugte var meget slidt og gammelsnavset, baggagen kom hurtigt, ingen pas- eller toldkontrol, totalt fedtet gulv, tung stank af cigaretrøg (!), flere vogne, begge elevatorer i udu - og for at gøre hjemkomsten helt øv, var der problemer med højttalersystemet på perronen. Hm.
Hejsa
Vi plejer at rejse fra Jylland men fik en rejse fra CPH. vi ankommer til CPH terminal2 den virker ikke særlig ren.
Vi leder efter kuffert mærker og finder standerenn hvor de nok engang har været, en medarbejder kommer forbi og siger at de er sparet væk og kan købes i kioskerne i stedet.
Det er også fair nok men, hvorfor får man ikke fjernet standeren som alt andet lige var brugt som skraldespand det var bestemt ikke noget kønt syn. Og måske også det der gav en helhed at en beskidt lufthavn.
Ringede for at forhøre mig om plads forhold i lufthavnen og blev rådgivet til at bestille med det samme, og fik besvaret mine spørgsmål om sikkerhed i lufthavnen og om håndbaggage på en professionel og positiv måde.
En af de sjældne perfekte kundeservicecentre der findes i Danmark - Både velinformerede, velvidne, friske, søde og professionelle.
Perfekt hjemmeside, til en perfekt lufthavn. Andet er der vel ikke at sige?