We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Crosscafe anmeldelser

Crosscafe Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Crosscafe før du handler og giv selv din bedømmelse af Crosscafe 1
Middel
6.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Crosscafe

Rå kylling

Jeg spiste for nylig frokost buffet på Cross café, og jeg fik et stykke kylling der var helt råt og blodigt indeni. Det var helt vildt ulækkert - ikke nok med det sagde tjeneren bare at det er jo hvad der sker. Sådan noget må bare ikke ske og jeg sætter aldrig mine ben der igen!

Crosscafe

De gør mig vrede - INGEN drikkepenge

Cross er en Café, belliggende i Århus Centrum. Maden smager dejligt. Men servicen er elendig. Ja, ikke engang et 'velbekom' får man, og personalet har mere tid til at stå at snakke privat om, hvor meget hinanden får i løn, og hvem der først skal gå, i stedet for at servicere. Jeg er meget skuffet over caféen da servicen desværre ikke løber op til deres kvalitet af mad. Prisniveauet ligger højt, og der mangler vejledning i deres menukort. Endvidere kan man ikke bestille bord via. deres hjemmeside, hvilket også trækker ned.

Er Crosscafe din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk