25. august 2010
Ekstremt god service
hurtige og venlige! Service af højeste kvalitet! Anbefales.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Crtv
9. oktober 2009
Måske Danmarks bedste service...
Det er nu tredje gang jeg handler ved CRTV, og trods mine tidlige positive erfaringer med butikken blev jeg også denne gang positiv overrasket over deres høje serviceniveau…
Købte Panasonic TV (TX-L37G10E). Havde forinden brugt meget tid på at undersøge muligheder og forhandlere på nettet. Jeg ringede til CRTV med spørgsmål til et konkret tv og fik nogle gode og ærlig svar i et sprog som var til at forstå! Fik virkelig fornemmelsen af, at de ønskede at hjælpe mig med at finde netop det tv, der passede til mig og mine behov.
Selvom CRTV viste sig ikke at være billigst med det pågældende tv, valgte jeg alligevel at købe det hos dem, da jeg ikke er i tvivl om, at hvis der bliver problemer med tv’et, så vil CRTV være en medspiller og ikke en modspiller…
Alt i alt kan jeg kun anbefale CRTV – ikke mindst hvis man ønsker kompetent vejledning og god behandling. At butikken derudover ofte ligger blandt de billigste med deres produkter, er jo kun et ekstra plus…:-)
28. juli 2010
Rigtig hurtig
Gode opdateringer, hurtig levering, fornuftige priser, kan ikke være bedre.
23. juni 2010
Kanon hurtige
Bestilte tirsdag eftermiddag og modtog varen med omdelingen onsdag.
Så kan det jo ikke gå hurtigere - total glad kunde
Erik
5 point
1 Anmeldelse
26. maj 2010
Superhurtige
Bestilte tirsdag - varen var der onsdag.
Meget tilfreds.
8. maj 2010
Lynhurtig ekspedition
Varen var fremme dagen efter bestillingen. Priser helt i bund.
10. marts 2010
fin service, venlighed og hastighed.
Klart anbefalelsesværdigt.
Niels
15 point
3 Anmeldelser
19. januar 2010
Fik mail om bestillingen med det samme. Produktet kom dagen efter. Fornemt.
5. januar 2010
5 stjener
Hurtig og god betjening.
Produktet svarer til det ønskede.
Jesper
40 point
12 Anmeldelser
4. januar 2010
Fantastisk
Superb service! Hurtigt effektivt og rigtig søde mennesker. God og stabil service. Svarer hurtigt på mails og er meget fleksible.
Service, service, service.
Her køber jeg også mit næste TV.
29. december 2009
En God oplevelse
Jeg bestilte en Panasonic barbermaskine. Den kom allerede dagen efter. Endvidere er der en meget nem og overskuelig tilgang til ordrestatus så man kan følge sin ordre. Der var desuden vedlagt en pose slik til at hygge sig med foran TVet. Det er også med til at gøre det til en rar handelsoplevelse
7. november 2009
perfekt sagsbehandling
Jeg bestildte en Bose Soundlink højtaler om lørdagen og modtog den med posten om tirsdagen. Ud over den helt perfekte sagsbehandling ved bestilling og levering er produktet helt fantastisk
29. oktober 2009
Jeg følte god tillid med det samme.
God tilbagemelding og hurtig levring + konkurencedygtigpris
28. oktober 2009
Hurtig levering - alt er som forventet
digital modtager til modtagelse af DR-HD kanal (mpeg4)
Særdeles tilfredsstillende
cBetjening og service helt i top
28. oktober 2009
Hurtig og korrekt levering - fin service
Mpeg4-tuner
19. oktober 2009
Eminent service.
Kan varmt anbefale, købe fra dette firma. Super hurtig levering. Og stod det til mig, skulle de have 10 stjerner.
Vh. Verner Enghave.
30. september 2009
Super !
Bose mobile in-ear-headset. Svarer helt til forventningerne. Varen var ikke på lager da den var ny, men blev sendt samme dag den blev modtaget i forretningen. Forinden mails fra forretningen med info. Varen var her den lovede dag - pakket med en pose Haribo! Uhm, sikke en "sød" overraskelse. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
22. september 2009
Super handel
Jeg købte et Bose Companion 3 sæt til min PC. Pakken var der dagen efter og alt var som det skulle være, ingen problemer !
Kan kun anbefale at handle her. Patrick
25. juli 2009
dette firma ville jeg betro hvad som helst !!!
skrevet med få ord,så bliver alt som de lover. Jes Blæsbjerg ( Bornholm )
6. juli 2009
God og hurtig betjening.
Varen blev sendt umiddelbart efter bestilling. Fin service, fuld tilfredshed fra min side.
13. juni 2009
Super betjening, rådgivning og leverings tid.
Har købt et Panasonic digitalkamera LUMIX DMC-TZ7. Kunne have fået samme kamera i andre netshop, til et par hundrede kroner billigere, men så var det parallel import uden dansk brugermenu i kameraet og jeg gik efter et kamera med dansk brugermenu. Fin telefonisk kundebetjening.
9. juni 2009
Super betjening+leverings tid.
Det kan ikke gøres bedre og det er det hele..
3. maj 2009
Super rådgivning
Har købt et sæt Bose hørertelefoner, og levering allerede dagen efter, super rådgivning via telefonen, kan bestemt anbefale andre og handle her
10. februar 2009
Super handel
Købt Pioneer DVR-LX61D til en super pris hos CRTV. Super fin hjemmeside hvor det er nemt at finde rundt og gennemføre bestillingen. Desuden masser af oplysninger mht. pris, fragt, lager status, garanti, samt en fin beskrivelse af produkterne (på dansk).
Fragtprisen indregnet i vareprisen = super. Det er meget irriterende når andre forhandlere lægger en mindre formue for forsendelse oven i købsprisen.
Leveringstid som foreskrevet (2 dage). Forsendelsen godt (og anonymt) indpakket. Det "smutter" nogle gange for andre forhandlere.
Alt i alt en super forhandler, som jeg gerne benytter igen.
9. december 2008
Kanon service
Bestilte søndag aften Panasonic Bluray afspiller BD30, blev kontaktet telefonisk
mandag og gjort opmærksom på at de faktisk havde en nyere og bedre
model til samme pris BD35 hvilken blev modtaget til middag idag tirsdag. Kanon service.
7. november 2008
Hjælpsom og pålidelig
CRTV var meget hurtige til at hjælpe med nogle tekniske spm om panasonics produkter. Efter bestilling af varen ankom denne allerede 1-2 dage efter.
7. oktober 2008
Hurtig og god service
Jeg købte for et stykke tid siden et vægophæng/beslag til en fladskærm. De reagerede lynhurtigt med svar på forespørgsel, og jeg modtog det dagen efter.
dokky
Fredericia, DK
28 point
4 Anmeldelser
7. april 2008
SUPER!!!
Tirsdag bestilte jeg et Panasonic kamera i sølv. Farven var ikke på lager og jeg blev inden for 1 time gjort opmærksom på at det kom i løbet af næste dag. Panasonic havde problemer med ordrebehandlingen, som jeg også blev gjort opmærksom på. Fredag fik jeg en mail at kameraet blev sendt med lørdagsekspres (Post Danmark) Og jeg havde det kl 9 lørdag morgen. Jeg synes der var en fremragende service hele vejen og jeg vil ikke tøve et sekund med at handle hos crtv.dk igen.
27. juli 2010
Ekstremt...