We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Csbolig anmeldelser

Csbolig Logo
Kunderne om Csbolig : »Still waiting for money from my deposit, though it has been 15 months since I've moved out!« »Grisk & Ikke til at få fat i« »000« 9
Lavt
3.1 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)

Udvalgt anmeldelse om Csbolig

Csbolig

ikke tilbage betaler depositum.

Csbolig betaler aldrig lejerens depostitum tilbage, ejeren spiller smart i en mercedes og bedragere utrolig mange folk, øvrigt er han pisse grim..

den bedste måde behandler dem på er at lad være med betale hus lejer efter du har opsagt lejligheden, så kan de ren og op.

Csbolig

I have moved from my appartment at Nørrebro 2 in Sønderborg in August 2010. Have been fighting with CS Bolig to get my deposit back for 3 months. I've got only part of it back and around 1000 DKK was not returned, excuse being that they will pay it later. It has been 15 months, and I still can not get my money back.
After spending 1 month on calling Claus from CS BOlig every day and writing every week, I have finally got the answer, that they will pay my money within 2 days. Still receiving nothing after a week, I have been calling Claus 20! times a day and wirting him every day. He either does not pick up his phone or switch it off. My email messages are still being ignored. I can not call it anything else but cheating and am trying to find out what authorities I should contact on this matter.

Just out of the curiousity: I will write the updates on how the situation is developping every week on Trustpilot, and let's see how long time more it will take me to get my money back.

Grisk & Ikke til at få fat i

Jeg har boet til leje hos CS Bolig (Claus Schmidt) Sønderborg siden 15.03.10 og har haft et hav af problemer på det år. Det har regnet ind, mangel af skraldespand, mangel på varme etc.... Det har CS.Bolig så "prøvet" at udbedre efter 20 opkald og beskeder... Men lige lidt har det hjulpet... Så bestilte jeg på udlejers regning en kloarkmand ud og han kunne fortælle at kloarksystemet var ulovligt...! NU er så det værste af alt sket ! I 2 måneder har der været problemer med at vandet tager hundred år om at forsvinde i afløbet, både i køkken og badevær. NU er den hel gal
Kloarken skyder "hømhøm" op i brusekabinen og toilettet skyller nærmest slet ik ud, har ringet og ringet, lagt beskeder på telefonsvarer... 1 million gange, han meldte så endelig tilbage d. 28.02.10 og skulle da nok sende en kloarkmand ud. Idag 08.03.11 har jeg selv måtte få fat i Vandforsyning for at få det ordnet, nu holder jeg simpelthen huslejen tilbage indtil han får ordnet kloarksystemet, så må vi se om det er noget der kan få ham "ud af røret"

• pia
  • sønderborg, DK
  • 1 Anmeldelse

Pas på... du vil ikke opleve at dine henvendelser bliver taget alvorligt.. uanset hvad problemet måtte være ! Du vil blive snydt og behandlet som luft ! Find en anden udlejer.

Pia Skriver fandt anmeldelsen nyttig

Csbolig

Ikke skyggen af en stjerne, kan der blive tale om cs bolig er bare underlavmålet

De er på højde med Låsby Svendsen

manglende tilbagebetaling af indskud

Jeg fraflyttede et lejemål i oktober, og har til dato stadig hverken hørt fra fimaet eller modtaget frafytningsraport eller indskud.....

endnu en sag for bolignævnet.

Hold jer langt væk !!!!!

Hvis du ønsker at bo til leje under de dårligste forhold ? Ja så flyt ind hos C.S Bolig !!! Men ønsker du at komme i kontakt med udlejer, ønsker gode boligforhold osv. kan jeg kun sige HOLF JER LANGT VÆK, fra alt some har med denne bolig-haj at gøre. Bare google ham og se om du kan finde noget possitivt om C.S.Bolig, tror ikke det er muligt ! ! !

Csbolig

Haven't got my deposit back

I have moved out of my appartment more than 2 months ago, and still haven't got my deposit money back. When i call them a women called Helle keeps saying that money are on the way, she will check it and call me back in 5 min. I've never received any of her calls:( When i call back to the office, the right person is not on place and they say again they will contact me.
Last week i've finally got promised that i will receive money by last Friday. With no money on my account this week i call them... and they are closed!
I am thinking about calling the police and reporting them for stealing. I don't know what i as a foreigner can do to get my money back :(

Bliv IKKE lejer hos Cs. Bolig

Kæresten og jeg stod og manglede en lejlighed og havde ALDRIG hørt om C.S bolig før. Men takket ja til en lejlighed på Løngangen, vi havde boede der en lille måneds tid og der fald alle de øverste skabe ned i køknet + emhætten :o . Og det viste sig at de skabe som skulle kunne klare til mange kg kun lige var sat op på en lille søjle hele vejen hen.
Vi ringet og fik klaget og HELDIGVIS erstattet alt det der var gået i smadder, og fik at vide at efter nogle dage ville der stå en håndværker klar til at ordne det. Vi havde fået at vide at de håndværker C.S bolig har at de var tysker, men sjovt for ham som dukket op hjemme hos og kun intet tysk, Dansk eller engelsk. En uge efter kommer jeg hjem fra arbejde og det første syn der møder mig er vand overalt i stuen som stryger ned og løber ned af væggene, så jeg måtte skynde mig at finde alle mine gryder samt balje og hvad der ellers kunne samle vand også få ringet. Og det viste sig at vandrørne var gået, så alt det vand der kom ned til os var de andres toiletvand og badevand. :s Nums. Vi fik 1 dag til at blive genhuset 100 meter længer ned af gaden, og der boede vi 1 1/2 mdr også flyttet vi ud af C.S bolig HELDIGVIS. !! Vi havde også defekte stikkontakter som ikke sad fast inde i væggen, vores trægulv splintret ( der fik vi en håndværker over og sat nogle søm i hist og pist og mere kunne de ikke gøre), døren i badeværelset defekt var utæt og det ville de ikke ordne, vores kosteskab så fin ud, ud af til men var hurtigt blevet lavet og der vi satte vores ting ind begynde det at vakle, i kælderen var der vandskader og mug over alt og loftet var fyldt med døde duer. ! Vi har været ude og klage op til flere gange før de tog til overvejning at ordne nogle af de ting, og vi blev slet ikke mødt med god service samt kun sure medarbejder.
Cs. Bolig er LANGT fra professionel da de fortæller andre om utrolige oplysninger, da Lena Nielsen ikke arbejder for Cs bolig men kender til oplysninger som ikke er nævnt nogle steder på siden på facebook imod Cs.Bolig.

Csbolig

Hold jer langt væk fra Cs.bolig.

Hold jer langt væk fra Cs.bolig...Det er ikke en boligforening, men en privat bolig-haj der prøver at snyde alt og alle, så snart i har skrevet under på en kontrakt. i kan søge på bilgalleri og se hved folk mener om cs.bolig eller søg på facebook under (imod cs.bolig)

Daniela og pia fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk