We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cshandel anmeldelser

Cshandel Logo
Kunderne om Cshandel : »Super service og levering« »Forkert leveret vare....æuh!« »Upåklagelig !« 5
Godt
7.3 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Super service og levering

Fik hurtigt svar på mit spørgsmål over mail, allerede nogle timer efter jeg sendte den. Bestilte varen mandag aften, og onsdag ankom pakken. Så kun positive ord herfra.

Cshandel

Langsom levering men fik varen

Havde håbet på hurtigere levering - men jeg fik da de varer jeg bestilte.

Cshandel

Langsom levering og respons på emails.

Der mangler lidt på logistikken, så man får svar tilbage på evt. udsolgte/restore vare med det samme - eller i det mindste indenfor 1 døgns tid.

Desværre gives svar først efter 10 dage, hvis nogle vare alligevel ikke kan leveres, inden da er fakturaen fremsendet, som om alt er på lager og leveret.
Så ikke lige en butik, til dem som vil varene, indenfor et par dage.

Et godt råd er at maile forinden, så man undgår at lægge ordre på ting, som er i restordre.
Hvis bare svartiden kunne holdes til maksimalt et døgn, samt hurtigere information om leveringsstatus, så fik de en stjerne mere.

Forkert leveret vare....æuh!

CS handel - I har rod i varenumrene :o((
Jeg bestilte: "5 stk. 11490 - Aftapningshane Til Regntønder
AFTAPNINGSHANE TIL REGNTØNDER Passer til 1/2" slanger. "
Der er endda et billede af hanen, så der er ingen tvivl!
....og hvad får jeg tilsendt: 5 stk. standardhaner til vandbeholder, som jeg ikke kan bruge til noget!!! Det var lige nøjagtig den vigtigste vare, som jeg havde ventet på !!! med venlig hilsen Finn Pedersen ordre nr.32297.

Upåklagelig !

Nem bestilling; fejlfri levering.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk