Execution time: 1953ms

28 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

4. januar 2009

God hjemmeside med varieret sortiment

Som 1. gangs købende var det en meget tilgængelig hjemmeside. Samtidig hurtig levering.

Udvalgt anmeldelse om Cueshop.dk

Lige til og effektivt

Cueshop.dk markerer sig ved ikke blot at have et flot udvalg, men også præsentere det på en let og tilgængelig måde. Der er ikke en overflod af små detaljer, extra features og andet tingeltangel, der generelt blot generer mig som køber og leder tnaker mere hen på et gamesite freemfor en seriøs handel. Til gengæld er der tilstrækkeligt med flotte billeder, der let giver indikationer af, hvorledes varen ser ud.
Det er nemt at navigere rundt på sitet, og informationen kan let fås, men smides ikke unødvendigt i ansigtet på den erfarne køber.
Som en lille ekstra detalje, er der adgang til forums m.m, hvilket giver det sidste indblik i, at få kreatørerne bag sitet, er pool ikke kun en forretning, det er en livsstil.
Godt gået.

24. december 2008

Nice

Jeg bestilt en kø og noget tilbehører, det gik ingen tid plus fik jeg lidt extra...
Udover det ringede jeg og fik super servic !!!!!!

Super!

Jeg bestilte 1 kø + taske
Der gik 3 dage og så kom det med posten, gratis fragt, kridt og voks :) meget lækkert:)
Så cueshop fortjener 5 stjerner ...

Fin fin service

Let overskuelig hjemmeside. Varerne kom til tiden uden problemer. Ved bestilling anden gang var en enkelt kø ikke på lager hvilket resulterede i at Cueshop ringede til mig og informerede om en forsinkelse på 2 dage. Det er service!
Kim fra Cue-shop har en kedelig "Københavner dialekt" og derfor kan det kun blive til 4 stjerner. :-)

/Henrik

9. december 2008

Velfungerende shop og god service

Da jeg bestilte var butikken først lige startet op, så var lidt problemer med online-betaling og produkter der ikke var hjemme, men fik lidt guidance og et godt tilbud og har fået en kø jeg er rigtig godt tilfreds med... Kan helt sikkert anbefales...

-sådan skal det gøres

• .
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Effektiv og god service

En meget effektiv og bruger venlig side. Som nybegynder har man alt den hjælp man skal bruge. Dog var mit "grej" forsinket i 2 dage, men et kald fra en af de øverste og en undskyldning var meget tilfredsstillende.
Derfor hele 5 stjerner.

8. december 2008

Super service og super kvallitet

Cueshop.dk har en fantastisk ligetil hjemmeside, der er nem at navigere rundt på. Udover dette, har det udstyr jeg har modtaget været i en super kavllitet, og aldrig haft problemer med leveringen. så alt i alt en super service og 5 stjerner her fra :o)

Go Service, goe priser

har købt hos cueshop.dk 2 gange nu, har kun positive ting at sige om shoppen!

22. august 2008

Alletiders pool-netbutik

Her er der virkelig god service. Hvis jeg har efterspurgt varer, som ikke fandtes i sortimentet - ja så kunne Cueshop skaffe det hjem. Cueshop giver en god hjælp til at finde de rigtige produkter.

1. august 2008

En af de bedre net shops

nemt og overskueligt. Lækkert udvalg:)

21. juli 2008

Nemt og simpelt

Fin service, fin hjemmeside som er nem og overskuelig - og hurtig levering. CueShop kan jeg kun anbefale til andre, da man samtidigt sparer penge på selv de dyreste pool-køer. :-)

14. juli 2008

Genialt

Det var bare super det hele..

11. juli 2008

Gennemtænkt - overskueligt og flot design

Let at navigere rundt og finde den vare jeg ønskede, samt der gives gode demonstrationer af f.eks køerne hvorledes de samles osv.
Leveringstiden var upåklagelig.

11. juli 2008

Pooleren

Service i top priser i bund, det har jeg at sige, har købt en del ting der inde, de har sku styr over det, og fin webside :)

10. juli 2008

go webshop!

godt udvalg, god service. min vare var ikke på lager.. jeg fik derefter personlig kontakt fra cueshop der fortalte mig at min var villle være forsinket en dag. kanon service drenge!!

26. juni 2008

5 guns ud af 5 guns

Købte min sidste poolkø her, sparede ca. 800 kr. sammenlignet hvad jeg skulle have givet for den i Kbh. Leveringen kom som lovet 2 dage efter, hvilket er flot på en eksklusiv poolkø men ikke kan forvente de havde lagt inde med på lager... Men det gjor de :-) I pakken var der en lille overraskelse, der satte punktumet. Det er ikke sidste gang jeg køber mit grej her. 5 ud af 5 guns! herfra

19. juni 2008

Cueshop - alt i top

Lad mig tillade at starte med en floskel - kanon hjemmeside; stort udvalg, formuftige priser og gode muligheder for at gøre sig klog på det tilhørende forum!

Men for at aflive floskelen i denne sammenhæng: Beskrivelserne er gennemførte, gode billeder af alle produkter samt fornuftige beskrivelser, dog nogle af dem på engelsk, men hey, det kan vi vel alle sammen læse :P

Alt i alt super hjemmeside med hurtig levering.

16. juni 2008

Nemt, hurtigt og stort udvalg af køer... var meget svært at vælge en, da de har så mamge fede billige køer!! :D

Hvis de ikke er allerede, så tror jeg de bliver danmarks storste pool kø forhandler!!

Simpel Og Super Lækker Service

Nemmere bliver det ikke. Med et site der er simpelt og overskueligt, nemt at bestille fra, og en super hurtig levering. Mere kan man ikke forlange.

Kanon ;)

En Kanon hjemmeside.

Jeg har givet 5 stjerner til denne hjemmeside som jeg varmt vil anbefale til andre, da leveringen af varene komme hurtig og her behøver man ikke vente 14 dage for at få sine bestilte vare hjem, mit kom dagen efter:)De scoore også et par ekstra stjerne for at yde en rigtig god kundeservice og her mener jeg at det har ligeså meget at sige om hjemmeside at man også kan få telefonisk service og det kan man bestemt i cueshop og man får en professinelt vejledning når man henvender sig til dem. Men 5 stjerne er for lidt til en Kanon virksomhed som cueshop. Og jeg vil lige benytte lejlighede til lige sig tak for en KANON service

16. juni 2008

Super Kvali til billige penge!!!

Spiller på "motionsniveau" og har lige bestilt herfra;-) Og jeg lyver ikke når jeg siger jeg er blevet en bedre pool-spiller efter jeg har fået min "professionelle" kø herfra;-) Samtidig så kom den dagen efter jeg havde bestilt, hvilket er en super service, så kun ros herfra...

Søren A

16. juni 2008

SUPER god service og kvalitetsvare!

Servicen var i top hel vejen igennem da jeg handlede her.

Da jeg havde nogle spørgsmål ang. varen kontaktede jeg dem og der gik ikke fem mnutter så havde jeg fået fyldestgørende svar på alle de spørgsmål jeg havde!

Rigtig favorable priser og hurtig levering

Kan kun anbefale Cueshop.dk på det kraftigste!!

• soladk
  • frederiksberg, DK
  • 33 point
  • 5 Anmeldelser

Fedeste poolkø'er

5 her fra bliver ikke bedre

Dinpris.net bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.dinpris.net ikke publicerer anmeldelsestekster

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Nettjek.dk bruger

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (25 anmeldelser)
dinpris.net (1 anmeldelse)
nettjek.dk (2 anmeldelser)

Cueshop.dk Support

Om supporten

Billardkøer & Pool køer til netpriser, Cueshop.dk er en billard webshop med speciale i billardkøer. Stort sortiment billige priser! hurtig levering fragt 35 kr, find din drømme billardkø her.

Vi bor Rydevænget 45 , st. th
8210 Århus V
Denmark

Alternativer til Cueshop.dk

Prispresseren

Flemming Eriksen : "Intet at klage over, varen klar som sædvanligt, altid rare og hjælpsomme mennesker i butikken. Kun +++++++ herfra. Mvh Flemming" Læs mere

4 timer siden

Hardballshoppen

Anker sort : "Nu har jeg handlet flere gange hos Hardballshoppen, og hver gang den samme professionalisme" Læs mere

34 timer siden

Bibob

Rikke Kjær Jensen : "Hurtig problemfri overførelses af numre. Super hurtig og venlig kundeservice Kanon billigt! What more do you want!!!" Læs mere

3 dage siden

billard · pool · sport · sportsartikler · webshop Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og