We are hiring!

Besvarelse fra Customcake

[DATE]

[REPLY]

Customcake Logo
Kunderne om Customcake : »SUPER ARBEJDE & SERVICE« »FANTASTISK!« »Fremragende bryllups kage« 8
Godt
8.5 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

FANTASTISK!

Vi har brugt Customcake flere gange og hver gang har det været en succes!

Printene er af høj kvalitet og den service vi har fået har været fantastisk!

Udvalgt anmeldelse om Customcake

SUPER ARBEJDE & SERVICE

Har bestilt et utal af marcipan tryk hos Linda Custom Cake.
Fremragende service og super FLOTTE tryk.

Vi har så mange glade kunder, som får flotte kager med marcipan tryk.

Så de Varmeste anbefalinger til Linda

Hilsen
Gitte Amtkjær
Holstebro

Fremragende bryllups kage

I forbindelse med vores bryllup bestilte vi et marcipantryk med et billede af os. Deres tryk var meget bedre en jeg havde regnet med kunne lade sig gøre. Jeg havde en idé om at lave vores bordkort på et stykke marcipan med påtrykt navn, der skulle lægges henover et marcipanbrød. Customcake fangede vores idé og bordkortene blev lige som vi havde forventede. Jeg kan varmt anbefale at bruge customcake. De kan deres kram.

Fødselsdag 80 år

Nemt og let at bestille, fik det til den bestilte dato, pæn print og så smagte det også godt

Alletiders fødselsdagside

Marcipan med foto til fødselsdagslagkage

super idé

har købt flere macipanprint, super kvalitet, altid god kundeservice og altid levering til tiden :-)

kun ros til Linda fra Kongåbageriet

super hjemmeside

Det er fordi der er en umådelige kæmpe service fra denne virksomhed, vi er altid godt til freds med det hun laver og det er en super god ide.
Knus Mette Sönder Aabybro

Rigtig fedt

Vi er så glade for det stykke marcipan vi har modtaget fra CustomCake. Det gjorde dagen til noget helt specielt, og det var et stort samtaleemne lang tid efter!
Og det fungerede rigtig fint med posten, selvom jeg var lidt skæptisk for om det nu kunne lade sig gøre!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk