Anette
29. juli 2010
5 stjerner, fin service.
5 stjerner til Cyclingshop.dk, Roskilde. Jeg har for et par år siden købt et pulsur hos Cyclingshop.dk, hvilket jeg har været fuldt tilfreds med. Fornylig købte jeg et par kombipedaler (til både almindelige sko og cykelsko); da jeg kom hjem med dem, manglede nogle reflekser i pakken. Jeg ringede til Cyclingshop og fik straks eftersendt reflekserne. Før købet havde jeg lidt mailkorrespondance med firmaet, hvilket var en stor hjælp, og efterfølgende har de givet den supergode service at eftersende nogle andre skruer, da de til klamperne medfølgende skruer ikke kan bruges i mine cykelsko. Jeg synes, Cyclingshop.dk yder en rigtig god service i en imødekommende og hjælpsom tone, en ren fornøjelse at handle der.
Desværre har jeg endnu ikke monteret og afprøvet kombipedalerne, da jeg ikke kan få de gamle af og er nød til at vente, til jeg kan få hjælp med det - men det har jo ikke noget med Cyclingshop.dk at gøre :-)
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om www.cyclingshop.dk
Toki
30. maj 2010
Et godt cykelsite til alle former for motionister.
Jeg har altid fået de ting som jeg har bestilt hos CyclingShop.dk uden problemer. Og når der på deres hjemmeside skrives at leveringstiden er 1-3 dage, så går der 1-3 dage (og ikke mere) før man har sine varer. Udvalget er stort og varieret og det er rigtig mange valgmuligheder i de enkelte kategorier.
Tina
29. juli 2010
Lynhurtig levering
Bestilte en genopladelig Stigma forlygte om formiddagen. Om eftermiddagen fik jeg en mail om at den var afsendt og næste dag kom posten med min cykellygte.
Anders
28. juli 2010
Super betjening & Hurtig levering..
Det er ikke første gang jeg har bestilt hos Cyclingshop.dk, og absolut heller ikke sidste.. Synes deres service er 100% i orden :)
28. juli 2010
Cyclingshop - En god måde at få lækkert cykeltøj på
Jeg købte diverse cykeltøj via nettet. Jeg valgte selv at hente det, da jeg bor i nærheden. Er dog lidt i tvivl om indehaveren synes det var et irritationsmoment, at jeg gerne ville prøve tøjet når nu forretningen primært forhandler via nettet? Hvis det var min forretning ville jeg have lavet et prøverum som service for de kunder der selv møder op.. Alt mersalg er vel en fordel?
Ved spørgsmål via mail får man hurtigt svar.
Camilla
27. juli 2010
Købte 2 svedtrøjer og 2 cykelbukser. Alt passede fint i henhold til de anbefalinger der var på hjemmesiden. Nem og overskuelig hjemmside. Hurtig levering.
Kunde
26. juli 2010
Udmærket hjemmeside, stor sortiment, excellent leveringstid
Polar cykel computer, CS500+cadence.
Axel
26. juli 2010
Cyklingshop leverer bare varen til den billigste pris - og det er i bedste kvalitet
25. juli 2010
Nemt og enkelt, som forventet
Skulle bruge et par slanger, solbriller, taske og et par handsker, bestilte lørdag og det kom mandag. Det er 3` gang jeg handler hos Cyklingshop, som "sædvanlig" så kommer den rigtige varen hurtig
kvalitet - præcision - gode tilbud
gennem flere år har jeg handlet udstyr - f.eks. cykeltøj - udstyr til min cykel.
Det slår aldrig fejl, varen kommer hurtigt og problemfrit.
Desuden er Cyklingshop's hjemmeside glimrende samt overskuelig.
Det sidste jeg købte var en cykeltrøje.
Finn J
25. juli 2010
Hurtig levering, ingen brok ved returnering, ekstra service
Jeg købte en vinterjakke sidste år hvor lynlåsen gik i stykker efter et par måneder, fik pengene tilbage med det samme, idet det viste sig at modellen var udgået.
Har købt ved Cyclingshop 3-4 gange, får hurtigt varen leveret og ekstra service oveni såsom et par ens gratis drikkedunke.......seriøs forhandler, kan anbefales!
Gode handler
Jeg har benyttet Cycling shop nogle gange og har altid fået rigtig god service. Jeg går måske mest efter tilbud etc. så derfor giver jeg kun 4 stjerner, da de store størrelser ofte mangler i en del at tilbudene. Jeg vil dog klart anbefale andre at handle her :-)
Thomas
alt lige efter bogen
hurtig ekspedition, hurtig levering. nem netshoop at finde rundt i. :-)
kenneth
25. juli 2010
fint hurtigt og godkendt!
Cykeludstyr fra cyclingshop.dk...
Kender ikke gutterne personligt, men en håndskrevet hilsen med ros fra årets La Marmotte var der med:-)!
varerne kom hurtigt - ingen problemer!
SUper service!
Bruger dem gerne igen...
Hurtig og præcis levering
Den lovede vare til den lovede pris :o)
Jens
Meget prof. e-handelsbutik
MEGET hurtig levering - og tilbagemelding på spg. omkring størrelse på tøj. Herudover let at returnere varer, hvis det er nødvendigt via medsendt formular. Kan bestemt anbefales.
Kasper
24. juli 2010
Levering kom som oplyst indenfor et bestemt antal dage. Produktet var i orden, og der var de nødvendige dokumenter med i leveringen!
Susanne
Kanon service!!
Cyclingshop.dk: Super service, god vejledning i telefonen og spot on produkt! (Cykelshorts)
John
24. juli 2010
Jeg syntes behandlingen er fin og var meget overrasket over at varen var der så hurtig. jeg giver 4 stjerner (man kan altid forbedre sig )
erik
23. juli 2010
TOPKLASSE
jeg har købt en Selle Italia sadel hos cyclingshop.dk,de er lynhurtige og leverer superservice
mvh
erik
Heine
22. juli 2010
Helt i top!
Købte 2 foldedæk hos Cyclingshop.dk til den rigtige pris :)
Nemt og med hurtig levering. Kan klart anbefales.
Anmeldelse
Har bestilt spinningsko og efterfølgende klamper til disse. Et irretationsmoment var at få skoene og der ikke var klamper med. Fair nok at der ikke gør, men så gør opmærksom på det når man bestiller skoene.
Ellers var alt super.
Michael
Sigma 1909 STS
Bestilt en cykelcomputer om formiddagen, plukket fra lager i løbet af dagen , afhentet/leveret næste dag! Hvor er det bare nemt og behageligt.
aad
Service helt i top
Anmeldelse af Cyclingshop.
Min mand handler en del hos Cyclingshop, har købt meget tilbehør, især tøj, til ham selv.
Ifm. hans fødselsdag bestilte jeg varer hos Cyclingshop, helt nøjagtig nogle gode cykelhandsker. Deres hjemmeside er brugervenlig og meget overskuelig, priserne er yderst konkurrencedygtige og leveringen kom hurtigt..
Alt i alt har det været en god oplevelse at handle med Cyclingshop, og jeg vil til enhver tid anbefale andre at handle hos dem..
19. juli 2010
Hurtig levering og super service
''Jeg havde bestilt en hometrainer, en dvd film samt noget andet udstyr.
De havde desværre pakket en forkert dvd film til mig noget som jeg først opdager efter jeg havde taget foilen/filmen af, jeg sender straks en mail hvor jeg forklare problmmet og iløbet af en halv time havde jeg fået svar tilbage at de ville sende den rigtige, samt en label så jeg kunne sende den forkerte retur uden omkostninger.
Super flot, mine vare komme iøvrigt dagen efter jeg bestilte dem.
Her vil jeg helt sikker handle igen.
Michael
Sikkert og gnidningsløst
Nye pedaler bestilt fredag aften - modtaget med posten tirsdag... monteret tirsdag aften og afsted igen.... Sikkert og gnidningsløst!
Super service !
Bestilte mandag formiddag, havde det tirsdag eftermiddag, og tingene er bare som det skal være !
18. juli 2010
Fin hjemmeside, ordrebekræftelse og dag til dag levering!
Arne
17. juli 2010
cykel sko
jeg giver 5 stjerner. fordi. størrelse. pris ogleverings tid lever op til det der blev lovet.
PaFr
20 point
4 Anmeldelser
16. juli 2010
Service i top - kvaliteten kunne være bedre
Jeg købte et par briller med udskiftelige glas og plads til brillelinser
Højre glas faldt ud ved minimal bevægelse i stellet så jeg kørte til CS og de tog et par andre briller fra hylden som viste sig at have samme fejl. Næste par var mere stabile MEN det højre glas sidder ikke så godt som det venstre.
Jeg bruger briller og skal have styrke for at kunne se ordentligt - det betyder at jeg skal bruge mere på at få sat glas med styrke i indsatsen end selve brillen koster - så jeg skal helst kunne stole på kvaliteten
CS yder en god service (tilbød staks pengene tilbage - men det er jo brillerne jeg skal bruge) jeg har handlet der før og gør det helt bestemt igen !
Kim
16. juli 2010
5 stjerne for hurtig betjening
Jeg har købt en cykel computer (Sigma) hos Cyclingshop.
Website er overskuelig, nem at navigere rundt i, godt produktoversigt, nemt at oprette sig som kunde, og virkelig nemt at bestille.
Min cykelcomputer kom dagen efter med posten!!!!!super service......kan kun anbefale Cyclingshop.
Iøvrigt synes jeg at de 5* NÆSTEN IKKE SKAL VÆRE OPNÅELIGT....MAN SKAL ALTID KUNNE GØRE NOGTE BEDRE
Jan
15. juli 2010
Køb af spinningbukse
Bestilling og levering gik meget fint
50 point
5 Anmeldelser
15. juli 2010
2. handel, og stadig super
Jeg har købt handsker og pumpe.
Produkterne lever totalt op til det der er lovet, og handelen bliver leveret uden problemer.
Ingen dikkedarer.
Næste gang jeg mangler udstyr til min cykel, kigger jeg først hos cyclingshop.dk!
Freddi
14. juli 2010
forretningen opfylder til fulde mine forventninger til onlinekøb
mine indkøb har svaret til forventningerne og hermed har forretningen den kvalitet som jeg efterspørger og jeg kan varmt anbefale andre at foretage indkøb samme sted.
Allan
14. juli 2010
Super hurtigt og meget nemt at handle hos Cyclingshop
Lyn hurtig levering at min vare. Kan varmt anbefalde at handle hos Cyclingshop.
NMP
Super shop
Jeg bestilte et par cykel briller og 2 dage senere havde jeg dem i hånden... SUPER SERVICE.
Levring og udvalg
hurtig levering, og rigtig stort udvalg.
Henrik
5 *****
Har købt cykeltøj og pulsmåler af flere gange. Fået god service. Ombytning af pulsmåler uden noget besvær. Jeg vil handle her igen
PA
5 stjerner for perfekt behandling
Har handlet 2 gange hos Cyclingshop, og de har levet fuldt op til mine forventninger. Jeg vil gerne anbefale dem til andre
Cyclingshopping i højt gear
Jeg har handlet et par gange hos Cyklingshop og har ind til nu været meget tilfreds med både priser, levering, service og kommunikation. Tingene kommer hurtigt frem og afhentningsadresse i roskilde fungere ellers som rigtig godt alternativ - her modtager man ud over sine bestilte varer, også service, råd og vejledning. Hurtig respons på både mails og henvendelser over tlf. Det virker som om der er en god kundekontant. Kvaliteten af produkterne virker til at være helt iorden.
Ole
køb af pulsur
Kanon god service
God og hurtig internethandel
Cyclingshop
Har købt cykeltilbehør, slager, dæk, styrbånd ect. og en del beklædning. Alt i god kvalitet, noget skulle byttes pga. størrelse, men altid samme hurtige betjening. Ingen dikkedarer og ingen bøvl. Hilsen Harald Kortland, Allerød
11. juli 2010
Perfekt handel
Handelen forløb perfekt. Fik varerne dagen efter bestilling. Alt var i perfekt stand - SUPER
Johnny
10. juli 2010
Fem stjerner - hurtig levering, hurtig og ukompliceret reklamationsbehandling.
Har brugt Cyclingshop et par gange, og varerne er blevet leveret hutigt.
Sidste gang købte jeg en trøje, som desværre var forkert str. i første omgang og i anden omgang havde en fejl i stoffet. I begge tilfælde blev der sendt en ny trøje, og en returseddel, så det var meget let at returnere - og uden omkostning for mig.
MD
9. juli 2010
Hurtig levering, god bytteservice
Bestilte en trøje, der kom 2 dage efter. Den var for lille, så jeg sendte den tilbage med en udfyldt returseddel. Dagen efter en mail om, at den var modtaget, byttet til et nummer større, og sendt retur til mig, hvor den ankom dagen efter igen.
Glimrende og hurtig service
Jakob
8. juli 2010
Kan kun anbefale at handle hos Cyclingshop, hurtig og venlig service.
Susanne
Rigtig god service.
Man kan roligt handle her.
Rigtig god service.
Hurtigt svar på, at ordren er modtaget og eventuelle ventetider.
CLH
8. juli 2010
Har købt meget udstyr hos Cyclingshop, altid hurtig levering som regel dagen efter. Også fint med mulighed for at afhente. Gode priser og super service.
8. juli 2010
Jeg fik en god og hurtig levering
roa
8. juli 2010
Quick, reliable and good prices
Nothing but positive about my experience with Cyclingshop.
Ordered High5 energy products and they were at my doorsteps 2 days later.
Sussi
6. juli 2010
Hurtigt leveringen
Jeg har købt GEL, som kom 2 dage efter de var bestildt.
6. juli 2010
cyclingshop
købte denne gang nogle dæk, ingen problemer - jeg har kun oplevet positive ting ved at handle hos jer,det er også altid rart når Karsten øser ud om sin store viden inden for cykelting,og derfor får i 5 stjerner
5 Super betjening
.Hjelm samt diverse tøj.endnu engang en succes
Peter
Anmeldelse
Fin service. Personalet gav sig tid til at snakke selvom der var travlt. Samt er det et meget stort pluds, at man kan vælge at afhente tingene på stedet, så man kan se hvem man handler med.
Der mangler dog nogle ting i sortimentet, cykler, og gearting, gerne Campagnolo da alle andre har Shimano.
Eller super service.
mads
5. juli 2010
alt var i fineste orden og kom hurtigt med posten
cykeldæk og handsker, kom som forventet, alt ok, og hurtig forsendelse
Super Professionelt
Alt gik som forventet.
Cyclingshop er en Loyal handelspartner
Jeg havde ved en fejl kun bestilt 1 stk. dæk, men jeg skulle bruge 2 stk. Den blev klaret til ug, da jeg bare kunne lave en til lægsordre, hvor de så ville modregne rabat og lev. omkostninger, og det blev gjort hurtigt og ærligt.
Flot gået.
Klaus
4. juli 2010
Som altid
Som altid hurtig og rigtig levering, god ide med fragtfrit, det kan sagtens forsætte!
3. juli 2010
Perfekt
Varen kom 2 dage efter den var bestilt... og de varer jeg har bestilt (cykel computer og vand flasker og flaske holder) har virket upåklageligt. mere er der vel ikke og sige til det.
Jan
2. juli 2010
Hurtig og problemfri bestilling og levering
Meget hurtig levering af de bestilte varer.
30. juni 2010
alt i orden
Fin levering og gode varer.
Stine
29. juni 2010
Første køb og fuld tilfredshed
Nemt at bestille og hurtig levering.
Kim
Super
Nem site at benytte og super service mht levering.
Jette
Super handel
Har købt et par Cykelbriller, som ankom dagen efter. Intet at udsætte
Henning
Professionelt arbejde
Jeg har handlet hos Cyclingshop flere gange, de har skrevet tilbage hvis en varen var udsolgt og foreslåget et lignende produkt, eller hvis jeg har glemt at skrive størrelse på en vare og efterfølgende skrev en mail om problemet har de altid formået at finde ud af det. pakkerne de sender ud er altid i orden.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale andre at handle hos Cyclingshop
Klaus
5... altid hurtig og korrekt levering
5...cyklingshop....fungerer perfekt og hurtig levering.
27. juni 2010
Femstjernet handel, trestjernet produkt.
Jeg fik varerne ( fire par strømper) til tiden. Ingen problemer med levering, betaling eller andet. Helt upåklagelig service fra Cyclingshop.
Desværre er produktet ikke supergodt. Efter blot én vask blev strømperne synligt mere hullede, og det kan unægteligt mærkes ved brug.
Opsummerende får Cyclingshop topkarakter, men produktet, de solgte, lidt mindre.
Mange hilsener, Lise Lautenbacher.
JHN
Problemfri handel.
Har handlet nogle gange ved cyclingshop. Varerne er altid leveret til tiden og alle handler har været problemfri.
26. juni 2010
Hurtig levering af CRAFT svedtrøje & Shimano værtøj, som var tillægs ordre, men blev leveret samlet
god service. Cykling Shop
Tine
30 point
26. juni 2010
Min første ordre hos cyclingshop...
...og bestemt ikke den sidste!
Ovenud tilfreds - hurtig levering, ikke så mange dikkedarer.
Så stor cadeau til jer fra en ny kunde.
For at få 5 stjerne - skal priserne længere ned :)
alt var som det skulle.
jeg købt saddelfedt... og det kom dagen efter jeg havde bestilt... og det ¨var super service og alt var som det skulle.
har handlet hos Cyklingshop.dk
Gode priser & hurtig levering
Nem bestilling, hurtig levering.
Ved reklamation og ombytning gik det også nemt.
Jess
Alt i top
Varer kom som bestilt allerede dagen efter.
2 forskellige bestillinger var samlet til én leverance.
Sådan !
Dæk og slanger. Hurtig og problemfri bestilling og levering.
Cyclingshop.dk
HH
Fin og hurtig levering.
Bestilte på nettet og varen var fremme i løbet af den forventede tid. Jeg vil absolut handle hos Cyclingshop igen.
Steen
Altid hurtigt og problemfrit
Jeg har gennem et par år forsynet mig med dæk, slanger, sokker, regntøj, bukser, løse ærmer mm.
Hver gang er købet og levering forløbet hurtigt og problemfrit. En gang var mine dæk i restordre og jeg fik uopfordret modellen bedre til samme pris. Det er god service.
23. juni 2010
Super god og hurtig ekspedition
Jeg har købt flere ting hos Cyclingshop.dk - sidst var det en svedundertrøje. Jeg bestilte den tirsdag aften og modtog den torsdag. Det er faktisk derfor at jeg altid handler hos dem.
Hurtig ekspedition og hurtigt svar på spørgsmål via mail/tlf.
5 stjerner. Super service
Det er bare at sende en mail hvis man har glemt noget så kommer det på samme ordre som man lige har givet. Det spare fragtomkostninger og man overføre bare til et kontonummer. Det er tillid og det er ensbetydende med god service.
23. juni 2010
Cyclingshop,fremragende hjemmeside og hurtig expedition
bestildte varer til afhentning,lå klar efter 2 timer.
Bjrn
hurtig og effektiv
katalogbeskrivelsen hos Cyclingshop er præcis, priserne er rimelige, og leverancen er rigtig hurtig.
22. juni 2010
Huritg levering, god tlf service. Lige efter bogen.
Købte 2 stk Nobby Nic dæk - Fik rabat ved sæt-køb:-) De var der dagen efter som lovet, I fin emballage osv.
Thorkild
Super betjening
Man får altid svar hurtigt. Varen bliver lev. til tiden. Hvis man henvender sig pr. telf. får man et venligt og perfect svar
Poul
21. juni 2010
Cyclingshop: God service og problemfri ekspedition
Cyclingshop: God service og problemfri ekspedition
Søren
21. juni 2010
OK
Hurtig ekspedition og levering. Lige som det bør være.
Charlotte
15 point
3 Anmeldelser
20. juni 2010
Ligetil.
Jeg fik hvad jeg bestilte, og hurtig levering. :-)
19. juni 2010
fint
Ingen problemer og hurtig levering
19. juni 2010
Pålidelig, hurtig levering, gode priser
Har handlet mange gange og aldrig har de svigtet. God service!
lone
Fint af kunne afhente
købte sports-bh og cykelsokker til god pris - allermest glad var jeg for at kunne afhente isamme dag i Roskilde
Køb af cykelhjelm
Tip top handel!
Jimmy
God Handel
Købte 2 dæk og cykel trøje hurtigt levering dagen efter
18. juni 2010
God pris og hurtige levering
Problemfir afvikling
Fremragende ganske enkelt
Hjemmesiden overskuelig og til at forstå, tilgængelige varer, god beskrivelse af produktet, ordren gennemføres, varen sendes fra Cyclingshop, du får varen 2 dage senere - sådan - klasse
Kurt
Perfekt
Varerne kom umiddelbart efter bestilling og levede fuldt op til forventningerne. Jeg har købt cykeltrøje, solbriller og saddeltaske. Jeg kan anbefale cyclingshop til andre.
John
igen en god oplevelse
jeg har lige købt et par cykelbriller med optisk indsats, og de er bare kanon gode.
superfedt produkt, som optikkeren heller ikke havde noget problem med at sætte glas i.
igen super produkt - god kundekontakt og hurtig levering.
Morten
16. juni 2010
Har to gange bestilt på Cyclingshop helt uden problemer. Varen er pakket og afsendt samme dag som den er bestilt, og modtaget dagen efter.
Næste gang der skal bestilles nyt til cyklen, kommer jeg nok retur til cyclingshop.dk
camilla
Nemt, hurtigt og billigt
Har købt trådløscykelcomputer og holder. Der er det i der blev bestilt, og det kom hurtig efter bestilling.
Dorthe
15. juni 2010
Fin handel, lidt sen levering
Jeg har købt en Tacx Satori hometrainer m. Skyliner forhjulsstøtte hos CyclingShop.dk.
Alt gik fint, men jeg fik dog først produktet efter 17 dage - Blev dog løbende informeret om forsinkelsen, så det var helt ok.
Vil helt klart anbefale shoppen til andre.
Hurtig og præcis levering
Købte cykelbukser og strømper, som blev leveret hurtigt, der var en restordre på et par strømper hvilket der var gjort opmærksom på, og leveringen på dette kom hurtigt.
Thomas
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service. Nem hjemmeside.
Torben
14. juni 2010
Hurtig og præcis levering
Købte reservedele og værktøj til MTB.
Hurtig og let levering.