We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cykel Marked anmeldelser

Cykel Marked Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Cykel Marked før du handler og giv selv din bedømmelse af Cykel Marked 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Cykel Marked

Københavns mest arrogante cykelhandler

Er lige kommet tilbage fra et besøg, mit sidste af slagsen, hos Cykelmarked. Jeg havde valgt dem, fordi de virkede som en stor, veldreven cykelhandler i mit kvarter.

Mine problemer med dem begyndte da min kæreste skulle have ny cykel, og vi tog derned. Vi fik at vide de ville få alle de nye modeller hjem en uge senere, og at de ville ringe. Det gjorde de aldrig, så tre uger senere tog vi derned. Der havde de rigtigt nok fået cyklerne hjem. Men der var ingen af dem, der havde en stelstørrelse, der passede min kæreste (hun er 182 cm, så en høj pige, men jo ikke abnormt høj), fordi "den slags åndssvage størrelser er der altså ingen, der laver". Vi tog derfra direkte ud til min gamle cykelhandler i den anden ende af byen, hvor vi med det samme fandt en rigtig god cykel til hende.

Nu var jeg så tilbage (guderne må vide hvorfor) fordi min cykel dels var flad på bagdækket, dels trængte til et eftersyn. Jeg kunne hente den samme dag, fik jeg at vide. Det gjorde jeg, lige efter arbejde, og kort inden de lukkede. For det første tog de så penge for at skifte et batteri i den fastmonterede baglygte, selvom jeg ikke havde bedt om det, og som de så kun havde fjernet, ikke sat et nyt i. Det opdagede jeg dernede, og de satte et i. Ikke smart.

Jeg fulgtes med en kammerat, som ikke var på cykel, så vi gik hjem til mig, og jeg trak cyklen. Da jeg nåede hjem havde den allerede tabt en del luft på bagdækket, og næste dag (Kr. Himmelfart) var den igen helt flad. Jeg tog derned dagen efter, første dag de havde åben igen, og afleverede den. Da jeg så hentede den, nægtede de for det første udlevere den, fordi klokken var 17.10, og reperationer kunne hentes til kl. 17 (på trods af at jeg havde sagt til dem jeg ville komme lidt over 17), for det andet tog de 175 kroner for at skifte slangen (igen). Jeg prøvede at få en god forklaring på hvordan en cykel, der ikke var blevet cyklet på, kunne punktere, og deres bedste bud var at jeg jo nok ikke fortalte dem sandheden når jeg sagde jeg ikke havde cyklet på den ("der er jo så mange, der lyver for os"), og at jeg jo skulle have afleveret den med det samme. Da jeg prøvede at forklare dem, at det jo havde været helligdag dagen før, sagde de bare at det jo ikke var deres problem.

Det var mit sidste besøg dér, og jeg vil på det kraftigste anbefale alle at bruge andre cykelhandlere.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk