We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cykelbanditten anmeldelser

Cykelbanditten Logo
Kunderne om Cykelbanditten : »Som forventet og alt lige "efter bogen"« »Fin og hurtig betjening« »Vær opmærksom på detaljerne« 169
Godt
7.2 af 10

169 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (169)
Cykelbanditten

Bra produkt i dålig förpackning

Hjulet känns bra men är delvis omonterat, levererat i trasig låda (söndersluten av hjulets kuggstång som inte har några skydd på ändarna och därmed äter sig genom lådan) med lösa delar liggande löst på grund av trasig påse. Ingen monteringsbeskrivning och ingen följesedel. Jag misstänker att delar (eventuellt även dokument) kommit bort i transporten.

Hade hjulet packats bättre hade detta inte hänt. Jag har skickat separat brev och bett om hjälp med vad som eventuellt fattas.

Udvalgt anmeldelse om Cykelbanditten

Super positiv oplevelse

Ville give en Tokyo Bike med kurv og lås i fødselsdagsgave til min kæreste. Var i butikken på Vesterbrogade og se og prøve den. Hurtig, flink og professionel betjening. Bestilte cyklen på nettet onsdag, fik bekræftelse med ordrenummer osv. omgående. Opfølgende mail om morgenen efter, at det var sendt fra lager. Den blev leveret fredag af en gut der instruerede mig i vedligeholdelse. Fantastisk hurtig ekspedition og super service

Cykelbanditten

Som forventet og alt lige "efter bogen"

Alt var lige efter bogen, og vare kom hurtigt og i forventet kvalitet!

Fin og hurtig betjening

Fin og hurtig betjening

• Lone
  • 2 Anmeldelser

Vær opmærksom på detaljerne

Cykelbanditten har et fint og lækkert udvalg til (tilsyneladende) gode priser. Hurtig levering. Men bestilte bl.a kabler til 120 kr., der viste sig ikke at være kabler - som det fremgår af hjemmesiden - men kun ét kabel. Så kan man jo overveje om man vil betale 120 kr samt for levering af endnu et kabel, der ellers normalt kommer i sæt!

• Søren
  • 2 Anmeldelser

Misvisende billede

Jeg har købt to sorte Create hjul hos jer, og det produkt jeg fik var ikke magen til det jeg havde bestilt udfra på jeres hjemmeside.

Cykelbanditten

Mycket Duktig och hjälpsam personal!

Mycket duktig och kunnig personal! Det är till stor hjälp när man köper saker från ett grannland. Fri frakt (över 500:-) är otroligt bra! Rekommenderar att köpa cykel /cykel saker på cykelbanditen, kommer själv snart att köpa cykel här :)

Lapninger med nyt liv!!!

Jeg elsker konceptet. Har fået lavet to lapninger og det er gået helt uden problemer.

Fremragende service!

Magen til service har jeg aldrig i mit liv oplevet. Alle mine ønsker blev mødt med et smil, og der var stor passion og personlighed bag betjeningen da cyklen skulle fikses.

JEG ELSKER CYKELBANDITTEN -og deres smukke unge mænd, mums..

Fuld tilfredshed!

Har været mig tilfreds med servicen og min handel hos Cykelbanditten. Havde et par spørgsmål til stelstørrelse (dette kunne de måske godt gøre opmærksom på via sitet) og sammensætning som jeg fik et godt svar på og følte mig tryg ved at samle cyklen og bestille via sitet. Super hurtig levering og har indtil videre intet at udsætte på produktet. Så fuld tilfredshed herfra!

Cykelbanditten

Super god service. Knap så god hjemmeside.

Jeg har handlet med Cykelbanditten flere gange og har altid fået svar og god service prompte. Meget positivt! Samtidigt har de et dejligt alsidigt sortiment. Men! Hjemmesiden skal have en grov opdatering. Dropdowns i top-menuen er ikke kompatibel med Chrome og der mangler en den specifikationer på især hjul. Men pga. den gode service fik jeg det jeg skulle bruge alligevel.

Hej Daniel,

Mange tak for anmeldelse.
Da service vægter meget højt hos os er vi selvfølgelig yderst tilfredse med din tilbagemelding.
Dog hænger ingen webshop sammen udelukkende med god service.

Vores webshop har brug for opdateringer og derfor er det med glæde at vi kan fortælle dig at vi netop i disse dage arbejder på en komplet facelift på webshoppen.

Så vi glæder os til at byde dig og vores andre kunder velkommen i det "nye" og forhåbentlig væsentlig forbedrede univers.

Igen mange tak for din feedback

Smooth ride

Mine dele kom dagen efter jeg bestilte. Optur!

Cykelbanditten

super butik og god service

Fik min varer inden for den forventede tid, også selvom jeg bestilte dem på en helligdag. Jeg sendte også en mail til dem med nogle spørgsmål, og fik mit svar inden for 30 min. Så jeg har kun ros tilovers for cykelbanditten.

Cykelbanditten

Gode varer dårlig fragt, ringe komunikation

Jeg syntes at cykelbanditten har et meget godt udvalgt af vare, dog syntes jeg at forsendelse og fragt er lidt ringe, jeg fik mine vare 3 dage for sent pga. de skulle vedlægge en sadelpind og et styr.
1 dag efter jeg modtog min fixie bike knækkede gevindet i min pedalarm.
Jeg sendte dem en email for 2 dage siden og har stadig ikke fået svar nogle steder.

Jeg syntes at hvis en vare blot efter 1 dag bliver ødelagt eller der var en fejl med varen burde den blive erstattet med det samme.

Hej Tobias,

VI er kede af at der skulle gå 3 dage ekstra før du fik din ordre, men vores leverandør havde desværre ikke leveret korrekt og vi skulle derfor genbestille varen fra dem så du kunne få dine varer.

Vi forstår ikke at du skriver at du ikke har fået svar. Du sendte os en mail d. 10/5 og vi svarede dig d. 11/5 at du havde fået monteret din pedalarm forkert.

Lad os endelig vide hvis du endnu ikke har fået svar da mailen så ikke er gået igennem.

Vi beklager som sagt at din oplevelse ikke har været optimal og håber derfor at vi "ser" dig som kunde igen så vi kan give dig en super oplevelse.

Cykelbanditten

Desværre en dårlig oplevelse med forsendelse

Jeg bestilte min vare fredag formiddag, mandag fik jeg et trac&trace nummer. Men da der tirsdag ikke skete noget, skrev jeg til dem og de forsikrede mig at fragt manden hente den senere samme dag. Helt OK. Men den samme historie gentog sig onsdag, de havde ikke fået sendt pakken, og lovede at den blev sendt senere samme dag. men men men.... det samme skete torsdag. og den stod stadig på deres lager. Herefter afbestilte jeg varen.
Lidt ærgeligt, men jeg syntes priser og hjemmeside ellers så ud til at spille 100%. Hvis de så bare havde sagt at de ikke havde mulighed for at sende vare før 4-5 dag, så havde jeg jo vist det.

/Søren

Besvarelse fra Cykelbanditten

Hej Søren, Tak for din feedback.

Det ærgrer os helt vildt at du ikke har fået din pakke. Vi har lige dykket lidt ned i sagen.
Normalt bryder vi os virkelig ikke om at skyde skylden på andre, men i dette tilfælde må vi desværre bebrejde vores faste fragtsamarbejdspartner GLS da vi, som du selv skriver, har gjort alt hvad vi kunne ved at bestille fragt, du har fået dit fragtbrev og GLS kom for at hente pakker og så desværre "glemte" netop din pakke. De afhenter 3 gange om ugen og dagen efter blev derfor sprunget over. At du ikke har fået ordentligt besked om dette er udelukkende vores fejl og i sidste ende er det overordnet vores problem da du har købt varen af os.
Din feedback er brugt til evaluering af vores fragtpartner og vi håber absolut ikke at problemet opstår igen.

Vi håber at du vil have tillid til at forsøge at handle hos os igen en anden gang så vi og GLS kan bevise at det normalt gøres langt bedre.

Ellers håber vi du fik fat i dine stumper et andet sted.

Mange hilsner

plads til forbedring

Der mangler lagerstatus på webshoppen!

Supereffektiv, imødekommende og operativ

God dialog, ekstrem hurtig levering og service der rækker ud over hvad jeg havde forventet af en internetbaseret virksomhed. Jeg skrev en mail med kommentarer ang. levering og blev indenfor et par timer ringet op af en venlig, forstående og meget operativ ansat. Tak for det.
Nu glæder vi os til at samle cyklen og få den ud på vejen - og håber naturligvis, at den lever fuldt op til servicen og indtrykket af Cykelbanditten indtil nu.

Ok shop men...

Hjemmesiden crasher i Safari på mac.
Bestilte to ting, den ene var en gammel model. Mailede - intet svar endnu.
Fragtmanden kom ikke, måtte ringe til GLS.

Soso service oplevelse, men troværdigt firma.

skuffende og irriterende

Jeg har ikke noget at udsætte på leveringen osv, men jeg fik ikke den vare jeg havde bestilt.

Jeg bestilte en cykelkurv med dimensionerne 51 x 30 x 20 og fik en på 43 x 30 x 20. Nu lyder 8 cm ikke af så meget, men det betyder en del når man er afhængig af sin cykel til indkøb osv.

Først tjekkede jeg jeres hjemmeside igen og derefter producentens og på begge stod der at kurven var 51 x 30 x 20 hvilket må siges at være falsk varebetegnelse.

Fejlen blev først opdaget efter at jeg med møje og besvær (fordi instrukserne er dårlige og selve systemet er latterligt!) havde monteret kurven. Da jeg havde akut behov for kurven, orkede jeg ikke at afmontere den og klage, så nu har jeg brugt den og emballagen er smidt væk.

Det er så sidste gang jeg køber cykeludstyr over nettet - desværre.

god behandling

det gik stærk. der var godt nok ikke alle de ting jeg ville ha, i verfald ikke i de farver jeg ville ha, men vi fik lavet en god aftale om at jeg får nogle af tingende senere eller i en anden fave. det ville ha været dejligt hvis der haved fremgået på siden at varen ikke var hjemme i den vlagte farve. ud over dette var det dejlig nemt og hurtigt. og jeg føte mig sikker og godt behandlet.

Hurtig service

Jeg bestilte en København-cykel til min kæreste i fødselsdagsgave.
Jeg bestilte den over nettet onsdag aften og allerede torsdag blev den leveret.
Jeg er dog ked af at jeg ikke kunne vælge hvornår den skulle leveres. Jeg bor i lejlighed og har fuldtidsarbejde, hvilket betyder at jeg ikke kunne få den leveret hjemtil, da jeg ikke ville være der til at tage imod den. Og ligeledes ikke havde muligheden om at bede andre om at tage i mod den for mig.
Jeg prøvede godt nok at ringe til jer for at få det ændret. Først ringede jeg til Cykelbanditten på Amagerbrogade, for man meget uhøfligt sagde at jeg havde ringet forkert og at jeg skulle ringe til kundeservice. Nummeret havde han dog ikke lige tid til at give mig, så det måtte jeg selv gå ind og finde på nettet.
Da jeg ringer til kundeservice, bliver jeg henvist til webshoppen, hvor der meget beklageligt ikke var et telefon nummer til, så jeg måtte skrive en mail.
Man var lidt i tvivl om, om den mail adresse jeg havde fået var rigitg, så jeg måtte også lige finde denne på hjemmesiden.
Dog fik jeg lynhurtigt svar, ved at jeg blev ringet op fra webshoppen og selvom der på hjemmesiden stod 3-5 leveringsdage, stod cyklen hos mig på min arbejdsplads, under et døgn efter den var bestilt! Og det er alle 4 stjerner værd.

Hej Mette,

Mange tak for din tilbagemelding.
Vi håber din kæreste blev glad for sin nye cykel.

Med hensyn til valg af leveringsdag har vi bevidst ikke denne funktion da 99% af vores kunder ønsker varen hurtigst muligt.
Og du er altid velkommen til (hvis det skulle blive relevant igen) at benytte kommentarfeltet til netop den slags beskeder.
Så skal vi se hvad vi kan gøre ved det.

Med hensyn til den lidt uhøflige og mangelfulde service du har fået over telefonen fra vores butik på Amager kan vi kun beklage. Det er noget vi vil tage fat i og rette op på.

Vi takker for de 4 stjerner.

Cykelbanditten

super god og hurtig service

jeg har kun været tilfreds men i må gerne huske at vidergive til GLS når pakken gerne må stilles hvis der ingen hjemme er.

Cykelbanditten

Overskuelig og nem hjemmeside - hurtig levering - rare mennesker i "den anden ende"

- Synes siden fungere rigtig godt og er nem at finde rundt på.

I mit tilfælde havd jeg bestilt en komplet Create bagfælg i farven orange. Jeg kunne ud over orange også få den i blå, rød, sort og hvid.
Jeg bestiller også et sæt håndtag i orange.

Dagen efter får jeg en mail hvor jeg bliver informeret om at jeg hverken kan få fælg eller håndtag i samme farve.
Skriver til webshoppen hvad der er tilbage af farver og bestiller en rød i stedet...

Så lidt bedre opdatering af hjemmeside ville være fedt.
Hvad angår svar på mail er der stor ros!!!

Alt i alt vil jeg handle ved Cykelbanditten igen!

Æv!Æv!æv!

den cykel jeg oprindelig havde købt var udsolgt! Æv.
Så købte jeg en anden cykel hos jer, to dage senere tjekkede jeg cykel hos jer igen og så at nu var den cykel jeg havde købt og endnu ikke modtaget, sat ned! Æv.
Jeg har endnu ikke modtaget pengene retur fra den første cykel jeg købte hos jer og som var udsolgt! Æv.

Hej Ann-Catrine,

Øv for den.
Du har været i dialog med vores webshop så vi vil ikke gå for dybt i sagen dog kun beklage at du har haft en dårlig oplevelse.
Vores webshop taler ikke sammen med vores varelager.
Vi sørger derfor altid for at svare så hurtigt som muligt til kunden hvis det viser sig at varen er udsolgt.
Og priserne skifter relativt ofte på webshoppen i forhold til lagerbeholdning og gode tilbud fra vores leverandører så det er desværre ikke altid til at styre præcis hvornår en varer kommer på tilbud.
At du ikke har fået dine penge retur lyder underligt. Vi hæver aldrig pengene før ordren sendes og har derfor heller ikke hævet din betaling. Og din betaling blev slettet i vores system d. 30/3. Der er nogle banker der reserverer pengene i op til 30 dage. Så hør eventuelt med din bank hvis det stadig er tilfældet.

Vi håber på at kunne servicere dig som kunde en anden gang og give dig en god oplevelse.

Mange gode påske hilsner fra Banditterne.

Cykelbanditten

Den cykel jeg gerne vil have haft og først bestilte på cykelbanditten.dk havde de ikke mere. Det er besværligt at få pengen tilbage fra denne handel. Den anden cykel jeg så bestilte kom til tiden og var helt som den skulle ære. Der var en plastikdel der var knækket, men denne blev sent efter en mail.

Helt Vilt!

Jag är så glad för din hjälp med vår nya cykel. Paketet kom fram snabbt till Norrland (Sverige) och allt fanns med i toppenskick!
Stort tack för din hjälp med reservdelar till våra andra cyklar också!

Helt perfekt!

Da jeg købte varen, sagde de 3-5 arbejdsgange, med leveringstid. Men der gik kun 2 dage!

• Simon

Fin service

Bestilte en cykel, som på daværende tidspunkt ikke var udkommet endnu. Det stod klart skrevet på deres hjemmeside, alligevel vælger cykelbanditten at skrive en mail, om hvor vidt jeg stadig ønsker at have cyklen med tilføjelse af at der går 14 dage før varen kommer. Jeg takker pænt ja tak til stadig at modtage cyklen. Blot en uge efter får jeg en mail, at cyklen nu er ankommet og klar til at sende, næste dag står cyklen nede i garagen. Så fik den ca. en uge før lovet.
Ellers en rigtigt god hjemmeside der er nem at finde rundt i og med fede udvalg af diverse cykler og andet. :)

Cykelbanditten

Super service og hurtig handel.

Jeg var forleden nede i jeres butik på nørrebrogade for at anskaffe mig en ny cykel. Fik lov til at køre mig en prøvetur rundt i københavn og da jeg havde udvalgt mig den cykel jeg skulle bruge blev papirarbejdet hurtigt klaret imens at en af medarbejderne satte friløb på cyklen på 2 minutter. Dog et lille minus i og med at modellerne ikke er hjemme i flere farver da jeg gerne ville have set hvilke andre farver der var i den model jeg havde tænkt mig. (Ved godt jeg kan se farverne på nettet, men farverne er tit meget anderledes i virkeligheden end på nettet.) Fin service i butikken og et højt fagligt kompetenceniveau hos medarbejderne.

Alt i alt en super oplevelse og kan roligt anbefale andre at handle hos cykelbanditten.

• Mikkel

venlig, men dårlig service

Kære cykelbandit.

3 gange har jeg besøgt jeres butik og spurgt efter nye dæk til min cykel som jeg købte i cykelbanditten på Nørrebrogade sidste år.
1. gang tog det næsten 5 uger at få dækkene hjem, altså stod jeg 5 uger UDEN cykel. Da dækkene endelig kom, var de i en forkert størrelse og jeg måtte købe et brugt dæk fra en udstillingsmodel.
2. gang jeg forsøgte at købe dæk solgte ekspedienten mig to stk og tilbød at sætte det ene på med det samme. Jeg blev lovet at jeg kunne hente min cykel 2 dage senere, hvilket jeg accepterede. Da jeg kom for at afhente min cykel, fortalte ekspedienten at det desværre var forkerte dæk igen og jeg måtte gå hjem for at hente dæk, få penge tilbage og stod igen uden cykel.
3. gang jeg forsøgte mig var sidste onsdag. En ekspedient prøvede at sælge mig samme dæk som jeg havde købt ved mit andet besøg. Ekspedienten var venlig og smilende, men lod ikke til at vide noget om cykler, hvilket jeg mener jeg som kunde kunne forvente af en cykelekspedient. Han kunne heller ikke sige mig om andre af cykelbandittens butikker kunne have mine dæk på lager, men jeg var da velkommen til at ringe rundt og forhøre mig - hvilket jeg ellers havde forventet han ville gøre.
Da jeg kom hjem klikkede jeg ind på cykelbanditten.dk og bestilte de rigtige (håber jeg) dæk. Det var meget nemt og overskueligt og jeg forstår ikke hvorfor ingen af de tre ekspedienter jeg har snakket med ikke kunne gøre det.
På hjemmesiden står der at jeg skal forvente 3-5 dages leveringstid, hvilket er helt fint, men nu er det 5 dage siden jeg bestilte dækkene og de er ikke kommet endnu. Jeg har aldrig modtaget en mail med det tracking nummer, hvilket jeg også blev lovet. Til gengæld kan jeg se at pengene er blevet trukket fra min konto.

Cykelbanditten får 2 stjerne i min bedømmelse. Umiddelbart har jeg ikke lyst til at handle med jer igen.

• Tusse
  • 4 Anmeldelser

Hurtigt

Helt problemfrit forløb.

alles in ordnung

Alt virker fint.

Super Service

Super service, vi fik endda vores fine ladcykel tidligere en hvad der var oplyst på hjemmesiden. Levering gik også rigtig fin, og dejligt at leveringsmanden både havde tid til at vise mig funktionerne på cyklen, samt vise mig udstyret og sætte cyklen på plads i skuret ( var alene med min søn og havde derfor hænderne fulde ) Så Tusind tak

Godt, med enkelte mangler

Jeg har købt en cykel til min søn på cykelbanditten,dk. Bestillingen fungrede tilfredsstillende. Cykel blev bragt som lovet indenfor den angivne tidsramme. Nu er cyklen samlet, så nu skal der kun købes de dele der ikke automatisk fulgte med cyklen. (rød og hvid refleks, ringklokke refleks til hjul)

Hej Lise,

Mange tak for din feedback.
Vi kan se at der enten er sket en fejl i din ordre eller at I har overset posen med reflekser i kassen med pedalerne.

Vi medsender altid reflekser til montering.
Ringeklokke skal man selv sørge for.

Lad os endelig vide hvis I ikke har modtaget reflekser så vi kan fremsende nye til jer.

Tak

Cykelbanditterne

Godt

Jeg syntes måske godt kunne få lidt mere info om hvor langt pakken var nået... men jeg fik den tre dage efter så er godt tilfreds og vil gerne anbefale det til andre :-)

• Lasse
  • Verificeret køber

God service, men savner lidt informationer på deres hjemmeside

Savner at der står hvilken slags ventil der er på den cykel man køber.

Deres service er ganske fin.

Hej Lasse,

Mange tak for din feedback.
Det giver god mening og noget vi vil se på fremover.

Tak

Cykelbanditten

Nem bestilling og hurtig levering

Fandt den cykellås jeg ledte efter hos Cykelbanditten, som leverede hurtigt og billigt. Vil helt sikkert handle hos dem igen.

Cykelbanditten

Gode produkter og fin betjening

Det var super let at finde rundt i butikken, og at tilføje og fjerne produkter fra kurven igen... God kommunikation fra Cykelbanditten omkring om at ordren var modtaget og sendt osv osv...
Alt i alt en behagelig oplevelse - Mikkel

Cykelbanditten

God service og hurtig ekspedition

Den vare jeg havde bestilt var udsolgt, men jeg blev hurtigt kontaktet og tilbud en anden tilsvarende vare, som blev leveret kort derefter. Så alt i alt meget fin service.

Cykelbanditten

Lidt problemer men endte godt..

Jeg har købt en cykel + ekstra dele hos cykelbanditten. Jeg har fået rådgivning i deres butik da jeg ikke har den nødvendige viden omkring at samle cykler selv og er blevet forsikret at alle dele passer på cyklen.

Cyklen var ikke på lager og for at få 25 % rabat på mine dele (som alle blev tilbudt i Danmark) skulle jeg købe delene samme dag i butikken og købe selve cyklen på hjemmesiden. Vi aftaler dog at jeg sagtens kan få cyklen samlet på deres værksted alligevel.

Jeg modtager en cykel som har en beskadiget forgaffel (forhjulet kan ikke sættes på) og det snakker jeg med T fra cykelbanditten på Nørrebro om. Han siger han ikke vil skifte forgaffel til en ny men blot rette min helt nyindkøbte forgaffel ud (på trods af at jeg pointere at det kan medføre en risiko for at forgaflen har kortere levetid). Han acceptere at notere forgaflen er rettet ud og i tilfælde af problemer skal ombyttes til ny. Det acceptere begge parter og det er i sig selv ok.

Cyklen skal nu samles og det viser sig at kranksættet ikke passer til cyklen. Jeg snakker med S (Sales Manager) fra cykelbanditten som siger jeg skal købe en ny krankboks som skal bestilles specielt hjem for at få et hvidt kranksæt - på trods af at de i cykelbanditten har lovet alle dele passer på cyklen.

De nægter at lade købet gå retur eller at udbedre denne skade uden jeg giver fuld pris på krankboksen. Jeg tilbyder vi slår halv skade nu når det er dårlig rådgivning fra deres side, men får smidt argumentet tilbage at jeg skal betale fuld pris fordi jeg har fået gratis samling af min cykel + 25 % rabat.

Mit problem er med andre ord at jeg har taget imod et tilbud hos dem - og så skal de åbenbart ikke hæfte for dårlig rådgivning..

Jeg har accepteret en beskadiget forgaffel og tilbudt at slå halv skade på den uforudsete ekstra udgift der opstår - men de har min cykel og står fast på at jeg skal betale fuld pris for krankboksen.

Jeg fremlægger dette for R som har ret til at give 25 % rabat på denne del ud fra det ræsonnement at jeg ville have købt denne del til 25 % rabat hvis jeg vidste jeg skulle bruge den sammen de andre dele til 25 % rabat. Egentlig en helt ok løsning i sidste ende.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk