We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cykelservice anmeldelser

Cykelservice Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Cykelservice før du handler og giv selv din bedømmelse af Cykelservice 1
Godt
7.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Cykelservice

Hurtig levering, favorabel pris, sparsomt med oplysninger.

Jeg bestilte lørdag eftermiddag kl. fire en cykellås hos cykelservice.dk, efter en times søgen på nettet efter det billigste og sikreste sted. Det viste sig at cykelservice.dk kunne tilbyde mig den ønskede vare til ca. to trediedele af hvad jeg skulle betale andre steder, så jeg slog til. Puttede varen i kurven, videre til kassen, navn, adresse, dankort osv. Bum, ordrebekræftelse i indbakken, "Vi takker for deres ordre".
Mandag eftermiddag, modtager jeg endnu en mail, "Vi takker for deres ordre. Du vil blive kontaktet pr. telefon i nær fremtid, hvor yderligere informationer omkring levering/afhenting og betaling aftales." Fair nok, I ringer bare, jeg har heldigvis sådan en smart telefon man kan putte ned i lommen, og tage med overalt.
Dagen efter har jeg ikke fået noget opkald, men det kan være det samme, for der står et postbud med pakken i den ene hånd og dørhammeren i den anden.
Jeg er imponeret over den meget hurtige levering, og tilfreds med den gode pris, men jeg synes det er lidt forvirende, at få at vide man vil blive ringet op, og det så ikke sker.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk