We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cykelshopper anmeldelser

Cykelshopper Logo
Kunderne om Cykelshopper : »Fantastiske Kitty« »Perfekt« »Hurtig, overskuelig på nettet, festlig.« 49
9.3 af 10

49 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (49)

Perfekt

Alt fungerede perfekt og lige efter bogen. Ekstrem hurtig levering!

Udvalgt anmeldelse om Cykelshopper

Fantastiske Kitty

Jeg har ikke bestilt varer i cykelshoppen. Jeg har handlet med Kitty i hendes forretning på Finsensvej, Frederiksberg. Hun har blot sendt min faktura via mail. Men jeg vil da gerne fortælle, at det var en udsøgt fornøjelse, at blive betjent af Kitty. Hun brænder for sine varer og da jeg gik, havde jeg købt regnslag, cykeltasker og hjelmpose. Egentlig skulle jeg bare kigge på et regnslag. Hun gjorde min dag glad, så mangler I noget til cyklen, så kør rundt om Finsensvej.

Dilling Import fandt anmeldelsen nyttig

Hej Elin,

Tusind tak for de søde ord. Det er altid dejligt, når kunderne cykler glade herfra ;o)

Cykelshopper

Hurtig, overskuelig på nettet, festlig.

Jeg har fået et par fantastiske cykeltasker, som alle ser på med beundring. Vigtigere er at de fungerer, passer til min cykel og er af godt materiale. Levering samme dag som bestilt! Mere end hurtig.

manglende info vedr. ferielukket

Det var super nemt at bestille vare på jeres hjemmeside, men da jeg bestilte varen troede jeg at i kunne levere med det samme. Først efter at jeg havde bekræftet ordren kom der info om at i havde lukket nogle dage. Dette synes jeg var noget irriterende da jeg skulle bruge varen til gave.

Top produkter og service

Hvad enten det er i telefonen, over email eller personlig betjening i showroom, er service niveau og produkter 1. klasse.

• Lene
  • 3 Anmeldelser

just perfect

Det er den bedste service jeg har fået i mange år. Kan kun sige WOW.

• Peter H.
  • Frederiksberg, DK
  • 4 Anmeldelser

Hurtig og kompetent betjening

Efter jeg kom ind i butikken og forklarede om mit behov for hjælp, fandt man hurtigt frem til den helt rigtige model i regnbeskyttelse for mig.
Smart og hurtigt betalingssystem med iPad og hot-spot.

Cykelshopper

Intet at sætte en finger på

Nemt at bestille og betale, hurtig bekræftelse og levering. Intet at sætte en finger på.

• Esben
  • 3 Anmeldelser

Virker nemt og overskueligt

Tog ingen tid at bestille og det blev leveret hurtigere end jeg kunne trykke bestil.

MEGET glad og tilfreds med varerne.

Evt. forslag om at billederne af tasker også indeholder billeder af hvordan de ser ud inden i.

Cykelshopper

Rigtig fin service. Blev ringet op, da min cykeltaske ikke var på lager så jeg enten kunne vælge en ny, en anden størrelse eller vente til næste bestilling. Så rigtig god service og ingen problemer.

Super.

Hurtig betjening.

God betjening

Alt levede op til forventningerne. Meget tilfreds med handlen!

• Verificeret køber

Handler gerne hos jer igen

Jeres ordrebehandling er fint.Jeg er tilfredes me cykel-tasken, jeg har fået posten og jeg håber jeg skal handler igen hos jer.

Cykelshopper

Super god service med hurtig levering og respons på bestilling.

Super god service med hurtig levering og respons på bestilling.

Perfekt

Henvendte mig i butikken, fik den servise som tilkendegiver god kundepolitik

• Verificeret køber

Flot taske i god kvalitet

Rigtig fin service. Fin indpakning og levering dagen efter bestilling.

Cykelshopper

Noget til kroppen, så skriv til cykelshopper.

Får en rigtig god behandling og kan godt lide når de kan huske hvem jeg er.....:-)

Cykelshopper

Hurtigt og en fin kvalitet.

Meget tilfreds med produktet.

SUVEREN

Hurtig og venlig betjening. Dejligt.

• 2 Anmeldelser

superlækre cykeltasker

Jeg bestilte KT Hollandsk dobbelt cykeltaske, som jeg modtag et par dage efter. De er nu monteret på cyklen og fungerer perfekt. Er lige kørt hjem med en masse varer i regnvejr uden problemer

Nem at anvende, hurtig ekspedition

Nem at anvende, hurtig ekspedition

Cykelshopper

det kører som smurt i olie

nemt at overskue varerne, mange flotte varer, nemt at købe, en rigtig god opsætning og så er der hurtig levering. bare lidt øv at det koster i gebyr og forsendelse.Men sådan er det jo bare.

Fantastisk

Jeg har købt nogle vildt smarte cykeltasker på nettet.
Og nej - jeg er ikke bange for at få dem stjålet, for jeg klikker dem lige af og tager dem med ind på arbejde.
Det fungerer bare så godt i stedet for poser og tasker i cykelkurven.

God og hurtig service

God og hurtig service

Alt fungerede perfekt

Jeg har fuld tillid til Cykelshopper. Bestilling, betaling, levering var til UG

Rigtig gode varer

Besøgte cykelfestivallen i Birkerød og fandt et fint lille lad til at sætte foran på min cykel. Det var hurtigt bagefter selv at sætte på cyklen.

Cykelshopper

Jeg har kun prøvet at handle 2 gange i butikken, da jeg bor lige i nærheden,super rådgivning og den ene gang fik jeg byttet uden problemer, så kan kun anbefales her fra ;-)

Hurtig levering, ingen problemer

Bestilte torsdag, fik det lørdag. Varen var, som den skulle være.

Nemt og enkelt.

Super hurtig levering

Fik leveret det bestilte super hurtigt - det tog dog lidt længere tid, inden jeg fik refunderet pengene for returnerede varer.

Er dog alligevel overordnet tilfreds med handlen.

Hej Ulla,

Det er korrekt at det tager lidt længere tid med refundering, dette pga. at vi samler div. administrations opgaver til én gang pr. uge. Dette for at minimere udgifterne, således at vi kan holde vore priser i webshoppen så lave som muligt.

Men vi er glade for at du trods alt har haft en god oplevelse med din handel hos os.

Kitty Dilling Madsen
Ejer - Cykelshopper

Gode priser - hurtig levering

Er meget tilfreds. God kvalitet på produkter.

Hurtig betjening

Jeg modtog sammen med cykeltaskerne 2 billetter til livsstil messe på Gavnø, men i den week-end, der netop var gået : (

Taskerne var sendt dagen før St.Bededag og kunne således ikke nå frem til livsstil week-enden.

Herudover super godt tilfreds.

Hej Sussie,

Det var en skam du ikke fik billetterne i tide. Jeg gik ud fra at Post Danmark delte pakker ud om fredagen.....
MEN jeg har lige sendt et par billetter til Valdemar Slot til dig. Der er livsstilmesse i Pinsen.

God fornøjelse!

Kitty

OK.

Eneste bemærkning - billedserien (2 stk. meget mørke billeder), der skulle udgøre instruktion om påsætning er ikke så instruktiv.

Hej Mogens,

Jeg håber du har fundet ud af hvordan du sætter tasken på cyklen. Ellers må du meget gerne kontakte os og få vejledning.
Instruktionen er pt på hollandsk og mest i billeder i håbet om at alle nationaliteter kan benytte vejledningen. Men vi er i gang med at udarbejde en tydligere vejledning på dansk til de tasker hvor det er nødvendigt.

Jeg håber du bliver glad for tasken.

Kitty Madsen

Ingen slinger i valsen.

De havde en super hurtig betjening. 2 dage efter bestilling, havde jeg varerne derhjemme. Nemt og kundevenligt.

kort og godt

Nemt at bestille på hjemmesiden.
Hurtig ekspedition og levering - og en fantastisk god vare!

• Mie
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Stort udvalg og gode priser

Levering fra dag til dag. Jeg er meget tilfreds :-)

God service og hurtig svar på forespørgsler

God service og hurtig svar på forespørgsler

og ikke mindst god kvalitet. Købte regnponcho og cykeltaske i eget design.

• Nora

Rekordhurtig levering

Jeg bestilte nogle varer på Cykelshopper, og regnede med at få dem et par dage efter. Samme aften troede jeg at min datter tog gas på mig, da hun kom med en sort pose fra postkassen - uden navn og afsender.
Det var mine varer fra Cykelshopper...
Senere kom ordrebekræftelsen på mail.

• Verificeret køber

Super service, nemt og enkelt!

Let af finde produkterne på hjemmesiden, se uddybende detailinformationer, gennemskuelig pris og hurtig levering.

Cykelshopper

MEGET hurtig levering = samme dag

Jeg er fuldt ud tilfreds med mit indkøb på Cykkelshopper.dk, og leveringen er jo fantastisk.

• Helle

uden problemer

Nem og tilgængelig bestilling, hurtig levering. Her vil jeg gerne handle igen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk