We are hiring!

Perfekt

Den bedste løsning til nattelivet / kan anbefales 100 %

Udvalgt anmeldelse om Dab Security

DAB Security

er det bedste og mest professionelle firma der kan levere sikkerhed. Vi holder en del fester rundt omkring i Jylland, og vi kan stolte præsentere firmaet til vores fester.

Til alle derude der vil holde fester, kan jeg kun sige at de skal kontakte DAB Security, for de er loyale, møder til tiden (før tiden faktisk), professionelle og går ikke før alle folk har forladt stedet. Det giver en tryghed for os!

Jeg har endda oplevet at deres sikkerhedsansvarlig dukke op, uventet kun for at sikre at deres dørmænd lever op til vores forventninger, og at de passer deres arbejde. Det savner man hos andre steder.

REN SIKKERFED FOR PENGENE

Jeg har set dem mange steder på Fyn og Jylland, og har aldrig set magen til professionel sikkerhed til nattelivet!

De arbejder så professionelt, at de man får den bedste service og sikkerhed for pengene.

I forhold til andre selskaber som yder dørmænd og andet sikkerhed, så lever de 100% op til alle forventninger.

Man kan trygt stole på deres sikkerhed.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk