[REPLY]
køber mange dæk altid hurtig levering aldrig fejl i levering
skal købe 4 dæk på mandag
Købte 4 vinterdæk på stålfælge. 4 dage efter bestilling modtog jeg dækkene.
Forinden havde jeg mailet med nogle spørgsmål, som jeg fik besvaret med det hurtigt.
Har også gode erfaringer fra tidligere handler med daekonline.
Perfekt betjening og rigtig gode priser. Jeg vil helt sikkert handle hos daekonline igen.
Dækkene som ingen andre kunne levere:
OK Pris,
Leveret inden for en uge.
2. gang jeg køber dæk fra Daekonline. Begge gange er alt gået fint. Kan klart anbefales.
Ved flere handler, har vi altid fået en meget fin service. Ofte kommer dækkene før tiden, også meget fin service fra transportfirmaet GLS. Vil helt sikker fortsatte handlen hos Daekonline og anbefaler ofte firmaet til andre.
Fik dækkene før de var lovet og dækcentret monterede til den lave pris som lovet. Lækkert
Bestilte 4 vinterdæk hos daekonline og de blev faktisk leveret før lovet. Proffessionel og hurtig betjening - det virker bare! Og varerne lever selvfølgelig op til det forventede.
2 til 3 dage efter bestillingen er dækkene her, så det er OK.
Jeg har handlet her før og været rigtig godt tilfreds.
Denne gang købte jeg 4 Bridgestone sommerdæk.
Men de er produceret i 2010 og altså over 1 år gamle.
Det kunne jeg ikke læse noget sted.
Så hvis du, som jeg, vil have helt "friske dæk" så vær lige opmærksom på det.
Kære Kunde
Vi er meget kede af, at du er utilfreds med vores produkter. Vores dæk
kan være op til 2 år gamle, men ifølge BRV ( Den nationale forbund om
dækhandel og Vulkanisation), hvis dækkene er lagret på en ordentlig måde
op til 3 år, bliver de betragtet som et helt nye dæk, og op til 5 år som
nye dæk. Vi er meget kede af for al ulejlighed og håber, at dette svar
var nyttigt for dig, og vi kunne byde dig velkommen som kunde igen.
Daekonline.dk
Købte 2 nye dæk, de blev leveret i løbet af 5 dage.
Har handlet der nogle gange og hver gang har varen været iorden og leveringen helt i top kan kun anbefale daekonline som dæk partner
Jeg bestilte et sæt komplet-hjul hos daekonline, og skulle bruge dem relativt hurtigt. Da jeg ikke hørte noget fra dem indenfor en uge vedr. leveringstid forsøgte jeg at afbestille ordren. Dagen efter var ordren pludselig sendt afsted og jeg kunne ikke afbestille eller returnere bestillingen uden at betale 900 kr + returneringsomkostninger.
Det blev begrundet med at butikken ikke kunne sælge komplethjul til en anden køber.
Jeg undersøgte det med forbrugerstyrelsen i DK og de mente ikke, at der var belæg for, at daekonline tager 900 kr i gebyr for at tilbagetage kompletdæk - også selvom de argumenterer for, at det er "specialfremstillede" dæk - ifølge forbrugerstyrelsen kan man ikke argumentere for, at dæk på stålfælge er fremstillet specielt, hvilket ikke giver belæg for, at jeg skal betale nogle former for omkostninger.
Efter en lang korrespondance med daekonline er jeg kommet ingen vegne - de er lige glade med, om de overholder købelovgivningen og de har ikke lyst til at imødekomme mig som kunde på nogen måde.
Så vær bevidst om, at leveringstiden kan være utrolig lang - og at du ikke kan afbestille eller returnere uden et gebyr, som strider mod købelovgivningen.
Update den 6. februar: så har jeg modtaget 3 dæk fra daekonline. Det sidste kommer på et eller andet tidspunkt inden den 7. Det her er morsomt efterhånden :)
Update 8. februar: det sidste dæk er endnu ikke kommet. Vi ringer til Daekonline og finder ud af, at det endnu ikke har forladt Tyskland..... På trods af, at jeg ringede til dem den 6. Hvor svært kan det være?
Kære Kunde
Vi er meget kede af, at du er utilfreds med vores service. Vores leveringstid af komplette hjul til Danmark er mellem 8 og 14 arbejdsdage, men om vinteren kan det ske, at vi har nogle forsinkelser og problemer med levering. De dæk, du har bestilt hos os er fremstillet efter dine individuelle behov, og derfor vil der være omkostninger for montering, afbalancering og forsendelse. Du har bestilt hjulene den 24.01 og den 30.01 har du sendt os besked, om at du vil annullere ordren, men på dette tidspunkt hjulene var allerede samlet og klar til forsendelse. Derefter den 31.01 hjulene var afsendt fra vores lager. Vi er meget kede af for al ulejlighed og håber, at dette svar var nyttigt for dig, og vi kan byde dig velkommen som kunde igen.
Daekonline.dk
Nemt og hurtigt. Har handlet der før, og gør det gerne igen.
jeg købte 4 sommer dæk Goodyear Efficient Grip 205/555 R16 91H, fra daekonline, de blev skiftet hos Bilexperten esbjerg.
Lave priser og hurtig levering. Vil absolut bruge dækonline igen.
Har brugt Daekonline før det virker nem og hurtig levering
Købte 4 vinterdaæk på stålfælge. 3 af dækkene blev leveret på korrekte fælge, mens den sidste fælg var af forkert type med 4 i stedet for 5 møtrikker.
Opdatering 1: Nyt dæk modtaget 11 dage efter fejlen blev kommunikeret til daekonline. Det nye dæk er dog også af forkert type! Håber på næste leverance er korrekt og hurtigere
Opdatering 2: Nu er vi oppe på TRE dæk, der er leveret med den forkerte fælg. Leverancen af det nye dæk tager hver gang meget lang tid. Vi venter stadig på det sidste dæk med en korrekt fælg. Møder meget lidt forståelse for vores problem fra daekonline, og det har desværre ikke været muligt for os at få fremskyndet leverancen. Kan bestemt ikke være tilfreds med den service daekonline leverer!
Kære Kunde,
vi er meget ked af, at vi har leveret den forkerte artikel til dig. Vi har allerede sendt vores pakkeservice for at afhente det forkerte hjul fra dig og det nye er allerede på vej til dig. Vi beklager meget for al ulejlighed og håber at dette svar var nyttigt for dig, og vi kunne byde dig velkommen som kunde igen.
Daekonline.dk
Der er ikke det mindste at klage over her. god pris, hurtig leveringstid. Jeg har brugt Dækonline flere gange og er aldrig blevet skuffet.
AC
Har brugt daekonline meget og de holder Hvad de lover og man for næsten altid sine dæk før den lovet tid. så kun ros her fra!
Ps og prisen er jo total OK
Jeg har handlet flere gange på Dækonline, og har altid fået god service. og billige vare.
De 2 ting lagt sammen kan kun give et positivt resultat.
Og hvis jeg bliver spurgt om råd til køb af dæk, henviser jeg også altid til Dækonline, uden at tøve.
Mener jeg bestilte vinterdæk en fredag eller lørdag, og mandag eller tirsdag blev de laveret på vores adresse. Bestilte mærket, Nokian og mekanikeren der satte dem på, sagde at det faktisk var en rimelig god kvalitet :) Super god og hurtig service, absolut topkarakter herfra :)
Har handlet hos Dækonline i mange år, har aldrig haft problemer, tværtimod, min søn kom engang til at bestille forkert størrelse... dækkene blev ombyttet i rekordfart og uden omkostninger for ham... superservice!
Et godt trick: Bestil dine dæk til levering på din arbejdsplads... det giver betydelig kortere leveringstid end når det bliver leveret til privaten, dette er ikke noget Dækonline har noget med at gøre, men skyldes de danske transportøres logistik... man prioriterer ganske enkelt erhverv over private...
Jørn
lynhurtigt, kvalitetsdæk og til den rigtige pris
Har handlet flere gange. Gode priser, hurtig levering. Ingen problemer.
vh. Carsten Bak
4 vinterdæk + stålfælge til en fantastisk lav pris. Det kører bare
Har købt en del dæk gennem daekonline har aldrig haft problemer
Jeg har nu flere gange gennem de sidste år købt dæk hos Daekonline og har hver gang oplevet attraktive priser og pefekt håndtering af mine ordrer.
Absolut bedste pris, hurtig levering. Fik løbende info, tracking nummer og handler helt sikkert her igen.
Super service og hurtig levering. Kunne følge dækkene helt fra Østrig til Herning
Michael Jensen
Fin hjemmeside, nem og overskuelig og hurtigt...