We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Daellsbolighus anmeldelser

Daellsbolighus Logo
Kunderne om Daellsbolighus : »Køb ALDRIG her !!!« »En af de dårligeste Service« 4
Middel
5.3 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Daellsbolighus

Daellsbolighus

Rimelige priser, hurtig levering, men ødelagte møbler

Priserne er lidt lavere og jeg har været godt tilfreds med leveringstiden på de møbler jeg har bestilt, men ved leveringen blev der bestemt ikke passet på møblerne og ikke ét eneste møbel undgik store skrammer.

Køb ALDRIG her !!!

Jeg købte en OBH støvsuger d. 08.08.2009.
Desværre knækkede slangen hurtig derefter.

Jeg har gennem længere tid forsøgt telefonisk at få kontakt med reklamationsafdelingen.
Der er aldrig nogen som har svaret tilbage, selvom man bliver opfordret til at indtale
besked med navn og nummer! Prøvede hver dag i over 14 dage, og opgav så

Derfor ringede jeg direkte til Daells Bolighus for at klage over det som de kalder "serviceafdeling".

Fik at vide at jeg bare skulle køre ud og aflevere bag ved vareudlevering.

Jeg fik derfor mine voksne børn til at køre ud med den.
De fik afleveret den samt original kvittering.
På min kvittering er skrevet: 72083 støvsuger modtaget d. 19/2-11,
samt en underskrift af en person hvis navn starter med K.

Den 11. samt 12. marts er lagt en besked på min tlf. svarer.
Da jeg er i Australien indtil 1. april, kan jeg derfor først afhente min støvsuger derefter.

Jeg tager derfor til Daells Bolighus, "serviceafdeling, medbringende min kvittering for køb samt hvor der er
er kvitteret for modtagelse af min støvsuger.
Her bliver jeg bliver modtaget at en af verdens mest vrangvillige og uforstående person. En ældre herre, det grå guld??? Ved ikke hvor man har gravet ham op!
Jeg tror det er løgn, da han slår op på pc´en og fortæller at han intet kender til nogen støvsuger!
Derefter fortæller han mig, at man ikke kan have ringet til mig, da man ikke har mit navn og tlf.nummer!
Han beder mig om et reparationsnummer. Sådan et har jeg aldrig modtaget,
Han nævner også at der jo ikke står mit navn på kvitteringen!!
Mine børn siger, at de har opgivet navn og adresse til foretagendet, da de jo blev spurgt om det
Jeg bliver aldeles rasende, da jeg ikke kan få udleveret
noget som helst, trods min kvittering.
Er så gal, at jeg nærmest råber til denne "service-medarbejder", om han måske tror jeg selv har skrevet denne kvittering?
Samt at jeg vil klage. Får at vide, at så skal jeg klage til direktionen.
Og det gør jeg så straks jeg kommer hjem (uden MIN støvsuger).

Dagen efter ringer jeg til Daells (ikke serviceafd. for dem har jeg forlængst opgivet), og får en receptionist i røret. Hun siger, at
jeg skal skynde mig at lægge røret på, for hun vil med det samme
sende en fax til "service-afdelingen" og skrive at de skal ringe mig op
og at det haster.
Skynder mig at lægge på, og afventer og venter og venter.
Og, ja, der sker selvfølgelig intet. Hele dagen er jeg hjemme og
bruger ikke min tlf.
Næste morgen ringer jeg til OBH selv, de kan oplyse at de har haft
støvsugeren, skiftet slangen, og returneret den til Daells 1. marts !!!

Jeg anmode der om et reparationsnummer, så jeg kan have det
i baghånden til mit næste besøg hos Daells.

næste dag har jeg afventet at blive ringet op, da jeg igen igen, har indtalt navn og nummer på deres tlf.svarer.
Men har atter INTET hørt.
Jeg havde snart heller ikke forventet det.

Dagen efter at have klaget til direktionen, er der pludselig besked til mig, om at jeg kan afhente støvsuger.
Måske det hjalp at jeg i min mail, nævnte noget om DR kontant??

køber aldrig mere noget her, ikke en gang en knappenål

En af de dårligeste Service

Tag aldrig telefonen. Kundeservice lægger på når de gider ikke at hjælpe. Sælgerne er væk 10 minutter inden de lukker, selvom de er i gang med en bestiling.

Daellsbolighus

Måske verdens dårligste kundeservice?

"Probably the best beer in the world" sagde Carlsberg. Med det mente de at det VAR verdens bedste øl, men at de var for beskedne til at sige det selv.
Om Daells bolighus kunne man sige: "Probably the worst shop in the world". Inkompetence, gentagen dårlig service, ligegyldighed og ukendskab til basale købslovsmæssige elementer er nogen af de ting der karakteriserer dette levn fra fortiden.
Min kæreste og jeg skulle for ca. 1 år siden bruge lidt møbler og valgte Daells varehus i stedet for Ikea - ikke så smart skulle det vise sig. Vi kommer ud til et varehus (?) hvor det ser ud som om det ikke er blevet vedligeholdt siden midten af 80´erne: afskallet maling og afblegede billeder på fronten. Nå ja tænker jeg - det er jo det der er indenfor der er vigtigt.
Vi går indenfor og her føles det endnu mere som om vi er trådt tilbage i tiden. I halvmørke står der en lagerhal fyldt med halvgamle og grimme møbler der ser ud som de var på mode dengang Squash reklamer var sjove. Vi lykkedes med besvær at finde frem til de spisestole og den kontorstol vi skulle bruge og efter 40 minutters søgen finder vi en kontorlampe der ser nogenlunde pæn ud.
Derefter venter vi 30 minutter indtil jeg med besvær lykkedes at indfange en ekspedient, der ellers har gjort deres bedste for at kigge eller gå væk. Efter 1 måned springer pæren på kontorlampen, og det gør det omtrent en gang om måneden herefter. Der går ca. 11 måneder. Så knækker ryggen på kontorstolen!!!
Efter at jeg har samlet mig selv op kan jeg se at den tynde spånplade som ryggen er lavet af er knækket midt over. Efter ca. 2 måneder derefter - altså 14 måneder efter købet - får jeg tid til at køre derud. Jeg finder frem til deres returafdeling der er gemt væk helt nede i det fjerneste hjørne: formodentligt for at de øvrige kunder ikke bliver skræmt væk af dem der klager og behandlingen af dem.
For at finde derned stiger jeg ud af min bil for at spørge 3 mænd i Daellstøj, der sidder på en palle og ryger, om vej. Det skulle jeg ikke have gjort, for den kraftigste SKRÅLER ad mig at "Det der kan jeg sgu godt glemme alt om - jeg skal bare flytte den bil og det nu". Jeg er ved at vær en smule småirriteret og siger at jeg med glæde skal flytte min bil når han har forklaret hvor de tager imod beskadigede varer. Han stirrer på mig et øjeblik og peger derefter over skulderen uden at sige noget.
Det lykkedes mig derfor at finde frem med min stol i hånden, men bliver nødt til at stå at vente: de 3 ekspedienter der står, har for travlt med at betjene eller rettere sagt diskutere med en mand der står foran mig.
Til sidst bliver de færdige hvorefter de 2 af dem skynder sig ind på deres kontor. Den sidste vender sig tydeligt irriteret og skuffet mod mig og den anden mand der står og venter - åbenbart ærgerlig over at hun ikke nåede til pause sammen med de andre.
Manden foran mig forklarer at hans elevationsseng er gået i stykker samt at han har den med.
Mistænksomt kigger hun på ham, mens hun med et listigt udtryk spørger hvordan det kan lade sig gøre? Det kan han ikke umiddelbart forklare men siger at han har sengen med, samt at det har taget ham 2 1/2 time at køre fra sit sommerhus ind til Daells.
Det skulle han aldrig have gjort: For nu bliver hun af en eller andre grund vred og siger til ham at han skulle have ringet først.
Både han og jeg står og ser fuldstændigt måbende på den vrede ældre dame. Da han tillader sig at spørge hvorfor, smælder hun at det ”selvfølgeligt” var fordi at hun så kunne have spurgt ham om han nu havde kontrolleret at den ikke virkede. Nu bliver han en smule vred, og siger at den jo altså beviseligt ikke fungerer, men at det jo er nemt at kigge på den, da han har den med. Hun bliver imidlertid ved, og siger til ham at han burde have prøvet at bytte fjernkontrollen mellem de 2 elevationssenge.
Da han siger at det jo bare ville have betydet at den ANDEN seng ikke virkede, bliver hun endnu mere barnligt fornærmet og siger at så må han vente, hvorefter hun går ind på kontoret - formodentligt for at få den kop kaffe hun gik glip af før. Mens jeg står og venter, bliver jeg dog underholdt, idet hende og hendes kolleger står og brokker sig over kunderne - med åben dør forstås.
Til sidste kommer dig dog en medarbejder og hjælper ham, der var foran mig, og nu er det så blevet min tur til at skulle igennem maskinen. Også mig starter den kværulantiske medarbejder med at afhøre. Jeg skal således forsøge at forklare hvorledes deres elendige produkter kan gå i stykker, hvilket jeg lige så lidt kan som manden foran mig.
Dog spørger hun også mig ”hvorfor jeg ikke kom ind med inden?”. Da min tålmodighed med tåbelighederne efterhånden er opbrugt kan jeg svare andet end: ”inden hvornår? Inden skaden opstod?”. Dette synes hun ikke er morsomt, og jeg finder ud af - ved at lirke det ud af hende - at hun mener at jeg åbenbart skulle have været der inden 1 år.
Hvor hun får dette tal fra er mig er gåde, så jeg forklarer at den danske købelov medfører ½ års garanti og 2 års reklamationsret, samt at jeg gerne skal forklare det hvis hun ikke ved hvad det betyder.
Nu bliver det min tur til at vente og efter 15 minutter kommer der en knægt der igen begynder at krydsforhøre mig indtil han konkluderer: ”at det efter han mening ikke kan være sket med almindelig brug af stolen”. Han kan ikke forklare hvad dette er helt præcist eller hvorfor der ikke står noget i brugsanvisningen om at man ikke må ”læne sig tilbage”.
Da jeg ikke kan erklære mig enig i hans uudgrundelige beslutning, så ”har vi ikke mere at tale om” og ”jeg kan bare udfylde en klageformular”.
Til det kan jeg kun sige at: vi overhovedet ikke har talt sammen endnu idet han har holdt en monolog, at han kan stikke sin formular op i r… samt at jeg efter den behandling jeg og de 2 før mig har fået ikke har nogen intention om at skrive en klage der bare vil blive lagt i en høj bunke og tydeligvis ikke påvirker måden de opfører sig på.

Det skal i parentes bemærkes at jeg burde vide at der var et problem med Daells, da det var fuldstændigt umuligt for mig at komme igennem telefonisk (jf. iøvrigt medarbejderens bemærkning til kunden foran mig som beskrevet ovenfor)

Kort sagt: Handl ALDRIG hos Daells bolighus – en virksomhed der påstår at de: ”…sælger møbler og boligudstyr i en ordentlig kvalitet til fornuftige priser.” Det burde være: ”Har et lager hvor du måske kan være heldig at finde noget der ikke er grimt, til en pris der har fået et ordentligt hak opad og med en kvalitet du ikke finder lavere i Danmark serveret med en kundeservice som du ikke har set magen til siden Sovjetunionen før jerntæppet faldt”

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk