[REPLY]
Virksomheden lukkede lige pludseligt uden at man fik de gavekort/biografbilletter man havde optjent.
Har gentagne gange prøvet at kontakte Rie fra dagensjob.dk uden resultat...suk
I oktober havde jeg point nok til en biografbillet, og bestilte den derfor. Jeg har stadig ikke modtaget den. Jeg skrev en mail til Dagensjob.dk for nogle uger siden, og har heller ikke fået svar. På hjemmesiden står der, at siden er under ombygning, men det har den været de sidste tre måneder. Jeg føler mig virkelig snydt; det hele lugter langt væk af fusk og bondefangeri!
er lukket uden varsel, uden man fik mulighed for at bruge sine point...
Havde point nok til gavekort. Firmaet melder ud, at de er under ombygning, men lukker og slukker for hjemmesiden uden varsel. Firmaet eksisterer ifølge http://cvr.dk/Site/Forms/PublicService/DisplayCompany.aspx?cvrnr=32647871 stadig, så problemet er, at de ikke vil leve op til de forpligtelser, de har påtaget sig.
Jeg har da point til at stå, som jeg slet ikke har fået eller har haft mulighed for at få noget for - de er jo bare tabte nu
Har bestilt flere gavekort som aldrig er kommet, har skrevet til dem men aldrig fået svar.
Meget useriøst og har nu været under ombygning i en evighed, og logger du ind nu er siden lukket.
Måske skulle de bare have oplyst det fra start, istedet for ombygning.
Jeg har anvendt DagensJob i lang tid uden problemer. Da jeg havde fået sparet nok op til et gavekort, bestilte jeg den og den kom i løbet af den opgivede leveringtid.
dagensjob er en enkel side, hvor man blot klikker på bannere, og tjener point på det.
Siden er god hvis man ikke har lyst til og deltage i kampanger, osv.
Jeg har hver gang fået mine ting, så har kun godt og sige om dagensjob.dk
Min søn er blevet tilmeldt uden han vidste det - vi formoder at dagensjob.dk har opsnappet hans mailadresse via Facebook - SPAM
Er ret irreeret over at man ikke kan afmelde dagens job og derfor virker det som spam der hver dag bliver sendt til min mail add.
Spam spam spam.
Hvis man er et troværdigt firma, kan man også melde sig ud af dette møj!!!
Men det kan man ikke.
Overvejer om man skal melde det til politiet. Men starter nok ved forbrugerstyrelsen, de er gode til at hjælpe.
Og hvem mon denne Rie er??? et eller andet fjols ved måske et andet navn??? Ja, højst sandsynligt.
Man kan ikke framelde sig mails fra dette firma, som jeg i øvrigt ikke har nogen anelse om, hvordan jeg er blevet tilmeldt.
Linket til at afmelde har aldrig fungeret, Kan kun anbefale, at man holder sig laangt væk, det vælter ind med tilbud og konkurrencer flere gange dagligt, aldeles uacceptabelt!
Totalt useriøst firma.....har på allle mulige måder forsøgt at framelde mig deres mails. Deres links til afmelding eller info mail-adr virker ikke, og man kan ikke finde deres tlf nr på oplysningen.
Håber dette useriøse firma snart får så meget dårlig omtale (jeg vil gøre mit til det) at bixen må dreje nøglen.
Læste anden steds på denne side, at Dagens job da gerne afmeldte en...når de fik info om det.....forklar mig venligst hvordan dette skal kunne lade sig gøre, når enhver kontakt til firmaet er umulig !!!
FUSKER FIRMA !!!!!!
har gentagende gang forsøgt at framelde mig men det kan ikke lade sig gøre
en fusker firma :(((((
For det føste har jeg ikke tilmeldt deres "service", så hvor de har min mail fra ved jeg ikke.
Umuligt at afmelde deres nyhedsbrev, som forøvrigt er begyndt at indeholde konkurrancer.
Linket til at afmelde i mailen virker ikke, og da jeg bad om et nyt password, da jeg sjovt nok ikke har det føste, så er jeg blevet mødt med larmende tavshed.
Dagens job er utroværdige. De skal lukkes inden de gør mere skade.
Helle Hansen. fandt anmeldelsen nyttig
Følger man afmeldingslinket, bliver man ført til en side, som siger man skal være logget ind for at kunne melde sig ud.
Emails sendt til INFO bliver returneret - den virker ikke.
Emails sendt til KONTOLUKNING bliver returneret - den virker ikke.
Hvilket den jo burde, da det er den eneste måde hvorpå man kan afmelde sin konto, hvis man opretter den for at få afmeldt sin email.
Det kan IKKE være lovligt!
Helle Hansen. fandt anmeldelsen nyttig
Jeg mindes ikke jeg har været inde på deres hjemeside, og jeg blir tæppebombet med deres lort spam mails, og man kan ikke skrive til deres mail adresse, jeg ved ikke hvordan jeg skal få dem til at stoppe.
Efter at have accepteret vilkårene, gik der nogle dage før jeg kigged nærmere på det. Jeg fandt ud af at det ikke var noget jeg kunne bruge til noget, så jeg ville melde mig ud. Jeg indså at det ikke var muligt, da jeg efter utallige forsøg måtte opgive, da linket "(...)så klik her for at blive afmeldt." ikke virkede. Jeg forsøgte så at logge ind, men kunne ikke bruge min kode. Jeg fik tilsendt en ny, men den virkede heller ikke og nu kan jeg simpelthen ikke slippe af med dem.
Taget i betragtning at de på uærlig vis høster emailadresser via Facebook og derefter spammer dig, tror jeg ikke man kan stole på dem som firma heller.
McCleod fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har aldrig bedt om at blive kontaktet eller oprettet ved Dagens Job.
Bruger ikke den pågældende emailadresse offentlig, faktisk kun som login på MSN og facebook, så adressen må være afluret der.
Jeg har ikke tænkt mig at logge ind og afmelde mig, da jeg ikke kender virksomheden som i mine øjne virker skummel.
Man ved aldrig hvad der venter, måske blive man phishet ved login.
En email til foretagendet har ikke afhjulpet, og jeg modtager stadig flere mails dagligt - utilstedeligt, og ganske sikkert også ulovligt.
Anders Sewerin Johansen og McCleod fandt anmeldelsen nyttig
har på en eller anden måde høstet min email adresse som kun bruges i facebook sammenhæng, jeg har på intet tidspunkt synligt tilladt at de måtte sende mails til mig. har aldrig været på deres side.
Anders Sewerin Johansen og McCleod fandt anmeldelsen nyttig
Jeg vil gerne starte med at beklage, at du har haft problemer med at afmelde dig DagensJob.dk Det er bestemt ikke vores hensigt at holde på folk, der ikke længere ønsker at være medlem. De brugere, der ønsker at blive afmeldt, bliver selvfølgelig afmeldt. For langt de fleste foregår dette automatisk ved hjælp af et personligt afmeldingslink. I de få tilfælde, hvor der forekommer problemer med at benytte dette link, afmelder vi brugerne manuelt, så snart vi får kendskab til, at de ønsker at afmelde sig.
Hos DagensJob.dk har vi udelukkende interesse i at have glade og tilfredse brugere, så vi gør, alt hvad vi kan for at yde en professionel og god service.
Helle Hansen. fandt anmeldelsen nyttig
Har modtaget en masse nyhedsbreve fra denne side. Mindes ikke at have tilmeldt mig nyhedsbrevet, men er ikke afvisende over for, at jeg er kommet til at acceptere tilmeldelsen via deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Problemet ligger dog i, at jeg ikke kan afmelde det sk*** nyhedsbrev, for linket i bunden af deres mails, virker tilsyneladende ikke!
Anders Sewerin Johansen og McCleod fandt anmeldelsen nyttig
Når du bestiller noget, kommer det med det samme, og de er meget venlige når man kontakter dem.
Alt vad de skriver, bliver overholdt.