We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Damm Auto anmeldelser

Damm Auto Logo
Kunderne om Damm Auto : »Super bilhandler« »Damm Auto, Fredericia« »suveren service, reel pris og alle data lagt på bordet!« 4
Godt

Udvalgt anmeldelse om Damm Auto

• MJ
  • Fredericia,
  • 9 Anmeldelser

God handel hvor det der bliver sagt gælder!

Vi har netop købt vores 2. brugte bil ved Damm Auto og har begge gange været super tilfredse. Oplevede kun god service, da vi kontaktede dem angående problemer med bilen. Det blev lavet med det samme.

Ingen problemer.

Købte en 4 år gammel bil til familien. Efter kort tid var der et par småting der skulle udbedres, bl.a. en defekt bremsekaliber, begge gange var der ingen problemer, Damm Auto skiftede og reparerede med et smil uden beregning.
Vi kan varmt anbefale Damm Auto.

Super bilhandler

Købte en brugt bil i den billige ende, alting var i orden.
Kan varmt anbefale damm-auto

Damm Auto, Fredericia

Købte 3,5 år gammel bil hos Damm Auto (Brian Damm). Blev muntlig lovet 6 md. 100% garanti. På slutseddel står der "garanti iflg. købeloven", og det har jeg erfaret er noget helt andet. Jeg har flere "hængepartier med ham, men han gider ikke at bruge mere tid på mig. Regn kun med det der udrykkeligt er skrevet.

Damm Auto

suveren service, reel pris og alle data lagt på bordet!

En bilforhandler jeg trygt kan anbefale til andre!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk