[REPLY]
Når man skal låne tager det mindst 5 dage da de stadig benytter postvæsenet og ikke pr mail med kontrakt endvidere har man haft vrøvl med Dem, så ringer de konstant til en selv om de siger undskyld i telefonen altså bare tomme ord.
Derfor må man anskaffe sig nyt tlf nr: der er hemmeligt.
Michael
Lånte i 2009 penge af DanAktiv. På låneaftalen stod hvor mange ydelser der skulle betales, og hvor store hver ydelse skulle være.
Men DanAktiv har bare trukket det som de nu syntes de ville og for endda fortsat betalingen ud over hvad der stor.
Da jeg ringede derind var forklaringen, at deres låneaftaler, som jeg skrev under på, ikke altid er helt rigtige og sårn er det bare når man låner penge fra dem. Så finder man ud af efterfælgende hvordan lånet kommer til at hænge sammen.
Vil anbefale andre ALDRIG at låne i dette firma. Især ikke når man ikke ved hvordan lånet er.
Jeg har en forsikring ved Danaktiv, og jeg synes bare det kører. De er endda så venlige at ringe og oplyse hvis betalingen bliver afmeldt PBS, og hjælper med at få tilmeldt igen, og dette sker inden der sendes rykkere.
Jeg synes det bare fungerer, og det sætter jeg stor pris på!
Kort tid efter jeg fik mobiltelefon begyndte Danaktiv at kime mig ned, selv om jeg ALDRIG har været i kontakt med firmaet og ALDRIG har lånt penge.
Da mobilen er indstillet til at ringe lydløst, blev jeg noget overrasket over de første 10 opkald, men besluttede, ikke at gøre noget ved det...Jeg mener hvad rager det mig? Jeg skal ikke låne penge og reklamer lader mig kold. Desuden finder de nok hurtigt ud af, at ingen svarer, tænkte jeg.
Men i de følgende 3-4 måneder blev det til over 20 opkald om ugen, mandag til lørdag. Så stoppede det og jeg tænkte at de endelig havde opdaget, at telefonen aldrig blev taget.
Man ak, vinteren efter begyndte de igen.
Det er nu ca 3 år siden de ringede første gang og jeg har modtaget MINDST 500 opkald fra Danaktiv (forsigtigt skønnet).
Jeg overvejer så småt at politianmelde firmaet, men med politiets indsats i den slags småsager, er det jo sikkert spild af tid.
Jeg kunne nok standse det ved at tage telefonen bare én gang og bede dem om aldrig at ringe igen, men der er ligesom gået sport i at se hvor lang tid de bliver ved. Jeg mener, der MÅ da være bare én person i Danaktiv med IQ>50, der kan se det tåbelige i at ringe SÅ mange gange til det samme nummer.
De opretter Pbs som åbenbart ikke er gået igennem,de ringer ikke eller skriver ingen brev om at den ikke er gået igennem. Sender rykker 2 stk. den ene slet ikke modtaget, og den anden modtager jeg så. 1 måned efter betalingen skulle være betalt. de kræver så 100 kr. per rykker :(. For at jeg stolede på at de have check på deres ting, Det har de ikke.
De var villige til at trække den ene fra, men det hjælper intet, for jeg er blevet snydt for 100 kr., for at tro på dem. Ud fra datoerne af rykkerne, fik jeg at vide der blev sendt en den 16 dec den jeg ikke fik. og den som jeg modtog blev udskrevet den 20 dec med betalingsdato den 21 dec, men som jeg faktisk først modtog den 30 dec!!!! Selv deres rykker system er møg !!!!!
Jeg har i sin tid lånt penge gennem DanAktiv og tegnede deres super tryghedsforsikring. Problemet er bare at hvis man bliver fyret (i mit tilfælde 2 gange) så bliver man ignoreret af dem selv om man sender alle papire ind. Nu ca. 4 år senere så dukker de pludselig op igen og vil have deres penge. Når man svarer dem på mail så bliver dette også ignoreret og derefter sendes den bare til inkasso. I mit tilfælde bor jeg i Sverige så er der ikke rigtig noget at gøre når først den er til inkasso.
En flok aber som sidder på deres kontor som kan hjælpe FØR man tager lånet men bagefter er de totalt ubrugelige.
Hellere tage SMS lån end det her lorte selskab. HOLD JER FRA DET.