We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

danbolig Thomsen & Led anmeldelser

danbolig Thomsen & Led Logo
Kunderne om danbolig Thomsen & Led : »Hold dig laaaaangt væk fra Danbolig Vallensbæk, Glostrup og Albertslund, hvis du skal sælge din bolig.« »Danbolig i Randers« »Rigtig god service til køber!« 20
Middel
6.7 af 10

20 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (20)
danbolig Thomsen & Led

Du må godt sige NEJ til din ejendomsmægler, hvis de kommer med et købstilbud, som ikke er udbudsprisen.

Vi satte i maj 2011 vores bolig til salg hos Danbolig Vallensbæk til en udbudspris på kr. 2.675.000. En interesseret køber afgav et bud på vores bolig på kr. 2.600.000 få dage efter, at den var sat til salg. Vi sagde nej tak til tilbuddet, men få dage efter blev vi ringet op af ejendomsmægler Jens Emkjær, som står for butikken i Vallensbæk. Han ønskede et møde med os næste dag, som var en søndag. Han fortalte ikke hvad mødet ville dreje sig om, så vi mødte op næste dag, uden at vide hvad mødet skulle handle om. Her præsenterede Jens Emkjær os for et ”tilbud” efter at have hørt os, hvorfor vi havde sagt nej tak til købstilbuddet på kr. 2.600.000: Enten skriver I under på købstilbuddet eller også får I en faktura med hjem på kr. 125.000 (for deres salær og markedsføring), fordi han mente at de havde gjort deres arbejde, selvom dette købstilbud ikke er på udbudsprisen. Da vi ikke var et sekund i tvivl om at han mente disse ord, som vi opfattede som en trussel, skrev vi under pres under på købstilbuddet, men har efterfølgende klaget til Klagenævnet for Ejendomsformidling over denne ejendomsmæglers behandling af os. Dette klagenævn har netop afgjort at vi var i vores gode ret til at sige nej tak til købstilbuddet på kr. 2.600.000, da dette ikke var udbudsprisen.

Klagenævnet finder endvidere denne behandling af sælgerne i strid med god ejendomsmægler skik og derfor kritisabelt. Danbolig Vallensbæk skal derfor betale en salærreduktion på kr. 25.000. + renter til sælger, samt omkostningen til Klagenævnet 700 kr.. Klagenævnet finder det også kritisabelt at Danbolig Vallensbæk annoncerede vores bolig solgt inden købers fortrydelsesfrist var udløbet, ligesom Klagenævnet finder det kritisabelt, at Danbolig Vallensbæk annoncerede at vores bolig var solgt på 7 dage, når dette ikke er tilfældet.

Vi har nu fået vores salærreduktion fra Danbolig Vallensbæk, dog ikke indenfor den frist på de30 dage, som Klagenævnet havde givet Danbolig Vallensbæk til at betale i. De måtte rykke Danbolig for pengene.

Hele vore sag i sin fulde længde kan læses på Klagenævnets hjemmeside www.ejendomsmaeglernaevnet.dk under sags/J.nr.: 2011-0125.

Udvalgt anmeldelse om danbolig Thomsen & Led

• N.C.
  • Ryslinge,
  • 26 Anmeldelser

fin service

Min kæreste solgte huset,de har giver fin men ikke 100 % god rådgivning.
Ham som solgte huset (fra danbolig svendborg) virkede som "god" ven med køber og det virkede lidt forkert da han skal helst være neutral.

Solgte min andelslejlighed via Danbolig

Overordnet set var jeg godt tilfreds med handlen med dem. Der var nogle småfejl, men intet væsntligt. Jeg benytter dem gerne igen.

Danbolig i Randers

Satte mit hus til salg gennem Danbolig i Randers og har igennem hele forløbet fået den bedste service.
Huset blev solgt efter 1 år og 3 mdr. og jeg kom derfra med det vi aftalte.. markedet taget i betragtning.

Der var en super sparring gennem hele forløbet, og jeg oplevede kun positivt og venligt personale med fingeren på pulsen.

Kan klart anbefale at sætte sit hus til salg her.

danbolig Thomsen & Led

Rigtig god service til køber!

Jeg har kun oplevet Danbolig fra købers synspunkt, men jeg er helt igennem tilfreds med service, kommunikation, aftaler osv. Vi havde som førstegangskøbere en rigtig god oplevelse. Vil helt klart tænke på Danbolig, når vi engang skal have solgt huset videre.
Har også siden været forbi og bede om papirer osv., og det har ikke været noget problem, selvom sagen er flere år gammel nu.
Kan klart anbefales.

Danbolig, Frederiksværk

Brugt både ved salg og køb af bolig, og altid super service hele vejen.

Super behandling....

Jeg har købt hus gennem Danbolig Nørresundby, jeg har fået en kanon behandling, lige fra første tlf. samtale, fremvisninger, ting som skulle undersøges - alt foregik helt perfekt.

Der var et super forløb både før og efter selve købet, det hele har bare kørt til totalt top karakter.

Jeg har købt en del huse i mit liv, så det har været en mærkbart og super forskel fra andre ejendomsmæglere... Og nej, jeg er hverken lønnet for at skrive dette, bedt om det eller andet, jeg har bare fået en 100 % super behandling.

Super :-)

Rigtig flotte billeder. Venlige helt igennem. Rigtig god rådgivning.

danbolig Thomsen & Led

Risiko for at komme galt afsted

Jeg har i efteråret købt en ejendom der var til salg ved 2 Danbolig mæglere.

Forløbet har generelt været dårlig og under al kritik. Jeg vil dog undlade mange kritik punkter i denne klage, generelt fordi at jeg føler kritikken i denne sag alligevel ikke vil gøre den store forskel med den negative oplevelse jeg havde. Endvidere vil jeg ikke nævne banken i forløbet, da jeg tror at det vist ikke er tilladt ifølge betingelserne herinde.

Jeg så på den ejendom jeg nu har købt allerede i juli, men købet gik først endeligt igennem langt senere, nemlig med overtagelse i September, og så godkendelse af skøde i oktober.

Den første ejendomsmægler i sagen var den forrige Danboligmægler i Frederikshavn. Denne lukkede pludselig midt i handlen, efter at der var afgivet et skriftligt tilbud til mægler/bank. Uden nogen orientering til os.
Vi bliver pludselig ringet op af en bank Danbolig har nabefalet, om at sagen er overgået til Danbolig hjørring, men ved et opkald hertil henvises vi til den gamle ejendomsmægler igen. Trods utallige forsøg lykkes det ikke at komme i kontakt med denne, han var som forsvundet fra jordens overflade.

Endelig blev vi dog kontaktet noget senere af Danbolig fra Hjørring, om at sagen nu endelig åbenbart var overgået til dem. Mægleren i Frederikshavn var åbenbart holdt op fik vi at vide.
Her fulgte så et langt sagsforløb, med flere kritik punkter som jeg har har valgt at sortere ud. Men det korte af det lange er, at vi føler at forhandlingen bliver unødvendigt forhalet.
Vi sidder endda på et tidspunkt og føler, at vi måske er stråmænd for en anden køber der har brug for tid, for at give et bedre bud evt. Begrundelserne vi får for den langsomme behandling er ikke eksisterende, vi bliver simpelthen ikke orienteret.
Først da vi har haft fat i sælgers børn, samt banken der skal stå for handlen, dvs. sælgers bank, så sker der da endelig noget, men at en potentiel køber ligefrem skal gøre en sælgers arbejde finder vi kraftigt kritisabelt.
Vi måtte endda også selv indhente utallige papirer ved kommune m.m. fordi vi ingen vegne kom med Danbolig når vi bad om at få papirer på ejendommen. Vi sidder stadigvæk den dag idag, og forstår ikke hvad sælger faktisk gav mægler salær for, for det var efter vores mening ikke for at afhjælpe en hurtig, professionel og sikker hushandel.
Efterspørger man dette skal man ikke henvende sig til Danbolig Hjørring hvert fald, det er min erfaring efter dette forløb.

Jeg havde heldigvis en onkel der selv er ejendomsmægler, og vi fik efterhånden sat lidt skub i handlen, specielt ved at henvende os flere gange til banken, som jeg er overbevist om, var dem som endelig fik fyret op under Danbolig.
For pludselig fik vi den ene oplysning efter den anden, oplysninger vi dog havde bedt om 2 mdr. forinden, men ordsproget "bedre sent end aldrig" kan da komme til sin ret her. Vi måtte endda betinge købet af, at vi fik visse oplysninger som vi endda ved modtagelse af købsaftalen endnu ikke havde fået tilsendt.

Jeg har endelig selv personligt fået udredt sager omkring vejforhold og kloak forhold til ejendommen f.eks. Det har endda medført en merudgift for mig årligt på tømning af kloak, som meget meget let kunne være undersøgt og oplyst af mægleren, hvis han da havde gjort hans arbejde i sagen.

Slutningen af forløbet var dog gennemtærret af meget ubehagelige fortællinger fra sælgers side om mægleren, der skulle se ud som om at han forestod hushandlen, fortællinger, som jo kun kunne klassificeres som rygter, men som vi alligevel følte at vi måtte gå videre med til banken.
Banken var naturligvis oprørte over oplysningerne, men banken afklarede heldigvis forløbet professionelt og hurtigt. En meget god kundeservice fra bankens side må jeg påpege.

Vi er blevet anbefalet fra professionel side til at gå videre med forløbet, men jeg har det sådan, at det ville være som at slå i en dyne efter den behandling vi modtog ved Danbolig Hjørring.
Det er selvfølgelig beklageligt at fremtidige kunder kan risikere samme behandling når der ikke bliver handlet, men personligt føler jeg ikke at det vil nytte, og på et tidspunkt må man trække en grænse.

Jeg sidder tilbage som en utrolig skuffet forbruger, og min onkel der har været ejendomsmægler i mange mange år, har aldrig nogensinde oplevet noget lignende.

Min konklusion og anbefaling, på baggrund af denne helt absurde oplevelse, må være at hvis man endelig SKAL benytte Danbolig Hjørring, for at få sit drømmehus, så hav en pæn stor portion tålmodighed, og vær klar til selv at tage hænderne op af lommen for at få resultater.

Købt hus på Amager

Dejligt forløb. Følte mig rigtig godt behandlet.

• C.A.
  • aarhus, DK
  • 9 Anmeldelser

Virkede uinteresseret

For 1 år siden købte vi en lejlighed igennem Danbolig. Og må nok sige at de virkede meget uinteresseret i at sælge. Lejligheden var åbenbart ret populær, men derfor må man da gerne give folk en god oplevelse. For det første så tog det mange udskydelser inden vi overhovedet kom ud at se den. Undskyldninger var der mange af. Og da vi så vil købe den - ja så var der mange ting som ejendomsmægleren ikke mente var hans område - og det var det. Når vi engang skal sælge igen - vil jeg nok lige overveje en ekstra inden Danbolig får handlen.

Danbolig Vojens...

Vi har vores hus tilsalg hos dem, og er vi meget glade for, vi syntes de hjælper godt når vi spørger, har kun positivt indtil nu :)

En vittighed...

....som desværre var ment seriøst!!
Vi har solgt en ejendom gennem Danbolig i Asnæs, og hjælp hvor var det bare amatøragtigt gennem hele processen. Vi valgte at betale det tårnhøje honora fordi vi hverken har den viden, eller den tid der skal til at gøre det selv. Men jeg tror faktisk at vi kunne have gjort det bedre, samt hurtigere selv. Efter en million dumme små fejl, samt en stribe forsinkelser, er handlen stadigvæk ikke afsluttet.
Find nogle som tager deres job seriøst og som har bare lidt respekt for deres kunder (og deres penge) hvis I skal bruge en ejendomsmægler....det er IKKE Danbolig i Asnæs.

danbolig Thomsen & Led

Mægler blev sur da underskrift blev trukket tilbage

Min kæreste og jeg havde skrevet under på et hus som af mægleren, Danbolig Susanne Ricks i Viby Sjælland, blev beskrevet som renoveret og med tør kælder med soveværelse.

Hele processen op til anden fremvisning, hvor vi ville have en byggesagkyndig med, forløb uden problemer. Herefter var det svært at finde et tidspunkt, hvor det ville være muligt at se på huset igen. Det lykkedes dog til sidst at sælger fik lavet om på nogle af sine aftaler, og selv var tilstede.

Under gennemgangen med byggesagkyndig, kom der en del rimelig grove fejl frem, som ikke var noteret i tilstandsrapporten. Det nybyggede badeværelse var ulovligt pga. forkert hældning på gulvet, ulovlige el-installationer og vvs-installationer i kælderen samt at kælderen var alt andet end tør. Derfor er det 99% sikkert at der findes skimmelsvamp bag vægene i soveværelset. Samtidig blev sælger mere og mere sur på os, jo flere af disse fejl, som blev opdaget. Sælger blev flere gange spurgt om hvem der havde udført renoveringen de forskellige steder, og flere gange svarede han, at det var håndværkere. Dog indrømmede han til sidst, da han blev gået på klingen, at han selv havde udført renoveringen. Dermed ikke sagt at selv gjort ikke er vel gjort, men man skal være ærlig omkring det samt gøre det ordentligt. Vi blev derfor, af byggesagkyndig, frarådet at købe huset.

Da mægleren blev konfronteret med disse fejl, samt at vi trak vores underskrift tilbage, blev hun nærmest fornærmet og kaldte vores byggesagkyndig for useriøs og ikke egnet til sit job.

Jeg ser det som underligt, at en mægler ikke vil tage det til sig og rådgive sin sælger omkring fejl og mangler i de dokumenter, som er med til at sælge deres bolig, istedet for at spekulere i at manglerne ikke bliver opdaget.

danbolig Thomsen & Led

En meget dårlig oplevelse ved salg

Jeg satte 6. oktober 2008 min lejlighed til salg gennem DanBolig. Mægler og jeg havde regelmæssig korrespondance gennem de første ca. 6-8 måneder, men det resulterede desværre kun i gentagne prisnedsættelser på grund af krisen og for at lokke flere potentielle købere til. På grund af prisnedsættelserne tilbød mægler også at spare på annonceudgifterne (=mindre eksponering) og at skære lidt i salæret, så salget ikke ville give underskud. Dette accepterede jeg, og sørgede derfor selv for en del annoncering både online og vha "Til Salg"-skilte rundt omkring på lygtepæle.

Efter ca. et år begyndte kontakten fra mæglers side at blive meget sparsom. Jeg hørte stort set intet, medmindre jeg selv henvendte mig for at høre om nogen havde vist interesse, og hver gang var svaret enslydende: "Joeh, der har da været nogle stykker der har vist interesse, og de skulle lige tænke over det/snakke med banken/ville vende tilbage til mig snart, og så skal jeg nok kontakte dig".

Jeg hørte dog absolut intet fra mægler før jeg efter flere ugers ventetid selv rykkede for et svar, og hver gang var det samme udmelding: "De sprang fra, var ikke interesserede, kunne ikke få det finansieret, men jeg tror det vil hjælpe at sætte prisen lidt mere ned" osv. Dette oplevede jeg flere gange, og et eller andet sted tror jeg ikke der har være nogen henvendelser overhovedet, men at mægler istedet har stukket mig en plade for at holde mig hen, så jeg ikke skulle ophæve aftalen.

Som beskrevet tidligere accepterede jeg at mægler sparede på annonceudgifterne, men det kom mig på et tidspunkt for øre at han ikke engang havde lejligheden udstillet i butikken - hverken i vinduet eller ovre i det fjerneste mørke hjørne. En annoncering, som ikke koster DanBolig en krone, og som derfor ikke bør "spares" væk. Men så gav det jo lige pludselig mening at der absolut INTET var sket i de to år.

Nu har jeg ophævet aftalen og sat en anden mæglerfirma på sagen, og jeg tvivler på at jeg nogensinde vil sælge eller købe gennem DanBolig igen.

• Line
  • Rødovre,
  • 229 Anmeldelser

Har købt hus igennem dem uden de store problemer

Dan bolig klarede egentlig hele handlen ret professionelt men de arbejder jo for sælger og ikke for køber. Da vi kom med et tilbud på et hus pressede Danbolig selvfølgelig køber til at kommer med et mod bud. Det afviste vi blankt da vi vidste at huset ikke var mere værd og at vi sagtens kunne finde noget andet. 3 dage efter viser det sig da også at sælger har taget imod vores oprindelige tilbud.

Lidt svære at få fat på i Danbolig.

Lig mærke til når de viser hus frem at de altid på et eller andet tidspunkt altid siger: "Det har jeg også derhjemme, eller det gør vi også derhjemme" Fremviserne er åbenbart trænet i at mache deres potentielle købere så de siger en masse fis, det opdager man dog hurtigt når man for 3. gang høre at den der fremviser også engang har boet hos deres svigermor.... hhmm

Havde Danbolig været lidt lettere at få fat, og ikke forsøgt at modbyde og ikke brugt billige triks ved fremvisninger havde de nok fået topkarakter.

til orientering

Jeg har vundet en sag over danbolig søborg/bagsværd fordi de ikke skriver hvor store annoncerne er og hvor mange man får for pengene.
Så grav jeres gamle aftaler frem og klag på www.ejendomsmaeglernaevnet.dk
Se linkfra min sag:

Sasha Wannas fandt anmeldelsen nyttig

De fandt ikke en lejer

Jeg har haft Danbolig til at stå for udlejningen af min bolig. Jeg satte lejligheden til 12.000kr om måneden i samråd med Danbolig.

Den første måned skete der ikke det store, så i samråd med Danbolig satte vi boligen ned til 10.000kr om måneden. Så kom der et par fremvisninger, men efter endnu en måned begyndte jeg selv at bruge penge på annoncering i Den Blå Avis. Ud fra efterspørgslen i Den Blå Avis, valgte jeg at prøve med den høje pris igen. Nu har Danbolig så pludselig en lejer til den lave pris, men jeg takker nej (min fejl), da jeg selv har haft nogle fremvisninger til den høje pris.

Derefter har Danbolig ikke haft en fremvisning, mens jeg har ca 10 fra den blå avis. Jeg ender også med at skulle lave aflevering til lejer, da danbolig ikke lige har tid.

Alt dette fik jeg så en faktura på 16.000kr plus ca 1.000kr til dba.dk og tabt husleje.

Efter flere måneder har jeg endnu ikke modtaget den nøgle som Danbolig skulle aflevere, selvom jeg har rykket efter den.

Helle og Line fandt anmeldelsen nyttig

danbolig Thomsen & Led

Vil springe over hvor gærdet er lavest

Vores ejendomsmægler forsøgte, at få os til at lave en del ting. Bl.a. skulle vi selv opsige flere ting - der i blandt STOFA. Hvilket viste sig, at det kunne vi ikke, da vi ikke havde de papirer, som skulle til. Dem have ejendomsmælgeren. Vi måtte virkelig kæmpe med at få ejendomsmægleren til at lave arbejdet. det var jo det han fik penge for. Det var virkelig som om han tænkte, at kunne han slippe, så ville det bare være dejligt.

Nu har det også vist sig at de har taget flere pengen end vores formidlingsaftale lød på. det er godt nok kun 37,5 kr., men det er mere princippet i det.

Huset vi købte igennem danbolig oplevede vi også ændring efter at vi havde fået huset. Ejendomsmælgeren fortalte om en masse ting, som man ikke måtte tage med sig, når man forlod huset. Bl.a. lamper, hylder på toilettet, kroge i køkkenet og knagerækken i entreen. De blev nævnt flere gange, som et plus ved at købe dette hus til prisen. "I får jo også lamperne med" - blev der skagt flere gange. Da vi overtog huset var alle tingene fjernet. Nu var det lige pludselig okay at fjerne tingene. De hørte ikke med til huset. Kun krogene i køkkenet blev erstattet med 100 kr., da der jo var hulle i skabet. hvilket vi så kunne købe nogle nye med.

Jeg tror ikke, at jeg vil anbefalde danbolig nogen.

danbolig Thomsen & Led

Har lidt problemer med markedsføringsloven

Når man opretter en søgeprofil, mener Danbolig at de kan kontakte en efter for godt befindende.
Efter i et par mails at have forklaret at dette var i strid med markedsføringsloven, slettede din min søgeprofil.

Line fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk