[REPLY]
virkelig god sservice og fik mine ting dagen efter bestilling og de var søde gennem båpde telefon og på mail... top herfra...
Bestilte nogle varer og havde problemer med betalingen - trods udsalg fik jeg hurtigt svar og det hele løste sig fint. Tøjet er rigtig fint og der kom oven i købet en ekstra trøje med som de havde taget fra fordi den havde en fejl i printet - men jeg bifalder tanken at "hellere give det væk end at kassere det" og så kan nogen få glæde af det så længe det holder! Tak for jeres gode tanke og service! :)
Har handlet her et par gange under udsalget og der har ikke været noget at sætte en finger på. Meget hurtig levering på trods af udsalget og hurtig svar på mails. Ved sidste ordre fik jeg en gratis bluse med!! Handler her helt klart igen (min datter glæder sig meget til de nye midseason). :-)
Jeg blev ringet op da en enkelt var ikke var i den str jeg havde bestilt. Straks fik jeg tilbudt en anden størrelse. Mine vare kom UTROLIGT hurtigt tiltrods for udsalg på hjemmesiden. TAK
Jeg blev kontaktet ang. udsolgt vare og tilbudt lign. bluse til samme pris! Dette selvom der var travlt under udsalg! Super service!!
Endnu en rigtig fin handel med Danefae :)
Super service og hurtig levering :)
Annette Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte en vare som tog en uge at levere. Da jeg kontaktede dem, fik jeg af vide at den ville blive afsendt den dag grundet travlhed men modtog ikke varen før 3 dage senere. Men ellers er jeg tilfreds for varen og vil da handle der igen.
Ud over dejlige varer, er der altid god service og hurtigt svar ved spørgsmål via mail.
Jeg kan kun sige at Danefæ er en af mine absolutte ynglingsnetbutikker:) Der er altid et godt tilbud i udsalgskassen, og varen bliver leveret lynhurtigt. Sød og smilende service både via mail og telefon. Topkarakter herfra:)
Klaus Riisberg fandt anmeldelsen nyttig
Vi har (igen) handlet med Danefæ (danefae.dk), og Nina har overgået mine forventninger i forhold til service.
På trods af et udsolgt produkt fik jeg virkelig en forsendelse der var value for money.
Tak for handlen Nina, og tak for outstanding service.
Malene fandt anmeldelsen nyttig