[REPLY]
I 2010 ville vi på vores livs rejse til USA. En tur vi havde snakket om i mange år, så det var en ønsketur der bare ikke måtte gå galt. Efter at have kigget os lidt omkring faldt vores valg på Danexplore, viste sig et være et rigtigt godt valg. Vi havde selvfølgelig nogle ideer som vi kom med og ud fra det strikkede de vores livs tur sammen. De stod for alt vedrørende fly, billeje og hoteller, så alt var klappet og klar inden afrejsen, og alt fungerede perfekt. Vi startede i Los Angeles, hvorfra vi fortsatte til Grand Canyon, retur til Las Vegas, gennem Death Vally og op til Lahe Tahoe. Efter et privat besøg ned til San Francisco, og der fra langs kysten tilbage til San Francisco.
Alt klappede fra første kontakt til Danexplore, til vi var vel tilbage.
Skal jeg beskrive Danexplore er det hurtig og engagerede medarbejdere, der udviser en meget stor hjælpsomhed. Alt hvad de lover bliver holdt, og man føler at de altid har tid til at besvare ens spørgsmål.
Danexplore kan kun anbefales! Prøv dem. Det vil i ikke fortryde.
Da vi her i 2012 har planer om endnu en tur til Californien, var vi slet ikke i tvivl om at det skulle være Danexplore der skulle kontaktes.
Hilsen
Preben G. Kristensen
Thisted
Vel hjem fra tur til Californien, 14 dage, i Guds eget land arrangeret efter vores ønsker , af Danexplore Perfekt!
Vi er to par, som gerne ville en tur til Californien, og vi valgte Danexplore til at ordne alt det praktiske, leje af bil, overnatninger, samt tur til Gran Canyon. Vi startede i San Francisco, ned langs vestkysten med Highway One til San Diego, for at slutte i Las Vegas, med turen til Grand Canyon i fly, helikopter og båd. Fantastisk, skal ses med egne øjne!
Alt klappede fra første indtjekning, til vi var vel tilbage.
Danexplore kan kun anbefales!
M..v.h.
Karin og Jørgen