Execution time: 203ms

Myndigheder

Udvalgt anmeldelse om DanGuitar.dk

21. august 2010

DanGuitar er OK!

Jeg har købt strenge, plejemidler og kabel. Mit indtryk af forretningen er :
low budget - men seriøse produkter.
Jeg kan godt lide deres guitarforstærkere - men forretningen mangler et seriøst bud, over deres nuværende sortiment.

• John
19. august 2010

Perfekt

Købt Thornton MB403 Allround højtaler.
Super lyd, hurtig levering - anbefales.

17. august 2010

Seriøs business!

Det er altid en fornøjelse at handle hos Danguitar - lynhurtig respons og forsendelse, fine sager til superpris!
De allerbedste anbefalinger herfra.

• bricklane
  • Jyderup, DK
  • 59 point
  • 7 Anmeldelser
12. august 2010

Perfekt

Super kvalitet, gode priser & hurtig levering - Anbefales!

• André
8. juli 2010

Hurtig og serviceminded

Jeg købte en Guitar pakke med alt ink.
Kabel manglede i første ordrer, jeg fik efter 1 uge et kabel fra dem, 5m men i elendig kvalitet i forhold til det lavpris kabel jeg havde købt i mellem tiden.

Men ang. ALT andet, er dette klart min bedste erfaring med nethandel, og jeg har omkring 100 handler på samvittigheden.

Køb lavpris instrumenter, så er dette stedet. Anbefaler: X-Provoke HT-212 og køb af højere kvalitets kabel. Lille forstærker er perfekt til det meste :)

• Jannie
  • 45 point
7. juli 2010

Genrelt god handel

Jeg fik varen hurtigt og det hele var i orden.
Det eneste der så trækker ned er at jeg simpelthen manglede et kabel, og det vidste jeg ikke og synes heller ikke der stod noget på siden om at man skulle huske det kabel, så nu er jeg nød til at købe det også.

2. juli 2010

Hurtig service

Min ordre var sikkert ikke blandt de største, Danguitar modtog den dag, jeg skulle såmænd bare købe et popfilter, alligevel var der tale om superhurtig ekspedition.
Dagen efter, at jeg havde bestilt via nettet, var popfiltret leveret på min arbejdsplads, det synes jeg er rigtig godt gået.
Keep up the good work
MVH Henriette

17. juni 2010

Formidabel service

Jeg købte en humbucker pickup. Havde et spørgsmål til den, så jeg sendte en mail som var besvaret indenfor en time.

Nu var jeg sikker på at det var den vare jeg ville have, så jeg bestilte varen igår, og står med den idag. Hvis blot alle internetbutikker havde det samme høje serviceniveau, var der ingen grund til nogensinde at gå i en fysisk butik igen.

15. juni 2010

De ved hvad service er!

Da jeg startede på gymnasiet fik jeg musik som kunstnerisk fag, og blev meget begrejstret for musikken. Da jeg i år sluttede eksamen med en fornem karaktere, besluttede jeg mig for jeg hellere måtte gøre noget ved musikken.
Jeg vidste man kunne få guitar-startpakker, og begyndte at lede efter bas-startpakker, og faldt over et par stykker.

Jeg var dog skeptisk for at handle for så mange penge på internettet, da jeg tidligere er blevet taget ved næsen når jeg har handlet på nettet.
Jeg besluttede mig derfor at gå i dialog med Dan Guitar, omkring handlen.
De var meget åbne og imødekommende, og rynkede ikke på næsen over min skepsis.
Jeg bestilte pakken og modtog den 2 dage efter.
Super kundeservice !

- Jeg kan varmt anbefale Dan Guitar.!

• Jens
9. juni 2010

Hurtig ekspedition

Købte en Mandolin hos Danguitar, men var ikke helt tilfreds med produktet og valgte at benytte mig af returretten. Allerede dagen efter jeg sendte pakken retur stod det fulde beløb inkl. fragt på min konto. Perfekt!

• Tanja
12. maj 2010

Hurtig levering og rigtig god service

Spiller ikke selv guitar, så det er en ukendt verden for mig. Ville købe en Western guitar som gave, men vidste ikke hvilken model, der ville være bedst, så jeg ringede til Danguitar, som forklarede forskellene på de forskellige modeller. Derefter købte jeg guitar mm. på hjemmesiden og dagen efter kom det hele med posten. Har aldrig før oplevet så hurtig levering ved køb på nettet. Min gave faldt i fantastisk god jord. Kan kun anbefale at købe hos DanGuitar.dk

• Anne Lis
11. maj 2010

Danguitar - Hurtig levering og super service.

Ønskede et musikanlæg, der kunne bruges til undervisning og fik af danguitar anbefales en Thornton powermixer med højttalere med stativ og headset samt diverse kabler. Meget hurtig levering, derudover en superservice, danguitar kan absolut anbefales til andre.

10. april 2010

vare defekt i første omgang, ombytning uden dikkedarer

de strenge jeg modtog af mærket DG (deres eget mærke) korroderede lynhurtigt indenfor få dage

jeg betalte differencen til nogle bedre strenge og de sendte mig dem uden at skulle have de andre retur, god service.

7. april 2010

Helt tilfreds!

Bestilte 1 stk. Spansk-Guitar Komplet Pakke en lørdag formiddag og pakken ankom tirsdag.

Varen var i perfekt stand og lige som jeg forventede - og til en super pris for en begynder som jeg.

Ud over det, så får man når man mailer til dem, lyn hurtigt svar tilbage. God service!

Så alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med handlen.
Kan varmt anbefales.

23. marts 2010

1 stk. Shelter DB-100 Dobro Resonator Guitar Sølv
1 stk. Lær at spille guitar med Ole Kibsgaard - DVD
Bestilt hos danguitar.dk fredag d. 19 marts, ankommet i dag tirsdag den 23 marts.
Super kvalitet og hurtig levering
1 stk. DG Drums Bongo Sæt 6,5'' + 7,5'' Natur Bestilt søndag til levering i Herning Ankommet tirsdag. Hurtigt og effektivt

• Tobias
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
14. marts 2010

Suveren Service

Jeg har købt en el-guitar hos danguitar. Og forleden gik kablet i stykker.
Jeg skrev så ind til danguitar og de sendte et nyt. 2 dage senere (idag) fik jeg så kablet.

Det er hvad jeg kalder suveren service.

13. marts 2010

super service

jeg har lige købt 2 stk. Thornton SE212 Højtaler 300W og meget tilfrededs jeg må sige man får virkelige noget for pengne jeg syns også det har hvert en lækker kunde service så vis jeg en dag skal ha mere vil jeg da helt sikkert kigge på jers hjemmeside som det første sted tak for en super fed oplevelse hilsen lasse hansen

• Malene
2. marts 2010

god hjemmeside

det er en virkelig god virksomhed og hjemmesiden er også rigtig god, jeg har handelt der før og synes man får tingene rigtig hurtig efter

21. februar 2010

God i både service og varer

Jeg havde meldt mig til et begynderkursus i guitar og ville derfor købe mig en af slagsen. Jeg fandt hurtigt danguitar.dk, hvor jeg købte en Williams Acoustic, og varen kan højt anbefales til begyndere, da kvaliteten er god, ligesom prisen er lav. Og selvfølgelig kan hjemmesiden og dens service anbefales til alle, da jeg kun har gode oplevelser derfra.

Ville ikke tøve ved at handle der i fremtiden.

16. februar 2010

Pakke Post Danmark smed væk

Købte nogle trommemikrofoner hos danguitar, sammen med noget andet hardware.

Stor var min skuffelse, da jeg hentede pakken og post Danmark havde smidt dele af indholdet væk –

Naturligvis mine trommemikrofoner.

Danguitar sendte mig hurtigt nogle nye mikrofoner, uden beregning hvorefter jeg aftalte med dem, at efterlyse mikrofonerne.

Super fed service.

I mellemtiden dukkede mikrofonerne så op så jeg sendte dem retur til butikken.

21. januar 2010

Indbegrebet af service!

Bestilte 2 George Hennesey splash bækkener hos Danguitar i 8" og 10". Bliver kontaktet telefonisk efter bestillingen hvor Danguitar oplyser at 10" modellen desværre er udsolgt, men istedet vil tilbyde 12" modellen uden merpris.

Dét, mine damer og herrer, er service! Det var der en del andre virksomheder der kunne tage ved lære af.

15. januar 2010

Hurtig, præcis og omhyggeligt embaleret levering

Det var sådan set kun et XLR kabel og en capo, men uden det kabel skulle weekendens job have været foretaget med en ringere mikrofon.
I telefonen blev jeg lovet, at deet kom dagen efter og det gjorde det.
Det har jeg ikke oplevet alle steder, jeg har handlet på nettet.
Så jeg er særdeles tilfreds.

• Tine
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
13. januar 2010

super service og levering

guitar kom dagen efter bestillingen, og da den skulle byttes var det det samme:) Her kan man trygt handle.

13. januar 2010

Super hurtig levering og er fuldt tilfreds men....

Bestilte en baspakke fra jeres side og er fuldt tilfreds med varen og den hurtige levering..

Dog vil jeg så pointere at da min bestilling ankom var højtaleren på min forstærker slået ind. Det var heldigvis rimelig nemt at ordne så gjorde ikke mere ud af det.
Bare et lille "heads up" da det sikkert ikke er jeres skyld :).

5. januar 2010

fantastisk til prisen

det er vildt at de kan gøre det så billigt dog er kvaliteten ikk nær så god som f.eks eskildsen og 4 sound men her får du det leveret gratis og varen får du til 1/10 af prisen i andre butikker der er næsten tyveri at købe noget herinde og derfor vil jeg gerne anbefale folk som ikk lige har råd til en gibson sg /lespaul eller en eller anden syg guitar ps SG ROCK´s

• Torben
  • Esbjerg, DK
5. januar 2010

Total i orden.

Endnu engang er jeg superglad for at handle hos Danguitar. Jeg har netop købt endnu en pedal til mit setup. Og endnu engang fik jeg den leveret dagen efter. Super, og jeg handler der igen og igen og igen.....

11. december 2009

Perfekt oplevelse!

Jeg bestilte min nye kontrabas onsdag formiddag, på hjemmesiden som er enormt ligetil og nem at finde rundt på, uden noget udenoms vrøvl, og allerede torsdag middag stod fragtmanden og bankede på min dør, i øvrigt med et smukt og velklingende instrument. Allerede her var jeg imponeret, men også i forbindelse med ibrugtagningen af mit nye instrument blev jeg hjulpet. Jeg havde et lille problem, og skrev derfor til danmusik sidst på aftenen, og efter cirka en halv time fik jeg svar, og lige den hjælp jeg ønskede, og nu spiller bassen perfekt. Virkelig et kvalitetsinstrument, og meget billigt.

Alt i alt er der kun tilbage at sige at der handler jeg helt sikkert igen, og jeg vil helt sikkert anbefale danmusik til mine venner.

-Service, kvalitet og mere service, så kan man ikke bede om mere!

11. december 2009

Bestilte en 'Komplet Guitar pakke' på Danguitar.dk mandag og havde den tirsdag. Der var lidt problemer med at juatere guitaren, så jeg ringede derud onsdag. De var kvikke i telefonen, og ville sende en ny samme dag. Har modtaget den nu fredag. Bare god service

9. december 2009

Hurtig ekspedition.

Jeg bestilte en baspakke i mandags. Tirsdag kom posten med den.Det er hurtig ekspedition. Tak for det.

• nesdam
  • 20 point
29. november 2009

God service og hurtig levering

Microfonstativ George Hennesey, Karsect GB-1 guitar/bass trådløs system.
God kvalitet - fungerer perfekt.

• George M
  • 20 point
11. november 2009

Hurtig levering :)

Hurtig levering god kommunikation

31. oktober 2009

Fik en defekt vare om tirsdagen, returseddel om onsndagen og ny vare om fredagen. Altså 3 ekspeditioner på en uge, imponerende.

• Mathias
26. oktober 2009

Hurtig levering og fornuftige priser.

Jeg købte to sæt strenge som blev leveret efter de forventede 2 dage. Fantastisk at det ikke skal være nødvendigt at betale en formue i fragt for at få leveret småting på den måde.

22. oktober 2009

Udemærket handel

Skuffede ikke på nogle områder

1. september 2009

Nemt, god service, hurtig levering.

Mails fra kunder svares inden for få timer - oftes efter 15 minutter.
Besvarelse er meget præcis og brugbar.
Levere dagen efter på lagervarer.
Næsten alt er lagervarer

Kan klart anbefales. Dette er virkelig et fornuftigt sted at handle.

• niko
25. august 2009

Leveringstid fin, dog.....

Guitarremme.

Min egen fejl (uvidenhed), jeg antog, de var samme bredde og tykkelse som de gængse; de to jeg nu fik er meget smallere end mine andre - samt tyndere...jeg må lære af det.....det er desværre ikke kun et problem her, rigtig mange steder mangler de nøjagtige specifikationer.

7. august 2009

Perfekt - intet mindre!

Har handlet der 2 gange, hver gang har varen været der dagen efter, hurtig respons og svartid på e-mails, produkter overstiger langt konkurrenternes kvalitet til prisen!!!

Bedste price / performance og perfekt service og levering, hvad mere kan man forlange?

3. august 2009

Købte kun for 30 kr. Plektre

alligevel blev de leveret fragtfrit allerede 22 timer efter jeg bestilte dem !! Det er god service

Næste ordre var på et guitar sæt, men de havde ikke lige DET sæt jeg ville have, men efter en kort mail til Danguitar, lavede han sættet til mig og jeg fik alle rabatterne med. Tingene kom dagen efter betaling var gået igennem - igen en utrolig fantastisk service.

29. juli 2009

Super

lynhurtig levering og rigtig god vare til en god pris

28. juli 2009

Fantastisk kundeservice

Varen kom dagen efter jeg bestilte så de var super hurtige. Men der var sket et uheld under forsendelsen, så pakken var gået i stykker. Den sendte post danmark så retur til Danguitar som der så lavede det ødelagte udstyr og sendte den afsted samme dag efter jeg havde snakket med dem.
Udover den gode service har de altid billigt udstyr der har en overraskende god kvalitet i forhold til prisen.

24. juli 2009

Super hurtigt!

Bestilte over middag og havde varerne allerede næste dag!
God overensstemmelse mellem pris og kvalitet.

• Gertved
23. juli 2009

Man får hvad man bestiller, og man har det ved døren hurtigt.sådan der.

Det er hastigheden og man får hvad man har bestilt.Og så vil jeg lige sige.
Jeg har igennem mange år kørt på, bla Marshall + Fender og Gibson Og Squeier Guitare.Og Boss pedaler osv osv osv, Yes jeg synes det er sjovt og spændende at udforske market til rigtig ok priser,det er de gamle Addidas Fodboldstøvler Og Golf støvler om igen, DET ER MÆRKET MAN KØBER OG BETALER FOR; IKKE LYDEN OG MÅLET; SÅDAN;: I HYGGER MVH;GERTVED;HEJ HEJ.

22. juli 2009

super service

fem stjerner ***** altid god og hurtig service og varene er i orden.

Preben Falk
PREFA MUSIC

16. juli 2009

god guitar

hurtig levering

15. juli 2009

Super perfekt handel og service !!

Jeg bestilte en El-guitar og en akustisk guitar og foruden den hurtige levering var der oss rigtig god service. Der var ingen problemer med at få hjælp til ting man ikk kunne forstå. Og da jeg kom til at sprenge 2 strenge samme dag jeg fik det hele fik jeg bare sent 2 nye strenge! Det kalder jeg service i verdens klasse!
Så at handle med DAnguitar kan VARMT anbefales !

9. juni 2009

Hurtig levering - pålidelig firma

Jeg bestilte mandag ca. kl. 12 en DVD fra deres hjemmeside. I deres betingelser stod der, at hvis man bestilte inden kl. 14 ville varen blive sendt samme dag, hvilket den også gjorde.
Således modtog jeg pakken tirsdag i god stand.

Deres hjemmeside virker desuden velfungerende og simpel.

Kan varmt anbefales til andre.

7. juni 2009

Perfekt handel!

Bestilte en 'Komplet Guitar pakke' på Danguitar.dk. Udover at være forbavsende billigt, var der tilmed også fri fragt(!) og pakken ankom rigtig hurtigt.

Jeg havde nogle spørgsmål ang. den guitar-tuner der var med (har aldrig spillet instrument før), så jeg ringede der ind. Her blev jeg mødt af en flink herre, der gladeligt hjalp mig med at forstå den.

Kan VARMT anbefales!

- Kasper Andreassen

27. maj 2009

Super handel

Købte i weekenden (Lørdag) en capo, den kom tirsdag! Perfekt...Hjemmesiden kan klart anbefales.

Mvh Louise

11. maj 2009

kabo

Bestilte en kabo. Kom hurtigt til tiden og var i perfekt stand

22. april 2009

Utrolig

Utrolig mange forskellige købs muligheder, dvs. en masse tilbehør og en masse muligheder for indstillinger og justeringer af musik instrumenter. Flotte lyd inspildninger på guitarene og top klasse slagtøjs udstyr samt tilbehør. Ser meget frem til leverinen af mit George Hennesey DS-500 Komplet Trommesæt, jeres anmeldelser gør kun for-oplevelsen bedre.. '

Jonas

16. april 2009

Billig pris og super hurtig levering

Hej DG.. Tak for handlen, udemærket guitar til den billige pris, Og super hurtig levering takker mange gange!!!

4. april 2009

utrolig god service + gode priser + HURTIG levering og respons

Jeg bestilte en guitar starter pakke 1 i går fredag, det blev sendt afsted samme dag. Jeg var spændt på om de havde nået at sende min ordre i går, så jeg skrev til dem i lørdag og fik svar 10 min efterfølgende, om at min ordre blev sendt i går og jeg skulle have den mandag, alt efter post danmark selvfølgelig. Det er fandme klasse service!

Det er første gang jeg køber ved butikken, men absolut IKKE sidste gang.

27. marts 2009

Great

I have ordered a guitar (the price was realy fair). Becouse I do not speak danish good enough I have put as a note "contact only in english". After less then one hour Thomas from danguitar.com have contacted me (of course in english) that I forgot to wrote my addresse(I was surprised because it was Sunday 7pm-WoW).After that I have been told my order have been shipped. Within 24 hours I have recieved my parcel in 100% condition.

You are doing your job really good

Juraj "Posuk13"

24. marts 2009

SUPER

Perfekt sted at handle musik-grej

13. januar 2009

Suveræn Net-Butik

Jeg fik mine ting som lovet og enda dagen efter, ringede også lige derind med et par spørgsmål. De var super venlige at snakke med, alle mine ting kom,(Hurtigere en regnet med) og INTET var galt.

22. december 2008

Har handlet med Danguitar for første gang. Varen blev afsendt som lovet, og kom som lovet, betjeníngen var venlig. Min anbefaling

7. december 2008

God og hurtig levering

Har handlet hos Danguitar mange gange,har kun en gang fået en forkert vare,det blev klaret rimligt hurtigt så alt i alt en fin service. Kan kun anbefale Danguitar

6. december 2008

Hurtig betjening, gode priser

Har betilt flere gange, både strenge og andet guitarudstyr. Varerne kommer hurtigt og der bliver informeret om ordren.

2. december 2008

Super

Købte et sæt strenge til min 12 strengede guitar. Super hurtig levering, og samtidigt billigt. Kan kun anbefale dette web sted, og vil helt sikkert vende tilbage når jeg igen skal bruge strenge eller andet..

20. november 2008

Perfekt og hurtig

hurtig levering, god kommunikation. super oplevelse

• Jan
11. september 2008

En fornøjelse at handle med

Har handlet der flere gange med fuld tilfredsstillelse.
Har haft en enkelt episode med nogle bas-strenge der var for lange hvilket blev klaret hurtigt, professionelt og uden problemer for mig.
To tommelfingre OP.

11. august 2008

Perfekt!

Fungerede uden problemer. Pakken ankom hurtigt og levede fuldt ud op til beskrivelsen.

18. juni 2008

Fabelagtig musikinstrumentforhandler

De bedste anbefalinger herfra. Problemfri kommunikation og betaling. Hurtig levering. Fine priser og ikke mindst FRAGTFRI levering.

Jan fandt anmeldelsen nyttig

• ThomasB
  • København , DK
  • 46 point
  • 15 Anmeldelser
16. september 2007

Har flere gange handlet hos Danguitar.dk - og hver gang er varene kommet dagen efter, som lovet. Thumps up herfra!

• LP
  • Vemmelev, DK
31. august 2007

Har handlet i firmaet flere år. Altid hurtig levering altid rimelige vare. Kan kun anbefales

27. august 2007

Bestilte 8 sæt strenge til en virkelig billig pris kl. ca. 16.00 - og dagen efter kom de med posten! Det er den hurtigste ekspedition på nettet jeg har prøvet. Super service.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (66 anmeldelser)

DanGuitar.dk Support

Om supporten

Salg af alt i musikinstrumenter og udstyr. God kvalitet til meget billige priser. Online salg, nemt, sikkert og hurtigt.

Skriv til info@danguitar.dk
Ring til 86 32 32 86