Execution time: 531ms

Anmeld virksomhed

Danlet - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (11. juni 2010)

DET SPARKEDE MÅS I 2009: Ekstra Bladet kårer de fedeste mobiler, kameraer, fladskærme og computere fra året, der snart er gået

Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

47 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Ekstra Bladet - Ekstra Bladet kårer 'Årets mobil'

ekstrabladet.dk

Indsendt af   (11. juni 2010) (Rapportér til kundeservice)
  • LH
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
28. august 2010

super hurtig

kan kun anbefale danlet.dk de er hurtige til at levere. 5 min efter min bestilling fik jeg besked om at pakken var afsendt og fik den dagen efter.

Udvalgt anmeldelse om Danlet

19. april 2010

Rigtig god pris og hurtig levering.

Bestilte en Nokia model 6700 classic torsdag aften og fik ordrebekræftelsen lige efter + en note fredag, at den nu var sendt. Jeg fik mobilen mandag og er yderst tilfreds med den.
Supporten var god - jeg spurgte om mobilen var på lager, og jeg fik et hurtigt svar. Desuden mailede de mig hurtigt om opdateringerne, bekræftelser osv.

Grunden til ikke 5 stjerner: Jeg fik en fransk og portuguesisk manual + at deres mails var dårligt designet og så amatør-agtige ud. Bagateller. Manualen kan findes og downloades på Nokias hjemmeside.

Alt i alt en god hjemmeside med gode priser, god support og hurtig levering. Kan klart anbefales.

28. august 2010

Helt klat bestille her igen

Kan kun fortćlle om en god opblevelse hos www.Danlet.dk De er sřde og hjćlpsomme at tale med. Fik levere varen hurtigt uden problemer.

27. august 2010

quick ekspedition

Min bestilte mobiltelefon kom dagen efter jeg havde bestilt den.

Hurtig service

Jeg bestilte en Nokia telefon, og den modtog jeg efter 2 dage.

god service

Jeg har bestilt en telefon, den kom under 24 timer ;) God service ;)

hurtig levering.

bestilte min telefonen og fik den dagen efter, hurtig levering til en god pris. Bestiller hos jeg igen næste gang jeg skal bruge en mobil. Tak for hurtig levering.

en IPAD FRA DANLET

Jeg bestilte i lørdags en Ipad 32gb hos danlet og fik min vare leveret i går men det viste sig at varen er 64 gb. På det vædlagte seddel kunne jeg læse følgende,

da vi løber tør for 32gb udgave, sender vi dig en 64gb til den samme pris.

Det kalder man en OREDENTLIG KUNDESERVICE .

Vh
Gordon

24. august 2010

God og hurtig ekspedition

Jeg har handlet hod Danlet, og oplevede ingen problemer. Det er sjældent at jeg køber over nettet, så var da lidt nervøs... men kort efter bestillingen fik jeg en ordrebekræftelse, og få dage efter kom mobilen med posten. Jeg er glad for min nye mobil =).

Jeg kendte ikke til denne hjemmeside tidligere, men ville helt klart have brugt den! Men kan se at den faktisk ikke har haft så gode anmeldelser tidligere? Jeg synes ellers at det er en god hjemmeside. Fik en god og hurtig ekspedition. Så der er kun ros herfra.

24. august 2010

Danlet ved hvad de snakker om

Danlet ved hvad de snakker om, derfor fik din min ordre som jeg fik leveret efter 2 dage, det er hurtig levering.

21. august 2010

Jeg har købt en i phone i går fredag havde lidt problemme gik forbi butiken lørdag han laverde den unde 30 min Super service

13. august 2010

ikke kun brok

Jeg fik hurtigt leveret et LG LM900 Arena (4****) men det gik i stykker efter bare 14dage.
Så det blev sendt tilbage den 11.5.10

Jeg fik at vidde at der var sygdom i Danlet.
Men efter mange forgæves forsøg fik jeg at vidde at det var sendt til reparation.

Den LG LM900 som var indleveret enten som bytter eller som reparation-mobil var blevet sendt i de originale emballager med den original indhold som batteri, lader, værkstedshåndbog og øresneg.l

jeg fik en mobil tilbage kun i et brev måske uden batteri? Jeg ved ikke har ikke åbnet brevet men der kan ikke have været en lader et værkstedehåndbog og et hørinstument været med i.
Så Danlet fik postvendt brevet tilbage med mailbemærkning.

Wed, 28 Jul 2010 22:38:30 +0200
hej med jer.
nu er jeg rigtigt vred.
i fik den LG i den oriinale kasse med lader, brugsanvisning og alle de ting som følgte med.
hvad får jeg så tilbage, en mobil jeg har ikke åbnet brevet, ved ikke hvad der ligger i. uden æsken uden lader, uden brugsanvisning og alle de ting som fulgte med.

det kan i ikke være bekendt.

hvad gør vi så lille du, sender hele ´mobilen tilbage og kræve pengene retur. ikke bare de penge som mobilen har kostet men også de 2x 75.-kr som portoen til jer udgjorde de gange jeg sendte pakken til jer.

jeg spurgte endda hvordan skal jeg sende pakken igen. svar udbedes.
venlig hilsen franz

brevpakken blev sendt d.29.jul.2010

siden det har jeg ikke hværken hørt eller set noget til Danlet APS men fandt ud af at for det 1. Danlet er ikke den billigste som sælger mobiltelefoner uden abonnement og Danlet må være en virksomhed som har flere end en ansat fordi der modtages bestilling selv om der er sygdom.
Det overrasker at de kun fører af LGérne kun LG KF300 men ingen LG LM 900 Arena mere, hellere ingen HTCérne.
Er varerne måske anden sortering som opkøbes billigt

nu er det den 17.8.10 og jeg har endnu ikke hverken set eller hørt noget fra danlet.

ps. d.20.8.10 fik jeg telefoisk samtale til Danlet og det kan være at der kommer et resultat også fordi virksomheden er ældre end antaget (2009)

vh. franz

Kære Franz,

som oplyst over telefonen afventer vi postdanmarks svar, herefter modtager du svar fra os.

som jeg også oplyste dig over telefonen. når en telefon model er udsolgt trækker vi den helt ud af vores hjemmeside i forhold til andre forhandlere. Desuden LG LM900 Arena en af de nyeste modeller, derfor kan den ikke når at være en anden sortering.

10. august 2010

Telefon med portugisisk opsætning

Jeg har lige købt en telefon hos Danlet, forløbet gik ganske fint og telefonen kom til tiden. Opsætningen på telefonen vister sig desværre at være på portugisisk, og da jeg langt om længe fandt frem til sprogvalg i telefonen (uden hjælp fra manualen som også er på portugisisk) viser det sig at dansk opsætning ikke eksistere på telefonen, altså telefonen stammer fra portugal, dvs ingen Æ, Ø, Å på tasteturet. Hjælp fra Danlet er ikke let at få da de ikke tager telefonen og umiddelbart ikke svare på mails. Tror umiddelbart jeg har handlet med sigøjnere.

Kære kunde,
Vi skriver i vores handlevilkår at manualen kan forekomme på andre sprog end dansk. Da du læst dette kunne du unlade at bestille den. Der er ikke danske sprog i telefonen fordi du har selv software opdateret online, vi fraråder i vorse handlevilkår og på faktura, at software opdatere online da det er på kundens eget andsvar. Ja når vi har travlt kan vi ikke svare på alle opkald. Men det problemet du har kunne vi heller ikke klare over telefonen, hvis du er utilfreds kan du sende telefonen tilbage eller skrive en e-mail. vi kunne tilbage betale beløbet eller løst dit problem der har du også på sort og hvid fra os.

5. august 2010

mobil sony erickson w395

det er føste gang jeg handler danlet, ,og er rimelig imponeret over den fine service især omkring tilbage meldlinger om købets forløb der fortjener i kun ros for så jeg vender gerne tilbage vh. frede lindegaard andersen

3. august 2010

Hurtig levering!

Bestilte en Sony Ericsson i weekenden, modtog afsendelsesbekræftelse mandag og havde telefonen i hænderne tirsdag.
Tak for en god handel - jeg er glad for min nye telefon!

31. juli 2010

Telefoner modtaget i uoriginal emballage!

Jeg har i dag modtaget to telefoner, der begge ankom i uoriginal emballage. Det var en rimelig stor kasse, hvori telefon og diverse tilbehør var smidt ned i. Der manglede desuden brugsanvisning og batteriet sad allerede i telefonen!
Kan absolut ikke anbefales med mindre du vil tage chancen og modtage en brugt telefon!

Kære kunden,
Hvad er du utilfreds med?? da du sender telefoner tilbage fik du alle dine penge refunderet.
Nokia 5310 indeholder vodofon original design emballage som vist på billede lige så meget Nokia profilere deres logo ligesom vodofon profilerer deres logo. det er ikke kassen du går rund med, det er mobiltelefonen, den har du 2år garanti på.

Det jeg ikke forstår er at du efter følgende har købt de to samme mobiler hos en anden forhandler i samme vodafon emballage og han fik 5 stierne hmm........?

22. juli 2010

Hurtig svar og levering

Købte en Sony Ericsson w393 hos Danlet. Havde et par spørgsmål til produktet som jeg fik besvaret. Telefonen blev afsendt samme dag som den blev bestilt.

• joh
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
14. juli 2010

Super hurtig levering

Bestilte en ny mobiltelefon søndag eftermiddag og den var leveret tirsdag formiddag, kun ros herfra :-)

16. juni 2010

Ingen kontakt

Onsdag i sidste uge bestilte vi en mobiltelefon, ordre bekræftigelsen kom hurtigt. Der loves 2-4 dages levering. Der er nu gået en uge og vi har ikke modtaget nogen telefon. Jeg har mailet til dem flere gange, svaret er grundet sygdom...., de tager ikke telefonen, og faxen er optaget. Pengene er reserveret på kontoen men ikke hævet, det klarede de hurtigt. Jeg har nu sendt en mail hvor i jeg, hvis jeg ikke kontaktes i morgen ønsker at annulere ordren og få ophævet reservation af beløbet på kontoen.
Meget useriøst firma.
Britta

16. juni 2010

Brugte varer

Købte en Sony Ericsson w715. Fik tilsendt en brugt i sammentapet embalage som var fyldt op med flamingo chips, ridset display, klister på bagsiden af coveret. Jeg har ikke modtaget nogen faktura på mit køb. hverken via mail eller sammen med telefonen. Danlet "kræver" kopi af faktura hvis man vil fortryde sit køb... Og det ønsker jeg bestemt... MEN når man kontakter Danlet får man den besked at man ikke kan vesvare mails pga sygdom... Man kan godt sende bruget vare ud, og opkræve fuld pris for dem, men man kan ikke sende en faktura via mail...

Jesper R og Noor fandt anmeldelsen nyttig

22. august 2010

Sonyericsson w715 indeholder vodofon original design emballage som vist på billede lige så meget som Sonyericsson profilere deres logo profilerer vodofon også for deres eget logo. det er ikke kassen du tager rund med det er mobiltelefonen og den har du 2år garanti på.

faktura er sendt på email ellers er det muligt at logge ind og printe fakturaen ud selv.

15. juni 2010

OK kundeservice

Søndag aften bestilte jeg en ny mobil. Mandag eftermiddag bliver jeg ringet op, at mobilen er midl. udsolgt. Jeg valgte at vente på den. Fredag sendte jeg en mail, om hvornår den kom igen. Lørdag fik jeg svaret, at de pt. ikke kendte leveringstiden. Jeg svarede så tilbage, at jeg ville have ordren annuleret. Det fik jeg så svaret på, at det var hermed gjort.

Jeg fik desværret ikke en ny mobil, men synes da at det var en ok kundeservice.

3. juni 2010

Dårlig Kundeservice

Har forsøgt at komme i forbindelse med firmaet pr. tlf. Det eneste svar man får er, vi har travlt men prøv senere. Hvilket er umuligt da de hele tiden har travlt.

22. august 2010

ja når vi har travlt kan vi desværre ikke svare på alle opkald, men det er muligt at sende en email.

28. maj 2010

langsom levering

jeg bestilte en sony ericsson jalou tirsdag formiddag. jeg fik en mail onsdag kl 22 at den nu var sendt og de hævede prisen på telefonen. nu er det fredag og den er stadig ikke kommet? burde den ikke det??

30. maj 2010

Kære kunde,
som du kan se nedenfor fra postdanmark, har vi afsendt din vare dagen efter din bestillingen. Som vi kan se er det dig som ikke har afhentet pakken endnu. Derfor er vi uforstående overfor din anmeldelse.

Track & Trace

Forespørgsel udført 30. maj 2010 kl. 18:25

Forsendelsens nummer: xxxxxxxxxxxxdk
Vægt: 0.7 kg
Længde: 178 mm.
Højde: 175 mm.
Bredde: 171 mm.

Vær opmærksom på, at den angivne vægt er forsendelsens vejede vægt og vil derfor kunne afvige fra den fakturerede vægt.
Forsendelser, som kræver betaling, kan først afhentes på et posthus 2 dage efter afsendelsen. Husk at medbringe blanketten Post til Afhentning.

Dato Kl. Registrering
26. maj 2010 18:03 Modtaget af Post Danmark 237 Døgnpost
27. maj 2010 10:23 Udtaget Døgnpost
27. maj 2010 19:50 Ankommet til 704 Københavns Pakkecenter
27. maj 2010 23:44 Ankommet til 705 Taulov Pakkecenter
28. maj 2010 09:54 Ankommet til omdeling 8520 Postbutik COOP

21. maj 2010

Ingen brugermanual :-(

I maj 2010 bestiller og betaler jeg kontant 1615 kr for en Nokia 6700. Den modtager jeg få dage senere i god stand , men opdager, at brugeranvisningen er på spansk eller portugisisk.
Skriver venligt til Danlet og anmoder høfligt om en dansk eller engelsk manual, men får svar med link til en manual til download. Ikke særligt praktisk, at skulle tænde en masse elektronik, for lige at checke en funktion eller andet. Desuden har jeg også ladet Danlet forstå, at værende et dansk firma med dansk adresse, burde udmunde i danske manualer.
Gud ved om de spansktalende mobilkøbere sidder med vores danske manualer. Jeg forstår ikke logikken!!
Men telefonen virker - derfor 3 stjerner, omend med et utilfreds smil.

30. maj 2010

Kære kunde,

som vi har oplyst dig, skal man godkende handlevilkår inden købet godkendelse.

19. maj 2010

Lyn hurtig levering og god service ved henvendelse

Købte en telefon via hjemmeside - fundet på Mobilpriser.dk
Og som overskriften siger - kan kun anbefales.

18. maj 2010

hurtig og ok levering

Har købt en Samsung ved <Danlet> men undrede mig over, at forsejlingen på papkassen var brudt. Der var ingen dansk brugsvejledning med, og så er jeg på den, kan ikke læse kroatisk eller andet østlandsk sprog

1. juni 2010

Kære kunde,

som vi har oplyst dig, skal man godkende handlevilkår inden købet godkendelse.

som du kan se i handlevilkår under forbehold for ændring fremgår det at manualerne kan forekomme på andre sprog end dansk. Selve telefonen er dansk det er kun manualen som ikke er dansk.

18. maj 2010

OK

Jeg bestiller en nokia Nokia E72 i brun den 7. maj 2010. Den 12. maj modtager jeg en e-mail med en ordreopdatering, hvor der står, at den nu er afsendt, og at jeg vil modtage den indenfor 1-2 dage. Jeg modtager den først mandag den 17. maj.

Jeg synes ikke, at det var den hurtigste levering, men på trods af det, så synes jeg, at det har været en god oplevelse. Det er bare ærgerligt, at der ikke medfølger en dansk brugervejledning med. Man da der ikke var noget galt med mobilen, så synes jeg, at Danlet skal have 4 stjerner.

11. maj 2010

Hurtig levering, men dårlig indpakning

Fin hurtig levering fra Danlet. Jeg har købt en Nokia 6700 der heldigvis var pakket godt ind i papkasse fra nokia. Den lå dog i en gammel plasticpose og så i en stor hård plastic agtig kasse, som var lettere skadet. En bedre papkasse ville være helt perfekt og så virkede det lidt lusket at den var pakket ind i en brugt plasticpose... Men da mobilen ikke var skadet - så lever danlet op til 4 stjerner'

Super hurtig levering

Gik efter en helt specifik mobil som skulle svare til min tidligere Sony E.
Ledte efter den billigste mulighed på nettet og fandt den her hos Danlet.
Billigst og uden fragtomkostninger.
Da jeg havde bestilt mobilen så jeg at den fandtes i en anden farve så jeg ringede til firmaet ( der er nemlig et tlfnr.)og fik en saglig snak om farvevalg.
Jeg havde min mobil med posten dagen efter bestilling. Hurtigt, billigt og nemt.

god betjening

Har hos danlet købt en samsung mobiltelefon, handlen gik hurtig trods helligdag.
Det eneste som ikke er iorden, er at der ikke medfølger en dansk brugervejledning med til telefonen, man skal selv finde frem l en på nette.

...

Dette var første gang jeg var inde på danlet.dk , for at købe (en mobiltelefon). Hjemmesiden er let og overskuelig. Kan godt lide af det er et lys der indekere om den ønskede ting er på lager eller ej.
Jeg husker at jeg kun valgte den' telefon , da den var på lager.
Da jeg efter 7 hverdage éndnu ikke havde modtaget nogen telefon skrev jeg en mail til danlet.
Den blev hurtig svaret. De skrev at telefonen desværre ikke var på lager, men de ville sende det hurtigst muligt.
Det er rigtig træls og sidde som forbruger og mangle en telefon, da man bevidst havde valgt denne model, da den var på lager.

3 uger efter fik jeg igen en mail at den nu var afsendt, og pengene blev selvfølgelig trukket fra min konto. :)

7. maj 2010

pga mange bestillinger kan der hurtigt blive udsolgt, som forhandler kan vi aldrig vide hvor mange kunderne bestiller idag. Du har været uheldig, fordi vi skulle genskaffe udsolgte varen som tager 2-3 uger.

Vi er glade for du kunne lide vores hjemmeside, og håber vi næste gang kan yde dig en bedre service.

6. maj 2010

Useriøst firma

Bestilte en Nokia E72 tirsdag i sidste uge, fik hurtigt besked om at den først kom på lager fredag (helligdag), hvilket jeg godt kunne vente på.

Mandag spørger jeg om en opdatering på ordren.
Tirsdag spørger jeg igen om en opdatering på ordren.
Onsdag skriver jeg, at hvis telefonen ikke bliver sendt samme dag, skal bestillingen annulleres.

I dag torsdag er der forsat igen respons fra Danlet, så nu har jeg valgt at annullere bestillingen og bestille andet sted fra.

Kan se at samme telefon nu er sat op i pris på deres webshop - måske det er derfor de ikke har lyst til at sende mig min bestilling...

Kan ikke anbefales til andre - useriøst firma.

4. maj 2010

Lettere skummel virsomhed uden telefon man kan ringe til!

Ingen kontakt overhoved!

Afmeldte min bestilling for 2 dage siden, men han har i dag sendt og hævet pengene alligevel!

Jeg afmelde da han ikke kunne nå at levere pakken inden de 4 dage!

Kære kunde,
da du afmeldte din tlf. havde vi allerede sendt tlf. afsted. Når vi sender varer ud af huset hæver vi selvfølgelig pengene.
Såfremt du ikke ønsker den tilsendte vare, kan du returnere og herefter vil det fulde beløb blive refunderet til dig.

1. maj 2010

Billigt og godt!

Et par dage efter bestilling havde jeg produktet i hånden. Og så gør det jo heller ikke noget at jeg mindst har sparet 25% i forhold til de "store" mobilselskaber :D

28. april 2010

Superhurtig ekspedition

Har bestilt en Nokia tlf, tirsdag kl. ca. 14 og den lå i postkassen onsdag kl. 13, så det kune ikke være meget nemmere ;-)

27. april 2010

Super pris og hurtig levering

Bestilte en nokia tirsdag eftermiddag og fik den torsdag morgen. Ordrebekræftelsen fra Danlet kom med det samme.
En rigtig god købsoplevelse og vil absolut anbefale dem.

21. april 2010

kommunikation

Købte en "Pink" slide-telefon fra Nokia; denne bestilte jeg på en fredag og fik en umiddelbar bekraftigelse om købet, fint, men trods flere e mails om mandagen om "hvornår bli´r den afsendt" fik jeg først brev tirdagen, om at den var nu afsendt. Tvivlen kom pga. manglende svar til e mailserne og artiklen skulle bruges til gave, en vis dag sidst på ugen. Råd: Svar på alt omgående, så er der ingen "tvivl". Ellers udmærket; levering dagen efter via Post Dk, for en gangs skyld hjemme hos os.

14. april 2010

God pris og fantastisk support

Bestilte to mobiler torsdag aften, fik med det samme bekræftelse fra danlet. Men der gik helt indtil onsdag før at vi hørte fra dem igen, da den ene mobil blev leveret. (Stadig uden afsendelses bekræftelse) Ringede herefter til Dantel som med det samme kunne fortælle at den sidste mobil var på restordre. Han fik vores nummer med et løfte om at se på den. Et kvarter senere ringede han igen, denne gang med den glade nyhed at mobilen var på vej. Umildbart lydder dette som en dårlig oplevelse men faktisk ikke så slem.

Gode ting ved købet:

God support
God pris
Pengene blev først trukket da anden mobil var modtaget
Nem og brugervenlig hjemmeside

Dårlige ting ved købet:
Mangelfuld mail-system. Kun en mail modtaget. Det kunne være dejligt at vide at mobilen var på restordre tidligere og et tracking nummer ville heller ikke være det værste.

Alt i alt så fik jeg varene og sparede en masse penge.

fire/fem stjerne

9. april 2010

God og meget hurtig handel

Bestilte en telefon torsdag kl 12.00 og modtog den dagen efter kl 09.30 med posten på mit firma.
Eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er at deres online ordre system ikke bliver opdateret samt at mails med at ordren er afsendt kom efter modtagelse af telefonen.

Men generelt en god handel og har ingen problemer med at anbefale dem.

22. marts 2010

Maithem al-Hamid

Rigtig glad at jeg høre hurtigt fra jer. jeg er meget tilfreds og glad

11. marts 2010

meget godt tilfreds

Jeg er meget tilfreds med danlet
god support
men fik først at vide de havde ferie efter de jeg havde bestilt ordren
som gør jeg kun giver jer 4 stjerner
men jeg vil andbefale danlet til mine venner.^_^

12. februar 2010

Super

jeg bestilte en tlf. hos Danlet.dk, men kunne ikke se at ordren blev gennemført prøvede jeg igen, dette resulteret i at jeg fik lagt ordren dobbelt, dette havde jeg ikke opdaget hvis ikke Danlet var så venlig at ringe mig op for at forhøre om det er korrekt jeg har lagt 2 ordre på den samme tlf. Jeg syntes derfor de skal have den ros for ellers havde jeg stået med 2 tlf. men kun skulle bruge 1. Mange tak fordi i er opmærksomme. I kan regne med jeg køber min næste tlf. hos jer.

4. februar 2010

Ultra dårlig service

Nok af en af min værste oplevelse før at overhoved ordren var gået igang.

Bestiller en mobillos og betaler over dankortet som sædvanlig.
2timer efter bliver jeg ringet op og bliver "udspurgt" om hvem jeg er?!!

De havde haft dårlige oplevelser ifølge dem tidligere med svindel, derfor tjekker de op når beløbet er "stort" = 2k

Jeg prøvede at overbevise manden, han afsluttede med at han ville se på sagen....

WTF?!

Anyway, får en email 2 timer efter. "Vi har desværre udsolgt"

Eeehm... underligt. Det kunne han da have sagt på fonen så slap han for at "validere" mig - DÅRLIG UNDSKYLDNING

Skal aldrig handle hos ham mere. Første og sidste gang.
Eneste grund til at jeg overhoved købte hos ham var at han havde den på lager ifølge hans hjemmeside og mobilpriser.dk - alle andre var udsolgt.

8. februar 2010

Kære kunde, da du ikke kunne redegøre for hvorfor dine kontakt informationer ikke stemmer overens, vuderet vi dig som en risiko kunde.

12. januar 2010

super service

jeg har anbefalet danlet til alle mine venner og familie, de er hurtige og proffecionel til at svare og hurtige til at levere. Har handlet hos Danlet en del gange uden problemer.

Britta Martinussen

21. juni 2010

Hold jer langt væk fra Danlet.Jeg bestilte en mobil telefon 09.06.10 og hører intet. Jeg ringer , mailer, faxer uden kontakt....

Britta Martinussen

19. juni 2010

Hold jer langt væk.Meget useriøst firma. Varen kommer ikke. Det er umuligt at komme i kontakt med firmaet. Pengene reserveres med det...

Poul Erik Jensen

8. juni 2010

Hold jer langt væk fra danlet. det eneste de er hurtig til er at trække pengene fra din konto , bestilte to telefoner fik besked på...

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (44 anmeldelser)
kelkoo.dk (3 anmeldelser)

Danlet Support

Om supporten

Mobiltelefon Mobiltelefoner uden abonnement tilbud danlet.dk køb billig mobil priser tilbehør mobiler Nokia Sonyericsson iphone mobile microsd spil playstation wii

Skriv til info@danlet.dk
Ring til +45 36967752
Vi bor Vallensbækvej 65
2625 vallensbæk
Denmark

Hvem er Danlet

Tilføj kategori mobiltelefoner mobilpriser mobil uden abonnement

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og