[REPLY]
Vi har nu haft Dansikring i et stykke tid og er meget glade for det. Dsv er der det lille problem at man skal betale ekstra om måneden for at få en sensor på vinduerne (mener det er 10/md) har talt at vi har 13 vinduer. Hvis vi skulle have sensorer til alle dem ville det koste 130 ekstra hver måned. Så er vi oppe på 340,- ca. Og hvis de er så lang tid om at sende en vagt som folk skriver herinde kan den i bund og grund bedere betale sig at købe et par "Falske alarmskilte" i Bilka til 25,- Stykket.
Min alarm gik af ukendte årsager i går, kl 12.45. Klokken 13.26 kommer der en patruljebil fra Dansikring, min datter på 15 år er i mellemtiden kommet hjem og fortæller alarmmanden koden han vil se sysikringsbevis hvilket han får lov til. Men så går han bare uden at spørge ind i huset og kontrollerer alle rum, dette tog hårdt på min datter. Nu har jeg indgået en aftale med Dansikring om de ikke kører ud til alarmer hos os mere men blot ringe, så vores børn kan føle sig trygge i eget hjem. De vil i fremtiden blot forsøge at ringe, som de gjorde i går dog uden at det kunne ses på vores biltelefon eller nummerviseren i vores hjem. De må kunne et særligt trix. Vi har ellers brugt Dansikring i 8 - 9 år men vil undersøge markedet for det må kunne gøres bedre Tænk bare på en udrykningstid på 41 minutter det er sjældent en tyv bliver så længe og så vil de have penge for det
Vi har brugt Dansikring gennem 5 år nu og har fået en super service lige fra starten. Vi havde brug for en hurtig levering af alarmsystemet og som midlertidig løsning, kørte sælgeren rundt på Sjælland for at finde et transportabelt alarmanlæg vi kunne låne indtil det permanente var på plads.Siden har vi løbende været i kontakt med Dansikrings alarmcentral - dels når der enkelte gange har været rigtigt indbrud og dels ved en del fejlbetjeninger fra vores side og falske alarmer. Vi får altid super kompetent behandling på alarmcentralen og vægterne er der bare meget hurtigt i modsætning til hvad man ellers tit hører i pressen. Jeg er meget glad for min aftale med Dansikring Direct og kan varmt anbefale dem
Har været kunde i mere end 5 år og altid været tilmeldt PBS.
Da jeg skifter konto (og alle nuværende PBS aftaler dermed annulleres) kan Dansikring selvføgelig ikke hæve deres penge.
Hvis de havde god kundeservice, så havde de blot sendt en normal faktura med henvisning til at PBS betaling fra afmeldt. I stedet sender de en rykker med et gebyr på 100,-. Det er muligvis normalt - men det er ikke god kundeservice. Derfor ryger der en stjerne,
Læser her på trustpilot at de har et nedtagningsgebyr på kr. 1.000,- hvis jeg ikke længere ønsker at være kunde! Det er uacceptable dårlig kundeservice - og der ryger derfor en sjerne mere...
Ellers har vi været godt tilfredse med alarmen. Når vi har haft strømsvigt eller alarmer, så har de ringet kort tid efter :-)
ja, det er hvad jeg har at sige om Dansikring Direct og deres måde at behandle deres kunder på!
Jeg havde desværre indbrud i starten af november 2011. Det viste sig, at den første zone, som indbrudstyvene kom til, på mit alarm-system ikke virkede?! Så alarmen blev ikke aktiveret og billeder blev selvfølgelig heller ikke sendt til centralen - men en vagt blev sendt, og kom forholdsvis hurtigt. Jeg brokkede mig til vagten over, at zonen ikke havde virket - hvortil han bare svarer, at billederne bliver ofte ikke brugt til noget alligevel, fordi man ofte ikke kan se tyven alligevel... Det var første gang i denne sag, at jeg følte mig totalt dum i mit valg af Dansikring Direct! Sælgeren der var ude, da jeg skulle have min alarm, gjorde nemlig meget ud af at fortælle, hvor god en idé det er med billedoverførsel - tjaaa muligvis en god idé for Dansikring Directs regnskab?! Jeg kontaktede selvfølgelig Dansikring Directs kundecenter for at høre, hvordan de forholder sig til, at mit dyre alarmsystem ikke virker, når det skal... Det tog dem 4 opkald til mig før jeg fik en der forstod sætningen "den ene zone virkede ikke, da jeg havde indbrud... Hvad kan I tilbyde af kompensation?" Jeg var dog ikke tilfreds med kompensationen - jeg blev uden noget som helst tilbudt 3 mdr's gratis abonnement. På mig virkede det til, at det var deres standard løsning på kunder, der brokker sig. For mig er standard løsninger til standardproblemer! En zone der ikke virker er ikke et standardproblem! Jeg bad om mail-adressen og navnet på hende kundecenter-medarbejderens chef. Det fik jeg udleveret, og sendte en mail til ham. Jeg har den dag i dag endnu ikke fået et svar fra ham - på trods af utallige rykkere fra mig på mail og via tlf! Jeg føler mig så sjoflet af Dansikring Direct - både deres måde at modtage mig på i deres kundecenter, men i allerhøjeste grad også af chefen for kundercentret! Jeg kan på ingen måde anbefale Dansikring Direct - ikke engang min værste fjende vil jeg sende i kløerne på Dansikring Direct!
Har haft Dansikring Direct i næsten 10, og er yderst tilfreds med både kontrolcentral og de montører der sendes ud.
Har haft den samme kontaktperon/montør i alle år som kender huset.
Bor i hovedstaden.
Selv om prisen er en anelse høj, er vi glade for den service Dansikring Yder os. Feks. har vi 2 gange oplevet strøm afbrydelse, hvor opkaldet fra dansikring gjore vi ikke mistede indholdet at vores fryser.
MVH Guldmann
Vi har været kunde hos Dansikring gennem et års tid nu, Hhv. med virksomhed samt privat.
Vi havde dog lidt småproblemer Mht. virksomhed, ikke på fysisk område men bogholderiområde - men det kom der styr på ;O)
Har haft et par fejlalarmer på privat abonnementet og hurtig reaktion fra Dansikring - så vi er meget glade og tilfredse ;O)
De får dog "kun" 4 stjerner men det er lige så meget fordi at man ikke bare lige får 5 - for så skal det være 100% perfekt og fejlfrit ( og hvem er det ) ??
Dansikring sælger falsk tryghed i lange baner.
Vi fik installeret en Dansikring alarm, da vi flyttede i hus for en del år siden.
Alarmen blev aktiveret to gange.
1.gang: Ingen reaktion fra Dansikring, kun noget der mindede om en undskyldning, da vi dagen efter ringede til alarmcentralen og spurgte hvorfor de ikke havde reageret...
2.gang (et par år senere): Ingen reaktion fra Dansikring. 40 minutter efter alarmen er gået, ringer vi selv til vagtcentralen og spørger hvad der foregår. Svaret "Vi kan godt se, at alarmen er blevet aktiveret. Ønsker I at vi sender en vagt ud for at se på det ?". Helt ærligt ! :o(
Heldigvis var det henholdsvis en lovlydig person og en kat, som havde aktiveret alarmen, men hvor skulle Dansikring vide det fra...
Da vi tog konsekvensen af den helt igennem horrible performance fra Dansikring blev vi forsøgt afkrævet et "nedtagningsgebyr" på 1.000 kroner, da det stod i deres forretningsvilkår, at kunder skal betale et sådant gebyr, såfremt de ønsker at stoppe som kunde.
Vi nægtede at betale med henvisning til, at vi aldrig havde fået udleveret Dansikrings vilkår. Dansikring tilbød os rabat på 500 kroner som "et plaster på såret". Vi truede med Ekstra Bladet. Dansikring sendte med det samme en mand ud for at pille anlægget ned. Nedtagningsgebyret hørte vi ikke mere om.
Klaus Pedersen fandt anmeldelsen nyttig
Kære Troels
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse som kunde hos os, så jeg vil først og fremmest beklage, at vi ikke har levet op til dine forventninger.
Med hensyn til de konkrete forhold, du nævner, så kan jeg desværre ikke indgå i dialog omkring disse i et offentligt tilgængeligt medie. Dette ville nemlig betyde, at jeg offentliggjorte oplysninger om dine kundeforhold hos os, hvilket både ville bryde vores egne politikker og givetvis også lovgivningen. Vores kunder skal altid kunne stole på, at deres oplysninger er sikre hos Dansikring Direct - også når de har opsagt deres alarmløsning.
På et generelt plan vil jeg dog gerne pointere, at det er meget vigtigt for os som virksomhed, at vores kunder er tilfredse. Vi tjener ikke noget på installationen af alarmen, tværtimod - så det er på abonnementet vi skal skabe vores forretning. Derfor er det altafgørende for vores succes, at vi altid giver den bedste kundeservice. Dette giver sig også udslag i, at vi generelt har en meget høj kundeloyalitet ift. gennemsnittet for branchen. Vores privatkunder bliver i gennemsnit 10-11 år.
Jeg ved godt, at det naturligvis ikke hjælper dig, at vores kunder generelt er meget tilfredse med vores service, når du personligt har haft en dårlig oplevelse. Men jeg kan desværre ikke gøre andet end at beklage forløbet.
Fortsat god sommer til dig :-)
Peter Folman
DANSIKRING DIRECT