We are hiring!

• Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Dansk Klima-energi

Dansk Klima-energi

virkelig dårlig

jeg kan bekræfte Henriks oplevelse af dansk klimaenergi.

Jeg fik også installeret et jord varme anlæg hvor montøret monterede rørerne så langt ude mod taget at tilstrækkelig isolering var helt umulig..
Det var stort set umuligt at få montøren ud og se på anlægget igen for at vurdere hvorfor der hele tiden kom fejl alarmer. Efter rigtig mange telefon samtaler kom de ud og så på det et halvt år efter, en fredag eftermiddag, tømte min 300 l varmtvandsbeholder for at se systemet starte op. Og så kørte de ellers igen. Og de kom aldrig igen.

Jeg endte også med at få en anden montør ud og lave rør arbejdet om for egen regning.

En pumpe som brændte sammen efter 3 månder fik jeg også lovning på at de selvfølgelig ville komme og skifte... Det var også bare tom snak.. Så ikke engang ting der går i stykker inden for garantien gider de komme og lave..

Jens som ejer firmaet lover og lover... jeg har endda givet ham et uventet besøg i kongerslev hvor han bor.. vi fik en rigtig god snak , hyggeligt , jeg fik virkelig indtryk af at nu ville han få tingene på plads.. Men det var åbenbart skuespil. Der skete intet..

Jeg vil fraråde alle at tage kontakt til dette firma , stor som lille opgave

Det er utroligt at man kan drive virksom hed på den måde.

Dansk Klima-energi

Dårlig oplevelse

Købte Panasonic luft/vand anlæg i oktober 2008. Anlægget virkede ikke som lovet (lunkent brugsvand og brugte meget strøm) og DKE ville ikke hjælpe. Jeg kontaktede importøren og der skete først noget i november 2009. I december 2009 fik jeg så endelig et nyt anlæg der virker. Men næsten et år med halvkolde brusebade kunne jeg godt have undværet og jeg handler aldrig hos DKE igen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk