We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dansk sommerhusferie anmeldelser

Dansk sommerhusferie Logo
Kunderne om Dansk sommerhusferie : »Utroligt nemt og overskueligt« »hurtigt og nemt« »Flemming Larsen« 9
Godt
7.5 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)

Aldrig igen

Vi lejede i februar et sommerhus i 7 dage, men var der kun 5 ud af de 7 dage vi havde lejet det.

Varme/vand regningen blev langt højere end det oplyste i annoncen for en uge (og vi var der jo som sagt kun 5 dage ud af den uge), og det er på trods af at vi ikke havde tændt radiatorene i huset overhovedet, men kun brugte brændeovnen!!

Derudover var der skimmelsvamp ved vinduer/ydre glasdøre i hele huset, rigtig klamt og ulækkert.

Bestemt ikke et sted vi lejer et sommerhus en anden gang!

Besvarelse fra Dansk sommerhusferie

Kære Natashia

Vi beklager naturligvis at I har haft en dårlig oplevelse med det lejede sommerhus.

Vi har drøftet sagen med det pågældende udlejningsbureau som har oplyst at huset var blevet grundigt rengjort før jeres ophold.

Når energifgorbruget blev lidt større end det estimerede kan det primært tilskrives at der var tale om en ganske kold periode i februar måned.

Erik Simonsen
Adm. direktør
Feline Holidays A/S

Udvalgt anmeldelse om Dansk sommerhusferie

Utroligt nemt og overskueligt

Rigtig god hjemmeside. Nemt at udvælge område, afstande til vand og indkøb samt utrolig nemt at bestille.
Bekræftelse med det samme. Så nu glæder vi os bare til at det bliver sommer.

Jesper

Enkelt og uden problemer.

hurtigt og nemt

Super nemt og overskueligt :-)

Flemming Larsen

Så kan det ikke blive nemmere ;D

super service

Det køre bare. Ingen problemer

Nemt at gå til

Det gik nemt at bestille huset, og op til det, var det også nemt at se de forskellige huse, hvor de ligger og billeder af dem. jeg er meget godt tilfreds.

Dansk sommerhusferie

Forespørgsel via e-mail blev besvaret dagen efter forespørgslen, som var sendt en søndag udenfor "sæson" - Hurtig og let forståeligt.
Booking er let at foretage i "drop-down" felter, og manglende udfyldelser meddeles på en god måde.

Let og bekvem bestilling

Siden er overskuelig og booking er enkel

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk