We are hiring!

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Ødelægger 2 fælge og løber fra ansvaret

Dansk Autohjælp Filskov, mangler åbenlyst uddannelse i sit erhverv. Efter et langtrukkent forløb ender det med, at Dansk Autohjælp løber fra ansvaret.

Magen til dårlig behandling skal man lede længe efter! Dumme kommentare fra afdelingen i Filskov, som: "Du har også for brede fælge på til din bil"

Så nu står jeg stadig med et sæt fælge som er blevet ridset. Et sæt Kleemann fælge som var 1 måned gammel.

Mit tilfælde er desværre ikke enestående!

Super service i en fart

Har haft brug for hjælp fra Dansk Autohjælp et par gange i løbet af vinteren og det kommer altid før de lover. 1/2 time og derunder. Deres folk er utroligt søde og dygtige, så man kører videre med en rigtig god oplevelse! (Især Per fra Svendborg - han står til lønforhøjelse ;-) Tak!

Elendig service af Dansk Autohjælp

Elendig service på Vestegnen, samt ekstremt dårlig kommunikation ved klagebehandling. Arrogante ledere som ikke svarer tilbage. Jeg gider ikke spilde mere krudt på detaljer her, da alt fra a-z har været elendigt hos dansk autohjælp på Vestegnen.

Kommer som kaldet,,,

De få gange jeg har haft brug for hjælp har det været der i løbet af max. ½ time.
Det skal siges, at den hjælp jeg har bedt om ikke har været i vinterperioden.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk