[REPLY]
Dansk Autohjælp Filskov, mangler åbenlyst uddannelse i sit erhverv. Efter et langtrukkent forløb ender det med, at Dansk Autohjælp løber fra ansvaret.
Magen til dårlig behandling skal man lede længe efter! Dumme kommentare fra afdelingen i Filskov, som: "Du har også for brede fælge på til din bil"
Så nu står jeg stadig med et sæt fælge som er blevet ridset. Et sæt Kleemann fælge som var 1 måned gammel.
Mit tilfælde er desværre ikke enestående!
Har haft brug for hjælp fra Dansk Autohjælp et par gange i løbet af vinteren og det kommer altid før de lover. 1/2 time og derunder. Deres folk er utroligt søde og dygtige, så man kører videre med en rigtig god oplevelse! (Især Per fra Svendborg - han står til lønforhøjelse ;-) Tak!
Elendig service på Vestegnen, samt ekstremt dårlig kommunikation ved klagebehandling. Arrogante ledere som ikke svarer tilbage. Jeg gider ikke spilde mere krudt på detaljer her, da alt fra a-z har været elendigt hos dansk autohjælp på Vestegnen.
De få gange jeg har haft brug for hjælp har det været der i løbet af max. ½ time.
Det skal siges, at den hjælp jeg har bedt om ikke har været i vinterperioden.