[REPLY]
Vi har lige fået et nyt Decratag lagt op at 2 meget kompetente håndværkere. Jeg har aldrig set nogle håndværkere der var så ihærdige, og så var de også meget omhyggelige med at rydde op hver dag.
Vi har fået et fantastisk flot tag, som håndværkene også hjalp med til at tage de rigtige beslutninger om.
Vi fik for et par måneder siden lagt nyt decratag ovenpå eksisterende tag. Arbejdet blev udført af 2 håndværkere som var fantastisk venlige og meget arbejdsomme. De spildte bestemt ikke tiden på pauser. Vi nyder dagligt at se på vores tag og kan varmt anbefale firmaet.
For ca. 1 år siden købte jeg et decratag til oplægning på eksisterende tag. Arbejdet blev udført af 2 håndværkere - polsk/tysk - venlige og omgængelige med stor sans for det håndværksmæssige. Arbejdet varede 5 dage (alm. villa) og udførtes til en fornuftig konkurencedygtig pris til aftalt tid. Jeg nyder dagligt at se på mit nye tag, og jeg kan uden tvivl anbefale omhandlede firma.
Jeg er nok lidt uenig med den forrige anmeldelse skrevet af Mille.
På trods af lidt forsinkelse pga. sne og kulde er vores nye tag nu på plads.Næsten til tiden. Godt nok har det endnu ikke regnet for alvor, men jeg tvivler stærkt på, at det på nogen måde er utæt. Det er blevet et flot tag som vi glæder os over hver dag.
Der har ingen problemer været. Arbejdet er blevet udført af 3 dygtige, særdeles venlige og imødekommende polske håndværkere. Kontakten til firmaet har været i top. Altid til at få fat i, hvilket kneb gevaldigt med de to andre konkurerende firmaer under tilbudsfasen.
Med den oplevelse kan jeg ikke andet end at anbefale firmaet til andre. Og oven i hatten var prisen den laveste af 3....
Vi fik i foråret lagt nyt tag fra Dansk Tagteknik. Materialerne blev leveret kort efter vi havde acepteret tilbuddet, og håndværkerne (polske) gik i gang få dage efter - i weekenden! Det meste af taget var lagt på 5-6 dage.
De informerede os om at der ville komme nogen andre og lave den sidste del af taget. Noget blev lavet, mne vi synes stadig ikke det så færdigt ud, så ventede på at det sidste blev lavet. Et par uger senere modtog vi en rykker for sidste rate - Selvom firmaet ikke engang havde meddelt os at taget var færdigt!
Vi tog flere gange kontakt til firmaet, og de var en enkelt gang ude og kigge på taget, hvor vi forklarede hvad der manglede. Vi har jævnligt rykket dem for svar, men først forleden kontaktede de os, så vi fik en løsning på det. Altså 5 måneder efter de sendte rykkeren!
Kvaliteten af taget er som sådan ok - men er stadig ikke helt tilfreds med den løsning de har lavet ind mod naboen. Ken kommunikationen halter virkelig. Både med at der blev arbejdet i weekenden, færdigmelding af taget samt reaktion på kundeklager.