We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

dansommer.dk anmeldelser

dansommer.dk Logo
Kunderne om dansommer.dk : »Rigtig dårlig service« »Stort hul i proceduren« »Faaborg Feriecenter« 16
Lavt
4.2 af 10

16 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (16)

Udvalgt anmeldelse om dansommer.dk

Rigtig dårlig service

Kan absolut ikke anbefale Dansommer. Kom til et (i øvrigt dejligt) sommerhus, der slet ikke var klargjort til en ny sæson. Alt for mange mangler, ingen varme, ingen infomappe og det første døgn gik med at få udbedret de værste ting. Bl.a. var 2 radiatorer i stykker, der var også en varmepumpe, der ikke virkede, vel nok fordi vi ikke vidste, hvordan den skulle betjenes, der var nemlig heller ingen infomappe. Servicekontoret havde lukket og kunne først kontaktes næste dag. Der kom så hurtigt en servicemand, der skulle have fat på en elektriker. Han kom 2. dags aften og satte 2 nye radiatorer op. Vi var afsted hele familien, fra børn på 1 år til oldemor, så det var træls. Udenfor var der hverken gjort rent før vinteren eller efter og de mange udendørs lamper fik vi aldrig til at virke. Var ellers en skøn have med mange terrasser og en sandkasse til børnene, men møgbeskidte og ubrugelige.
Efter vi kom hjem, henvendte vi os igen til Dansommer for at gøre opmærksom på manglerne. Mange gange. Men får bare at vide, at vi skulle have brugt vores ferie på at klage over hver enkelt ting, nu er det i hvert fald for sent.
Det er vi klar over, men vi synes, at andre skulle have en bedre oplevelse end vi fik, så derfor gjorde vi opmærksom på disse ting.
Men nu er vi så færdige med Dansommer......

Hej Jytte
Undskyld det sene svar. Det lyder ikke som den allerbedste oplevelse I har haft udfra det du beskriver her. Jeg vender tilbage til dig så snart jeg har talt med mine kollegaer i kundeservice.
Micha Hansson
dansommer A/S

God Kundeservice

Jeg har kun oplevet en god og venlig kundeservice hos Dansommer.dk

Kan anbefales herfra :)

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice

Vi havde i slutningen af august 2011 lejet et 5-stjernet sommerhus i Egå-Skæring, og afhenter som aftalt nøglen kl 15 på et nøgleudleveringssted i Løgten.

Da dette sted lukker kl 13 om lørdagen, finder vi vores kuvert med nøglen i en brevkasse. På nøgleposen er afkrydset, at man skal henvende sig hos Dansommer for at betale depositum.

Ergo må vi køre til Risskov mandag for at betale depositum. Det var åbenbart ikke nødvendigt, da forbruget kunne betales efter lejemålet ved træk på min bankkonto. Et lidt forvirrende forløb og spild af vores tid.

Jeg afleverer ved samme lejlighed en ret lang liste med fejl og mangler. Der var bl. a. meget tilkalkede brusekabiner i begge badeværelser og gammelt snavs langs gulvkanter på brusekabinerne. Der var ret mange nullermænd under sengene og rundt om i huset, så ferien startede med en grundig omgang støvsugning. Damen i Risskov beder om mit mobilnummer, og spørger om det er ok, at jeg bliver ringet op af afdelingen i Ebeltoft. Det er det selvfølgelig, men jeg hører intet, før jeg selv henvender mig om onsdagen i anden anledning.

Tirsdag aften vil vi se tv, MEN der er kun rullebilleder. Jeg checker kabler og scartstik, men uden held. Melder fejlen hos Dansommer onsdag morgen. De lover, at jeg vil blive ringet op af Ebeltoftafdelingen, og det bliver jeg også efter en halv times tid. Forklarer problemet, og de vil kontakte ejerne. Endnu en opringning hvor der bliver lovet, at naboen vil kigge forbi senere på dagen ”han ved noget om tv.” Vi så aldrig skyggen af naboen – hverken onsdag, torsdag eller fredag.

Jeg foretog mig ikke yderligere, da jeg nu var blevet træt af at spilde min ferie med opringninger og klager, som ingen åbenbart gad tage sig af. Jeg efterlod et brev til den næste ejer og forklarede, at vi havde forsøgt at løse problem med tv og andet – men uden held.

Jeg er skuffet over Dansommers passivitet, når man har et problem. Jeg havde valgt et 5-stjernet sommerhus, hvor jeg i min naivitet troede, at alt var i orden, og hvor jeg ikke skulle spilde mine feriedage med småproblemer . Det er dog en pæn pris, man betaler.

Efter hjemkomst fra ferie sendte jeg en mail med min klage, det var den 7. sept. Dagen efter modtager jeg et standardsvar med bekræftelse af modtagelse, og at jeg vil modtage svar fra servicekontoret snarest muligt.

Det er jo et vidt begreb, så den 15.sept. rykker jeg for svar. Til min store overraskelse modtager jeg den 29. sept en mail, der er sat 76 euros ind på min konto som kompensation. Ingen yderligere forklaring!

Nu er det blevet 12. november, og ingen fra kunde”service!!” har ulejliget sig med at svare på min klage og spørgsmål. Måske tror man, at man kan lukke munden på utilfredse lejere ved at sende dem en skilling.
Jeg har f.eks spurgt, om der ikke er kontroltjek af husene, inden ny lejer flytter ind, venter stadig på svar. Håber at den næste lejer fandt huset rent, da jeg har betalt 114 euros for rengøring, til trods for at vi efterlod huset væsentlig renere, end da vi overtog det.

Jeg føler mig virkelig dårlig behandlet, og det er slut med at leje dyre sommerhuse hos Dansommer.

Ærgerligt med alle disse irritationsmomenter, for det er et dejligt hus i skønne omgivelser.

Annette Axelsen
Spanien
Booking nr :2169828

Hej Annette.
Vi har sendt et brev til dig den 27. september som svar på din mail. Jeg beklager meget, hvis det ikke er nået frem. Vi sender det til dig igen med det samme.

Maria Hansen
Kundeservice
dansommer a/s

Stort hul i proceduren

TIL UNGDOMSGRUPPER
Vi var en ungdomsgruppe på 10 der i januar måned besluttede os for at vi skulle sammen på ferie igen i år, det skal lige siges at vi var på ferie sammen sidste år og havde en kanon fed tur ud af det.

Vi er herefter 3 der bruger en del tid på at finde et booking selskab og et sommerhus vi ku' lide. Vi ender op med at vælger Dansommer/Novasol og jeg bestiller deres katalog.
Ud fra deres katalog vælger vi så det der går under kategorien 'Luksussommerhus' med pool og det hele (da dette var et krav vi havde til huset).
Jeg booker gennem Dansommer og gennem mail korrespondace anmelder jeg at vi er en ungdomsgruppe - dette giver ingen anledning til problemer - vi får lov at leje huset.

Det skal så siges at ungdomsgrupper skal betale et ekstra depositum pr. pers. på 750,00 kr. Dette bliver sat på vores regning og vi betaler det ekstra. Vi kommer ikke med det formål at ødelægge noget og vi ved på forhånd at hver man nok skulle få sine 750,00 kr tilbage.
Virkeligheden blev dog en anden, da vi ikke kunne få pengene tilbage sammen med resten af depositummet !!!

Vi forlod huset - glade og velvidende om at vi fik hele vores depositum igen. På nuværende tidspunkt skal det nævnes at jeg én gang havde fortalt på servicekontoret hvor meget vi havde betalt i obligatorisk depositum og ekstra depositum - da de tilsyneladende ikke selv var klar over det!
3 uger efter er pengene ikke kommet som lovet. Jeg ringer til Dansommers afdeling i Varde, da det var i dette område vi var. Her må jeg IGEN fortælle at vi har indbetalt et ekstra depositum på 7.500,00 kr i alt, da hende jeg snakket med kun nævnte vi ville få resten af det obligatoriske depositum tilbage (modregnet strøm).
Hun bekræftede, at jeg selvfølgelig skulle have mine 7.500,00 kr. Her troede jeg så alt var godt.

Da pengene et par dage efter gik ind manglede jeg igen de 7.500,00 kr. Vrede og fustration kan ikke beskrive mit temprament da jeg opdagede dette!
Jeg skrev en mail til Dansommer IGEN. Denne gang var den noget længene undervejs i systemet end jeg før har oplevet. Da jeg fik svar, var det igen med en bekræftelse på at jeg skulle have mine 7.500,00 kr. men jeg kunne ikke få dem før mandag i næste uge (altså om 7 dage).

Utroligt at der skal gå en uge før man kan udbedre en sådan fejl.
Vil sige til ungsomsgrupper der overvejer at booke her igennem at i virkelig skal være på vagt. For det lader ikke til at Dansommer ved hvem de beder indbetale et ekstra depositum.

TIL ALLE ANDRE
Lige generelt til alle andre, vil jeg sige at vi opleve rigtig dårlig service fra Dansommers (varde afdeling) side af.

- Vi måtte vente 4 timer på at få vores nøgle udleveret. Da jeg endelig fik den, var det nærmest med anklage om at vi havde ødelagt huset allerede. Jeg må sige at være noget forarvet over den tidlige anklage før man overhoved er tjekket ind.

- Det næste vi mødte var vores hus. Udenfor så det hele godt ud, indenfor viste det sig at være noget andet. Der var ABSOLUT INGEN RENGØRING. Vi havde døde dyr overalt i huset og itu revet papir stumper på gulvet. Og da drengene næste dag i sofaen fandt en chokolade kiks, og med ærgelse spurgte hvem der havde købt dem, må jeg indrømme at vi alle 10 man trak i rengøringshandskerne!

- Derudover var vores pool fyldt med grus på bunden.

- Poolmanden kom torsdag 9.45 UANMELDT! En flok unge mennesker der har festet natten lang er somregel ikke oppe på dette tidspunkt. Heldigt at jeg som den eneste var oppe!

- I huset havde vi spabad. Dette skrev Dansommer og bad os vælge om det skulle fyldes med vand eller ej, dette måtte vi åbenbart ikke. Vi bad her UDTRYKKELIGT om at det IKKE blev fyldt. Men et helt fuldt og opvarmet spabad var det første der mødte os i poolrummet.

- Til sidst vil jeg sige at det var stort set umuligt at ringe Dansommer op og anmelde de skader vi havde fundet på huset. Jeg ringede dag ud og ind i 3 dage, for tilsidst at få fat på kontoret i Nr. Nebel der ikke rigtig kunne gøre noget, men var dog så flike at sende en service mand ud til os alligevel da hun hørte om omstændighederne.

Alt i alt var huset overhoved ikke luksus, og det levede langt fra op til vores forvendtninger - hvilket den service vi modtog (bortset fra i Nr. Nebel) heller ikke gjorde.
Vi tog hjemmefra med forvendtningen om en lige så fed tur som sidste år, men vi tog desværre alle skuffede hjem. Jeg må nok indrømme at de bedste tider på vores ferie foregik udenfor huset.

Hej Simone Beck.

Jeg har i dag talt med min kollega, som bekræfter, at I ikke fik hele depositummet retur i første omgang. Det skulle I selvfølgelig have haft. Jeg har nu sat en undersøgelse i gang for at finde en løsning, så det ikke sker igen for andre grupperejsende.

I forhold til de øvrige ting du nævner, er du velkommen til at ringe til kundeservice på telefon 39 14 34 56 og spørge efter mig, så vi kan tale om forløbet. Du kan også sende mig en mail på service@dansommer.com.

Maria Hansen
Kundeservice
dansommer a/s

Faaborg Feriecenter

Efter jeg havde bestilt vores ferie i Faaborg Feriecenter via Dancenter, var det først efterfølgende, at jeg kikkede på trustpilot. Det var bestemt ikke positivt læsning, så gik faktisk og overvejede problematikken.

Nå vi tog af sted til Faaborg feriecenter, og blev fint modtaget, at venligt personale.Vi fik anvist en bolig H 105, i stue, gemt i et hjørne. Boligen var meget slidt, men det gik nok...
Om aften, da vi skulle sove, skulle vi slå sovesofaen ud, det var bestemt ikke godt, faktisk noget rent lort. En sovesofa med meget hårde kanter, så det var umulig at sove på. Derudover var boligen lige ovenover rensningsanlægget til svimmingspoolen, så hvert kvarter gik motoren igang. Så først kl 04.00 drattede vi om af træthed.

Nu kommer det positive; vi gik med på feriecentrets kontor og beklagede vores nød. Heldigvis havde der stor forståelse, og vi fik anvist en ny bolig, som svarede til de forventninger man bør have til et feriecenter. Så det reddede faktisk vores ferie.

Derudover var det super, at man kunne bestille morgenbrød, som lå uden for døren om morgenen.

Aktivitetscentret var så som så, med forældende maskiner, der kunne de godt stramme sig an.

Svimmingspools og legeplads var super, når man har børn med.

Så ville faktisk have givet flere stjerne, hvis det ikke var fordi, man overhovedet fik anvist så ringe en bolig.

Men vi overvejer faktisk at tage afsted igen til næste sommer, da der var maget vi ikke fik set/gjort grundet et rigtig dårligt vejr. Vi har skrevet nummeret op på den feriebolig vi ihvertfald ikke skal have

Thorup strand C7494

Vi har nå kommet til onsdag 27 april og på ettermiddagen idag fikk vi endelig en telefon fra Dansommer ved Ingrid Valin Jensen. Vi ble fortalt at de har sendt en tekniker og VVS mann for kontroll av varmtvannsbereder og funnet feil på denne. Wow.., en og en halv uke etter at vi ringte og sa i fra om det samme...Men den er ikke reparert eller byttet ut..!!??. Og den defekte kjøkken vifte er det ikke gjort noe med. Den mangelfulle belysning ble heller ikke utbedret. På Langfredag begynte TVen å lage problemer, noe den har fortsatt med til idag. Så Dansommer service kontor har fått beskjed idag om TV problemer.
To be continued.....

thorup strand c7494

for fire dager siden ankom vi ovennevnte hus, som vi hadde forhåndsbestilt og forhåndsbetalt via novasol/dansommer. det manglet forhåndsbetalte håndklær og sengetøy, men dette fikk vi dagen etter, etter div telefoner. vi meldte samtidig fra på tlf 97975757 om at varmtvannsbereder er defekt, at avtrekksvifte kjøkken er defekt, at komfyr piper (alarm/feil?), at hoveddørlås er defekt (dette har vi reparert selv), at badet er skittent og at det mangler div lyspærer.Personen vi snakket med presenterte seg som Anna og sa svært uhøflig at vi har jo vann selv om vi ikke har varmt vann. Etter tre dager (og mange purringer pr tlf, fordi ingen ringer tilbake) kom en tekniker innom og tilbragte 1 minutt her, og fastslo at varmtvannstanken kun er for liten...ikke at den er defekt (det varme vannet forsvinner etter 2 min). fordi vi bare blir ignorert pr tlf, har vi i dag meldt via e-mail (=vår femte dag her) at vi enten vil ha varmt vann, penger tilbake eller et annet hus...men ingen svar så langt. det vil uansett bli siste gang vi benytter dansommer/novasol, da annonsen lyver; dette huset kalles 4-stjerners og er for 6 pers...(med 2 minutters varmt vann). Avstand til vand er ikke som annonsert 375 meter men over 600 i luftlinje. I annonsen står det også at huset ligger for enden av en stille vei. Det som ikke nevnes er at mindre enn 50 meter fra terassen går en vei ned til stranden med mye trafikk, støv og støy som resultat. Denne anmeldelse går også til Micha Hanson , Dansommer. Vi venter spent på resultat fra M Hanson
og vil legge ut på denne site hva dansommer kommer opp med.

Hej Kari
Jeg har forsøgt at ringe til jer men desværre forgæves. Så derfor vil jeg spørge, om du vil ringe til mig på telefon 3914 3456 inden kl. 17:00.
Ingrid Valin Jensen
Kundeservicechef, dansommer

dansommer.dk

God hjemmeside og service - fint sommerhus

Vi booker altid via nettet og det fungerer helt perfekt. Det samme gælder deres service og det hus vi boede i.
Rigtig god oplevelse

Casper B fandt anmeldelsen nyttig

Havde håbet på at kunne give 5 stjerner

Vi havde lejet sommerhus fra 4. december til 11. december 2010. Danmark var dækket af sne - og da vi skulle fra Horsens til Blokhus med 3 små børn på bagsædet, var det vigtigt for os, at det var muligt at komme frem til sommerhuset og ikke sad fast midt i sommerhusområdet, når vi ankom. Derfor ringede jeg til kontoret i Hune dagen før vores ankomst for at høre, om vi kunne komme frem. Jeg fortalte, at jeg ville ankomme med trailer og 3 små børn på bagsædet - og at det var meget vigtigt for mig at kende til evt. problemer.

Hos Dansommer fik jeg beskeden, at vi SAGTENS kunne komme frem til trods for at sommerhuset lå for enden af en stejl bakke. Glade og forventningsfulde kørte vi mod Blokhus. Alt gik fint - lige indtil vi skulle forcere den famøse bakke. Det var UMULIGT for os at komme op af den - men endelig kom der en anden person, der skulle op af bakken og hjalp os med at skubbe bilen op - traileren måtte vi efterlade for foden af bakken. Jeg var rasende og skuffet over, at der ikke var blevet gjort noget som helst ved sneen på bakken, når jeg nu HAVDE ringet og ytret min bekymring dagen før!

Nå - men velankommet så vi huset an. Også der blev vi skuffet. Huset var på ingen måde rent, og det er snusket og beskidt alle vegne. Jeg ringede til Dansommer, og jeg fik at vide, at det ville blive noteret på vores sag, og at vi ikke skulle hæfte for den manglende rengøring. De næste par dage kørte opvaskemaskinen konstant for at vaske service af, så vi havde noget rent at spise og drikke af - ALT var beskidt og snusket.

Resten af ferien forløb okay - vi var ude at køre et par småture, og hver eneste gang frygtede jeg den famøse bakke, når vi skulle 'hjem'. Det lykkedes os dog uden problemer, fordi der hver eneste morgen var nogen, der havde lagt sand på bakken. I min naivitet troede jeg, at det var Dansommer, der ydede os den service. Men jeg blev slemt overrasket - den sidste dag kom en poolmand forbi, og vi snakkede med ham om det. Han fortalte, at den eneste grund til, at der var blevet 'sandet' på vejen var, at der var håndværkere på ét af de andre sommerhuse. Han fortalte også, at det kun var Dansommers ansvar at vi kunne komme frem første dag - de andre dage var det vores eget ansvar... (!?!) Så nej - ingen service fra Dansommer, selvom de udmærket har været klar over, at bakken er et kæmpe problem at forcere om vinteren (man skal åbenbart selv sørge for at gøre vejene farbare for at komme frem til Dansommers sommerhuse...?)

Ved afgang stod vi pludselig med et nyt problem - der var ingen kost, kun en støvsuger, der ikke rigtigt kunne suge. Det hjalp ikke at skifte pose på den, så til sidst blev vi nødt til at gøre det så godt som muligt med de redskaber, vi havde til rådighed (inden havde jeg endnu engang været i kontakt med Dansommer og spurgt efter redskaber - og der var vi også blevet enige om, at vi måtte gøre det så godt som muligt). Vi brugte 4 timer på at gøre rent - og huset blev (efter vores mening) efterladt i pænt og ordentligt stand.

Dagen efter vores hjemkomst modtog jeg en mail fra Dansommer - nu ville de have 1274 kr for at have gjort rent efter os, da vores rengøring ikke havde været fyldestgørende. Der knækkede filmen for mig, og jeg skrev en lang mail tilbage og forklarede, hvilket syn der havde mødt os, da vi ankom. Efter den mail trak de deres krav tilbage.

Jeg havde inden vores ferie håbet på, at det ville blive en 5-stjernet oplevelse - men det var det på ingen måde. Vi havde lejet et luksussommerhus ifølge Dansommer selv (5 stjerner) - men hvis jeg skal bo i luksussommerhus, så forventer jeg ikke, at spillebordet er ved at falde fra hinanden, at paletkniven nærmest ikke er sammenhængene, at dunene i puderne ikke ønsker at blive i puderne, at der ligger chips på gulvene osv. Jeg ved godt, at det måske er småting - men det er en masse ting, der gør et samlet hele. Og det er tydeligt at se, at ejeren af huset ikke har gjort det helt store ud af luksus'en i huset. Her bagefter priser jeg mig i hvert fald lykkelig over, at jeg ikke er én af dem, der har betalt 14.000 kr i højsæsonen for at leje dette sommerhus, for så ville jeg godt nok føle mig snydt og bedraget.

Om vi kommer til at bruge Dansommer igen? Jeg tror det ikke. Denne oplevelse har i hvert fald sat sine spor i os, og vi har slet ikke på nuværende tidspunkt lyst til at bruge hverken Dansommer eller Novasol igen. Ikke hvis det er ovenstående, vi kan forvente fra deres sommerhuse...

Line, Martin Tästensen, Mille C, Rasmus Abrahamsen, Carsten Pedersen og Thomas Renneberg fandt anmeldelsen nyttig

Dårlige srvice

Leide hus av Dansommer/Novasol i sommer, og ble møtt av mugglukt, skitt, støv, maurtue på badet, spindelvev, mugg i kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter, og urin på toalettet. Familien ble astmasyk/ allergisk, og vi måtte dra fra huset etter et par dager. Vi fikk ikke tilbud om et annet hus, og den eneste hjelpen vi fikk var at en person var innom en time og fjernet maurtuen på badet (men sprekken i veggen ble ikke tettet, så de kom igjen), og fjernet gulvteppene, og sprayet noe mot mugglukten. De mente da at de hadde gjort rent. og at vi skulle være fornøyde!!! Vi brukte flere timer på å gjøre rent selv; vaske soverom, kjøleskap. kjøkkenutstyr, tørke støv osv. Da personen hadde dratt var det fortsatt sand og skitt på gulvene, støv og mugglukt. Det var ikke rent! Vi har fått meget dårlig service etter at vi klagde, og iskald behandling.Det virker som om de har et standard svar, og gjør alt for å ikke måtte betale penger tilbake. Se gjerne flere bilder som vi har lagt inn på Dansommer.dk sin side på facebook.

Generelt ok

Jeg valgte i år at leje et sommerhus af dansommer.
Man får vel hvad man betaler for, og jeg var ret grundig i min forberedelse, og betalte en del for den. Alt var som lovet, og den eneste begrundelse for ikke at give dem 5 stjerner er en fornemmelse. Jeg vil til enhver tid anbefale dem til alle der er opmærksomme på at det er en udlejning af andres sommerhus. Det er som sådan ikke er i super stand, men bare almindelig god, som hvis man lånte noget af en nabo - og så måske lidt bedre.

Venligst

Thomas

Skønne omgivelser & dejlige huse

Vi har rejst med Dansommer en del gange både i Danmark, men også i blandt andet Norge. Vi har altid fået en god service og de huse vi har lejet har været rene og stemte fuldt overens med hvad vi var blevet lovet.
Igen i år har vi bestilt vores ferie hos Dansommer i det skønneste hus på Bornholm lige ned til vandet http://www.dansommer.dk/house.nsf/0/208DAN?opendocument&SHP=5&H=H0265&P=4560&DC=0&K=0&PE=2&SD=22-05-2010&ED=29-05-2010&S=&A=
Det bliver vidunderligt!!

dansommer.dk

Sommerhuse til lidt for dyre priser

Har været kunde i flere år hos Dansommer og har været udmærket tilfreds med deres huse, dog har der altid lige været lidt med den der med afstand til vandet...........

Man får lov til at betale PRISEN for sommerhuse i Dk også selv om det ikke er det store luksus hus.

Deres on-site service er der ikke noget galt med, der kommer altid en service mand, hvis F.eks boblebadet er i stykker.

Og ja man skal vente en del tid på at få sit depositum tilbage, men alt i alt en ganske okay oplevelse til en høj pris

0 Sommerferie på Nordsjælland

Vi lejede et 4 * hus og kom til total til groet grund, skimmelsvamp. Døre der ej kunne lukkes osv. Hentede nøglen i Smidstup dansommer. Måtte klage og have teknikere med ud 2 gange, inden de ville tro på os. Elendig kundeservice, tog fra kl. 14 til 19.30 inden vi fik et andet hus, et helt andet sted og af gasbeton. fik rykker for strøm, og måtte vente over 1 mrd inden vi fik resterne tilbage af vores depositum. Har mailet med flere fra dansommer efterfølgende, ville have penge tilbage. Har ikke fået en rød øre.

dansommer.dk

Perfekte ferielejligheder i storbyer.

Vi har 2 gange lejet ferielejligheder gennem dansommer. Første gang var i Krakow i 2008 (PPG204 hos dansommer) og 2. gang var i juni 2009 (DBE100 hos dansommer). I begge tilfælde var det helt perfekte lejligheder i bedste beliggenhed.
Standarden var fantastisk, rengøringen i top og service i forbindelse med nøgleudlevering fungerede perfekt. I øvrigt skulle vi ikke betale for strømforbrug eller vand, kun for slutrengøringen (og den var endda billig!).
I øvrigt kender jeg også dansommer fra leje af sommerhus i Danmark (det var derfor jeg vidste, at de også har lejligheder og huse i udlandet), og har intet at udsætte på deres service.

Burde have 0 stjerner

Blev groft snydt af firmaet i forbindelse med leje af et "luksussommerhus".

Det viste sig, at huset slet ikke indeholdt det lovede, det var beskidt, der manglede inventar - listen er lang.

Vi besøgte dagligt Dansommerkontoret for at gøre opmærksom på manglerne og de mildest talt underlige forhold, men Dansommer var iskolde og så ud til at være tilfredse med at endnu en rotte var gået i fælden, og havde lejet deres "luksussommerhus".

I tidens løb har jeg lejet en del sommerhuse, også luksushuse, og jeg ved godt hvordan sådan ét ser ud. Huset fra Dansommer var ikke ét af dem.

På min tavle er Dansommer markeret som utroværdige, og jeg kan ikke anbefale nogen at handle med firmaet.

Martin Tästensen, Thomas Renneberg og Tine Hansen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk