We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Danstv

Ingen problemer

Jeg har handlet hos Dans TV og HiFi Center to gange uden at der var nogen problemer. Første køb var en Vincent forstærker, som virkelig har givet smæk for skillingen, så jeg havde ingen betænkeligheder ved senere at bestille en Audio Pro subwoofer her. I begge tilfælde dukkede varerne op indenfor et par dage, og begge produkter er det fortsat en daglig fornøjelse at lytte til.

Danstv

Forsinkelse på forsinkelse

Har endelig fået mit anlæg sidste dag men det havde taget over en måned. Først var den noteret som værende på lager på hjemmesiden og fik så dagen efter et opkald om at den ville blive forsinket 1-2 uger grundet at de ikke havde nogen på lager. Efter 3 uger ringede jeg til dem for at høre hvad der var sket, og der fik jeg så at vide der ville gå yderligere 2 uger før at de fik partiet med varer hjem. Dette burde de have oplyst om på det tidspunkt de fik det at vide. Den frist der blev givet i det seneste opkald formåede de heller ikke at overholde da der blev sagt at jeg havde varen inden den 20. men jeg modtog den først d. 23 maj - hvilket er lidt over en måned efter at jeg bestilte varen som var anført med 1-2 dages levering. Derudover blev der ligeledes løjet om at den nærmest opgradering til højtalerne heller ikke var på lager men de har gennem hele perioden være anført på hjemmesiden som om de var det.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk