We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dantaxi anmeldelser

Dantaxi Logo
Kunderne om Dantaxi : »Dantaxi tager ikke imod forudbestillinger til nytårsnat!« »Man kan ikke lave aftaler med Dantaxi« 5
Lavt
4.8 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)
Dantaxi

Dantaxi tager ikke imod forudbestillinger til nytårsnat!

Jeg er dybt skuffet over at Dantaxi ikke tager imod forudbestillinger til nytårsnat. Jeg ringede ind kl. 10 d. 31/12 til Dantaxi Aalborg for at bestille en taxa kørsel til kl. 2:00, men fik at vide af den "servicemindede" telefondame at jeg skulle ringe, når jeg ville hjem. Det gjorde jeg så, og ringede igen kl. 2:00 om natten, men der kunne jeg ikke komme igennem og når jeg endelig kom igennem fik jeg at vide at jeg var nr. 31 i køen!!

Man undrer sig over at Dantaxi ikke tager højde for at det og sætter ekstra mandskab ind på den travelste dag på året. Det er sidste gang jeg køre med det skod-selskab og jeg bliver hjemme næste år!

Dantaxi

Man kan ikke lave aftaler med Dantaxi

Vi havde bestilt taxa til årets julefrokost 10 dage inden den skulle bruges, 2 gange samme dag, Vores første bookning foregik uden problemer. Men det gjorde anden bookning ikke, da vi ringede til Dantaxi 10 min. efter de skulle have hentet os, fik vi at vide at de havde travlt og det var først til mølle princippet. og hvis vi var utilfredse med det kunne vi jo ringe til Århus Taxi.. 2 af de 3 bestilte taxa kom efter 10 min. Men den sidste kom aldrig. bl.a. da personen der tog mod vores bestilling, valgte at slette vores bookning, som det sidste han foretog inden han tog hjem efter en formentlig travl dag.. denne oplysning fik vi sidste gang vi kontaktede Dantaxi. Da vi havde ventet ca. 1 time efter vi skulle have været hentet, sprang vi i en anden ledig taxi.. Så vi skulle nok have taget det første råd, og ringet til Århus Taxi i stedet !

Uhøflig chaffør

Har haft nogle gode ture med dantaxi i Århus som har været der meget hurtigt efter der er blevet ringet. Men efter oplevelsen med nogle af deres chaffører i Aabenraa er det sidste gang jeg vil have noget med det firma at gøre.

Det skal siges at det er nogle år siden jeg kørte meget i Århus og at episoderne med Aabenraa taxaerne er for nyligt, så håber ikke at det er generelt at deres service niveau er sænket så meget. I seneste tilfælde handler det om sure chaffører som kører som vinden blæser.

Dantaxi

jeg køre kun med dantaxi

jeg er glad for dantaxi de er der med det samme god service både i vognene og i telefonen

Vedkender for lang køretur

Kørte forleden dag med Taxi om natten og falte i søvn. Chaufføren valgte at tage en noget længere rute for at køre mig hjem. Routen var 19 km længere end gennem byen - jeg har senere fået godtgjort 250,- som jeg betalte for meget.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk