[REPLY]
Dantoner havde den laveste pris. Hvad jeg især godt ku li var, at forsendelse var med i prisen. Så kom der ingen grimme overraskelser da jeg nåede til kassen. Min toner nåede frem som forventet efter 3 dage.
Jeg bestilte en tonerpatron hos Dantoner, da de var de billigeste på edbpriser.dk. Den blev leveret 4 arbejdsdage efter. Det er vel ok, men andre netbutikker klarer dag til dag levering. Det som for alvor trækker ned, er at jeg fik en mail om at pakken var sendt, med et tracking nr, som jeg ikke kunne finde på postdanmark.dk/tt. Det hører med, at jeg først checkede et par dage efter at pakken angiveligt var sendt. Jeg mailede til dantoner.dk, hørte ikke fra dem, men pakken dukkede op dagen efter.
Så, alt i alt 3 stjerner. Gode priser, men leveringenstiden og kommunikation omkring den var under niveau for hvad man møder hos de gode netbutikker.
Levering som aftalt og billig laser toner
God support og hurtig levering ..... og det "funker" :)
Bestilte varer om søndagen og fik dem om tirsdager godt gået:-)
Ingen kritik overhovedet!
Super nemt at finde det ønskede og levering næste dag - bedre bliver det da ikke!
Dantoner er klart en af grundene til at jeg ofte vælger at handle på nettet i stedet for i fysiske butikker.
Jeg bestilte mandag og fik levering tirsdag. Smertefri process og en simpel hjemmeside.
Med de priser handler jeg klart samme sted næste gang.
5 stjerner herfra.
Hurtig levering bestilte torsdag fik leveret dagen efter
Andre har også skrevet det...
Firmaets hjemmeside er tilsyneladende ikke til at stole på mht. lager status. D. 2. april 2012 bestilte jeg 2 x prisbillige blækpatroner fra dem! På ordrebekræftelsen stod der også at de var på lager....
Dagen efter får jeg en faktura + POST DK's Forsendelsesadvis!
Wauw, de er f..... hurtige, tænker man!
Men samme dag kommer der endnu en email, der siger at varerne er desværre ikke på lager, og jeg vil modtage dem efter 2-3 hverdage. Pga. påsken er der nu gået 8 dage, og postbudet havde ingen ting fra dem til mig i dag! De har dog ikke trukket pengene endnu, så på det punkt har jeg måske været heldig!
Kvalitet af deres produkter kender jeg selvf. ikke endu!
Men hvis lev. tiden er vigtigt for dig, så kan du ikke stole på dem her!
Update: Der er nu desværre gået endnu en uge, og jeg har hverken fået mine varer eller en besked om forsinkelsen!
Bestilte eftermiddag og fik leveret følgende formiddag. Billigst på produktet der indtil videre virker fint. Dog er det utrygt at firmaet ikke er registreret eller befinder sig på den angivne adresse - Himmelev Sognevej 116. Den kvikke finder alligevel ud af at det er InkPro der står bag (med mindre CVR-nummeret også er fake...)
Jeg har bestilt fra dem for 1 år siden og kunne huske det var nemt, billigt og hurtigt, så det gjorde jeg igen og oplevede det samme, så det var dejligt :)
Det er også super godt at der er så mange forskellige tilbud for hver printer, f.eks. så skal min printer have 5 forskellige patroner og der er lavet ca. 10-20 kombinationer af tilbud med disse patroner til gode priser.
Derudover er det rigtig overskueligt at finde sin egen printer
Nemt, billigt og hurtig levering
Har bestilt et tonersæt.
Har sat den ene farve i, og den laver desværre steger...
De vil gerne kreditere den, som jeg har haft åbent (tror jeg) men de andre 3 farver, vil de have 15 % i administrationsgebyr for at tage tilbage. Dette gebyr er i strid med loven, og er ikke angivet på deres hjemmeside.
De vil ikke anderkende, at jeg har gjort det inden for 14 dage, startede denne kommunkation en mandag, hvor jeg havde bestilt søndag 14 dage før.
Men da pakken først var modtaget 4 dage efter, må det alt andet lige være denne dato, som er gældende.
Vi har nu skrevet frem og tilbage i 3 dage - mage til imkompetente mennesker skal man lede længe efter !!!
Bestilte dag 1 og modtog varen dag 2 det er satme prof, og så til markedets bedste pris
Jeg bestilte en toner fredag og fik den leveret med posten mandag.
Jeg fik oven i købet en ekstra toner som led i et tilbud. Alt i alt er jeg helt tilfreds.
Jeg bestilte en pakke med 5 farver og sort, hvor de var billigst på nettet. Bestilte fredag og modtog dem mandag - fint.
Har d.d. bestilt et transferbelt til en oki printer der står til at være på lager.
Får en mail hvor der står at det ikke er på lager og først kommer d. 9/3 - og om jeg stadig ønsker beltet.
Jeg returnere en mail og forklarer dem at jeg ikke ønsker noget som helst fra dem og at det er i direkte strid med loven det de gør.
Jeg tager i moregen kontakt til dibs og anmelder dem for ikke at følge loven.... da man ikke må hæve pengene på kundens konto før varen er afsendt.
(er lidt trist til mode over at man ikke kan give 0 stjerner)
Bestilte mandag aften og fik varen onsdag med posten.
Prisen passede (ingen ekstra kort gebyrer. Det bestilte blev leveret dagen efter og virker. Sådan skal det være.
Jeg fandt nemt alle de oplysninger om de forskellige produkter på Dantoners hjemmeside, som jeg havde brug for. Jeg vidste godt nok også helt præcist, hvad jeg gik efter, men alligevel. Jeg bestilte mine originale HP patroner lidt over midnat, modtog bekræftelse på min bestilling og allerede om morgenen fik jeg email om, at mine patroner var sendt afsted. De ankom dagen efter med posten. Det er altså super-service og hurtig levering:-D
De har et meget stort udvalg, som angiveligt er på lager næsten altid, hvilket gør det nemt at handle hos dem. Dertil får man varen hurtigt leveret, nærmest dagen derpå! :o)
Ordrenummer: 86876
Bestilte halv fem om eftermiddagen - toneren var med posten dagen efter. Super fin service!
Mangler bare at finde ud af om toneren holder hvad den lover..
Jeg har den 16/12 bestilt 3 tonere samt en wastetonerbox. Som de fleste herinde beskriver sender de hurtigt en pakkemail og alt ser ud til at være i skønneste orden. På deres side står alle varerne som værende på lager.
Den 20/12 kontakter jeg dem fordi jeg ingenting har hørt. Den 22/12 modtager jeg så en mail hvor de skriver at de har sendt en mail den 19/12 angående varer der ikke er på lager.
Jeg skriver til dem flere gang, men hører intet.
Den 17/1 ringer jeg så for at høre hvad der sker, de undskylder med at deres lagerstyring på nettet ikke rigtigt virker som den skal.
Den 20/1 modtager jeg så en pakke samt en mail hvor de svarer på en mail jeg sendte den 9/1 at de kan se jeg har fået pakken.
Det skal så siges at der manglede en toner. Ingen oplysninger om restordre eller hvornår den kunne forventes.
Alle pengene er "selvfølgelig" hævet på mit kort, så det lægger sig tæt op af bedrageri, da jeg ikke er orienteret om manglende varer.
Har så i dag den 23/1 ringet til dem, og "Søren" fattede nærmest ingenting og sagde han skulle gøre hvad han kunne. Oplyste selvfølgelig om at de blev politianmeldt hvis jeg ikke fik en besked om det videre forløb i dag. Det har jeg også gjort opmærksom på i en mail.
Jeg har så lige modtaget en mail 23/1 kl. 11 om at de kan tilbyde at tilbagebetale de 926,- som toneren koster, det er søreme flot, så skal jeg jo ud og have en anden som der skal betales fragt af endnu en gang.
Så nu håber jeg de afslutter denne sag ved at sende varen som lovet senest på torsdag.
1 dag levering og pris i bund, OK! ! !
De leverede som aftalt og varen var der ikke noget at udsætte på.
Derudover havde de den suverænt laveste pris på HP tonere.
Købte i sidste uge en sort toner til min printer via dantoner.dk. toneren viste sig at være defekt, laver sorte prikker ned over hele siden når der printes.
Har forsøgt at ringe adskillige gange men de har lukket for telefonen pga travlhed????? jeg har sendt dem en mail men naturligvis ingen respons på den heller. Kan godt være det er billigt men det jo lige fedt når produkterne ikke er i orden. et godt råd til jer der tænker på at handle hos dantoner, hold jer væk!
Bestilte originale HP toner men får leveret uoriginale.
Umuligt at komme i kontakt med - hverken på mail eller telefon.
Kraftig advarsel mod firmaet
Bestilte farvepatroner til min HP printer onsdag formiddag - fik dem med posten torsdag morgen. Super logistik.
Jeg bestilte 6 patroner i forskellige farver men fik 2 * 3 farver istedet. Var klar til at ringe for at brokke mig, men et opslag på hjemmesiden afslørede at det var min egen fejl desværre. De to patronpakker (1 af hver farve, og 2*3 farver) stod ved siden af hinanden, så jeg havde ved et uheld klikket på den forkerte. Min egen fejl som sagt.
Men Dantoner kunne måske gøre lidt mere ud af at tydeliggøre forskellen på de 2 pakker?
Henrik
Min oplevelse med Dantoner var helt igennem positiv. Efter at have bestilt fik jeg hurtigt de nødvendige informationer på mail (odrebekræftelse, faktura og trace & track-nummer så jeg kunne følge pakken gennem Post Danmarks system). Pakken kom næste dag, og toneren virker som den skal.
Mht. priser så var Dantoner de billigste jeg kunne finde til det produkt jeg købte.
Ordrenummer: 86221
Bestilte toner og der gik under halvandet døgn, så var den kommet ind af døren. WAUW!
Vær dog opmærksom på at de gode priser skyldes at det er genbrugstoner (altså er udskriften kun til 4 stjerner), hvilket selvfølgelig også er beskrevet på hjemmesiden.
Varen let bestilt, betalt og leveret.
Enkel og fin tilbagemelding.
Produktet opfylder til fulde forventingerne.
Jeg fik leveret min Toner hurtigt, bestilte tirsdag kl 21 fik leveret torsdag kl 12, det kan ikke gøres hurtigere. Prisen var også den laveste jeg kunne finde. Så alt i alt er jeg meget tilfreds. Varen virker også.
Dantoner kunne ikke alene give mig det bedste tilbud på toner til min printer men var også hurtige og effektive til at effektuere ordren.
Jeg havde ikke set anmeldelserne fra andre brugere før jeg bestilte, har heller ikke sat patronerne i endnu, men jeg tager da for givet, at de virker!
Varen var på lager og efter et let gennemført køb kunne jeg følge bestillingen og forsendelsen på mail via rigtig fin information.
Handler meget gerne her igen!
Ordre: 85027