We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dating.dk Logo
Kunderne om Dating.dk : »Valget er let, når man har prøvet forskelligt ...« »topanmeldelse til fem stjerner fra mig« »4 gang jeg prøver herinde« 326
Godt
8.6 af 10

326 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
Dating.dk

topanmeldelse til fem stjerner fra mig

jeg vil da gerne give dating.dk min allerbedste anbefaling, jeg har prøvet ialt 3 andre datingsider, som får bundanmelse fra min side.
Der er altid hurtigt nye match på dating.dk, og man får et klart og hurtigt svar på spørgsmål til kundeservice, hvor der på andre sider kommer et maskinsvar, - som kan være SÅ irriterende.
Jeg har fundet kærester her, som har været til stor glæde i længere tid, som dog af den ene eller anden grund ophørte igen, men som blev til venner
Datingsiderne er fint klare og overskuelige, velmenende og seriøst, prisen rimelig, Når nogen har haft dårlige erfaringer med andre sites, har jeg sagt - prøv dating.dk.
mine bedste hilsener Annelise Nielsen

Udvalgt anmeldelse om Dating.dk

Dating.dk

Valget er let, når man har prøvet forskelligt ...

Dating.dk er en klar vinder, når man har prøvet forskellige datingsider - det er suverænt den bedste oplevelse man får, og prøver man at regne på prisen contra kontaktmuligheder, så er det lige før man tror, at man har regnet forkert, når man sammenligner med andre datingsider.

Der er hele tiden fornyelse i layout, det er overskueligt og informativt, der kommer hele tiden nye spændende ting til f.eks. på min iPhone App, er der nu "Online i nærheden" og "Huskeliste".

Og har man +Profil, sætter billede på og udfylder diverse info - så sker der virkeligt noget.

Så derfor er valget ret let!

Camilla Viberg Sørensen fandt anmeldelsen nyttig

• dennis
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

4 gang jeg prøver herinde

4 gang jeg prøver på dating.dk,

Siden er kun blevet bedre og bedre som årene er gået og servicen er tip top iorden.

Har man prøvet andre sider, kan man godt føle sig snydt ang. priser og services, her lever dating.dk op til det man forventer eller rettersagt MINE forventninger til en dating side.

• Star83
  • Odense, DK

Nemt og smart :)

Dating.dk byder helt klart på en masse muligheder. Det er nemt at bruge og man kommer hurtigt i kontakt med en masse andre brugere.

• Kasper
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Super side

masser af seriøse brugere, god stil! samtidig er siden overskuelig og brugervenlig.

• michael
  • slagelse,
  • 42 point
  • 14 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Ja det hele er jo meget godt men....

En ting der undre mig.. Hvorfor kan man stille sin status som i forhold og tilligemed tilføje som den eneste profiltekst "Ikke søgende" uden nogen gør noget?

Mig bekendt hedder siden Dating.dk og bryster sig med at være en seriøs dating side..

Men hvis man er seriøs hvordan kan man så vælge sin status til at være i forhold ? Jeg mener siden hedder jo Dating.dk og det ligger lissom i navnet det er en side for datere og ikke en hyggeklub hvor man vil sludre med bekendte .. Der findes masser af andre steder hvor man kan gøre det..

Hvad gavn har en datesøgende person af personer i forhold der intet søger ? De profiler bliver tillige med talt med når de viser hvor mange brugere de har..

Derfra skal man så også lige trække alle de profiler fra hvor folk ikke har været online i evigheder eller kun har været online en enkelt gang.

Har forelagt alt det her for supporten flere gange men de har tydeligvis en slags mundkurv på og taler hele tiden udenom..

Godt nok får Dating.dk topkaraktere hos nogle .. Men hvis de kiggede lidt mere grundliggende på siden ville man måske lige tøve med at give topkarakter..

Men måske kan man få et kvalificeret svar her om det er seriøst dating at være på siden når man er i forhold eller intet søger ?

Den klassiske svada om "der er plads til alle" er lidt i kontrast til at det samtidig skal være et seriøst om ik det seriøseste dating site på nettet. Det er nok nærmere fordi det er en pengemaskine at de får lov at blive.. Så længe man betaler er der ingen kvaler..

Dog synes jeg siden er ok udover det.. Deres tilbud er nemmere at gennemskue end på andre sider .. Men husk altid at læse det med småt.

Pga det fænomen med ikke søgende profiler og profiler i parforhold må tre stjerner være rigeligt..

#UPDATE#

Som ventet ingen svar på spørgsmålet.. Så det taler for sig selv.

Peter P. fandt anmeldelsen nyttig

• Ole
  • Randers, DK

Super overskuelig datingsite

Dating.dk er den klart mest overskuelige datingsite i DK. Let overskuelig og med super gode søgefaciliteter.

Super fedt

virker nemt, hurtig og overskueligt..

Fandt hurtig ud af hvordan det hele virkede og fik lavet min profil og så kørte det bare..
Kan kun anbefalde dating.dk til dem som vil finde en på nettet på en go måde, kender flere der har haft held med kærligheden der

held og lykke :-)

Super dating

Jeg er vældig godt tilfreds med Dating, jeg syntes at opsætningen af internetsiden er nem at finde rundt i de mange tilbud. Desuden er der tilmeldt mange brugere på siden, hvilket gør det "nemt" at finde en partner selv om søgekriterierne også er lidt skarpe.

• Morten
  • kbh, DK

Tæt på det bedste

Grunden til at jeg ikke dømmer 5 stjerner, er at man ikke kan søge på profilnavne eller i postnumre mere, Det var et feature jeg godt kunne bruge igen.

• Jesper

Næsten perfekt

Begge parter der dater SKAL have plus profil for at kunne kontakte hinanden. Det skal man være ops på ellers kan man sende mange breve og aldrig få svar.

• Johnny
  • Vejle , DK
  • Verificeret køber

Super Datingside der har det hele

Dating.dk er super side der har det hel .. gode muligheder for at søge specifikt ..
Bruger den på smartphone også .. super app

• jonas
  • kolding, DK

Bedre end de andre...

Klart et af de bedste dating sider som jeg har prøvet..
Seriøse mennesker, overskueligt site osv...

• Kim
  • Aalborg, DK

Rigtig glad...

Jeg kan rigtigt godt lide Dating.dk. Jeg har ikke fundet en kæreste, endnu;) men jeg er sikker på det kommer. De har været meget hjælpsomme (kundeservice), hvis jeg har haft nogle spørgsmål. Men som med Dating i "det virkelige liv", så skal man arbejde for det. Klø på folkens, og giv lidt af dig selv, for at få noget tilbage.

Vær opmærksom!

Pengemaskine det tror jeg på er selv røget i fælden, ville bare prøve det i
7 dage for 19 kr men kostet mig 1745 kr da jeg ikke opdaget det i tide.
syns det er skummelt de ikke skriver det på forsiden med stort, og ja hvor mange læser lige betinglserne,jeg kunne jo lige så godt gå til viborg fra kbh og betale kontant istedet for at læse betingelserne syns i skulle tag jer sammen og få lavet det om så folk er sikker på hvad de går ind til hvor svært kan det værre!!!

og 8 dage efter var jeg i fælledparken og fandt en kæreste lol så hvad skal man med dating.dk ;) nul stjerner herfra

Peter P. fandt anmeldelsen nyttig

Kære Jens,

Som beskrevet i vores betingelser, så er der tale om et fortløbende abonnement. Dette var noget vi bad dig om at acceptere, før at du kunne gennemføre købet. Du har valgt at acceptere vores betingelser og dermed gjort brug af vores abonnementsordning. Vi beklager, at du ikke har læst op på, hvilken aftale du har indgået med os.

Vores betingelser fylder ikke særlig meget (i modsætning til andre steder). Faktisk er der kun en halv A4-side, som du nemt kunne have læst.

Vi er glade for at høre, at du har fundet kærligheden. Held og lykke med det.

Nem at bruge

Overskuelig side og let at lære funktioner på.

• Mads
  • Vejle, DK

Anmeldelse.

Siden er nem at overskue.
Rigtig gode søge funktioner.
Meget nemt at bruge. Og let at oprette og massere af hjælp at hente
for de uvidende.

Derfor 5/5

anmeldelse

langt den bedst side indefor dating

Suverænt den bedste!!

Har i flere omgange benyttet mig af dating.dk og kan kun varmt anbefale siden. Altid nye profiler og et nemt og udvidet søgesystem, der gør det nemt at finde personer der matcher en selv. Kender ingen andre sider der når op på dating.dk`s niveau.

• Mia Bruun
  • Copenhagen, DK
  • 74 point
  • 12 Anmeldelser

Super

Synes dating.dk er hel fin side.

Christian Preetzmann fandt anmeldelsen nyttig

Super god side

Siden er let at finde rundt på
der er en kvalitets følelse når man bruger siden
og så er det bare et godt værktøj til at møde nye mennesker

DK's bedste

Selvom man lige skal vende sig til opdateringer af de forskellige funktioner, har jeg kun én lille ting at udsætte på dating.dk

MANGE af svarene i FAQ forklarer løsninger i det gamle setup af siden, og er derfor ikke korrekte mere..
Så er det jo ikke vejledning, men vildledning, man får i FAQ..

Jeg gi'r dog stadig 5 stjerner, fordi jeg satser på at den fejl forsvinder, ved de løbende opdateringer de kører..

Jeg savner et funktioner fra det gamle setup, men det er småting.

• René

super!!

Dating.dk er klart det bedste sted, jeg har prøvet endnu.... det er let at anvende, og der er virkelig mange muligheder, alt efter abonnement... kan kun anbefales...

min mening

jeg har ikke haft nogle dårlige oplevelser med dating , derimod har jeg fået en masse nye venner , hvilket var også hvad jeg søgte efter .
Så alt i alt for mig en posetiv oplevelse ... Hilsen Mangor63

• Maria Preus
  • Varde, DK
  • 25 point
  • 3 Anmeldelser

Meget grim oplevelse!

Jeg var så dum at tro jeg kunne regne med DATING.DKs tilbud om fem dage for 35 kr, da jeg igår aftes den 18 januar 2012, tænker at det kan jeg da godt lige prøve.

Men det fortryder jeg bitterligt da jeg næste dag står i Rema, og skal betale mine vare, mit kort bliver afvist! Jeg ringer fra butikken til banken som fortæller at der er hævet 410 kr, fra noget der hedder "freeway aps" Jeg er noget rundt på gulvet for mener da på ingen måde jeg har købt noget nogen steder til det beløb, for ikke at tale om ydmygelsen.

Hjemme igen, MED mine vare, med bankens hjælp, finder jeg så ud af at det er DATING.DK der har forlystet sig på min konto!

Jeg ringer fortvivlet ind til kundeservice, i den overbevisning at det naturligvos er en fejl, og at jeg da selvfølgelig får mine penge retur, så jeg kan leve måneden ud.

Men ak nej, mage til uanstændig opførsel har jeg aldrig kendt mage, kvinden i røret fortæller mig indirekte at jeg bare er for dum, da det er tydeligt på banneret hvad jeg siger ja til, hun får mig helt derud, hvor jeg i frustration hulker og råber grimme ting i røret, hun smækker på, og da jeg ringer igen, får jeg samme svada om at jeg bare kunne ha læst betingelserne, og ellers må ha en dejlig dag :-/

Hun mailer et screenshot af selve betalingsiden, hvor der ganske rigtigt står på banneret at jeg betaler for 10 uger med det samme, desværre står dette ikke på det første banner som ellers næsten er identisk,. og jeg er derfor ikke opmærksom på de mikrosmå ord der pludselig er tilføjet.

Jeg gør hende opmærksom på den påfalende lighed, og sender hende også et screenshot af det første banner, som oplyser at det er en uge for 35 kr, uden binding, ja undskyld DATING.DK, jeg havde virkelig ikke fantasi til at tro at en sådan stor side, skaffer kunder ved at bundefange dem!

Det er stadig under et døgn siden jeg bestilte abbonementet, og har været logget på flere gange idag, for at kontalte kundeservice, og få min kvitering, som er fastlåst på jeres side, men har ikke tjekket min profil.

Ydermere hæver i det forkerte beløb, og jeg gør jer opmærksom på at jeg vil gøre brug af min ret til at lade købet gå tilbage, da i har hævet uretmæssigt på min konto.

Jeg får tilbage at jeg ikke har krav på mere end de 60 kr, i har hævet for meget.

Jeg forstår ikke at i vil nedlade jer til at have SÅ utilfredse kunder, det er bare sørgeligt at i ikke kan ha forretning på anden vis, jeg holder fast på min ret, til at lade handelen gå tilbage, i har været i min pung og ta for jer, det er tillidsbrud, også selvom i lægger nogen af dem tilbage igen, tilliden er uoprettelig, lad dog den handel gå tilbage, så vi kan komme videre.

I skivende stund er det den 19 januar kl 17 50, lang tid under et døgn efter jeg blev bundefanget. men uden udsigt til at få mine penge retur :-/

Kære DATING, der er jo et mønster her, jeg forstår ikke i vil lægge navn til dette, i kan jo se tydeligt at jeres tilbud misfortåes af rigtig mange mennesker, hvorfor så ikke tage det på jeres skuldre, betale folk deres penge tilbage, ændre jeres praksis og genvinde den respekt i engang havde fortjent.

Ps, jeg har IKKE behov for IGEN at få fortalt hvad jeg har købt og sagt ja til, det har sat sig fuldstændig fast, jeg synes det er på tide i ændre fokus.

UPDATE! her til morgen, kunne jeg konstatere at DATING.DK, efter denne anmeldelse alligevel valgte at returnere alle mine penge, jeg fik ydermere et brev fra dem, jeg takkede og skrev at pengende var gået ind, tilbage fik jeg et spørgsmål, om jeg så ville fjerne eller ændre min anmeldelse herinde, så den stemte overens med opklaringen!

Tjaa, jeg fik mine penge tilbage, det var min ret, min oplevelse er stadig den samme, og synes det er usmageligt at bede mig fjerne eller redigere min anmeldelse.

Men Dating.dk, det er hermed vidergivet, at jeg har fået alle mine penge tilbage.

ENDNU en update :-)

Jeg har lige modtaget følgende mail, efter at jeg har slettet min profil:

" Hej Maria,

Tak for redigeringen. Jeg har svaret på din opdatering.

Jeg skal i samme øjemed lige informere dig om, at vi foretrækker, at du fremover ikke opretter flere profiler hos os. Du har også oprettet en profil ved navn "Julefis". Den er nu slettet sammen med din anden profil.

God weekend."

Ja så må datings brugere jo selv vurdere :-)

Profilen "julefis" blev i øvrigt oprettet igår, så jeg kunne ta et screenshot af det tilbuds banner jeg blev bedraget af, Da dette ikke var identisk med det Dating selv sendte, og ikke kan findes når først man har "sagt ja" til "tilbudet" ;-)

WOW jeg sender følgende :

"Du tror da ikke seriøst at jeg ville ha noget med jer at gøre igen?? Jeg har SELV lige været inde og slette min profil, og juliefisen, blev oprettet for at tage det screenshot jeg igår sendte til din kollega og det er da kun dejligt jeg ikke selv skal slette den :-)

Ja jeg undskylder ærbødigst at jeg ikke finder mig i at blive latterliggjort, få smidt røret på i hovedet på mig to gange enda, samt at blive udsat for bundefangerri.

Og nu må jeg så heller ikke ha en holdning til den behandling i har budt mig, uden at blive "smidt på porten" til grin er hvad i er, og jeg er en glad EKS bruger :-)

Rigtig god weekend."

jeg får følgene retur!

"Hej Maria,

Du virker lidt ude af balance. Det beklager jeg på dine vegne.

Alt godt.

Den tror jeg blot vi lader stå for sig selv :-)"

Synes det grænser sig til chikane, ærgeligt at en, engang respekteret datingside, har behov for at synke så lavt, nå jeg tror bare jeg lader børnene lege, jeg tror i forbrugere har set rigeligt for nu :-/

Karsten Marcussen, Peter P. og Xander fandt anmeldelsen nyttig

Hej Maria,

Jeg tog kontakt til dig igår og beklagede forløbet og refunderede omgående beløbet. Jeg står derfor meget uforstående overfor din anmeldelse. Det er fuldstændig korrekt, at jeg efterfølgende høfligt har bedt dig opdatere din anmeldelse. Det bør være på sin plads, at indholdet stemmer overens med virkeligheden, hvilket iøvrigt også er et af hovedformålene med Trustpilot.

Der blev efter din henvendelse taget en seriøs kontakt til dig, hvor vi klart melder ud, at vi nok skulle finde en løsning. Her bliver du mødt med venlighed og fleksibilitet, men i stedet bliver vi mudret til med at være "til grin", hvilket virker som en lidt besynderlig måde at kommunikere på. At vi beder dig undlade at oprette flere profiler, er udelukkende fordi, at vi ikke ønsker, at der skal ske yderligere misforståelser.

Vi har noteret os, at du stadig er utilfreds med oplevelsen og vores kundeservice. Vi er ikke enig med dig og må blot konstatere, at visse kunder aldrig kan gøres tilfredse.

Vi vil derfor ikke bruge mere tid på sagen og lade vores brugere vurdere, hvorvidt vi har imødekommet dit ønske om en refundering.

Det vil vi - som nævnt pr. mail - lade stå for sig selv.

God dag.

Dating.dk kundeservice

Reference til maildialogen - læses nedefra og op:

"

Den 20. jan. 2012 17.15 skrev Per:
Hej Maria,

Du virker lidt ude af balance. Det beklager jeg på dine vegne.

Alt godt.

Den tror jeg blot vi lader stå for sig selv :-)

fredag den 20. januar 2012 skrev maria:
Hahah, du tror da ikke seriøst at jeg ville ha noget med jer at gøre igen?? Jeg har SELV lige været inde og slette min profil, og juliefisen, blev oprettet for at tage det screenshot jeg igår sendte til din kollega og det er da kun dejligt jeg ikke selv skal slette den :-)

Rigtig god weekend.

Hej Maria,
Tak for redigeringen. Jeg har svaret på din opdatering.
God weekend.

Den 20. jan. 2012 14.33 skrev Per:

Lyder godt. Fjerner du anmeldelsen eller redigerer den, så den stemmer overens med vores opklaring?

fredag den 20. januar 2012 skrev maria:

Jeg takker.

Og har noteret at penge er tilbageført.

Hej Maria,

Jeg har læst din anmeldelse på trustpilot og efterfølgende kigget på din sag. På baggrund af, at du stort set ikke har taget produktet i brug, så ser jeg ikke noget problem i, at du får dine penge retur. Jeg beklager, at du har haft en kedelig oplevelse.

Beløbet er ført retur på din konto.

God weekend.

Med venlig hilsen,
Per

• Janni Bech
  • Løsning, DK
  • Verificeret køber

Med dating.dk er der ingen undskyldning...

Siden er så nem og overskuelig at bruge, at selv min oldemor ville kunne finde ud af det ;)

• Al_B
  • Århus, DK

Verdensklasse

Syntes det er nemt at bruge og kan godt lide at det er lidt dyrere end andre steder det udelukker de værste fjolser! Men alt i alt verdensklasse:-)

Rasmus Norup Rasmussen 8500

Dating. dk fungere godt og holder, hvad det lover, og prisen er overkommelig

Fremragende dating site

Dating.dk fungerer godt og holder, hvad det lover

• JH

Stor ros

Som hel ny bruger i datingverden faldt valgtet på dating.dk da det var mest overskueligt. Hvilke viste sig at holde hele vejen. Nem at bruge, og der bliver fulgt op på om man er tilfreds med sitet.
Det hele fungerer upåklageligt. Jeg har intet dårligt at sige om dating.dk
Prøv det og kan ikke forstille mig i bliver skuffet.

super dating site

gode funktioner og den bliver bare bedre og bedre

det bedste site til at finde kærligheden !

/simster

dating.dk

dating.dk er den absolut bedste dating-side: let tilgængelig m.h.t. div. funktioner, overskuelig hvad angår søgning af profiler udfra bestemte kriterier! og så er profilerne efter min mening seriøse i deres søgning!

en suveræn side for såvel dates, kærlighed som venskaber!

og så er supporten optimal uanset hvilket problem man løber ind i. dating.dk kan kontaktes både via brev og via telefon. herudover kan automatsik gentræk annuleres meget let, så ingen snyd på dating.dk i modsætning til langt de fleste andre dating-sider, så samtidig er dating.dk meget brugervenlig!

SÅ INGEN TVIVL OM, AT DET BARE ER SIDEN!!!

Dating. dk er ok

Jeg synes at Dating .dk for at være meget seriøst i jeres arbejde,og det er meget vigtigt for alle medlemmer

• Lars
  • 31 point
  • 5 Anmeldelser

Vær opmærksom!

Som så mange andre herinde er jeg røget i betalingsfælden. 19,- første uge, og afmelder man sig ikke inden denne uge får man et mindre smæk på 349,- for et kvart år.
Ja, jeg kunne have læst betingelserne igennem som man plejer at gøre når man sætter flueben i boksen til de 18 siders lange let-læselige tekster.
Dette er naturligvis i lovmæssig forstand min egen fejl, men dybt amoralsk og uetisk fra dating.dk´s side. Denne forretningsmetode er jo ikke tilfældig, og må indbringe seriøst mange gryn.
Ordet pengemaskine er blevet brugt herinde, men vil nok mene at bondefangeri er mindst lige så rammende.

Meier og Peter P. fandt anmeldelsen nyttig

Kære Lars,

Du har købt vores 7-dages introtilbud den 9. december 2011. For at gennemføre vores køb, så skal du ganske korrekt acceptere betingelserne. Vores betingelser, er ikke, som du angiver, bestående af 18 siders lang læsning. Tværtimod er vores betingelser udformet på en halv A4-side og letlæselige. Det burde derfor have været indlysende og nemt for dig lige at gå dem igennem, så du var klar over hvad du købte.

Vi beklager, hvis du har misforstået konceptet. Det har dog hele tiden været muligt for dig at nøjes med de 7 dage i introtilbuddet.

Jeg har tildelt din profil 14 dages plusprofil, så du har lidt ekstra her i juletiden.

Fortsat god dag.

Dating.dk

Den bedste dating side på nettet!

Jeg har i længere tid haft profil på dating.dk og har også været så heldig at møde en masse dejlige mennesker. Det er dog vigtigt at man er specifik i sin profil omkring hvad man søger hvis man ikke vil have henvendelser fra personer man ikke er interesseret i. Men sådan er det vel på de fleste dating sider. Dating.dk er vidst også den største danske dating portal, så der skulle være noget for enhver smag derinde.

Super side

Dating.dk er alletiders side til at finde en partner eller bare en ven, utrolig nem og overskuelig at finde rundt i, og hvis man er klar til at kaste sig ud i det er der en reel chance for ar få kontakt.
Mvh Per Petersen

• fighteren
  • tjele, DK
  • 35 point
  • 11 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Svært at få folk væk fra siden og med på en irl date/møde

Admin er hurtig til at svare og giver god respons (5 stjerner).
Siden er nem og overskuelig (5 stjerner).
Masser af profiler at vælge imellem (5 stjerner).
Mulighed for at finde chat venner (5 stjerner).
Mulighed for at finde irl kæreste, venner (1 stjerne).
Admin's håntering af profiler der skriver grimt / chikanere (2 stjerne)

Ialt ca. 4 stjerner.

Det virker bare

Super side som er nem at finde ud af, og Dating.dk er en klar vinder af alle de dating sider jeg har prøvet.

• Michael

super side

Klart den bedste dating side.

• Allan
  • Faxe, DK
  • 49 point
  • 4 Anmeldelser

Pengemaskine

Som førstegang bruger af dating.dk skuffer det mig utroligt meget og skulle opleve, at jeg efter min 7 dages prøveperiode bliver trukket for yderligere 180 dages medlemskab.. hvad sker der !! det var et prøveabonnement...
Jeg syntes det er en dybt kritisabel, uetisk og amoralsk måde og drive forretning på, jeg føler mig i den grad bondefanget og narret.
Kan se her på sitet, at også andre har haft den ubehagelige oplevelse, en enkelt har faktisk via kundeservice fået sine penge retur, hvilket jeg også har forsøgt, uden held.. Det er bare de sædvanlige standardsvar jeg får, svar som jeg sagtens kan genkende, her fra sitet.
FØJ siger jeg bare.. nogen må sidde tilbage med en utrolig grim smag i munden.. !!!

Meier og Peter P. fandt anmeldelsen nyttig

Kære Allan,

Du har den 4. dec 2011 købt vores 7 dages introtilbud. Dette tilbud er også en tilmelding til et abonnement efter de 7 dage, hvilket var angivet i tilbuddet. Disse betingelser har du accepteret og godkendt ved aktivt at sætte et flueben i boksen omkring betingelser/vilkår. Da det er uden binding, så havde der ikke været noget til hinder for, at du kunne have nøjedes med de 7 dage. Det er der mange kunder der vælger at gøre og derfor var dette også en mulighed for dig. Jeg skal desværre ikke kunne sige, hvorfor du ikke har læst tilbuddets sammenhæng og hvorfor du ikke har afmeldt det.

Dernæst gør du også brug af produktet og henvender dig først 3 dage efter dit køb. Dermed er produktet taget i brug, hvilket du også har godkendt jvft. betingelserne. Vi tilbagebetaler desværre ikke beløbet for et produkt man har taget i brug.

Vi beklager din misforståelse, men håber dog stadig på, at du får held med at finde din kommende kæreste.

God dag.

Dating.dk kundeservice.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk