We are hiring!

Besvarelse fra Dbf Gulvservice

[DATE]

[REPLY]

Dbf Gulvservice Logo
Kunderne om Dbf Gulvservice : »5 store stjerner, til Dbf Gulvservice.. :)« »Jeanette Bülow« »Morten og Lisbeth« 6
Godt
8.4 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Udvalgt anmeldelse om Dbf Gulvservice

Dbf Gulvservice

Alt var som det skulle være

Bestilte afslibning og lakering af gulv i min ejerlejlighed for et stykke tid siden. Arbejdet blev hurtigt og tilfredsstillende udført af flinke og servicemindede medarbejdere. Prisen var helt klart konkurrencedygtig. Afregnede med chefen selv som havde checket arbejdet til slut. Du kan roligt vælge dette firma.

Dbf Gulvservice

5 store stjerner, til Dbf Gulvservice.. :)

Super velfungerende gulvfirma, der holder alt hvad de lover, og som har afslebet og behandlet vores gulve, med et super flot resultat. Jeg er utrolig glad for det flotte stykke arbejde, som Dbf Gulvservice har lavet. Hvis jeg skal beskrive Dbf Gulvservice med 3 ord, så er det, 1: Meget flinke og hjælpsomme medarbejdere, der gør alt for at sætte dig ind i tingene og de følger kundens tempo, med god tålmodighed. 2. Gode priser. 3 Flot resultat, uden fejl.
Kan VARMT anbefales :)

Jeanette Bülow

Stor ros til ovenstående gulvfirma som har fanget pointen og ved hvad god kundeservice er. Andre firmaer kunne lære af dem: de rykker hurtigt ud, laver et fantastisk stykke arbejde og knokler indtil de ser tilfredsstillende resultater. De er klart prisen værd!

Morten og Lisbeth

Vi har fået afslibet mine gulve, af D.B.F Gulvservice, og vi må nok sige, at vi er yderst tilfredse med resultatet og ligeledes med deres meget venlige og hjælpsomme kundeservice. Vi fik afslibet alle vores gulve, og vi må da nok sige, at da vi greb telefonen og ringede til diverse forskellige gulvfirmaer, var D.b.f gulvservice, de mest profesionelle af dem alle. De har et stort overskud og overblik over det arbejde de laver. Vi har for nogle år tilbage haft et andet gulvfirma ud, hvor vi ikke var særlig tilfredse med resultatet, og inden det andet firma kom ud til os, så vores gulve altså stadig pæne nok ud. Der var lige nogle små detajler der skulle fin pudses her og der. Denne gang valgte vi istedet at ringe til D.b.f gulvservice, hvilket vi bestemt ikke fortryder. Vi er lige flyttet ind i et hus, hvor gulvene var helt beskadiget, grimme og ødelagte, vi troede aldrig at gulvene ville komme til at se så pæne ud, som de gør nu. De ser helt nye ud nu. D.b.f gulvservice kan helt klart anbefales, og det er da også dem vi vil vælge en anden gang igen, hvis vi skal have lavet gulve en dag igen.

dbf-gulvservice.dk fandt anmeldelsen nyttig

Dbf Gulvservice

Yderst proffessionelle og meget venlige medarbejdere.Tak for denne gang, D.B.F kan varmt anbefales.

Kim & Sandra
Hillerød

Absolut fantastisk!

Se, DBF gulvservice er et firma der er service minded lige fra start til slut. De er yderst proffessionelle - lige fra kontordamen, til håndværkeren til chefen der efterfølgende kommer og følger op på arbejdet.

Jeg fik mine bræddegulve behandlet med hvid lak og mit stuegulv ser ud som pillet ud af et blad. Prisen og deres billeder lever helt klart op forventningerne.

Det her firma kan varmt anbefales!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk