7. september 2010
superhurtig levering
Modtog varen dagen efter den var bestilt+++++++++++++++
de3bedste anbefales herfra
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om De3bedste
29. juli 2010
Service er rykker
Bestilte køle/frys torsdag aften, fandt ud af søndag at det var med forkerte mål.
Fik ordren annulleret mandag og det rigtige bestilt, som så kom onsdag.
Hvis det ikke er service så ved jeg ikke hvad er.!
Og det gjorde absolut ikke noget at jeg sparede 1/3 af hvad det ville have kostet i butikkerne.! ;o)
Så når resten af hård hvidevarene skal skiftes ved jeg godt hvor det bliver.!
3. juni 2010
Rigtig god oplevelse!
Jeg bestilte en skabsfryser til en god pris og levering inden for 4 dage. Den blev leveret efter 3 dage helt efter planen - og dog, for fragtmanden hjalp med opbæringen selvom jeg ikke havde betalt for det. =)
Klart et sted jeg vil handle igen.
Jacob
Charlottenlund, DK
84 point
9 Anmeldelser
15. april 2010
Købte en KBG 741 og "vupti"
Vores gamle Moccamaster KBG741 brød i brand en dag - ja! sikke noget møg, men den laver bare bedre kaffe end nogen anden kaffemaskine, så vi besluttede at købe en ny, men denne gang men autosluk.
Gik ind på Kelkoo og søgte og fandt den hos DE3BEDSTE.dk.
Lidt besværlig følelse af webshoppen, men betaling og leveringen var super - og når der er god kaffe, så er jeg også glad!
8. april 2010
Gode priser og super levering!
Jeg bestilte 3 stk hårde hvidevarer og kunne afhente dem 2 dage senere, ved en el-installatør efter mit eget valg.
Deres kunderservice er flinke og svarer hurtigt på henvendelser.
10. marts 2010
Kanon service og flinke folk, super levering.
Bestilte 5 vare fik alle på samme tid uden problemer. Kan anbefale De3Bedste! Også smart man kan få sendt sine varer til den lokale el-installatør, hvis de er en del af El-Salg.
Elo Jacobsen fandt anmeldelsen nyttig
Vicki
5 point
1 Anmeldelse
3. marts 2010
Super service og levering
Bestilte tirsdag og fik leveret onsdag.. De3bedste kan anbefales..
pricerunner evaluation center 3136106
16. august 2010
Vi vil helt sikker anbefale De3bedste. Vi bestilte en Siemens integreret opvaskemaskemaskine lørdag aften. mandag...
pricerunner evaluation center 3106860
7. august 2010
Sidens opbygning og søge mulighed gør det forbavsende nemt at definere sir behov og...
pricerunner evaluation center 3104696
6. august 2010
De 3 bedste var det billigste firma med den samme vare. Hurtig tilbagesvar ved "Chat". Hurtig levering. Beløbet blev først hævet på...