[REPLY]
Kan med det varmeste anbefale, at handle her over nettet hos De 3 bedste:)
Promblemfrit, så tvivl ikke :)
Det er første gang jeg handler med De3bedste, og jeg må sige at de lever fuldt ud op til deres lovede leveringstider.
Man får straks en ordrebekræftelse, senere kommer så en status på leverancen,(de trækker pengene når varen bliver ekspederet) og endelig kommer varen, til den lovede tid, nemlig dagen efter bestilling, jeg kan kun ud fra min oplevelse anbefale De3bedste, og handler gerne med dem igen
Alt klappede - og produktet er ok.
Super hurtig service. Fik min føntørrer dagen efter købet
Der gik 3 dage fra bestilling til levering - meget tilfredsstillende
første gang jeg vovede at bestille over nettet,og kvaje mig med bestilingen,ringede jeg og blev gejdet stille og rolig igenmen,til at lave det rigtig,og ikke nogen sure miner over at jeg ringede 5-6 gange,tværtimod fik jeg vejlednig på en pæn rolig måde,og lerveringen var bare så hurtig,og rigtig pæn behanling også af de to mand,der kom med min nye fryser,det var over alt forvendig,jeg kan ikke rose behandling og servis nok,og jeg var meget betænklig og bange for at jeg ikke ville få min fryser,men miste mine penge,men det blev gjort til skamme.
jeg takker for den fine oplevlse og behandling,en rigtig stor buket roser til jer
Kan fuldt ud anbefale "de3bedste". Bestilte en vare - og dagen efter blev den afleveret. Flot :)
Der handler jeg meget gerne igen. Gode priser og super hurtig levering
ikke oplyst hvor stort uret er, fandt det ved at søge på radiostyret REJSEvækkeur - og det er det altfor stort til - måske vores egen fejl - men IKKE tilfreds
Hej
Jeg beklager du ikke har fået det vækkeur du ønskede.
For en god ordens skyld vil jeg dog gøre opmærksom på at vi intet sted i beskrivelsen har angivet, at det skulle være et rejsevækkeur du har bestilt, men jeg beklager selvfølgelig din oplevelse.
Slutteligt vil jeg også minde om at vi selvfølgelig har 14 dages fuld returret.
Niels - de3bedste.dk
Køkkenmaskinen var defekt og så brugt ud. Ikke til at få kontankt med kundeservice.
Hej
Jeg beklager din oplevelse med den bestilte Nespressomaskine. Vi sælger ikke brugte varer, men kaffemaskiner er testet på fabrikken inden nedpakning, og der kan derfor forekomme kafferester eller en smule vand i maskinen.
Skulle du have yderligere spørgsmål er du altid velkommmen til at kontakte os på telefon, mail eller chat.
Jeg vil ligeledes gøre opmærksom på at vi har 14 dages fuld returret.
Niels - de3bedste.dk
bestilte emhætte dag 1, blev kontaktet pr. mail samme dag, varen sendt dag 2, blev kontaktet dag 3 da varen var klar til afhentning hos aftalte installatør.
Bedste pris, hurtig levering og helt uproblematisk.
- Nemt at finde på web pga god pris.
- Simpel bestilling og betaling.
- Valgte levering ved lokal udlevering, da det var op til vores ferie og kan man nu stole på dag til dag?
- Lover dag til dag hvis ordre før 12. Det holdt ikke, men 2 dage (mod 4 dage ++ som konkurrenterne lover) er da meget godt!
Bestilte på nettet torsdag aften. Fik besked om at varen var klar til afhentning mandag.
Fuld tilfredsstillende. Nemt og ligetil plus leveringstiden blev overhold.
venlig og perfekt betjening, varerne dukkede op som anmeldt, ja endda hurtigere, meget konkurrencedygtige priser, så alt i alt 1.klasses
Bestiller en kaffemaskine til mine forældre som en julegave. Jeg får en forkert model og må sende den retur. Så modtager jeg den næste, som viser sig heller ikke at være den rigtige. Ringer til firmaet "de3bedste" og får at vide de ikke har den ønskede model. Havde ønsket at jeg kunne have fået den besked inden nr. 2 forsendelse.
jeg har bare været helt tilfreds ikke nogen problemer af nogen art og det virker som det skal det hele
Købte en tørretumbler, som viste sig at være udsolgt. Det glemte de at fortælle mig, så fik tilbudt en anden større model, da jeg kontaktede dem. Den glemte de så at sende, så der gik yderligere 1 dag. De var så så rimelige at give et gavekort, for ulejligheden.
Fin og informativ hjemmeside. Leveringtid overholdt, og varen blev leveret helt inde i vores bryggers, hvor den (en vaskemaskine) skulle installeres.
Jeg kan med god samvittighed anbefale dette firma.
Billig, fri fragt og hurtig levering.
Jeg handler gerne i dette firma, når jeg næste gang har brug for et af deres produkter.
Super hurtig og nemt, bestilte den ene dag og næste dag modtog vi varen med posten, så det kan anbefales.
Varen kom hurtigt og varen var helt iorden til en god pris.
Intet at sætte en finger på!
Virkelig god service. Selv da Post Danmark smed min støvsuger væk. Fik ringet til de 3 bedste's kundeservice, og løsningen blev lynhurtigt, at de ville tage sig af Post Danmark og sende en ny støvsuger til mig med det samme. Den kom 3 dage senere. Super service!
hurtig forsendelse, varen er som læst på hjemmesiden
Eneste klage - i sender varen 2 gange, men vi fik dog stoppet fragtmanden.
Det er bare iorden hurtig levering ingen ting at klage over
Jeg har kun prøvet at handle på "de3bedste" een gang, men ud fra min handel, kan jeg kun anbefale De3bedste.dk
Varen var billig, med gratis fragt, og leveret inden for kort tid.
Hurtig levering og dejligt med fri forsendelse.
Det er et godt sted at handle det er ikke første gang ej heller sidste
pricerunner evaluation center 4378492
Jeg bestilte en vaskemaskine gennem De3Bedste.dk og fik den leveret 36 timer efter min bestilling....
pricerunner evaluation center 4372594
helt igennem en god oplevelse...
pricerunner evaluation center 4360244
Super pris og service....