[REPLY]
Debell.dk er super nem at overskue, udvalget er fedt og leveringen gik hurtig.. Kan klart anbefales!
Først og fremmest er debell's hjemmeside overskuelig og nem at navigere rundt på.
Dernæst er levering upåklagelig - Mine støvler kom 2 dage efter bestilling og levede helt op til forventningerne.
Varen er nem at bedømme på hjemmesiden, fordi man kan se skoen fra 4-5 forskellige vinkler. Absolut i toppen af webshops jeg har handlet hos.
Debell.dk gør det sgu ret godt:) Afgav ordre midt på dagen og pakken kom dagen efter... Herligt! Flot pakket ind med sløjfe og hele svineriet:) Top karakter!
Efter at have bestilt mine stiletter på jeres velfungerende og let læselig hjemmeside, blev jeg positivt overrasket over den hurtige levering.
Jeg har kun positivt at sige om Debell. Rigtig god og professionel service - tilmed lynhurtig levering. Jeg kan i den grad anbefale shoppen...
Jeg bestilte mine gummistøvler kl 23, den 10/1 og har modtaget dem idag den 12, på anden adresse end faktureringsadressen. Alt gik som forventet. God stil.
Keep up the good work, Debell.dk
Efter at have fået et par dyre læder-støvler i gave fra www.debell.dk, og ikke have brugt støvlerne i mere end et par måneder, gik den ene af skoene op ved sålen.
Eftersom der er 2 års reklamationsret, når man handler på www.debell.dk sendte jeg støvlerne ind, som de afviste at reparere eller ombytte, eftersom jeg ikke havde det papir som åbenbart var med til støvlen ved levering, men som jeg selvfølgelig ikke har fået, eftersom det var en gave. Ordrebekræftelsen havde jeg sendt med, men det var åbenbart ikke nok.
Der jeg spurgte om jeg ville kunne få et par nye, hvis kvitteringen blev fundet, fik jeg det svar at den ene af støvlerne alligevel var for slidt til at de ville gøre noget ved problemet, selvom den anden støvle ikke viste et eneste tegn på unormal slid.
Så selv med kvittering ville www.debell.dk ikke yde nogen service i form af reparation eller ombytning.
Jeg synes jeg har fået en rigtig dårlig behandling og service fra www.debell.dk, og jeg vil aldrig handle derfra igen!
Det synes jeg folk skal tænke på inden de handler derfra, eftersom der åbenbart ingen sikkerhed er, når først de har fået dine penge, selvom produktet ikke viser sig at leve op til hvad de skal.
Har købt sko herinde to gange. Super kvalitet og hurtig levering, med gratid levering :-)
- Desuden medfulgte et fint lille håndskrevet kort.