[REPLY]
Er ved at starte saltvandsakvarie op - og det er jo dejligt svært. Derfor er Carstens råd og vejledning værdifulde og for en gangs skyld fokuserer en butik ikke på at få solgt mest muligt. Carsten sørger for at man får det rette (forhåbentligt) og i det rigtige tempo. Har lige fået bedømt vandkvaliteten og er blevet sendt hjem med "besked" om at komme igen når vandet er bedre - Ha, det var sjovt. Fik dog en kardinalreje og en anemonekrabbe med som trøst. Noget liv skal der jo være.
Jeg skal nok komme igen. Og, med bedre vand :-)
Jan Herbo-Rasmussen
Køge
Aldrig har jeg mødt en så kompetent og hjælpsom et menneske som Carsten Kehler, alle spørgsmål bliver besvaret seriøst uanset hvor "dumme de end er" den forretning kan jeg helt klart anbefale , uanset om man er nybegynder eller pro indenfor saltvandsakvarie hobbyen.
Tusind tak for din væremåde og hjælpsomhed.
MVH
F.Larsen
Det kan godt være at lokalerne er slidte og at oprydning ikke er det Carsten og hans butik vinder på , men det gør han på kundeservice hvor han giver sig tid til kunderne, viden om saltvand der aldrig slår fejl og ikke minds et sortiment samt priser der slår andre butikker af pinden.
Dette er den eneste butik jeg kunne drømme om at hande ind til mit akvarie.
Super god butik hvis man er nybegynder og skal have råd og vejledning , dette er ganske gratis hos decocean.
men pas på man kan godt ha lyst til at gå shop amok
Butikkens indehaver er meget vidende, og han er ekstrem hjælpsom.
Butikkens udvalg er langt over andre butikkers niveau, ligesom sundhed er i top. Pris og service er altid i orden. Specielt er stenkoraller i særklasse - både lps og sps.
Decoceans sporeelementer og eget Balling system er i top.
Kan varmt anbefale Carsten og hans butik.
Jeg har nu kommet i Decocean igennem de sidste 2 år, og jeg må sige at det er blevet min absolutte "go-to" saltvandsbutik. Gode priser og endnu bedre gode råd (gratis) . Karstens råd om saltvands akvarier og behandling har endnu aldrig slået fejl i mit akvarie
har lige købet en stribe superflotte koraler fra indunesien, lokalet er lidt slidt ,men kvaliteten i top.
Der er her tale om ægte garagesalg. Indehaveren er dygtig og ved meget om fisk.
Der er normalt en god atmosfære i butikken/ garagen, der er tit kage og kaffe til kunderne. Dog kan Karsten til tider være lidt arrig. Varesortimentet er ok, men priser er lidt i den høje ende, til gengæld er priserne på fisk og koraller meget lave.
Kan helt klart anbefale stedet.