[REPLY]
Deldig.dk har været en udemærket blog og debatside, men er desværre blevet invaderet af en hel børnehave. Indehaveren er så forgabt i den nye strøm af ligegyldige indlæg, at han helt overser alle gamle bruger forlader siden en efter en.
Siden er spild af tid, der er så rigelig af muligheder for en god debat på nettet, så livet er for kort til den slags juks.
Overskriften skal forståes sådan, at den person, en 40-årig mand, som deldig.dk har tildelt opgaven at vogte over andres måde at udtrykke sig på m.m. på siden, ja han er grunden til et hurtigt exit fra mig.
Helt uden grund, helt uforvarende og helt uden tidligere kontakt, ja så blev jeg svinet til temmelig groft og bl.a. kaldt dum og uintelligent, hvilket ikke alene var helt unødvendigt lort at fyre af, men også er helt i strid med sandheden om min person.
Generelt har jeg også kun mødt personer på deldig.dk, som ikke har noget at byde på andet end negativitet og heller ikke noget intelligent.
Jeg rynker på næsen og finder et andet sted at skrive blogs, og jeg vil absolut råde dig til at finde et andet og bedre sted at bruge din tid. Her er intet at komme efter.
Admin opleves som god til sit job, men her vogter ræven.... og man fristes til at sige... han lukker lort ud.
Den 31/12-11 kl.00.38. Jeg har nu hørt forklaringer fra Admin og tillæg fra profilen "X" på deldig.dk. Det får mig ikke til at ændre denne anmeldelse; Admin er helt igennen fin, men de brugere jeg har mødt på deldig.dk er nogle personer, som ødeligger det for ellers positive mennesker derinde, og pga. disse personer, så må jeg anbefale folk at holde sig væk. Jeg søger et miljø, hvor der er ordentlige og positive mennesker, som, modsat på deldig.dk, er i stand til at føre en ordentlig dialog. Slut herfra.
PS: Jeg havde faktisk noget at byde ind med ift. de mange unge mennesker på siden, som har det svært. Det er sgu lidt synd, der her, men mit liv er for kort til ikke ordentlige mennesker.