Execution time: 1547ms

195 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed

Dell - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 16 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
Jeppe Ladefoged (30. juni 2010)

Retsdokumenter viser, at Dell solgte mindst 11,8 millioner computere, der indeholdt en alvorlig fejl på motherboardet. Og Dell vidste det.

195 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Computerworld - Anklage: Dell solgte bevidst fejlbefængte computere

www.computerworld.dk

Indsendt af Jeppe Ladefoged (30. juni 2010) (Rapportér til kundeservice)

Ekspert: Danmarks mest pinlige tv-optræden

epn.dk

Dell-topchefs optræden i kritisk tv-program var "katastrofal og helt surrealistisk".

Indsendt af   (12. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)

Dell-ansatte leger glade kunder - dr.dk/DR1/Kontant

www.dr.dk

Dell-ansatte forsøger at rette op på firmaets image. Debatindlæg kan spores til virksomheden selv.

Dell-support giver falske løsninger - dr.dk/DR1/Kontant

www.dr.dk

For at spare penge lokker Dell kunderne til at droppe professionel reparation og selv finde skruetrækkeren frem, fortæller tidligere medarbejder

Købeloven - en by i Rusland - dr.dk/DR1/Kontant

www.dr.dk

Dell forsøger at skrive sig uden om købeloven.

Rystende dårlig kundeservice hos Dell

ekstrabladet.dk

Marlene Jensen købte en helt ny Dell-computer i januar, men den har aldrig virket. En tidligere Dell-medarbejder fortæller, hvordan Dell forsøger at spare penge ved at narre Marlene og alle andre kunder

Indsendt af T B (9. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)

Dell-support giver falske løsninger - dr.dk/DR1/Kontant

www.dr.dk

Indsendt af   (9. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)

Købeloven - en by i Rusland

Dell bryder loven

Indsendt af   (9. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)

Interview med Dell Danmark

newz.dk

artikel - Interview med Dell Danmark - Som opfølgning på DR1's forbrugerprogram Kontant, der blev sendt d. 2. februar 2010, har vi

Indsendt af Martin Tästensen (4. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)

epn.dk - Dell får tæsk for dårlig kundeservice - It-branchen

epn.dk

Kunder med defekte Dell-computere får ingen hjælp, fortæller DR

Indsendt af   (4. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)

DR Kontant: Computergigant bryder loven og dumper i god kundeservice

www.dr.dk

orbrugermagasinet Kontant har talt med massevis af vrede Dell-kunder, som føler sig ført bag lyset af lovligt frisk markedsføring og tomme løfter. - Dell giver verdens værste service, lyder dommen.

Indsendt af   (3. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)

Dell kendt skyldig i omfattende bedrageri

www.comon.dk

Dell har ført sine kunder bag lyset ved blandt andet at nægte support og opkræve 30 procent i renter på aftaler, der var markedsført som rentefrie afbetalinger.

Indsendt af Mads Dørup (28. maj 2008) (Rapportér til kundeservice)

Dell snubler i kanalen - fortsætter nedtur

www.crn.dk

Dells øverste boss Michael Dell erkender overfor vores amerikanske søstermedie CRN.com, at pc-giganten stadigvæk kæmper med at holde balancen i forbindelse med kanalsalget.

Set på nettet

Dell rystet af hård kritik | Komputer for alle

komputer.dk

Dell rystet af hård kritik. Computergiganten Dell overvejer nu at oprette en ren dansk kundeservice til danske kunder efter kritik af gentagne tilfælde af brud på dansk lovgivning og en uforståelig kundeservice.

Indsendt af   (4. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)

Pinligt ringe support hos Dell Danmark udstillet på tv | Version2

www.version2.dk

Dells mangel på support var tirsdag aften under voldsom kritik i DR’s ’Kontant’. Men firmaet ønskede ikke at kommentere anklagerne.

Kommunikationsministeriet: Tavshed er - farligt, DELL

kommunikationsministeriet.blogspot.com

I aftes var det DELL’s tur til at få en tur i vridemaskinen i DR Kontant. I en klassisk fortælling med en masse stakler, der angiveligt har spildt både en masse penge, men også en forfærdelig masse tid på de åbenbart uduelige maskiner fra DELL

2. september 2010

Ingeting sker

Hej Niklas hos Dell

Det er nu mere end 24 timer siden, du skrev at jeg ville få svar inden for 24 timer.
Det er nu mere end 14 dage siden, jeg bestilte.
Det er nu mere end 14 dage siden, at jeg betalte første gang, men efterfølgende fik at vide at betalingen ikke var gået igennem fordi Dell opfatter et Visa/dankort som et Visa kort, hvor man max kan trække 2.000 Eur om dagen, modsat en Dankort som ikke har begrænsningen.
Det er nu mere end 10 dage siden, jeg betalte via netbank.
Og jeg har stadig ingen anelse om, hvornår mine PC´ere kommer.

Jeg har oprettet en en sag på trustpilot.dk, så andre kan følge med.

Jan

HEGNSMANDEN

10 min snere; Fik auto svar fra Dell, Niklas er syg, så jeg har videresendt mailen (hvorfor gør de ikke det selv ?) til hans back up Martin.
Martin har svaret og bedt om et screenshot af overførslen, og det har han fået.
10 min senere; svar fra Martin, han vil sende screenshot´t videre til finans.
Jeg svarer ham: "Nå, ligesom Niklas gjorde i går"

Udvalgt anmeldelse om Dell

25. april 2010

DELL ER EN FLOK AMATØRE SOM SÆLGER LAV KVALITETS COMPUTERE TIL OVERPRIS, UDEN AT YDE EN ORDENTLIG SERVICE. EFTER SALG NÆGTER DELL DERES KUNDER EN ORDENTLIG SUPPORT.

Jeg købte for godt 2 år tilbage en Dell XPS m1530 bærbar til 8500 kr hos Dell. Jeg blev anbefalet denne bærbar af folk fraPå denne hjemmeside sad et hav og mennesker og roste netop denne Dell bærbar til skyerne. Hvad jeg ikke vidste, var at disse folk der sidder og anbefaler dells computere - er dell medarbejdere selv undercover som anonyme brugere.

www.hardwareonline.dk kendt som et af danmarks mest beskidte hardware forums, som medvirker til at dell medarbejdere kan gå frit ind og køre reklame for deres egne produkter og derved narre uvidende folk til at købe dell computere af meget, meget elendig kvalitet.

Allerede efter 15 dage var der problemer med Dell bærbaren. Den fik sort skærm, stoppede med at svare,blev langsom,etc. Jeg ringede til Dell og forklarede dem, at jeg ville opkræve mine penge retur, eftersom at de ikke kan tillade sig at sælge en bærbar der fejler efter så kort tid. Efter at være blevet kastet igennem et levende mareridt af ligegyldige spørgsmål over telefonen, som f.eks "tryk 1 hvis du er private kunde tryk 2 hvis du er,osv." fik jeg endeligt fat på en meget, meget arrogant dell medarbejder, som blankt afviste at jeg havde brudt de 14 dages returret og derfor ikke kunne hjælpe yderligere, hvorefter han meget flabet smed røret på. Her var jeg klar over, at jeg var gået i kløerne på nogle meget beskidte folk. Jeg syntes det er sørgeligt at se, hvordan nogle mennesker kan synke så langt ned, at sidde og reklamere for deres egne produkter anonymt, og så efterfølgende nægte support når deres produkter fejler.

Jeg skrev herefter en e-mail til Dell. Her modtog jeg et svar på engelsk, om at emailen ikke var registreret, eftersom at den var skrevet på dansk. Meget vel, så jeg sendte en email på engelsk istedet. Denne gang modtog jeg en email på dansk, hvor der stod at den ikke var registreret af dell,eftersom at den skulle være skrevet på engelsk.

Meget snedig og flabet måde at Dell driver gæk med deres kunder på. Forfra, så jeg måtte ind på Dells hjemmeside og bruge deres kontaktformular. Efter at være blevet kastet rundt i ufatteligt meget spam og reklamer om dell produkter ( nej tak, dem skal jeg ikke have flere af ), fandt jeg en kontaktformular, hvor jeg blev bedt om at indtaste diverse kundenr. ved min pc. Så jeg sendte efterfølgende en email, og forklarede problemet. Endeligt reagerede Dell, og en tekniker blev sendt ud. Den ellers ganske flinke tekniker kom forbi og fixede min pc, herligt! jeg spurgte endda den flinke tekniker hvordna Dell kan producere en bærbar der fejler efter 2 uger. Hans svar til dette, var at Dell computere var noget juks. Meget ironisk at en tekniker fra Dell selv mener at Dells bærbare er noget juks.

Efter en uge var den gal igen, samme fejl,sort skærm,fryser,langsomme load tider. Her tog det en krig at komme i kontakt med dell. Emails nægtede de at svare på, så jeg måtte ringe ind til dem. Her blevet jeg kastet om til en svensk/færøsk medarbejder, som talte med en underlig accent. Han skulle konstant "lige tjekke noget" han løb frem og tilbage hver 10 minut. Efter en time i telefonen løb jeg tør for taletid. Heldigvis ringede han mig op igen, gudskelov. Herefter blev en tekniker ud, som ordnede min bærbar, (skiftede batteri,mm.) hardwaren i dells pc'er er åbenbart af meget lav kvalitet. En uge efter døde bærbaren igen, og det har været fuldstændigt at få liv i den igen.

Det har været en meget lærerig oplevelse. For det første skal ikke altid stole på folk, der sidder og rådgiver anonymt på et onlineforum. Man ved aldrig hvilke folk der sidder bag skærmen og hvilke skumle dell-bagtanker de sidder med. En anden ting er, at tjekke trustpilot først. Hvis bare jeg havde vidst hvilke bedrageriske folk der sidder i Dells virksomhed, så ville jeg aldrig nogensinde købe deres produkt.. Så mit råd til folk der læser dette, vil helt klart være at gøre brug af andre folks erfaringer, på den måde undgår man at gøre de samme fejl ved at handle hos Dell, som jeg gjorde.

HUSK DETTE FØR DU VÆLGER AT HANDLE HOS DELL.

Flemming Jacobsen og Mikkel fandt anmeldelsen nyttig

1. september 2010

ELENDIG support!

Jeg har PC-ordning gennem min arbejdsgiver, og valget faldt på en Studio XPS 16. Ordningen inkluderer deres fulde forsikring.

Jeg modtog PC´en i februar, og indtil videre har den ædt 3 LCD-skærme. Ved de 3 fejl, var Dell flinke til at sende en tekniker ud, stort set dagen efter mit opkald. Men da jeg efter 3 reparationer af både motherboard og skærm besluttede jeg mig for at nu måtte der være basis for at modtage en ny computer.

Supporten var enig og oprettede en "sag", som der ifølge ham burde gå 4-5 arbejdsdage med at få igennem. Der er nu gået en måned, og jeg står stadig med en defekt computer og uden mulighed for at få svar på hvor langt min sag er. Supporten bliver ved med at henstille til at deres manager er enten "optaget" eller "på ferie".

Jeg giver dem en sidste chance i dag ved at ringe én gang mere - derefter må jeg gå til de ansvarlige hos min arbejdsgiver, da det er et firma af en ganske anseelig størrelse, hvor Dell er hovedleverandør til.

Det er komplet amatøragtigt at noget så simpelt som en garantiombytning skal tage måneder at gennemføre!

Hold jer for guds skyld væk.

Opdatering følger som sagen skrider frem.

29. august 2010

Langt under bæltestedet

I april måned 2008 fik en pige jeg kender en Dell XPS M1330 i konfirmationsgave. Da den var 23 mdr. gammel kom der kun grå skærm og den skulle have været sendt ind, men pigens far fik det ikke gjort. Det kan Dell sådan set ikke gøre for, men det viser sig at den model har en af Nvidia og Dell kendt fejl der gør at grafikke forsvinder omkrihg de 2 år. I USA dækker Dell reparationen, men herhjemme er de skide ligeglade. En dell medarbejder fortalte mig at de havde forlænget reklamationsretten 1 år for denne model. Denne er fra april 2008 og alligevel siger de at den er udløbet. Dell har kendt til fejlen lænege, jeg vil ligefrem tro de fryder sig, for så regner de med at folk køber en ny, ja men aldrig mere Dell.

15. august 2010

aldrig mere Dell

Neden stående siger resten- Rigtig kundeservice
Flot.

Så må vi jo se om jeg nogensinde får mine penge igen.

Jeg har aldrig nægtet at modtage ordren, den har aldrig været forsøgt leveret.

Tror i vikeligt at jeg i september bestiller noget, bestiller noget som jeg ikke ønsker at få leveret - - og som så d.d. stadig ikke er leveret ??

Jeres kundeserveice er under så meget kritik at det ikke kan beskrives.

ALDIG MERE DELL

SORRY ABOUT MY ENGLISH WRIGHTNIG

Subject: Dell order# 522970847
Date: Tue, 17 Nov 2009 14:52:43 +0530
From: Himabindu_Vedam@Dell.com
To: ULLA_MODDER@HOTMAIL.COM

Dear Jens Schmidt,

As per the carriers, you have refused to take the delivery of this order.

A credit refund for DKK524.66 has been processed under the reference number 28020442495 and you can expect the amount to reflect in your account in 5 to 7 workings days.

Regards

Himabindu V

Så blev det jo den 16-11-09.

Hvad sker der ?????

Eller skal vi ende her ???

Jens Schmidt

> Date: Thu, 12 Nov 2009 02:16:55 +0000
> From: DK_CC_HSB_DHS_PRE@dell.com
> To: ulla_modder@hotmail.com
> Subject: RE: Case #: 20091007014620153 - Email Customer Care -Other (KMM25199166I57L0KM)
> Dear Jens Schmidt,
> I do understand how frustrated you are about this order delivery.
> The carriers have advised that this order should have been delivered last week and as it is still not delivered, I have escalated this issue further.
> Once I get a reply from them about this order delivery, I can provide an update.
> Regards
> Himabindu V
> Dell online customer service.
> Original Message Follows: ------------------------
> Køre Dell
> Nu har vi jo så snart den 12.11-2009!!
> Hvad sker der i sagen ??????????? og hvornår ??
> Jeres interne team er måske på ferie eller hvad ??
> Jens Schmidt
> > Date: Thu, 5 Nov 200

6. august 2010

Ingen service eller hjælp

Købte en mini pc og købte højtalere med, men de passede ikke til. SÅ ville de ringe tilbage og givebesked om hva jeg skulle gøre .. 14 dage senere - intet hørt fra dem, jeg ringede og de ville sende en returseddel .. 1 uge mere - intet .. nåe jo en rykker for at jeg ikke havde betalt for dem .. selvfølgelig havde jeg betalt med DK på deres side. .. køb ikke noget hos dem !!!

29. juli 2010

Fin rådgivning og stabilt produkt

Den rådgivning jeg fik hos Dell i sin tid, var ganske fin og det valgte produkt har jeg endnu, her mere end 5 år efter. Produktet fungerer ret stabilt.

• Kenni
  • Helsinge, DK
  • 81 point
  • 13 Anmeldelser
17. juli 2010

Super service, men...

De har en super fin og god service hos Dell, jeg har ikke haft nogen problemer med det. Heldigvis. Det eneste jeg har oplevet, er at ha problemer med at forstå én enkelt person, men sådan er det jo.

Men når det så er sagt, må jeg sige at jeg er glad for at jeg har en stor forsikring hos Dell, fordi jeg har godt nok haft problemer med den bærbar jeg har derfra. Jeg har en XPS Studio 1640, og der har godt nok været meget galt med den. Jeg har fået skiftet harddisk og bundkort på den.. Men den bliver stadig for varm, hvilket gør at den nogengange lukker, eller kører ufatteligt langsomt. Og det er ikke fordi den står forkerte steder, den står på et bord når den gør det nemlig. Jeg magter snart ikke at ringe og brokke mig mere, da jeg har gjort det 4 gange, med de andre ting som er blevet skiftet..

Så, God services, middel produkter.

• Helene
  • Lystrup, DK
  • 42 point
  • 12 Anmeldelser
16. juli 2010

Fint produkt, levering skete som lovet

For et par år siden købte jeg en bærbar hos Dell, og levering skete hurtigt som lovet og computeren har aldrig fejlet noget, jeg er meget tilfreds.

Mads Eriksen fandt anmeldelsen nyttig

14. juli 2010

Hvor er min pakke? 24-48 timer blev til 72 timer.

Først vil jeg sige at Dell har en fin hjemmeside, flink kundeservice.
Meeen så stopper det vist også der.
Deres slogan med at varen er der inden for 24-48 timer, Bah! hvor har de det fra? :) jeg kunnne heller ikke spore min pakke, for deres system nåede ikke at updatere noget som helst, på 3 dagen fik jeg min vare med UPS.

• Unold
  • Ølstykke, DK
  • 77 point
  • 12 Anmeldelser
1. juli 2010

Dell (erhverv) - super service og gode produkter!

Denne anmeldelse er myntet på den erhvervsmæssige del af Dell.

Vi har en masse Dell servere. De virker upåklageligt! Vi havde en server som fejlede forleden, og her ser servicen helt i top. Jeg fik kontakt til en der hedder Peter, som hjalp med at få opdateret alt firmware og BIOS, så vi kunne tjekke for evt. andre fejl. Der var ikke andre fejl, og dagen efter kom reservedelen. Ingen problemer, hurtig og effektiv service!

Jeg har for nylig købt en bærbar igennem dem, her er der heller ingen problemer. Den kører perfekt, så jeg har ikke haft brug for deres service her.

Vi skal til at udskifte vores infrastruktur, og også her har de været super hjælpsomme og kompetente. Alting bliver fulgt til døren, af kompetente medarbejdere. Hvis man spørger om noget, hvor de ikke er 100% sikre på svaret, sørger de for at undersøge det, og vender hurtigt tilbage.

Alt i alt, er jeg en meget tilfreds kunde hos Dell. Og nej, jeg er ikke en medarbejder undercover, og har ikke på anden måde interesse i firmaet.
Jeg ville bare komme med min mening, nu hvor der er SÅ meget negativ omtale om dem. Jeg kan ikke genkende den negative kritik, så jeg synes de fortjener at få noget positiv kritik også. Det sker jo langt oftere at man anmelder en dårlig oplevelse, frem for en god.

Det skal dog siges, at jeg ikke har erfaring med deres privat afdeling.

Dennis Knudsen, Knud S. og Dan fandt anmeldelsen nyttig

30. juni 2010

Kunne være bedre!

Jeg købte i April måned en Alienware m15x fra dell til 12.000kr. fik den i starten af maj måned. Nu en måned efter er det kun nogle gange den gider at gå ind i spil, og kun nogle gange jeg kan sidde på nettet og surfe..

Jeg har haft ringet til dem 5 gange, og haft en tekniker ude og skifte grafikkortet, men det hjalp ikke. Så ringede til dem og sagde jeg ville have pengen tilbage, efter en 5 minutters ventetid (han var ude at snakke med en kollega) kom han tilbage og sagde at han ville sende beskeden videre til hans chef, det ville tage et par dage før de fandt ud af om jeg kunne

1. Få den lavet
2. Få den byttet til en ny Alienware
3. Få pengene tilbage

Sidste gang jeg handler ved dell!!

29. juni 2010

Aaaaal for stor virksomhed!

Hvilket gør at priserne er super gode, men service er = lort.. Ofte i hvert fald..
Jeg er okat tilfreds med de 2 køb jeg har foretaget mig hos dem, men deres kundeservice er totalt udvidende, ignorerende og bare gennemgående ligeglad hvis ikke du taler flydende NØRD!.. :/
Miriam.

21. juni 2010

Lang leveringstid

Bestilte en rygsæk beregnet til en 15" bærbar. Varen var super fin, men levering tog næsten en hel uge. Jeg ved dog ikke, hvor Dell's lager ligger, men så lang tid burde der ikke gå. Ellers intet at klage over - hjemmesiden er nem at bestille fra.

20. juni 2010

Fine produkter samt service..

Jeg har efter hånden handlet med dell igennem flere år, både computere, skærme og printere. Og for mit vedkommene har der absolut ikke været noget at klage over. Har både haft defekte harddiske samt også problemer med en skærm og der har ikke været nogle problemer med servicen, tværtimod!
Seneste henvendelse til deres support var her for ganske få dage siden hvor min skærm igennem et længere stykke tid at fået nogle fejlstriber i den ene side (en af deres Ultrasharp skærme). Den var lidt over 3 år gammel, men da der er en ekstra forsikring på den type skærme ringede jeg ind, jeg snakkede med en supporter 5 minutter, hvor han så ganske hurtigt konkluderede det var skærmen den var gal med, han spurgte så om jeg ville være hjemme på torsdag (2 dage efter), og det ville jeg, så der kom der en fragt man med den nye model af deres skærm, samt tog den gamle med..
- Det er dæleme god service (skulle dog lige forbi en forvirret svensker i telefonen først)..

9. juni 2010

Købte en Alienware PC. Den levede dog ikke op til forventningerne. Derfor returneret. Den blev afhentet på vores adresse, som aftalt. Pengene retur minus 150.- i fragt (helt OK) Hele vejen igennem dette køb er vi blevet informeret både på mail og pr. telefon af en sød engelstalende dame. Ingen bøvl, ingen brok, det kan andre netbutikker lære en masse af. Super Super tilfreds. Køber igen hos Dell. Tak!

1. juni 2010

Ingen problemer.

Jeg har ikke haft nogle problemer med dell - og deres leveringstider. Dog har jeg haft problemer med deres pc - især den første puha , hvilke et mareridt - dog var de flinke til at hjælpe.
Den anden jeg, er der også lidt med engang i mellem , men det er ikke til gene - da det var en billig pc (:
Men næsten gang køber jeg dog en macbook .

25. maj 2010

Fin, omend lidt langsom, bestilling af ny computer

Jeg bestilte en ny bærbar computer hos Dell for et styk tid siden. Selve bestillingen gik glat og bekræftelsesmailen kom hurtigt efter bestillingen var smidt afsted. Leveringen var dog langsom, det tog 4-5 uger at sende PC'en. Udover dette er der ikke så meget at sige.

23. maj 2010

Tilfreds

Jeg skulle have ny computer, og besluttede (på trods af det meget dårlige rygte i medier/herinde) at tage chancen med Dell, da jeg skulle have en bærbar, jeg selv kunne vælge indholdet af, og da jeg har været meget tilfreds med min arbejds-Dell...
Jeg valgte Studio 15, da jeg kunne få alt det nye hardware, og synes den havde en virkelig god pris (7.550 kr med bla. i7 og 7200 rpm disk).
Min erfaring ved denne handel:
Havde hørt, at det kunne tage 7-10 dage om at få computeren, da den skulle bygges osv., men her var den allerede færdig bygget og sendt afsted efter 2 dage, så det blev jeg meget positivt overrasket over. Jeg kunne også følge hele forløbet på hjemmesiden. Desværre bruger Dell "DB Schenker" til afsendelse til Danmark, og derefter overgår den til "GLS Stafetten" i Danmark. Mage til inkompetent levering fra begge selskaber har jeg ALDRIG oplevet. Hverken professionelt eller privat... DB Schenker tog en evighed om at få den til Danmark, deres hjemmeside var hele tiden nede pga "maintenance", og da pakken så endelig nåede frem til GLS, kom den ikke den første (lovede) leveringsdag, heller ikke næste og fandeme om de ikke har frækheden at ringe på tredjedagen og sige: "Vores fragtmand nåede dig ikke lige i går, og vi vil ikke sende en bil ud kun til dig i dag, så du får den på tirsdag" DET er sgu for dårligt. Nå, men det er jo ikke Dells skyld.
Da jeg langt om længe modtog min computer, var jeg dog meget tilfreds! En SUPER lækker bærbar. Desværre lavede opladeren en meget høj summelyd, så jeg ringede og brokkede mig, og her var ham jeg talte med rigtig flink, og sendte mig blot en ny, og bad mig smide den anden ud -god service! Endvidere spurgte han til forskellige ting på computeren, om ledene på skærmen var i orden, og om jeg havde nogen problemer ellers osv.
Så jeg må melde en rigtig god oplevelse (bortset fra fragtselskaberne) og bare for en god ordens skyld: Jeg arbejder ikke hos Dell og har ingen aktier i selskabet ;)
Synes bare jeg lige ville give dem lidt credit for en god oplevelse, når de nu får så mange hug ellers...

--- UPDATE d. 21/6-2010 ---

Den føromtalte oplader, som de ville sende mig, er aldrig dukket op. Efter 1½ uge ringede jeg til Dell, men efter 47 minutter i kø (og 32 kr. fattigere), gav jeg op. Jeg skrev i stedet en mail som: "Ville blive besvaret indenfor én arbejdsdag". Da jeg en uge senere, stadig ikke havde hørt noget, skrev jeg til dem igen, hvor min oplader til min nye computer bliver af, OG JEG HAR STADIG INTET HØRT! Aldrig har jeg oplevet noget lignende, og jeg begynder igen at blive ret utryg ved mit nye køb, hvis en oplader kan være så besværlig.
Jeg starter med at trække dem en stjerne ned (fra 5 til 4), og venter spændt på en forklaring fra dem.
Skal nok opdatere herinde på Trustpilot når der er nyt...

--- UPDATE 24/6-2010 ---

Har sendt dem endnu en mail i forgårs d. 22 i en formular på deres hjemmeside, hvor man kan skrive, hvis man har et "outstanding issue", som de endnu ikke har taget sig af. Utroligt at det overhovedet kan være nødvendigt at have sådan et menupunkt. Skriver igen når (eller hvis) jeg får svar...

--- UPDATE 28/6-2010 ---

Right... Jeg fik fat i Dell på telefon (ganske hurtigt faktisk), og I får lige den korte forklaring: Der var intet i deres systemer, om at jeg havde kontaktet dem. Deres bedste forklaring var, at sagen var oprettet i et forkert "service tag", og en anden pludselig har fået en oplader ind ad brevsprækken... Hmmm tja, det er vel plausibelt (synes ellers jeg gentog mit Service Tag pænt mange gange (+adresse, email osv)) men okay, jeg har så oprettet en ny "case" hos dem, så nu skulle jeg gerne få min oplader. Det skal siges, at de var utrolig flinke og tålmodige at snakke med. Jeg sagde til dem, at jeg syntes, det mildest talt var utroligt, at jeg kan sende 3 (tre!) emails uden at få svar på en eneste af dem over en lille måned, og det kunne de ikke svare på. Jeg bad dem sørge for at give beskeden videre omkring deres email system, hvilket han lettere modvilligt gik med til (den kommer nok aldrig videre).
Så nu venter jeg (spændt) på min oplader og post'er selvfølgelig herinde, når jeg får den...

--- UPDATE -dagen efter... ---

Så kom min oplader endelig, den virker, og jeg kan nu holde op med at spamme Trustpilot med updates...
Jeg ender på 3 stjerner for: "[...] en acceptabel oplevelse med enkelte irritationsmomenter, der endte med, at ordren blev leveret i den ønskede kvalitet."

17. maj 2010

Okey

Har nu snakket med deres support en fem - seks gange og det sgu desværre kun halvdelen af gangen jeg har været tilfreds.

En mærkelig ting er dog, at de kun har givet mig et spørgeskema når de har kunnne mærke på mig når jeg var glad for deres service, men har aldrig givet med et når jeg har virkert en anelse irriteret på dem i telefonen.

16. maj 2010

Tja, både god og skidt

Skulle bytte gennem dustin home og de klarede det godt men mine egne forsøg på at opnå resultater/viden gennem dell faldt helt til jorden. Jeg fik bl.a. andet fat i en meget uforståelig svensk pige (og jeg taler/forstår svensk ret godt) som efter en ubehagelig diskussion i 7 min. blev videregivet til en lidt falsk høflig mand som faktisk lyttede så der endelig skete noget reelt. (Jeg skulle finde et nummer på min skærm, fik at vide at det sad bagpå ved kablerne, forklarede flere gange at det ikke var tilfældet, følte lidt at de troede at jeg bare var dum. Tilsidst da den høfliige mand kom fandt han ud af at lige min model var den eneste der havde en lille dims man skulle klikke ud som det stod på... tak og farvel til dell..puha. Men med Dustin homes hjælp gik det)

• Peter
  • peterhj@gmail.com, DK
  • 86 point
  • 18 Anmeldelser
15. maj 2010

Fin support, fik pengene tilbage på returret

Købte en Dell Studio 1749 touch screen pc for 7200 kr., PC'ens specs var sammenlignet med fx Sony Vaio for 7000 kr. ca. de samme, blot med touch screen! Specs kontra pris var altså mere end gode hvis man sammenligner med andre bærbare på markedet.

Dog blev jeg skuffet over M HD5650 som blev fuldstændig pwned af mit 2½ år gamle (stationære) 8800 GT, derfor besluttede jeg mig (på et hængende hår) at få pcen sendt ind på returretten. Jeg skrev ind til dem og dagen efter fik jeg svar. De var selvfølgelig kede af at jeg ville sende den retur, men der var slet ingen pis, fragtfirmaet ville kontakte mig...

Og dagen efter ringede fragtfirmaet og vi aftalte at de kunne hente den hos min mormor da jeg ikke kunne være hjemme hele dagen og vente på at de kom. Da den skulle være ude af huset inden helligdagen opfulgt af weekend så var det imperativt at denne aftale var OK for at være indenfor de 14 dage som returreten tillader, og det var den! Super fedt.

Ca. en uge efter de havde hentet den fik jeg alle mine penge retur, der var ikke engang nogle fragtgebyrer (medmindre min søde mormor :-) betalte et beløb, som hun ikke har nævnt)

Grunden til jeg ikke giver flere stjerner er:
- Mailsupporten lovede mig et svar som jeg aldrig fik. Det var ang. om det var OK at jeg havde glemt at putte referencenummeret i pakken (hvilket det jo var) dvs. småting
- En meget hurtigt snakkende engelsk supporter ringede og spurgte om jeg var tilfreds med behandlingen, sagde det var jeg, men det var simpelthen enormt svært at forstå (både for min far og jeg) og derfor også lidt frustrerende.
- Jeg ønskede at bruge en kuponkode efter jeg havde bestilt, så emailede dem straks efter jeg havde bestilt at jeg simpelthen havde glemt at indtaste kuponkoden (på 10 % dvs. 720 kr!!) om jeg ikke kunne gen-bestille den. Dog var svaret at det kunne jeg ikke, da den var røget i produktion (til trods for jeg jo har emailet dem instantly bagefter), men at jeg dog kunne sende den ind og bestille en til. Det gad jeg jo ikke da det ville give 2x leveringstid ;-)

Det er altså 3 stjerner og en lille 4. stjerne som Dell får, da jeg til trods for følgende ting, synes godt om fragtfirmaet og e-mail supporten var høflig og hurtig (dog på engelsk!) Computeren var også fin bl.a var jeg imponeret over kølesystemet som holdte PC'en kold under fx Resident Evil 5, dog er bærbare pt. for dyre mht. god ydelse kontra stationær/konsoller.

9. maj 2010

Dyr PC / elendig service

Købte en Dell Alienware til ca 25.000. Efter 3 måneder, mere end 25 henvendelser til support og 2 service besøg er det endnu ikke lykkedes at få Dell til at tage maskinen tilbage. Maskinen fungerer ikke ordentligt, den "blue-screener" jævnligt og bluetooth m.m. virker ikke. Jeg afventer stadig.
Det er sidste gang jeg køber noget hos Dell.

Mikkel og Marc van de Wijgert fandt anmeldelsen nyttig

6. maj 2010

Gode produkter, gode priser

Jeg købte en Dell bærbar via hjemmesiden.

Alt spillede 100% og jeg er rigtigt glad for den. Selvom prisen var i den lave ende ift andre leverandører overraskede produktet mig positivt på mange punkter. Jeg har nu brugt den i 3 måneder uden problemer.

Det eneste kritikpunkt, jeg har, er deres leverandør Schenker. Det tog dem 9 dage at fragte en bærbar fra Irland til Danmark. Og undervejs kunne jeg "følge" den via nogle svært underlige beskeder på deres hjemmeside.

Såsom
"ankommet inkomplet til terminal"... og så 2 dage senere "Ankommet komplet til terminal"

Det stod intet om, hvor den terminal er, så man får lige akkurat NUL information om, hvor den er, og hvad status er (Hvordan kan noget ankomme inkomplet?)

30. april 2010

Vi har to Dell-computere. Begge har haft (forskellige) problemer med skærmene, og begge gange har Dell sendt en tekniker ud i løbet af få dage, som skiftede skærmene uden beregning - endda uden at vi havde tegnet ekstra forsikringer eller serviceaftaler. Telefon-og mailsupport fungerer også fint. Vi køber formentlig også Dell næste gang.

30. april 2010

Rigtig god service

Købte XPS bærbar PC forlidt over et år siden. Og nu stod hard disken af, jeg kom igennem til kunde service på under 5 minutter, og de var rigtig hjælpsomme, spurgte om jeg ville havde PC afhentet til reparation eller jeg selv vil skifte disken (så ville det går hurtigere), dagen efter kom en ny harddisk og det var let at skifte den.
Jeg har oplevet noget lignede tidligere med en stationær Dell PC hvor grafikkort stod af dagen efter havde jeg et nyt grafikkort.

Christian Nedergaard fandt anmeldelsen nyttig

• Tobias
  • København, DK
  • 82 point
  • 14 Anmeldelser
20. april 2010

God PC men service?

Jeg har for en del tid siden købt en bærbar PC hos Dell. Den gik i stykker, og da det skete var det umuligt at få kontakt til Dell på nogen som helst måde. Der findes ingen mails på deres hjemmeside man kan skrive til overhovedet.

19. april 2010

Dell pc fuld af fejl

Har haft en Dell XPS-M1330 i snart 13 mdr og der har ikke været andet en fejl med den - ville ønske jeg ALDRIG havde hørt om Dell. Min bærbar har ikke virket i ca 40% af tiden og snart har alt været skiftet i den. VIL ALDRIG KØBE DELL IGEN

19. april 2010

God og simpel webshop

Trods megen kritik af dell´s service, synes jeg stadig det er en god webshop. Specielt deres produktkonfigurator er super god!

15. april 2010

Dell er ikke så ringe endda ...

Dell har været i medierne på det sidste, og ikke for noget positivt. Jeg har aldrig oplevet noget negativt med Dell - tværtimod.

Jeg har kun Dell maskiner, og min bærbare er en XPS M1330. Et år efter garantien var udløbet fik den fejl med grafikken. Jeg ringede til Dell og fik at vide at dette var et kendt problem, og man derfor havde udvidet garantien, så de ville udbedre det uden beregning. Dagen efter kom en af deres samarbedjspartnere ud på adressen og skiftede bundkortet i computeren, og derefter har den kørt upåklageligt.

Jeg køber Dell igen de næste mange gange.

Christian Nedergaard og Tobias fandt anmeldelsen nyttig

5. april 2010

Umuligt at afbestille en ordre

Jeg forsøgte desperat at afbestille en computer dagen efter den var bestilt pga. den dårlige omtalt af Dell i medierne. Jeg ramte selvfølgelig de samme problemer. Umuligt at få telefonkontakt - blev mødt at en telefonsvarer efter gentagne trykken frem i forskellige menuer. Skrev en mail på dansk og kommunikere efterfølgende på engelsk med en inder. Der var ingen hjælp af hente. Computeren virker dog heldigvis forholdsvis godt - selvom den jo lider af alle de sygdomme - sort skærm ved opstart mv. som også var beskrevet i medierne. Det er sidste gang jeg handler her :-( Håber ikke, at jeg skal gøre brug af garantien...for det bliver da kun op ad bakke :-(

4. april 2010

Dårlig service og computere

jeg købte en dell inspiron 1525 til over 7000 kr (den kørte som en til 2000) vi skulle også skifte hardisken 4 gange og reinstallere den helt fra bunden + vi skulle vente i 45 min for at komme igennem en åndsvag telfon central alt i alt noget !@?$ing pis

1. april 2010

Gode produkter, servicen halter dog efter

jeg er den glade ejer af en xps m170 og en inspiron 9400, og har haft problemer med dem uden for garantien så ringede og fik at vide jeg skulde snakke med xps afdelingen på engelsk, så bliver sat igennem til en indisk / engelsk man som jeg syndtes var svær at forstå men det var det eneste jeg har været ude for.

Tobias fandt anmeldelsen nyttig

1. april 2010

super produkter, dog for lang leveringstid.

Bestilte i dec. 2009, ny dell studio laptop, (skulle modificeres efter mine ønsker). Hvilket selvfølgelig giver længere leveringstid. Fik dog først min nye laptop 4 uger efter de havde trukket pengene på min konto, det er efter min mening lige længe nok..

Er dog fuldt ud tilfreds med produktet. SUPER KVALITET!!!

@rtless fandt anmeldelsen nyttig

30. marts 2010

Der bliver tilsniget leveringsomkostninger på DKK 200,- EFTER man har indtastet Dankort information!

Det hører ingen steder hjemme, og er rent og skær useriøst!

Når man så vil se Track 'n' trace under de 14 dages leveringstid, så er det så omstændigt at det er umuligt at bruge.

Jacob og Tobias fandt anmeldelsen nyttig

30. marts 2010

Spam og INGEN Support.

Vi har købt et par maskiner hos Dell.
Først ændre de på ordren, uden at give os besked.
Så kommer maskinen som så naturligvis ikke passer med det vi købte.
At komme i kontakt med dem pr. telefon var et helvede i sig selv.
Vi blev ved handlen tilmeldt deres "nyhedsbrev" hvor vi flere gange har prøvet at melde os ud, de siger op til 10dage og nu måneder efter, får vi stadig spam fra dem!

29. marts 2010

Hæver penge fra konto uden at levere varen til tiden

Har haft et virkeligt stort problem med Dell angående en ordre, de hæver pengene med det samme og fortæller så at de 20 dages leverings tid der først er blevet fortalt ikke lige kan overholdes da jeg har bestilt et meget populært produkt, de 20 dage blev til 50 dage, det ville jeg ikke vente på og jeg fik cancelleret odren efter at have talt med sælgeren gentagne gange. så kommer det egentlige problem, der skulle gå over 3 måneder og rigtig mange opkald igen til sælgeren og hans chef, før jeg selv efter at være blevet godt gal selv måtte finde frem til dells financiel service, de kunne godt se at jeg havde pengene til gode, men havde ikke fået at vide af sælgeren, at de skulle betales tilbage til kunden...
Efter at have talt med sælgerens chef igen skete der endeligt noget, jeg fik efter 3 en halv måned mine penge tilbage, jeg er i tvivl om hvor vidt det er lovligt at hæve penge på folks konto før der er en egentlig leverings dato + - et par dage, men det vil jeg undersøge og vende tilbage med svaret senere. Moralen må være at cancellere aldrig en forudbetalt ordre hos Dell, da du formentligt vil få samme store problem med at modtage pengene retur som jeg.

Jens Hansen fandt anmeldelsen nyttig

27. marts 2010

Fantastisk sted (:

Købte for knap 2 år siden en bærbar fra dell, har ikke fortrudt, så meget kan jeg sige.

Udover rabatkoden, den okay leveringtid taget i betragtning af at den skulle special samles, har servicen været i top.

Havde også købt hele pakken med ekstra service og forsikring og det har givet sig godt!
Min bærbare fik sidste år problemer, og kunne ikke lade batteriet op, men kun køre på fast strømforsyning.
Jeg ringede til Dell om formiddagen og næste dag ved middagstid stod en tekniker parat med nyt bundkort.
Han skiftede kortet på ca. 40 minutter, var utrolig høflig og generelt rar og troværdig.

Har også haft behov for udskiftning af strømforsyning 2 gange og har modtaget den ca. 2 dage efter henvendelsen.

Alt i alt sublim service og et sublimt selvskab. 5/5

Tobias fandt anmeldelsen nyttig

24. marts 2010

middel service

jeg har kun haft problemer med min dell bærbar siden jeg købte den, det er snart 2 år siden og efter dell har været i kontant, har jeg nu dog fået mine penge retur

22. marts 2010

Venter på teknikeren..

Jeg sidder nu her kl 18 og venter stadigt på at en Dell-tekniker skal komme og fixe/udskifte cd/dvd-rom-drevet på min nye bærbar. De ville ringe mellem 8 og 10 i morges og fortælle hvad tid de ville komme i dag (mandag). De ringede aldrig - men det gjorde jeg selv og de sagde de ville komme i dag.
Jeg håber de kommer i dag??? venter stadigt.. nu er kl 18.03

19. marts 2010

Fornuftigt sted at købe bærbar

Jeg har været med som rådgiver på et par laptops købt hos Dell over de sidste 5 år. Den seneste blev købt i efteråret 2009. Generelt har det fungeret rigtig godt. Pris og kvalitet hånder fornuftigt sammen. Leveringstiden var ydermere fornuftig.

Dell er et kæmpe stort internationalt firma, så det er ikke så mærkeligt at nogle forbrugere oplever dårlige ting - det kan man ikke komme uden om. Jeg kan dog kun sige, at mine oplevelser med Dell har været gode.

Bl.a. hvis vi sammenligner dem med HP bærbarer, er det bestemt min oplevelse, at kvaliteten på disse Dell bærbarer er langt højere. Bl.a. har jeg med danske Zepto opleveret meget store problemer på reklamationssager, hvilket ikke har været tilfældet med Dell.

18. marts 2010

Super tilfredshed, og dog?

Jeg er totalt uforstående over for den dårlige omtale DELL har fået. Jeg har været kunde hos DELL i nu snart 4 år. I løbet af de 4 år, har jeg stødt ind i 3, tekniske problemer, hvilket jo er uheldigt. Dog har servicen været i top.

Alle 3 gange har DELL sendt en tekniker ud for at skifte den defekte del (Skærm, Keyboard og Grafikkort). Jeg blev tilbudt at skifte det selv, men sagde, at jeg hellere ville have de gjorde det. En af gangene kom teknikeren ud på min arbejdsplads, da dette passede mig bedre.

Har været meget tilfreds med at kunne kontakte DELL døgnet rundt (Da jeg arbejder skift) og taler selv fint engelsk, så support på engelsk (uden for arbejdstiderne i DK) var fint for mig.

Har nu været ude for et uheld med en 3 årig gammel computer. Efter noget snak over telefonen, kom DELL og hentede min computer og tog den med på værkstedet. De informerede mig om, at det ikke kunne betale sig at reperere systemet, og tilbød mig et nyt. Jeg fik samtidigt muligheden for at betale en ekstra sum og så samtidigt få en meget bedre computer. Det takkede jeg ja til. Jeg oplevede ligeledes her, at det var muligt at "prutte" om prisen, fik forhandlet mig frem til 2gb ekstra ram (koster 1700kr) så den kom op på 6gb ram. (Alienware computer).

Flinke og servicemindede personer jeg har fået i røret ved alle mine opkald.

Jeg kan og vil kun stadigt anbefale DELL baseret på mine egne oplevelser.

------------------------------------------------------------------------------------------

Opdatering: 19 Marts 2010:

Ja så skulle min tillid til DELL så få et ordentligt slag. Den nye Alienware bærbar, som jeg skulle have tilsendt fra DELL som led I en ombytning beskrevet for oven, får sansynligtvist en utilfredsstillende lang leveringstid.

Jeg fik en mail fra DELL med en ordrebekræftelse og "The Estimated Delivery Date for this order is on or before 2010-03-19 (yyyy-mm-dd)." Hvilket jo er I dag. Derudover trak dell pengene i går (5500kr ekstra grundet opgraderinger). Da computeren ikke blev leveret i dag, ringede jeg til DELL. Efter en masse viderstillinger, fik jeg endeligt et svar. Nu skal jeg forvente at få den d. 28 April. Det er altså en ventetid på 1 måned og 2 uger. Dybt tåbeligt, og utilfredsstillende, især når de ikke tøvede med at trække pengene så hurtigt som muligt. Nu har jeg skrevet en klagemail til den DELL medarbejder, der sendte mig den fejlagtige ordrebekræftelse og bedt on en forklaring. På baggrund af dette får DELL en stjerne trukket af bedømmelsen, lad os se hvor de ender? Opdatering følger!

17. marts 2010

Topkarakter

Dell har overfor mig ydet en usædvanlig god service, trods min garanti var udløbet. Godt et halvt år efter troppede de op med dags varsel, og skiftede bundkortet i min bærbare. Dagen forinden kørte "vi" en test, hvor teknikeren kunne konstatere en fejl med grafikkortet, wupti skiftet, uden beregning!

Har en dell stationær der på 5 år aldrig har voldet problemer.

14. marts 2010

Ekstrem lang leveringstid...

...men pc'en var værd at vente på.
Jeg har til min webshop i tidens løb købt 6 stk. pc'er og 3 printere uden de store problemer.
Naturligvis kan der opstå fejl på udstyret, men de er rettet hurtigt og proff.
Dog ville jeg gerne have kortere ventetider ved telefonen, når man ringer ind.

13. marts 2010

Bliver ved med at spamme mig....

Jeg har igennem et år løbende modtaget spam fra Dell Danmark. Jeg har ikke på noget tidspinkt givet tilladelse til at de på maile mig. Jeg har enda været meget omhyggelig med ikke at tilmelde mig noget. Har nu ved mange lejligheder mailet dem. Ringet flere gange og tilmed fået løfte fra flere personer om at jeg nu ville blive taget af listen.
Min eneste synd var at jeg købte en PC ved dem. Det har jeg så lært af. Og ønsker i fremtiden ikke at handle på et firma der ser stort på kunderne i den grad.

12. marts 2010

Syg ventetid, løgnagtige supportere, ingen reperation

Modtog en bærbar med defekte højttalere.

Sad i telefonkø i 3 x 2 timer (6 timer total). De to første gange kom jeg i kontakt med to meget uhøflige og uvidende supportere som tog mig igennem procedurer jeg allerede havde udført. Begge supportere løj desuden om at den "ansvarlige" var på ferie, den ene ville stille mig om til erhvervsafdelingen, mens den anden påstod at det var umuligt da de var på en anden geografisk placering. Derefter viste de intet om hvad der skulle gøres.

Tredje gang efter frustrende ventetid og vrede fik jeg fat på en meget grøn supporter som var nervøs for om jeg ødelagde computeren når jeg nu selv skulle skille den ad for at "reperere" den.

Det virkede heller ikke så endelig fik jeg overtalt dem til at modtage computeren til RMA - PÅ TRODS af at jeg havde on-site garenti (som de i øvrigt mente ikke var on-site - det var "forældede" betingelser som stod i min købskontrakt). Sygt!

Jeg sendte computeren ind og ventede 2-3 uger. Da jeg modtog den var problemet overhovedet ikke lavet - supporteren havde kørt de samme test som jeg havde gjort i telefonen og havde ikke fundet fejl (!?) på trods af at jeg havde vedlagt en udførlig fejlbeskrivelse på en halv A4 side ud over deres standard formulare.

Handler der ALDRIG mere og kan kun advare kraftigt mod dem.

12. marts 2010

Kunderservice fra HELL

Mit første råd er ikke at bruge DELL's email-kundeservice! Magen til inkompetence skal man lede længe efter.

Mit problem kunne løses med en simpel diagnosticeringstest, hvilket jeg ikke vidste. I stedet for at anbefale mig dette, ledte DELL's medarbejdere mig på en "wild goose chase", og bad mig om 117 forskellige andre ting, som ikke løste mit problem. Derudover var især en af medarbejderne direkte ubehøvlet, da jeg ikke helt forstod en service-mail pga. stavefejl, han havde lavet(!)

Efter e-mail korrespondance over en længere periode bristede min tålmodighedsboble, og jeg valgte at ringe ind til DELL.

Efter at have ventet i 1 time og 10 minutter på telefonen (!), kom jeg endelig igennem til en medarbejder, der virkede forstående (med streg under virkede). Vi kom hurtigt frem til, at jeg skulle foretage en diagnosticeringstest, men den ville tage to timer. Derfor blev vi enige om, at han ville ringe tilbage næste dag for at høre, hvordan testen gik. Jeg spurgte ham, om det var helt sikkert, og han svarede "Ja, det er intet problem". Det kan godt være, jeg er naiv, men det virkede troværdigt. Jeg kørte diagnosticeringstesten, og næste dag skete der absolut intet, hvilket betød, at jeg igen skulle sidde i kø på telefonen. Da jeg ikke kunne komme igennem denne gang, opgav jeg simpelthen bare!

Tak Dell for verdens mest håbløse kundeservice!

11. marts 2010

Dårlig service

Alle firmaer er fantastiske så længe man får et produkt som fungerer. Der hvor de dårlige firmaer skiller sig ud er når produktet ikke fungerer og man skal bruge service. Her hører Dell til et af de værste. Jeg har en ½ år gammel Dell desktop computer med 3 års udvidet service. Den har meget svært ved at boote (sikkert på grund af en defekt harddisk eller mainboard). DELL's eneste kommentar var, at min bios var sat forkert op. Den skulle ændres og min harddisk skulle omformateres. Dette er noget sludder, hvilkert en hver med lidt forstand på computere vil vide.

11. marts 2010

kun god erfaring.

købte for to år siden en dell inspiron 1720, siden da har jeg haft to problemmer.
det første var fordig, at jeg var kommet til at slette noget, som ikke skulle slettes, det fik de rettet op via tlf, det tog 15 min. den anden gang var det min oplader der var brændt sammen, ringede til dell, og fik tilsendt en ny med det samme, dagen efter at jeg fik den, ringede dell, og spurgte om den var modtaget, og da jeg sage ja, så sage de bare godt, det ville bare tjekke.

10. marts 2010

Jeg har handlet med Dell op til flere gange og kan ikke genkende de dårlige erfaringer folk har med dem. Jeg har sågar fået byttet et gammelt batteri ud med et nyt, da det gamle til sidst kun kunne holde strøm i en times tid :-)

De får dog kun 4 stjerner fra mig, da de automatisk tror at man er en virksomhed, bare fordi man bestiller en af deres Vostro-computere. (Dermed kommer handelsbetingelser for B2B med i stedet for B2C.)

• Line
  • Rødovre, DK
  • 100 point
  • 114 Anmeldelser
10. marts 2010

SKAM jer DELL!

Elvendig service og ikke overholdelde af købeloven. Føj!

9. marts 2010

Dell Harddisk går i stykker hele tiden

Min Dell harddisk er stået af 3 gange og nu er min maskine 2 år og 2 mdr gammel. Og selvom harddisken senest blev skiftet i efteråret vil dell ikke betale for en ny

6. marts 2010

Handler tit med Dell

Jeg handler tit med Dell på virksomheds niveau, jeg køber alle vores pc'ere der, og har altid oplevet fremragende service, de glemte at sende mig den rette taske til nogle pc'ere vi købte, og de sendte blot nye tasker uden problemer.

Troels fandt anmeldelsen nyttig

5. marts 2010

Nogle gange heldigere end andre

Jeg har i bund og grund været glad, dog har jeg været udsat for en brugt bærbar, hvor der stadig lå ting på fra tidligere ejer.

Anden gang blev min ordre pludselig annulleret dog fik jeg intet at vide herom. Fik dog min computer efter 2 måneders ventetid.

26. februar 2010

Solide PC'er og service

Det er 10 år siden, jeg handlede med Dell første gang, I øjeblikket har vi 3 PC'er fra Delle, og de kører upåklageligt.

De få gange der har været brug for service, har de handlet prompte, og problemerne blev løst uden ventetid.

Næste gang, der skal handles, bliver det også Dell

16. februar 2010

Utrolig dårlig service!

Jeg leasede for knap tre år siden en ny computer og printer hos Dell. Samlet pris 8.100 kroner, men allerede ved levering havde computeren flere mangler. Cd-romdrevene virkede ikke, heller ikke kortlæseren eller skærmudgangen.

Jeg kontaktede derfor Dell med det samme, men Dell ville ikke komme ud og reparere computeren eller tage den ind til reparation. De ville kun sende mig nogle nye reservedele, som jeg selv skulle installere på sin computer - og det er på trods af, at jeg havde købt en serviceaftale sammen med computeren. Netop fordi jeg hverken kan eller vil ligge og rode med computeren selv.

Og det er ikke bare dårlig service at få kunderne til at gøre arbejdet selv. Det er også et brud på købeloven.

Selvom jeg havde fået en computer, der ikke fungerede, så skulle regningen betales. Hvilket jeg til gengæld ikke enig i. Så jeg tilbageholdt de sidste 3000 kr. af leasing-aftalen, hvilket jeg også gjorde klart for Dell.
og pludselig modtager jeg et betalingspåkrav på 36.000 kroner.

Jeg havde en klar aftale med Dell om, at jeg ikke skulle betale mere, før problemet var løst, men det skulle jeg så aldrig havde gjort. Dell glemte nemlig at kommunikere aftalen videre til sit finansieringsselskab, som derfor fortsatte med at kræve penge op. Det gjorde jeg Dell opmærksom på flere gange - og blev lovet, at Dell ville få fejlen rettet. Dette skete desværre ikke.

Nå står jeg tilbage med en regning på 48.000 pga renter o.l. og jeg har anlagt retssag mod dell, og sjovt nok er de blevet dømt for nøjagtig det samme i samem periode :-)

Brian Juel Pedersen og Michael fandt anmeldelsen nyttig

13. februar 2010

Perfekt Service

Jeg har købt en Dell Inspiron 1520 for snart 2 år siden. Jeg valgte inden første års serviceaftale at forlænge serviceaftalen med 4 år for 1400 kroner.

Det er de bedste penge jeg har givet ud. Jeg har 2 gange haft brug for Dell's support. Den ene gang havde en knap sat sig fast på min tastatur. Jeg fik tilsendt et nyt og fik en mail med et link, som viste hvordan jeg skulle skifte mit tastatur.

Anden gang jeg skulle have service var det min køler der var begyndt at lyde som et F16 jægerfly. Jeg kontakter igen supporten og det er en meget hjælpsom fyr, som beder mig om at kører en PSA test og en grundigere test.

Disse test skal køres med begrundelsen om, at hvis der er andre fejl, så kan de ligeså godt blive lavet med det samme, når der skulle en teknikker ud og skifte Køler og Heatsinks.

Testen viser ingen yderligere fejl og supporten bestiller en tekniker, som kommer dagen efter og skifter delene i min maskine.

Jeg har kun skulle undvære min computer de ca 30 minutter det tog at skifte Køler og Heatsinks og så de ca. 15 minutter jeg brugte på at skifte mit tastatur.

Det er sq da super service i stedet for at skulle aflevere den til butikken og først se sin computer igen efter 3 uger.

Jeg kan kun anbefale Dell til andre brugere.

10. februar 2010

Fik oplyst forkert kontonummer til betaling - ingen computer - ingen service.

Bestilte pr. 2 Dec 2009 en Mini10 og betalte via bankoverførsel (altså med det samme). Det oplyses at den anslåede levering er d 21 Dec 2009.
21 Dec 2009 er jeg i sydamerika - min mor skulle modtage pakken, men intet dukker op.
22 Dec 2009 skriver jeg til dell for at høre hvornår jeg kan forvente pakken. Det kan jeg, ifølge dell (der svarer 24 timer efter), når økonomiafdelingen har bekræftet betalingen! Jeg antyder kraftigt at en bankoverførsel næppe tager tre uger og får blot at vide at de ikke har modtaget nogen betaling!
23 Dec 2009 finder jeg så (selv) ud af, at det oplyste kontonummer er forkert (dog "kun" de sidste 4-5 cifre er forkerte - regnr og de først 4-5 cifre er ok). Herefter beder jeg Dell om jeg kan betale via MasterCard. Svaret, d. 28/12, er at "Customer unCare" ikke kan finde ud af at samarbejde med økonomiafdelingen, hvorfor jeg ikke kan ændre i betalingsmetoden. Idet de 4000 blev overført (til forkert konto) d 2/12, har jeg, sjovt nok, ikke 4000 til fri disposition på min konto lige op til jul, hvilket jeg fortæller inderen. Dette argument modsvares, d.31/12, med "Desværre, Customer unCare kan ikke kontakte økonomiafdelingen", men jeg kan da bare lave en ny ordre. Alternativt kan jeg da lige ringe til et eller andet supportnummer - jo tak, til 20-25 kr/min!?

Jeg prøver så med en ny ordre, hvorefter jeg finder ud af, at den farve (der nok var min datters væsentligste prioritet for computervalg - udover "lille") ikke længere kan vælges. Med andre ord - jeg kan heller ikke ligge en ny ordre. Det fortæller jeg Dell, men der kommer ingen reaktion herpå.

D. 8/1 bestiller jeg en tilsvarende Eee pc fra Asus - dog noget billigere, men til gengæld med bedre batteri-levetid og lidt større skærm. Den ankommer 3 dage senere - helt uden problemer!

OPFØLGNING (19 Februar 2010)

Eftersom mine penge var gået ind på en forkert konto, er det en opgave for de involverede banker at forsøge at få ordnet det med pengene. Derfor blev jeg også noget overrasket, da jeg nogle få timer efter at have skrevet tidligere anmeldelse, modtog en mail fra Dell, hvor de beder om min kontooplysninger.
Svaret til dem er, at jeg forsøger at gå via min bank og da kontoen næppe er deres, er det ikke noget Dell kan hjælpe med.
Da der ikke sker mere, kontakter jeg den anden bank, for at høre hvad der foregår. Jeg modtager et opkald fra min egen bank, om at de er i dialog med den anden bank og vender tilbage så snart de ved noget mere.
Dagen efter modtager jeg endnu en mail fra Dell - nu med antydning af at de har været i kontakt med deres bank - og de beder atter om mine kontooplysninger for at kunne tilbageføre pengene.
Med andre ord: DE MODTOG PENGENE I FØRSTE OMGANG! Så det var en rigtig Dell-konto jeg indbetalte på!
Hele dette cirkus kunne helt være undgået, hvis Dell havde lidt mere styr på sig selv!
Føj hvor er jeg blevet endnu mere utilfreds nu!
Ærgeligt at jeg ikke kan give 0 stjerner, for det har Dell godt nok fortjent i denne sag!

Og jeg afventer nu at modtage mine penge (+ de renter jeg har tilskrevet iflg renteloven :-)).

Tine og Christian Hammer fandt anmeldelsen nyttig

8. februar 2010

Godt produkt, hurtig levering

Jeg bestilte en Studio XPS 13. Fik oplyst at jeg senest ville få computeren den 11. Fik en mail den 4. om at den ville komme dagen efter. Produktet virker super godt, og har ikke haft nogle problemer med det ind til videre.

7. februar 2010

Rigtig høj kvalitet i produktet, men kundeservice halter

Jeg har virkelig været tilfreds med de 2 stationære computere jeg har købt (for hhv. 8 og 4 år siden)..

Jeg har fået support på begge produkter, men det har været fordi jeg har bestilt den (meget dyre) ekstraservice (kan ikke huske hvad de kalder den).

Det der trækker mig ned fra 5 stjerner er helt klart de lange ventetider og det faktum, at man kun hver 3.-5. gang kommer i kontakt med en dansk supporter.. det er så nemt at ændre, så få det nu gjort. Herudover er priserne ret høje, selvom det er et kvalitetsprodukt...

6. februar 2010

fin service

for snart 2 år siden bestilte jeg en stationær pcer via dells hjemmeside. Nemt og levering lige til døren. Der gik vel 1-2 uger så fik jeg den og den har virket upåklagelig lige siden

6. februar 2010

Uretfærdig dom i kontant

Der er altid to sider af en sag, har kun haft super oplevelser med Dell

5. februar 2010

Fornuftige priser, men total elendig service!!!!

Elendig service og kundeservice hvis man sender dem en reklamationssag. Godt nok er priserne gode, men ofte kan man finde samme opbygning af computerne på andre computer webshops.

Èn stjerne for deres priser - og ikke en mere :-))

Ps: Fin omtale på DR1 den anden dag...

Cd-drev virkede ikke

Jeg ringede til DELL og sagde jeg godt selv kunne skifte drevet (jeg er tekniker). DELL sagde OK, så sender vi et nyt med posten, det kom et par dage efter. Jeg skiftede det og så kørte pc'en igen (stationær Dimension). Jeg spugte om de ville have det gamle drev sendt retur, men det var de ikke interesserede i (hvad skal man også med et drev der ikke virker).
Efter 24 måneder begyndte strømforsyningen at larme, så jeg valgte blot at skifte til en Antec power-supply. Her var det rart at se at en helt almindelig kunne monteres uden bøvl af nogen art - ikke noget med specielle huller eller stik, så man tvinges til at købe originale dele til overpris.

Tine fandt anmeldelsen nyttig

Perfekt support!

Jeg har fået perfekt support de gange det var nødvendigt. Første gang var den gal med bundkortet og harddisken, og der kom en supporter dagen efter. Anden gang sendte de en ny harddisk med det samme! Alle gange var der super telefon support.

Underligt folk brokker sig så meget over det! Og magen til dårlig journalistik som Kontant skal man lede længe efter....

3. februar 2010

Dårlig rådgivning og elendig service!

Jeg købte i April en dell studio xps hos dell.dk og allerede ved første levering var den i stykker og jeg fik dermed en ny. Det var fint nok, men siden har jeg haft konstante problemer og har fået udskiftet hardware to gange.
Problemet er bare at når man så stadig vil have hjælp siger de bare..installere drivere igen eller formater systemet!!!!

Det er sgu da irriterende når man har gjort det en million gange. Min teori om det skyldtes varmeudvikling blev de ved med at ignorere trods det folk har sagt de også har.

Dells service afdeling mangler større kompetence og mere handlevillighed istedet for at cirkle om den samme løsning som alligevel ikke virker.

Desuden fik jeg dengang at vide, at jeg ikke behøvede at købe større batteri og andre ting at jeg altid kunne opgradere senere. Fint tænkte jeg men det viser sig så at alt det der ikke sælges i forbindelse med købet koster 4 gange så meget ligepludseligt. Ikke noget sælgeren omtalte til mig

Jeg vil sige køb et andet sted.

Steen Mølhorst fandt anmeldelsen nyttig

Lorte computer

Har gennem min arbejdsplads købt en Dell XPS 420 computer (Deres monster spillemaskine), Kort efter stod harddisken af, kunne ikke komme i kontakt med Dell, så jeg valgte selv at købe en ny harddisk. Fik at vide i computerbutikken at den harddisk som Dell havde sat i pc'en ikke kunne tåle at køre ret lang tid af gangen uden at blive varm, hvilket en harddisk gør når en computer køre tunge grafikspil. Jeg købte ny harddisk af anden fabrikat, og har ikke haft problemer siden.

Synes det er underligt at Dell sælger en spillecomputer med indmad der ikke kan spille...

28. januar 2010

Har købt 7 Dell computere og har kun oplevet fantastiske produkter og service

Jeg har gennem tiden købt 7 Dell computere til familien. 2 tekniske problemer er jeg stødt ind i . Den ene gang havde min datter flået nogle taster af hendes bærbare. 2 dage efter havde vi kvit og frit modtaget et nyt komplet tastetur og en perfekt montagevejledning. Den anden gang gik min strømforsyning på min 3 år gamle stationære PC. Jeg ringede ind og fik en vejledning til hvilken jeg skulle købe og fik at vide at det var udenfor garantien, og at det nok var billigst at købe en ny strømforsyning i en butik. Jeg købte en ny strømforsyning til 250 kroner og har ikke haft nogen som helst andre problemer med computerne. Det er ganske enkelt verdens mest robuste og velfungerende PC'er de sælger. Jeg synes at alle folks klager får på at leveringstiden er længere end lovet. Det har jeg oplevet en gang, men fik fin advarsel i forvejen. Jeg er 100 % tilfreds med Dell

18. januar 2010

Næsten hele computerens indmad er skiftet ud, men skærmen virker stadig ikke

Min Studio XPS bærbare computer har haft problemer lige fra købstidspunktet. Dette har betydet, at stort set alt (lige bortset fra hukommelsen) er blevet skiftet ud på den. Før Nytår gik skærmen i stykker, da den blev åbnet (den havde virker ½ time før, og der er ikke brugt vold mod den). Den skade vil Dell dog ikke reparere, selvom skaden er kommet ved normalt brug af computeren (altså at åbne skærmen). Jeg har kontaktet Dells support mange gange, og jeg har fået dem til at sende sagen videre til nogen, som kan tage en beslutning om enten at give mig et skriftligt afslag på en reparation eller reparere den. Jeg kan imidlertid ikke få oplyst, hvem jeg kan kontakte for at høre, om min sag er glemt eller bliver behandlet.
Pt kan jeg ikke tjekke, om det sidste, der er blevet repareret på computeren er i orden, for jeg kan ikke læse på skærmen.

9. januar 2010

Dell, langsommelig proces....

Jeg har før mit køb af en Dell Studio XPS 1640, eget en Dimension 8300. Mit første køb af computer gik udemærket, påtrods af kreditkort der ikke gik igennem og leveringsproblemer. Jeg fik den leveret, dog efter meget lang tid. Jeg købte ingen forsikringer igennem Dell på den, og det fortrød jeg senere hen, da dele i computeren efter et par år brændte sammen. Men det er hvad man kan forvente af hvilken som helst computer. Dell gør meget for at forbrugeren kan hente sine Drivere på deres hjemmeside, men problemet er bare at det er en krig at finde ud af hvilke drivere, der hører til din computer, da informationen er meget sparsom. Det har jeg erfaret efter at jeg opgraderede til Windows 7 og skulle bruge nye drivere:-) Al telefonkontakt jeg har haft med dell, om det har omhandlet køb af opgraderinger eller ekstra ram eller noget helt tredje har været meget langsommeligt og omstændigt. Ikke ligefrem en positiv oplevelse! Da jeg skulle købe min nye computer, fik jeg ikke at vide at den en uge efter ville kunne købes med 15% rabat, jeg ringede til sælgeren med det samme jeg fik tilbuddet på min mail og sagde at jeg med det samme ville levere min computer tilbage hvis jeg ikke fik de 15% rabat og hvad det var for en dårlig service, da jeg havde brugt 21000 kr med det hele, forsikringer osv... Jeg fik rabatten indbetalt 14 dage efter.... Alt i alt synes jeg Dell er kørt af sporet, konceptet er stadig fremragende, men måden de driver normal kundeservice, levering, hjemmeside og normal praksis er simpelthen for forvirrende og underlig. Jeg håber de vil stramme op ellers tror jeg nok dette bliver den sidste computer jeg køber fra Dell.

4. januar 2010

Elendig kundeservice

Ja ! Min beretning er desværre ens med de fleste her på siden. Tænk en gang når man ringer som privat person kan man kun klage per mail eller man kan blive viderestillet til en engelsk talende medarbejder i Indien et sted. Jeg bestilte en PC 15 december og har ind til nu taget fri to gange fra arbejdet for at modtage pakken og forgæves sendt emails både på engelsk og dansk, men har intet fået ud af det ud over at jeg er blevet 4000 fatigere. Jeg håber min bank kan føre pengene retur og så er det mit håb at en fra DR læser nogle af disse indlæg så man engang for alle kan få stemplet et sådan svindel foretagende.
Mvh
Søren Nielsen