We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Denblaagiraf anmeldelser

Denblaagiraf Logo
Kunderne om Denblaagiraf : »Fin service« »Godt sted at handle!« »Dyrt med godt« 6
Middel
6.9 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Dårlig behandling af klage

Jeg har købt et rimeligt dyrt (men lækkert) sengetøj hos Den Blå Giraf og var i første omgang tilfreds med forløbet. Men da jeg fik behov for at klage over varen (som viste sig at have en markant fejl), tog klageforløbet dog næsten 1½ måned, hvor jeg selv skulle rykke firmaet for svar flere gange.
Det hele endte med et for mig at se alt for lille afslag i prisen, for at jeg selv kunne udbedre fejlen.

Udvalgt anmeldelse om Denblaagiraf

Fin service

Vi købte fornylig en løbecykel hos Den Blå Giraf, hvor vi opdagede at det ene sædebetræk ikke passede ordentligt. Da vi gjorde opmærksom på det, var der ingen spørgsmål eller dumme undskyldninger og de fandt hurtigt et korrekt sædebetræk til os.

Sådan!

Det kan godt være at denblaagiraf er lidt dyrere end andre steder, men varen kommer prompte. Sådan skal en netbutik drives!

ok shop

fin service, men siden er utrolig dårligt bygget op. lidt dyr ift andre steder....

Godt sted at handle!

De har super mange gode ting. Hurtig levering og god service.

Dyrt med godt

Den Blå Giraf har et kæmpe udvalg af kvalitets legetøj, men man får også lov til at betale for det, ofte kan man finde samme produkt billigere andre steder. Til gængæld leverer de super hurtigt!

Har købt fra dem to gange nu, og kommer nok til at købe mere fra dem i fremtiden.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk