We are hiring!

Besvarelse fra www.DenconCenter.dk

[DATE]

[REPLY]

www.DenconCenter.dk Logo
Kunderne om www.DenconCenter.dk : »Tak for hjælpen ;-)« »God og hurtig service« »God kvalitet & Super service« 18
Godt
8.9 af 10

18 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Udvalgt anmeldelse om www.DenconCenter.dk

Perfekt kundeservice

Vi har købt flere møbler hos Denconcenter. Altid er pris- og leveringsaftaler blevet overholdt. Imødekommende og venlig telefonbetjening. Kan i høj grad anbefales. Vil selv handle med dem igen.

Tak for hjælpen ;-)

Godt arbejde med indretningsforslaget.
Det var dejligt at se tegningerne i havde lavet, Matchede så godt med vikeligheden.
Vi glæder os til at arbejde i disse vidunderlige lokaler, hvor møblerne passer så fantastisk ind.
Betryggende at i havde overblikket gennem hele fasen, og holdt os opdaterede.

God og hurtig service

Vi har handlet skriveborde hos Denconcter, og kan på det varmeste anbefale at handle hos dem. Prisen var god, leveringen skete i henhold til det aftalte, samt en venlig opfølgning fra firmaet efterfølgende der ville sikre sig at alt var gået som vi havde forventet.

Torben Møller fandt anmeldelsen nyttig

God kvalitet & Super service

Vi har købt det meste af vores kontormøblement hos Denconcenter. Udover rigtig god vejledning og indretningsideer fra Dencon, har vi fået en super kvalitet af kontormøbler, som er meget robust og tidsløs.
Det er nemt at man kan bestille suppelering af møbler via Dencons website.
Vores bedste anbefalinger gives hermed.
Mvh Caroline Filtenborg/Bleau A/S

Alt som planlagt

Jeg har købt et hæve/sænke bord og kan kun anbefale Denconcenter
Levering til tiden og fornuftige priser

Kurt

glimrende elevationsbord

Vi har købt elevationsbord for første gang via internettet. Glimrende vejledning telefonisk i forbindelse med købet. Fint bord, super til prisen. Eneste anke var dog, at det blev leveret ugen før vi havde bestilt og ønsket det. Det gav opbevaringsproblemer, men bordet er igår taget i brug og fungerer fortrindeligt.
Alt i alt: Absolut en vare vi kan anbefale!
Mvh
Tina S. Ravn, konsultationssygeplejerske

Fantastisk service!

Vi har handlet med Denconcenter da vi købte nogle hævesænkeborde.
Ud over en super god pris, så var servicen i top. Det viste sig at et par af bordpladerne var af en anden type end vi havde bestilt. En email og 3 dage senere var bordpladerne byttet.

Hermed min største anbefaling af denconcenter.

Søren

Hurtigt og problemfrit

Købte et white board, der blev leveret hurtigt til døren og til en yderst konkurrencedygtig pris.

Kvalitet, Effektiv, hurtig leverance

Har købt en 24 timers stole. Fantastisk kvalitet! Dokumentation i forholdt til handlen var i top og med leverance til aftalt tid. Beder kan det ikke være.

kvalitets hæve/sænkebord,Professionel Service

Jeg har købt et hæve/sænkebord, ved en fejl havnede mit bord i Glostrup, men ved hurtig handling fra Dencon center, blev det hurtig sendt til min adresse, et super flot bord, god kvalitet, nemt at samle, god vejledning.

Supergod og kvalificeret service

købte hæve-sænkebord.
i samlevejledningen manglede der en skabelon til anvisning af skruehuller i bordpladen, ellers alt ok.
blev leveret helt ind af døren. herligt :-)

Supergod nethandel

Enkel og overskuelig hjemmeside, gode priser og levering til tiden

www.DenconCenter.dk

Professionel service. Super kvalitets møbler til rimelige priser

Vi fik 6 hæve-/sænkeborde i specialmål og 15 reoler leveret og monteret i løbet af bare 1 uge. Kvaliteten på de leverede varerer er i top.
Montagefirmaet stillede med 2 mand på det aftalte tidspunkt . De hjalp med at bære møblerne op, inden de samlede dem og placerede dem på de anviste steder.
Vi er meget tilfredse med hele forløbet og anbefaler gerne Dencon til andre.

www.DenconCenter.dk

Super service og hurtig levering

Vi fik 8 arbejdspladser samme uge som vi bestilte.
Og montøren var utrolig proffessionel og serviceminded.
Vi er glade og tilfredse, og kan anbefale varmt til andre.

hæve-sænkebord

Rigtig god og hurtig betjening. Super priser på hæve-sænkeborde. Fik leveret dagen efter bestilling.

www.DenconCenter.dk

God service og instruktion.

Vi købte et hæve/sænkebord til afhentning på Denconcenters lager.
Super vejledning for at finde det rigtige bord, og instruktion i anvendelse.

Bordet blev løftet op på min trailer, supert! en skam at de ikke kørte med for puuh hvor var det tungt da jeg skulle læsse det af, og det var bare fordi jeg var utålmodig og ikke kunne vente med levering til 2 dage efter. Det kan jeg næste gang.

Manglende opbæring

Vi fik en reol til en forholdvist dyr pris incl. transport. Den blev læsset af nede i gården og vi kunne ike selv bære den op pga. vægten. Fik 3*34 til at komme og det kostede jo. Kunne godt have brugt en advarsel omkring dette og at den ikke blot blev sat af i gården uden at de ringede på eller noget...

www.DenconCenter.dk

En service ud over det forventede

Jeg fik leveret mit hæve/sænkebord som bestilt,men selv om jeg havde
glemt at bestille en cpu holder,så kom den med posten dagen efter.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk