Execution time: 1875ms

Anmeld virksomhed

Dencon Center Århus - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 3 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (4. november 2009)

Wood Supply er et nyhedsbrev der udsendes til 6.800 abbonenter og har haft 6.3 mio unikke besøgende indtil nu. Dencon Center fik possitiv omtale i forbindelse med firmaets 1 års fødselsdag.

10 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Succesfuld iværksætter midt i en krisetid - Wood Supply DK

www.wood-supply.dk

Indsendt af   (4. november 2009) (Rapportér til kundeservice)

Succesfuld iværksætter

Nyt koncept indenfor kontormøbler
med leveringer direkte fra fabrikken.
Med det lavest mulige omkostningsniveau og de bedste produkter, giver dette et super koncept med fede kontormøbler til lave priser.

Indsendt af   (7. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

Succesfuld iværksætter midt i en krisetid - Wood Supply DK

www.wood-supply.dk

Wood supply er et nyhedsbrev der udsendes til 6.800 abbonenter og har haft 6.3 mio unikke besøgende indtil nu.

Indsendt af   (7. september 2009) (Rapportér til kundeservice)
2. juli 2010

Supergod nethandel

Enkel og overskuelig hjemmeside, gode priser og levering til tiden

26. januar 2010

Professionel service. Super kvalitets møbler til rimelige priser

Vi fik 6 hæve-/sænkeborde i specialmål og 15 reoler leveret og monteret i løbet af bare 1 uge. Kvaliteten på de leverede varerer er i top.
Montagefirmaet stillede med 2 mand på det aftalte tidspunkt . De hjalp med at bære møblerne op, inden de samlede dem og placerede dem på de anviste steder.
Vi er meget tilfredse med hele forløbet og anbefaler gerne Dencon til andre.

11. januar 2010

Super service og hurtig levering

Vi fik 8 arbejdspladser samme uge som vi bestilte.
Og montøren var utrolig proffessionel og serviceminded.
Vi er glade og tilfredse, og kan anbefale varmt til andre.

2. december 2009

hæve-sænkebord

Rigtig god og hurtig betjening. Super priser på hæve-sænkeborde. Fik leveret dagen efter bestilling.

3. november 2009

God service og instruktion.

Vi købte et hæve/sænkebord til afhentning på Denconcenters lager.
Super vejledning for at finde det rigtige bord, og instruktion i anvendelse.

Bordet blev løftet op på min trailer, supert! en skam at de ikke kørte med for puuh hvor var det tungt da jeg skulle læsse det af, og det var bare fordi jeg var utålmodig og ikke kunne vente med levering til 2 dage efter. Det kan jeg næste gang.

30. oktober 2009

Manglende opbæring

Vi fik en reol til en forholdvist dyr pris incl. transport. Den blev læsset af nede i gården og vi kunne ike selv bære den op pga. vægten. Fik 3*34 til at komme og det kostede jo. Kunne godt have brugt en advarsel omkring dette og at den ikke blot blev sat af i gården uden at de ringede på eller noget...

30. september 2009

En service ud over det forventede

Jeg fik leveret mit hæve/sænkebord som bestilt,men selv om jeg havde
glemt at bestille en cpu holder,så kom den med posten dagen efter.

Jeff F -

1. oktober 2009

Opgave:
Skulle indrette helt nyt kontor med 10 arbejdspladser.

1.Overraskende gode priser i et konkurrence præget markede...

2.Sælgers rådgivning var...

Morten P -

28. september 2009

Super koncept
Super løsning som...

Anette F -

6. februar 2009

Jeg fik en god service.Og leveringstidspunket...

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (7 anmeldelser)
vavirk.dk (3 anmeldelser)

Dencon Center Århus Support

Om supporten

Dencon Center er specialist indenfor kontormøbler. Vi samarbejder med flere producenter om at leverer kontormøbler direkte fra fabrikkerne, til brug i jeres kontorindretning. Med det lavest mulige omkostnings niveau Kortest mulige leverings og komandoveje sikre vi markedets fedeste kontormøbler, til de bedste priser.

Skriv til Info@DenconCenter.dk
Ring til 30331066
Vi bor Graham Bells Vej 10
8200 Århus N
Denmark

Alternativer til Dencon Center Århus

Pcbix

Michael Andreassen : "Ja, hvad skal jeg sige, andet end det er en super service. Mine vare kom hurtigt, også er supporten i fonen iorden. Forsæt med det." Læs mere

18. august 2010

Grafical

Regitze : "Foretog en handel,fik varene med posten efter 2 dage og da 1 item var i restordre kom dette uden beregning 2 dage senere.. Meget tilfreds med firm" Læs mere

11 timer siden

Grafical

11 timer siden

dencon · dencon center · kontor · kontormøbler Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og