[REPLY]
Jeg har købt hos deniteligentekrop.dk et par gange og hver gang er varerne leveret hurtigt og fejlfrit. Så det kan kun give 5 stjerner! :)
Simpelthen bare iorden!!
Lynhurtig levering og en rigtig god, venlig service fra kundeservice.
Har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen.
Dennne gang købte jeg pilates Træningsmåtte Eko Tex og Dynair siddepude én til mig selv og en børne udgave til min søn.Skønne produkter af høj kvalitet.Har tidligere købt trænings dvdér med Lotte Pårup som jeg også er meget glad for, ja nærmest afhængige af :-)
Varm anbefaling herfra!
Hurtig, venlig og professionel betjening. Ja tak :-)
Thomas
Jeg købte julegaven på "den intelligente krop" i god tid. Desværre sad den først fast i tolden, og så var der problemer med leverandøren eller posten.
Men kundeservice gjorde alt for at min gave kom frem inden jul - og jeg fik en rigtig fin kompensation for alt det bøvl der havde været.
Så selv om der var lidt problemer, følte jeg at jeg var i gode hænder.
Jeg købte "snekæder" til sko, super hurtig site, kan anbefales
Bestilte jordan bodybar sæt med 40 stk. bodybar og et stativ.
Fik en mail om at det skulle komme tirsdag eller onsdag, men der var det allerede kommet mandag - så det må man kalde hurtig levering. Super godt kundeservice, der opfylder ens ønsker :)
Bestilte 2*vippebræt og en træningselastik, som kan til tiden, med pæn indpakning, og en lille kuglepen ved siden af! Rart nok, var der et god manual til elastikken, for at den kan holde sig så langt tid som mulig, en ganske god shop.
(Jeg mener dog siden godt kunne være mere brugervenlig med hensyn til alle de små links i venstre side.)
Hjemmesiden er godt og overskueligt bygget op, og det er let at finde frem til varerne under de mange kategorier. Bestilling var nem, og varerne blev leveret meget hurtigt. En af mine varer var forkert (hvilket skyldes producenten - ikke denintelligentekrop.dk - da indholdet af en papkasse var noget andet, end der stod på den). Jeg oplevede en super kundeservice, med hurtigt svar på mine henvendelser og en hurtig og god løsning på problemet.
Dag til dag levering og ringer hurtig tilbage
Efter to måneder, hvor jeg stadig ikke havde modtaget min ordre, opgav jeg til sidst. På trods af adskillige mails, hvori jeg efterspurgte min ordre, glemte de gentagne gange at sende den afsted. Endelig afsendte de den - dog til min gamle adresse, selvom de var oplyst om at jeg var flyttet til Jylland i mellemtiden. Tilsidst fik jeg at vide at jeg kunne afhente min ordre på et posthus i København. Jeg har forlangt pengene retur.
Dog med en undskyldning fra kundeservice, og forvisning om at forløbet vil blive taget op med medarbejderne, som et rigtig dårligt eksempel. Det kan man så håbe på. Men jeg handler ikke hos denintelligentekrop.dk igen.
Hej Kirstine,
Jeg kan kun være enige i, at du har haft en uheldig oplevelse med din ordre. - og det beklager jeg igen.
Dog bør det for retfærdigheden nævnes, at vi har været i løbende dialog om din ordre, og at vi undervejs har søgt at løse de problemer der opstod. Fx. din flytning til Jylland, returpakker fra gammel adresse og vores kiks med genfremsendelse af din ordre.
Tommy Gernot
Den Intelligente Krop
Jeg finder altid en "dims" jeg lige står og mangler eller jeg bliver inspireret af de nye produkter der er kommet siden sidst.
Den Intelligente Krop. DVD'er m Lotte Paarup. Har handlet mange gange før: Altid perfekt service og gode produkter der lever op til det lovede.
Har efterhånden købt lidt forskelligt hos Denintelligentekrop og har hver gang oplevet en hurtig & nem handel og levering. Kan klart anbefales.
Christian
God service og gode produkter, men alt for dyr fragt i forhold til andre internetfirmaer.
Husk at udfylde returseddel ved returnering/reklamation, ellers kan det være lidt besværligt at få pengene retur.
Meget flot og brugervenlig hjemmeside, der dog ligger lidt i den dyre denne, derfor 4 stjerner.
Stort udvalg lækre varer og hurtig levering
Super udvalg - god hjemmeside - lynlevering.
Meget tilfreds
Har online købt pigsålerne Feet Form, som var beskrevet perfekte til løbesko. Jeg var imidlertid meget utilfreds med dem, hvilket jeg skrev til Den Intelligente Krop. Efter lidt mailen frem og tilbage, hvor de prøvede at finde en løsning, jeg kunne bruge, endte det med, at de tilbød mig pengene tilbage. Jeg har brugt dem tre gange! Det er da meget fin service.
de skulle byttes pga. størrelsen. Der var nogle leveringsproblemer fra skofabrikanten, men jeg fik skoene så snart de var på lager igen. Og fik også
portoen retur for dem jeg returnerede.
Venlige svar og mails fra firmaet. Kan kun anbefale det ;-)
Jeg har købt toesox som jeg plejer dog denne gang med en del fejl. Ved denintelligentekrop bytter de strømperne for mig som det mest naturlige og det synes jeg er rigtigt godt/perfekt/god service men (der er et lille men ellers havde de fået alle 5 stjerner) jeg skulle ringe/skrive ind et par gange for at få et retur nr. jeg vil mene at det er mest naturligt at jeg bare havde returneret strømperne og herefter får et svar.....
Denne gang en pilates dvd, jeg har alitd oplevet en rigtig god service, og en lynhurtig levering.
Jeg har handlet mange gange på deninteligentekrop.dk og jeg synes rigtig godt om det! Dog synes jeg at deres porto er alt for dyrt - hvis det var lidt lavere, så have jeg nok handlet der noget oftere.
Fremragende og tillidsvækkende side. Har handlet her før og været meget tilfreds med service, levering mv.
denintelligentekrop.dk har ydet hurtig, personlig og fleksibel service, hvilket betyder rigtigt meget, når man som jeg bor i Afrika og kun kan få produkterne herned med lidt ektra hjælp!
Købte en redondo bold, som desværre gik i stykker. Ringede til kundeservice, og dagen efter havde jeg en ny bold + en label, så jeg kunne returnere den defekte bold uden omkostninger - virkelig god og positiv oplevelse.
Gode priser - dog er porto temmelig dyr, derfor kun 4 stjerner, nemt at finde varen og klar og tydelig bestillingssite.
Kun ros til virksomheden, der leverer det man har bestilt som forventet.
Som min 4 årige datter ville sige; det er "sygt" (så god jeg synes denne side er) Har flere gange handlet her. Kort ekspeditionstid. I love it
Har handlet her før, har kun været ked af at jeg klovnede med at købe den gratis dvd fra en nyhedsmail, alt andet 100% tilfredsstillende :-) Nemt at finde rundt på siden, venter på at der kommer tilbud på en bestemt vare :-)
er inde i dag via nyhedsmail, og handler ind til sommerens flade mave :-)
Samtlige dvder som jeg har bestilt har jeg stort set altid fået dagen efter. Desuden har jeg fået en super service og vejledning af kundeinformationen. Mange hilsner Susanne Christensen
Jeg har købt, bøger, CD, DVD, sokker, småredskaber.... altid god servise og hurtig levering!
Jeg handler snart ved Jer igen!!
Hurtig tilbagemelding på forespørgsel vedrørende skridttællere. Bestilte 30 skridttællere i sidste øjeblik og fik lavet aftale om personlig afhentning af dem.
Vender helt sikkert tilbage en anden gang!. Pia Johansen Engskolen, Herlev
Jeg har modtaget rigtig god betjening. Med besvarelse af alle mails (2). Professionelt besvaret! Meget positivt. Både besvarelse gående på træning og vare bestilt!
De virker meget meget profesionelle og troværdige!
Rigtig god forretning
Jeg har købt en Powerhoop, et sjippetov og en kropsanalysevægt hos Den Intelligente Krop. En time efter min bestilling fik jeg mail om, at mine varer var afsendt og allerede dagen efter modtog jeg de spændende produkter - leveret til min arbejdsplads som aftalt.
Virkelig hurtigt og proffessionelt.
Jeg kan varmt anbefale siden til andre
Jeg har flere gange handlet på sitet og er altid positiv over handlen - jeg modtager de bestilte varer hurtigt :-)
Jeg har for nyligt købt Lotte Paarups nye dvd "rygpakke", med pilates, nyt liv til din ryg og Oxygen dvd'erne. Synes at Lotte Paarup virkelig forstår at levere varen, og god indfaldsvinkel med åndedrættet - kan klart anbefales.
Deruderover bruger jeg rigtig meget hjemmesiden til at indsamle inspiration til øvelser, da jeg selv er træningsinstruktør, og så er det selvfølgelig spændende at følge med i hvad der kommer af nye træningsprodukter.
Jeg købte en fitness trampolin hos "Den Intelligente Krop" til brug for en fotooptagelse. Det var vigtigt for mig, at varen blev leveret dagen efter.
Varen kom som aftalt, og de ringede endda fra den "Den Intelligente Krop" og fulgte op på om alt var som det skulle være.
Jeg vender gerne tilbage.
Christian fandt anmeldelsen nyttig
Virkelige et skønt site, hurtigt og nemt at navigere i !!!
Christian fandt anmeldelsen nyttig
Jeg købte en træningsbold hos virksomheden her op til jul. Jeg købte den egentlig lidt sent, men jeg fik den allerede 2 dage efter bestilling så jeg nåede at have den til jul. Desuden skrev jeg en mail for at spørge om pakken nåede frem inden jul, og jeg fik svar et par timer efter.
Super service ***** herfra...
det jeg skal bestille erlet at finde, det er let at komme i indkøbsvogn, det er let at betale, det er let at i anfører de oplysninger jeg tidligere har givet.