[REPLY]
En hyggelige forretning med alt det legetøj, som et barnehjerte kan begære.
Kort efter jeg havde bestilt varen på hjemmesiden kom der en ordrebekræftelse. Senere på dagen kom der en mail om, at nu var varen afsendt samt track/ trace nummer. Næste dag kl. 20.00 bankede det på døren og et bud stod med varen klar til aflevering.
firmaet har gode produkter og deres levering er altid god- sikker er også handlen med kort.
Har handlet hos den lille bazar før. Jeg som forælder er tilfreds og de egentlige brugere af legetøjet er bare endnu mere tilfreds:-)
Bestilte varer den ene dag hos Denlillebazar og allerede den næste dag havde jeg varerne, det har jeg aldrig oplevet før, det er ikke sidste gang jeg handler der.
Fuldt ud tilfreds med behandling og levering af varen.
Super, alt var godt. Fik mine vare to dage efter jeg havde bestilt. Det er ikke sidste gang jeg bestiler.
Hurtig ekspedition og rimelig porto, det var der andre der kunne lære lidt af.
Jeg har selv hentede vare i butikken. En lille ting som i kan være bedre til er at bestilling skal være klar til kunde når de ankommer især efter at i har sendt mail at den er klar til afhentning.
Er absolut tilfreds, varen kom hurtigt og var som beskrevet.
Meget ukompliceret. Fik varen et par dage efter den var bestilt og det var meget fint.
Nem og overskuelig hjemmeside som er nem at bruge, og hurtig levering.
Har desværre ikke set produkterne, da det var en gave, men modtageren blev glad! Hurtig levering!
Skulle købe fødselsdagsgaver til den ældste og fandt det, jeg skulle bruge hos 'denlillebazar' - som det billigste sted.
Jeg bestilte, og det kom efter et par dage - ingen brok eller beklagelser herfra.
Jeg synes leveringstiden var rigtig god og servicen ift. leveringen var super god.
Handler her helt sikkert igen.
Købte varen, fik mail om at den var parat og hentet den.
Alt ok vare leveret som aftalt og til aftalt tid. Helt ud over forventning :-)
Fin lille butik. Jeg hentede selv, og fik en ok betjening.
Altid super service,billige priser og hurtig levering hos den lille bazar!
Det er første gang jeg handler ved Den lille bazar, men bestemt ikke sidste.. Nogen rigtig lækre varer og super hurtig levering..
God og hurtig ekspedition som sædvanlig. :-)
Der var problemer med det ene produkt jeg havde bestilt, så derfor blev jeg ringet op og informeret herom, samt at de blot ville erstatte produktet med et dyrere og bedre i samme stil. Det er virkelig fornemt og det var ikke første gang jeg handler her og absolut ikke sidste gang. Vil til en hver tid anbefale Den Lille Bazar. God kunde service er bare Alfa Omega.
Har kun handlet her én gang, men det bliver måske ikke sidste gang. Hurtig og effektiv. Mindre end et døgn efter bestilling havde jeg varerne. Kan vist ikke gøres bedre.
Alt gik som det skulle. Produktet er dog lidt dyrt i forhold til kvaliteten.
Hej. Varerne som jeg havde bestilt kom i løbet af to dage og levede fulgt op til mine forventniger.. Min søn blev super glad for sine gaver, og det betyder jo alt.. :-)
En meget nem måde at handle på, hurtig tilbagemelding på bestilling og hurtig levering. Dejligt at man kan vælge om man vil afhente det selv eller om det skal tilsendes. Jeg valgte at afhente vareren selv og fik en meget venlig og proffesionel betjening i forretningen,det er helt sikkert at vi køber på denne måde igen.
Jeg har været tilfreds med forløbet lige indtil jeg lukker kassen op med varerne. Jeg synes det bar præg af at være "pakket" meget hurtigt! F.eks. Var der der en påklædningsdukke med, hvor kassen havde åbnet sig og brikkerne lå ud i hele kassen!
Lidt beskyttelse mellem de forskellige varer ville også være godt, det ligger og slider på hinanden under fragt!
Mvh Anja
Hej Anja.
Tak for din feedback.
Vi beklager at dine varer ikke er blevet pakket forsvarligt ned i kassen.
Er du sød og skrive til os på info@denlillebazar.dk med dit ordre nr., og så vil vi kompensere for den beskadiget vare.
denlillebazar.dk
God kommunikation levering og det hele iorden
Fin og ordentlig handel og behandling hos Den lille Bazar.!
Jeg har købt gaver - oneline - til mit lille barnebarn i Odense.
Udover orientering om køb og afsendelse, så kunne jeg også følge pakken hele vejen til modtager - via internet.
jeg var lidt sent ude med bestillingen, men varen kom rigtig hurtigt..
Skøn og overskuelig hjemmeside. Super hurtig levering af kvalitetsvarer -det er bare sådan det er, -ingen pis der!!
Perfekt handel det gik hurtigt. Vi havde en dreng som blev meget meget glad for sin taske.