We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Denlillebazar anmeldelser

Denlillebazar Logo
Kunderne om Denlillebazar : »Super Service!« »Ikke noget at klage over« »hurtigt og nemt« 742
Perfekt
9.5 af 10

742 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (742)
  • Larsen

Hurtig og god ekspedtion

Bestilt om mandagen og klar til afhentning dagen efter-

Udvalgt anmeldelse om Denlillebazar

• jeanne
  • jeanne
  • Samsø, DK
  • 10 Anmeldelser

Super Service!

Skøn webshop - med lækkert legetøj. Jeg blev ringet op af en venlig medarbejder som fortalte at min pakke var forsinket. Det syntes jeg er virkelig god service, så skulle jeg ikke selv bruge tid på det. Fik også fragten refunderet. Jeg hander helt sikkert her igen, og anbefaler den, til dem jeg kender. Men lidt synd at Zap ikke kan leve op til Den Lille Bazars professionelle service.
Mvh Jeanne

Denlillebazar

Ikke noget at klage over

Hurtigt, nemt, effektivt og en overskueligt hjemmeside. Tak for det!

• karen

hurtigt og nemt

denne gang gik det rigtig godt

Total i orden

Kan klart anbefale Denlillebazar, ingen problemer fin opdatering undervejs og hurtig handel. Helt i top

• Margit

Perfekt.

Den lille Bazar var hurtig og effetiv, så jeg har ingen betænkeligheder med at bruge dem en anden gang.

Det virker :)

Nemt at bestille, betale og afhente :)

Supergod oplevelse

Alt fungerede bare til fuld tilfredshed, og modtageren af gaven blev ellevild.

• Hanne H.
  • Vejle, DK
  • 6 Anmeldelser

Kvik levering

Leveringen samt indholdet er helt ok.
Kan jo ikke afsløre en gave, vel?

• Chenette
  • Fredericia, DK

Rigtig god service

Hurtig betjening og super god service.

Hurtig og præcis

Ordren blev afsendt samme dag, som afgivet

Denlillebazar

Alt iorden og hurtig levering.

Alt iorden og hurtig levering.

alt var fint

alt var fint

Super

Hurtig levering - to dage efter vi havde bestilt. Dejligt.

• Heidi

Meget tilfreds

God , hurtig levering

Superhurtig levering!

Har handlet hos dem flere gange og har kun godt at sige om "Den lille bazar". Man bestiller og har varerne dagen efter. En enkelt gang gik der 2 dage, men det skyldtes at fragtfirmaet ikke overholdt sin egen leveringstid.
Også super service, hvis man ringer og har spørgsmål.
Kan kun varmt anbefale "Den lille bazar". :)

• Sacha

Ganske udmærket

Dejlig hjemmeside, nem bestilling og hurtig levering, men emballagen på varen ligner noget der har stået på et lager længe og har fået mén derefter.

Det funker bare

Rask går det

Hurtig levering - super

Varen blev leveret super hurtigt, og ingen problemer

Fin handel - ingen anmærkninger

Hurtig levering, god og informativ proces, varen er i fin stand og lever op til det forventede :)

• Sanne
  • 5 Anmeldelser

Elendig levering - fine varer

Er lidt splittet omkring hvordan jeg skal anmelde Den lille Bazar. De har for så vidt levet op til deres del af aftalen, men da deres valg af leverandør virkelig er skidt, må jeg ende med en lidt træls karakter. Den lille Bazar sendte mine varer straks efter bestillingen, og jeg modtog både kvittering og track and trace kode. Derfra tog det så Zap distribution 8 dage at levere pakken. De havde store problemer med at forstå at fakturerings adresse og leveringsadresse ikke var den samme, chauføren talte ikke dansk og ringede flere gange for at lave en leveringsaftale på dårligt engelsk. Disse aftaler, som han forøvrigt gerne ville lægge i et andet tidsinterval end det jeg havde betalt for, overholdt han så ikke. Pakken nåede frem tilsidst, men hold op et cirkus. Handel gerne hos den lille bazar, men vælg levering med posten eller GLS. I hvertfald hvis du mener at nethandel bør være nemt.

Besvarelse fra Denlillebazar

Hej Sanne.

Tak for din feedback.

Jeg kan kun beklage den dårlige service, du har fået gennem Zap. Jeg vil straks kontakte dem, og fortælle om din oplevelse i håb om at de får rettet på deres fejl så hurtigt som muligt.

For at vi kan finde den rette chauffør, som du har haft kontakt til, behøver vi dit ordre nr. og den vej igennem, kan vi se dit track & trace nr, der også refererer til chaufføren.

Vi vil også gerne give dig pengene retur for fragt, og håber derfor du kan sende os dit ordre nr. på info@denlillebazar.dk.

Vi håber, at vi ikke har mistet dig som kunde, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at få rettet op på fejlen.

denlillebazar.dk

Denlillebazar

Helt igennem super kundeservice!

Berstilte min.vare pr. tlf, flinke flinke mand at tale med. Måtte lige ringe op ekstra 2 gange da jeg havde glemt at spørge om nogle ting, - men ingen sure miner hos Den lille bazar over det - bestilte 2 maj og modtog min store pakke med posten den 4 maj. HELT SIKKERT, DET ER IKKE SIDSTE GANG JEG HAR HANDLET HOS DEN LILLE BAZAR
mvh sommer- Jylland

Alt ok

Alt ok.Hurtig levering.Billige tasker.

• Brian

God og nem levering

Bestiller en dag og får det leveret dagen efter, det er super nemt.

Punky cykler

Kan varmt anbefales, fik mine varer leveret indenfor et døgn :o)

• Thomas
  • Verificeret køber

Herligt udvalg og hurtig levering

Har nu handlet et par gange hos "Den lille bazar" og har været tilfreds alle gangene. De har et godt udvalg af legetøj, opbevaring mm. Priserne er rimelige og pakkerne er altid kommet til tiden. Kan klart anbefale "Den lille bazar", hvis man leder efter sjove ting til de små.

• thoma

Hurtig og fin service

Fin lille hjemme side med lige det vi ville have til vores dreng nemlig en RØD støvsuger og ikke en lysserød som de sælger alle andre steder rigtig fedt!!! tak for det :D

Fantastisk, eminet

Hurtig og effitivt ekspedition.Ingen slinger i valsen.

Denlillebazar

Meget hurtigt, og fik lige præcis det jeg havde bestilt

Ingenting at sige. Det var som det skulle være. Ingen bekymringer, ingen forsinkelse.

Denlillebazar

Fra bestilling til levering en fin service!

I fremstår som meget bruger- og kundevenlige, og det er meget betryggende at handle med jer. Jeg har fået et godt indtryk af en meget service-minded virksomhed, som gør meget for at give kunden en god oplevelse. Bestilling var meget nem at gå til, og leveringen var hurtig med en god information hele vejen.
Venlig hilsen fra en tilfreds kunde
Anita Pachai

• Jette

ekstrem hurtig levering.

Bestilte varen ved 15-tiden og den var der allerede næste dag.
Super.

• Ilse
  • Verificeret køber

Den lille bazar - et rart sted at handle

Den lille bazar - et fantastisk sted at handle.
Det skal du prøve - du vil ikke blive skuffet.
Der findes alt mellem himmel og jord til dine
børn - og du ka nemt finde en gave til en meget fornuftig pris.

• Tracey
  • 4 Anmeldelser

Super service :o)

Alt super, Super pris - hurtig svar - hurtig levering.
Jeg havde skulle bruge varen til en fødselsdagsgave, og havde derfor noteret det i besked feltet. Da jeg modtager varen var den flot pakket ind i gave papir (der passede til gavens målgruppe), det er da super service! Så bestem ikke sidste gang jeg handler der :o)

• Bente

God service, dyr fragt

God service og et fint produkt.
Det ville dog være fint, hvis i kunne tilbyde forsendelse som maxibrev, da det er ærgerligt at skulle betale godt 49 kr for en lille pakke på 80 g.

Perfekt handelsforløb

Bestilte på hjemmesiden, og afhentede 30 minutter senere i butikken.

Kan ikke sætte en finger på transaktionen.

Denlillebazar

Sikker og hurtig levering.

Hurtig levering - og alt var som jeg bestilte det.:)

perfekt

Hurtig og sikker levering

• Stine

Fint

Ingen problemer og venlig betjening

Hurtig og nemt

Hurtig, nemt og billigt, så kan det ikke blive bedre...

• Helle
  • Helle
  • København, DK

Rigtig fint handel

Bestilte til afhentning og 5 min senere modtog jeg en bekræftigelse på at varen nu var klar! At varen samtidig var 100 kr billige end i en tilsvarende butik gjorde kun oplevelsen endnu bedre!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk