We are hiring!

Besvarelse fra Designerlys

[DATE]

[REPLY]

Designerlys Logo
Kunderne om Designerlys : »god servise« »Fejlfri levering og leveringstid.« »Simpelt og fleksibelt« 274
Perfekt
9.4 af 10

274 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Udvalgt anmeldelse om Designerlys

god servise

Jeg havde en god oplevelse da jeg måtte meddele min vare var defekt.Jeg fik en ny vare så snart den var på lager.blot måtte jeg køre 2 gange efter posthus, da posten ikke bringes ud om lørdagen, hvor de fleste har fri.
MVH Annemarie rank

Designerlys

Fejlfri levering og leveringstid.

Fejlfri levering og leveringstid.

• Jimmi

Simpelt og fleksibelt

Min nye gulvlampe kom 2 dage efter bestilling og indpakningen var rigtig god og sikker.
Tak for god service-;)

• Stig

Hurtig levering.

Hurtig levering.

• Jane
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Fantastisk

Torsdag d.26 jan. 2012 ved ca. 13 tiden - Bestilte jeg en PH 5.
Fredag d.27 jan. 2012 ved ca. 9 tiden modtog jeg lampen.
Det kalder jeg hurtig og effektiv service - SÅDAN!

Jeg er super glad for lampen og er sikker på, at jeg får meget glæde af den.

1000 tak for god behandling.

Topklasses betjening

Det er første gang jeg har handlet her og jeg må sige at det absolut ikke er sidste gang.

• tove

uproblematisk

det eneste minus var, da jeg kom på posthuset og fik en kæmpe pakke som jeg skulle transportere hjem, det var svært. Jeg havde regnet med 3 pakker, det havde været nemmere. Men bortset fra det så var det besværet værd

Designerlys

Fin service - hurtig levering.

Prisen er rigtig god. Man kan følge pakken på Postdanmark. Hurtig levering. Nem hjemmeside.

Designerlys

Venlig, hurtig og pålidelig.

Venlig, hurtig og pålidelig.

• Kasper
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Helt uden problemer og god Info undervejs

Der er ikke mere at sige - sådan skal det være

Designerlys

Super service og fine varer

Jeg er oprigtig imponeret over, hvor nemt og problemfrit det var, at finde netop den lampe, jeg søgte.
Dernæst er jeg overrasket over, at I øjeblikkelig svarede på min mail og oplyste, hvornår lampen igen var på lager. ( få dage)
Straks efter, jeg havde bestilt lampen, var der igen svar, og lampen modtog jeg dagen efter.
Stor ros til jer, og jeg fortæller vidt og bredt om, hvor nemt det er at spare penge ved at handle hos jer.
Lampen var nøjagtig, som jeg ønskede den :-)

Fin service

Lynhurtig og korrekt levering

• cilie

god service

hurtig og gratis levering, god service.

• Kurt Kondrup
  • Fredericia, DK
  • 29 point
  • 9 Anmeldelser

Super super handel

Super forretning at handle i. Hurtig levering allerede 2 dage efter bestilling og til en god pris

• Elsebeth

Supertilfreds !

Det hele fungerede til min store tilfredshed.

• Ellen
  • Verificeret køber

Hurtigt og nemt. Levering dagen efter bestilling.

• Annette
  • Verificeret køber

Superlet bestilling og hurtig levering

Flot of overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Absolut værd at anbefale.

Meget tilfreds og glad

En rigtig god oplevelse at handle hos designerlys.dk og næste gang jeg skal have en ny lampe handler jeg helt sikkert samme sted.

imponerende hurtig levering!

Jeg bestilte på nettet lampen den ene dag og modtog den den næste dag! Selve le Klint produktet kender jeg udmærket - har flere væglamper og lofts-ampler såvel her i Odense som i mit sommerhus.

• Uffe
  • Verificeret køber

Intet,- udover at De trods alt skulle have penge for varen.

Intet,- udover at De trods alt skulle have penge for varen.

Jeg har været tilfreds

Fin behandling -hurtigt og effektivt

Fremragende service

Købte 2 stk flowerpot i 2 omgange - med en uges mellemrum. Producenten havde i den nye sending undladt at vedlægge noget som var med til den første - men efter at jeg klagede min nød, eftersendte de den manglende del for deres regning! Super service - handler her snart igen :)

• Niels

det virker bare

køber gerne igen, alt virkede perfekt, fra bestilling til modtagelse.

• Brith
  • Verificeret køber

God kommunikation og hurtig afsendelse

Designerlys.dk kan varmt anbefales, da de var gode til at kommunikere omkring min bestilling og hvornår jeg kunne forvente at modtage den. Hurtig afsendelse og jeg havde min lampe på 4. dagen fra min bestilling. :o)

Designerlys

Meget tilfredsstillende køb over nettet.

Min erfaring ved køb over nettet hos Designerlys er fuldtud tilfredsstillende. Der var også meget fin service i forbindelse med handlen.

• Birgit

Professionel betjening

Fantastisk dejligt at kunne få købt reservedel nemt og ukopliseret til en PH lampe.

• Camilla
  • Verificeret køber

Hurtig, nem og venlig betjening!! Tak!

Alt gik som det skulle - mere kan man jo ikke ønske sig!

• Kunde
  • Verificeret køber

Højt serviceniveau og hurtig levering

Jeg oplevede et meget højt serviceniveau hos Designerlys. Jeg fandt præcis den reservedel jeg ledte efter, og jeg modtog den allerede dagen efter med posten. Jeg vil bestemt handle hos Designerlys igen, dog havde jeg problemer med at betale, betalingssystemet crashede flere gange inden min betaling gik igennem.

Super hurtig levering

Super hurtig levering

• Peter

Som forventet

Varerne kom som aftalt, og med kort leveringstid.

• Mette
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

God service - god pris

FIk god service ved at de sendte mail om forventet afsendelsesdag, samt track and trace efter afsendelse.

Utrolig hurtig afsendelse

Bestilte en Le klint pendel. Blot en time senere var denne afleveret til Post Danmark.

Super god service

Vi har oplevet en rigtig god service og hurtigere levering end forventet;-)

Alt var OK

Meget hurtig levering.

Overraskende hurtig levering

Vi bestilte en Le klint standerlampe en tirsdag sidst på eftermiddagen og fik lampen leveret med posten allerede næste eftermiddag. Super flot service. Udtrykt tilfredshed. Handler gerne igen hos Designerlys.

• Maj

Super betjening!

Henvendte mig telefonisk den 22. december for at høre om en lampe ville kunne nå frem til jul, hvis jeg bestilte nu. Det blev undersøgt, om den var på lager, og jeg fik at vide, at den 99,9 % sikkert ville nå frem. Ringede senere for at ændre leveringsadresse - intet problem. Og gaven nåede frem den 23 december! :-) Som sagt, SUPER SERVICE!

• Jørgen

Hurtig og effektiv levering

Meget tilfreds med at handle med Designerlys. Levering et par dage efter bestilling. Perfekt.

• Vibeke

vare leveret meget hurtigt og 100 % ok

ordre afgivet i julehelligdagene. Vare ankommet efter een arbejdsdag. Alt helt perfekt

• Nina

Billigere end andre steder

Vi fik vores bestilling hurtigt og uden beregning samt at lampen var billigere end vi havde andre steder.

• Anita

Nemt, hurtigt og professionelt

Søgte efter varen på nettet og fandt et godt tilbud ved Designerlys. En del billigere end andre forhandlere. Fik varen leveret uden problemer efter et døgn. Super.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk