[REPLY]
Jeg havde en god oplevelse da jeg måtte meddele min vare var defekt.Jeg fik en ny vare så snart den var på lager.blot måtte jeg køre 2 gange efter posthus, da posten ikke bringes ud om lørdagen, hvor de fleste har fri.
MVH Annemarie rank
Fejlfri levering og leveringstid.
Min nye gulvlampe kom 2 dage efter bestilling og indpakningen var rigtig god og sikker.
Tak for god service-;)
Torsdag d.26 jan. 2012 ved ca. 13 tiden - Bestilte jeg en PH 5.
Fredag d.27 jan. 2012 ved ca. 9 tiden modtog jeg lampen.
Det kalder jeg hurtig og effektiv service - SÅDAN!
Jeg er super glad for lampen og er sikker på, at jeg får meget glæde af den.
1000 tak for god behandling.
Det er første gang jeg har handlet her og jeg må sige at det absolut ikke er sidste gang.
det eneste minus var, da jeg kom på posthuset og fik en kæmpe pakke som jeg skulle transportere hjem, det var svært. Jeg havde regnet med 3 pakker, det havde været nemmere. Men bortset fra det så var det besværet værd
Prisen er rigtig god. Man kan følge pakken på Postdanmark. Hurtig levering. Nem hjemmeside.
Der er ikke mere at sige - sådan skal det være
Jeg er oprigtig imponeret over, hvor nemt og problemfrit det var, at finde netop den lampe, jeg søgte.
Dernæst er jeg overrasket over, at I øjeblikkelig svarede på min mail og oplyste, hvornår lampen igen var på lager. ( få dage)
Straks efter, jeg havde bestilt lampen, var der igen svar, og lampen modtog jeg dagen efter.
Stor ros til jer, og jeg fortæller vidt og bredt om, hvor nemt det er at spare penge ved at handle hos jer.
Lampen var nøjagtig, som jeg ønskede den :-)
Super forretning at handle i. Hurtig levering allerede 2 dage efter bestilling og til en god pris
Flot of overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Absolut værd at anbefale.
En rigtig god oplevelse at handle hos designerlys.dk og næste gang jeg skal have en ny lampe handler jeg helt sikkert samme sted.
Jeg bestilte på nettet lampen den ene dag og modtog den den næste dag! Selve le Klint produktet kender jeg udmærket - har flere væglamper og lofts-ampler såvel her i Odense som i mit sommerhus.
Intet,- udover at De trods alt skulle have penge for varen.
Købte 2 stk flowerpot i 2 omgange - med en uges mellemrum. Producenten havde i den nye sending undladt at vedlægge noget som var med til den første - men efter at jeg klagede min nød, eftersendte de den manglende del for deres regning! Super service - handler her snart igen :)
køber gerne igen, alt virkede perfekt, fra bestilling til modtagelse.
Designerlys.dk kan varmt anbefales, da de var gode til at kommunikere omkring min bestilling og hvornår jeg kunne forvente at modtage den. Hurtig afsendelse og jeg havde min lampe på 4. dagen fra min bestilling. :o)
Min erfaring ved køb over nettet hos Designerlys er fuldtud tilfredsstillende. Der var også meget fin service i forbindelse med handlen.
Fantastisk dejligt at kunne få købt reservedel nemt og ukopliseret til en PH lampe.
Alt gik som det skulle - mere kan man jo ikke ønske sig!
Jeg oplevede et meget højt serviceniveau hos Designerlys. Jeg fandt præcis den reservedel jeg ledte efter, og jeg modtog den allerede dagen efter med posten. Jeg vil bestemt handle hos Designerlys igen, dog havde jeg problemer med at betale, betalingssystemet crashede flere gange inden min betaling gik igennem.
Varerne kom som aftalt, og med kort leveringstid.
FIk god service ved at de sendte mail om forventet afsendelsesdag, samt track and trace efter afsendelse.
Bestilte en Le klint pendel. Blot en time senere var denne afleveret til Post Danmark.
Vi har oplevet en rigtig god service og hurtigere levering end forventet;-)
Vi bestilte en Le klint standerlampe en tirsdag sidst på eftermiddagen og fik lampen leveret med posten allerede næste eftermiddag. Super flot service. Udtrykt tilfredshed. Handler gerne igen hos Designerlys.
Henvendte mig telefonisk den 22. december for at høre om en lampe ville kunne nå frem til jul, hvis jeg bestilte nu. Det blev undersøgt, om den var på lager, og jeg fik at vide, at den 99,9 % sikkert ville nå frem. Ringede senere for at ændre leveringsadresse - intet problem. Og gaven nåede frem den 23 december! :-) Som sagt, SUPER SERVICE!
Meget tilfreds med at handle med Designerlys. Levering et par dage efter bestilling. Perfekt.
ordre afgivet i julehelligdagene. Vare ankommet efter een arbejdsdag. Alt helt perfekt
Vi fik vores bestilling hurtigt og uden beregning samt at lampen var billigere end vi havde andre steder.
Søgte efter varen på nettet og fandt et godt tilbud ved Designerlys. En del billigere end andre forhandlere. Fik varen leveret uden problemer efter et døgn. Super.