Execution time: 750ms

8.2   af 10
18 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Ingen medieomtale fundet -  Tilføj det første link til omtale af Designme
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

18 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

• Kirsten
8. september 2010

Min lampe fra DesignMe kom forsvarligt indpakket i løbet af 2 dage.

• karina
7. september 2010

har købt øreringe

jeg har købt øreringe et par hos designme syntes portoen var dyr 69 kr

ikke et sted jeg vil handle mere når portoren er så dyr

m,vh karina

Besvarelse fra Designme.dk

41 timer siden

Hej Karina,

Først og fremmest håber vi jo at du er blevet glad for de øreringe du har købt.

Vi har valgt en fast lav rate på 69,- på alle vores forsendelser uanset størrelse, da vi sender alle vores forsendelser som pakker for sikre at varene når hurtigt frem og ikke bliver væk undervejs.
Vi kan godt godt afsende en bestilling som brev efter aftale. Men i sådan et tilfælde vil du som køber selv have ansvaret for forsendelsen, da vi ikke har mulighed for at sporer et brev hvis det forsvinder undervejs.

Herudover sender vi jo fragtfrit til alle adresser i Danmark ved køb over 800,-! :)

Vi beklager naturligvis mange gange hvis du ikke synes informationen af forsendelses gebyret har fremgået tydeligt nok ved bestilling!
Men vi håber som sagt at du er blevet glad for dit køb, og at vi måske får besøg af dig igen en anden gang.

Mange hilsner,
DesignMe

• Niels
7. september 2010

Designme er "trust-worthy"

Super service og dag til dag levering.

2. september 2010

Levede op til det de lovede

Sådan skal det gøres, når man handler på nettet, super netbutik:-)

• inge
27. august 2010

Alt fungerede meget fint

Tak for gaven. Alt fungerede meget fint og pakken kom efter 3 dage. Det var specielt meget fint, at få oplyst hvordan man hos postdanmark kan følge pakken, jeg har nemlig fået stjålet en pakke hos Postdanmark.

Meget tilfreds.

Inge Eskildsen

• RG.
26. august 2010

Levering problemfrit og tidsmæssigt som forventet.

3 stk. lædergreb fra Karameju. Købt ved www.designme.dk
Alt ok. Se overskrift.
Gevindet i det ene greb sidder dog skævt. -Sidder ikke midtfor i læderet, som ved de andre 2.

Besvarelse fra Designme.dk

27. august 2010

Hej RG,

Dejligt at du var tilfreds med dit køb og levering.
Dog synes vi ikke at det er godt nok, hvis du har modtaget et lædergreb med skævt isat gevind! Du skal naturligvis have et nyt!
Hvis du mailer til os på info@designme.dk med en ønsket leveringsadresse samt farve på lædergrebet sender vi dig et nyt med det samme.

Mange hilsner,
DesignMe

19. august 2010

Hurtig og forsvarlig indpakning

Fin og hurtig levering. Pakket forsvarligt ind.

• vanoene
11. august 2010

design globus/hurtig leveret

Min design globus blev leveret dagen efter bestilling, helt efter aftale.

• Anders Bramm
  • København SV, DK
10. august 2010

Intet at skrive

Der er intet at skrive, da servicen var i top, produktet var i top og glæden for helheden var i top.

• MESJ
7. august 2010

Supernemt, superhurtigt og superlækkert!

Jeg købte en pude, et duftlys, en lille fugl og en brødbakke.
Fik alt leveret i i fin, uskadet stand. Er rigtig glad for sagerne, og glæder mig til at pynte mit hjem med dem.

Hurtig levering.

Dejligt!

• trine
4. august 2010

hurtig service

Karmameju bluse. Fin og hurtig betjenning.

17. juli 2010

Lækre produkter og gode priser

Jeg har ved 2 lejligheder købt bl.a. lækkert homewear til nedsat pris. Der var hurtig levering og god information om leveringsprocessen. Jeg havde brug for ekstra information om en taske, og svaret kom meget hurtigt via mail.

• Kamma
13. juli 2010

Service i topklasse

Absolut god service og super hjemmeside I har - vil klart anbefale jer til andre, og holder meget af lige og gå ind og kigge hvad I har af nye ting. Hvad man modtager lever op til forventningerne - og mere til ;-)

• Berit
12. juli 2010

Manglende varer/respons

Jeg har bestilt nogle opbevaringsbokse, har fået en ordrebekærftelse og det virker til at være i orden. Så går der en uge uden jeg hører noget.
Jeg rykker selv - og får så at vide der kun er 1 tilbage- jeg har bestilt 2.
Og at man har prøvet at kontakte mig, jeg har intet hørt hverken tlf eller mail før jeg selv rykker.
Så nu har jeg annulleret ordren da der kun er 1 - og føler mig faktisk dårligt behandlet.

• Marianne
10. juli 2010

som forventet

Jeg modtog varene idag, og er meget fornøyd.
Daisybukse kom på med det samme. Solen skinner her oppe i nord.
Militarybag er flott, og den syns at den er af god kvalitet.
Juleornamentene er rigtig søde, og er gode adventsgaver.
Fruktfatet er flot, og gleder meg til at forrære det til min niese som skal på universitetet. Hun flytter hjemmefra til en hybel. I virkeligheden kunne jeg tænkt meg det hele selv.

Takk, jeg vender tilbage.

• BGB
2. juli 2010

Hurtig, problemfri levering

Mine kommodegreb kom dagen efter, jeg havde bestilt dem hos Designme. Fedt med tracing-mulighed på mail, så man er opdateret på den forventede leveringstid. Alt i alt et super hurtigt, effektivt og problemfrit netkøb!

12. december 2009

Luxus Gavekalender 2009

Jeg valgte at købe en luxus pakke kalender til min kone.

1. manglende gave
2. kalender fra 1999!

D 3 december læder jeg febrilsk efter gaven i kassen. Det viser sig at designme.dk har begået en fejl og har glemt pakken til d 3 december. De undskylder meget, og sender mig en ny gave som jeg modtager 3-4 dage senere. Samtidig opdager jeg at mærkat "3" sidder OGSÅ på gave nr 4.

2. Kalender fra 1999
D 12 åbner min kone gaven og der ligger en lille *fix* kalender til at have i tasken. Med datoer gående fra 1999-2002. FLOT!

Ifølge designme.dk sparer man 15% på prisen af gaverne i kalenderen. Hvad er 15% af 0???

Det er simpelthen sidste gang jeg handler dette sted.

28. september 2009

SUper

Havde lidt (egen forskyldte) problemer med ordren, men oplevede ganske fantastisk telefonisk kundeservice.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (18 anmeldelser)

Designme.dk Support

Om supporten

Online salg af møbler og designprodukter til hjem, køkken, bad, have, kontor, ham, hende, børnene og meget mere. Fragtfri levering i Danmark ved køb over 500 dkr. Mærker som Normann Copenhagen, Karmameju, Dualit, Magis, Linde&Linde, Cuisipro og mange flere. Også DAB radio fra Tangent, blender fra waring og diverse andre gaveartikler. Blandt møbler findes bombo barstole, airchair, Chair One, Hover sofabord og mange flere. Lamper som Norm 69, Norm 06, Norm 03 og cromolampe. Gaver til både hende og ham pakkes gratis ind. Køkkenudstyr og køkkenmaskiner fra bla. Cuisipro, Waring og Dualit. Lækre badekåber, sokker og tæpper i fleece fra Karmameju. Også serien La Meju fra Karmameju med natkjole og hjemmesæt. Nøglesnor i læder og skuffe greb fra Karmameju.

Skriv til ranja@designme.dk
Ring til 7020 3343