[REPLY]
Jeg bestillede mine varer en sen eftermiddag. Dagen efter kl 10 om morgenen kom posten med den!
Super godt gået! :) Køber MEGET gerne igen!!
På designtendensers hjemmeside forelskede jeg mig i en vare hvoraf det fremgik at det blev sendt fragtfrit. Da jeg ville betale var der alligevel pålagt porto. Jeg skrev en mail til designtendenser og fik, at vide, at det var en fejl på hjemmesiden (altså det med fragtfri forsendelse), men at jeg narturligvis ville få faren tilsendt uden fragt.
Få dage senere fik jeg min pakke ..... uden porto! God service!
Varen kom hurtigt og vasen var meget forsvareligt pakket ind!
Bestilte en formiddag og næste dag stod varene der, og jeg bor en den helt anden ende af landet
Lækker hjemmeside og en god behandling trods ventetid på varerne. Opfølgende mails om, hvor langt varerne var og undskyldning ift ventetiden, som nu var ok.
Levering som forventet og jeg fik 100 kr i rabat for det jeg købte, pga en fejl på deres side. Dette gjorde de mig opmærksom på, men jeg fik trods dette alligevel rabatten. Det er da god service. Og så har de forskellig fragtafgift alt efter hvor meget man køber, hvilket jeg synes er smart tænkt.
Det er ikke mange internetbutikker som har så god service som designtendenser.dk. Vil helt sikkert handle her igen. Masser af lækre ting, som ikke lige kan fås i andre butikker. Kan kun varmt anbefale butikken.
Fornem service og kommunikation. Sendte fragtfrit ekstra ordre der ikke nåede med første - ikke noget man kan forvente, flot.
Min bestilling kom fluks og var pakket rigtig godt og trygt ind, så den var lige som den skulle være, da den blev pakket ud af modtageren. - og så var den 100 kr. billigere end i butikken.
Så super oplevelse. Tak for det:-)
Bestilte mine varer en tirsdag og fik dagen efter besked om, at varerne var udsolgt, men ville være på lager igen den følgende mandag eller tirsdag; dvs. en lille uge senere. Helt i orden! Modtog dog først min bestilling 3-4 dage efter varerne igen skulle have været på lager, dvs. i alt en leveringstid på 10 dage, uden at få besked på yderligere forsinkelse. Lidt irriterende, efter min mening.
Derudover intet at klage over...
Hej Susanne. Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med andre her.
Jeg kan kun give dig ret i, at vores informationsniveau i denne sag har været for ringe. Vi vil fremover gøre os endnu mere umage med, at servicere vores kunder - som vi sætter stor pris på.
Jeg håber du bliver glad for dine nye sager.
Bestilte varen lige over middag og havde den i hænde allerede dagen efter! Desuden billig fragt. Bestemt et sted jeg vil handle igen, og som jeg kan anbefale andre.
Jeg bestilte et par varer d. 22. december. I den tro, at det var julegaver, blev mine varer leveret personligt af "Designtendenser" på min privatadresse d. 23. december. Flot service!
Stor hjælpsomhed da min computer "nægtede", at skrive det fornødne for, at bestille en vare.
Det var enda efter lukketid.
Tak for det.
Jeg har intet at brokke mig over - det fungerede hurtigt!
Dog vil jeg sige, at når man skal oprette sig som bruger, så kan der godt gå lidt ged i det, men det kan lige så godt have været mig egen fejl - ellers kan dette godt gøres mere brugervenligt.
Det var nemt og hurtigt at bestille over nettet og varen kom hurtigt. Nyt for mig at købe via nettet, men har nu fået mod på dette.
Jeg har kun haft gode oplevelser - og super fede produkter.
Fandt nemt det jeg skulle bruge, overskuelig hjemmeside og nem at bestille og det kom hurtigt.
God og overskuelig hjemmeside! Hurtig forsendelse.
Hurtig levering og super service
Lækkert vareudvalg, hurtig levering.
Hurtig og meget personlig reaktion ved returnering.
En rigtig positiv oplevelse
Jeg fik det produkt jeg søgte, hurtigt og effektivt. Men synes portoen var lidt høj, når jeg kun købte en ting.
2 dage efter bestilling fik jeg pakken.
fantastisk service - lynhurtig forsendelse.
Jeg har bestilt 3 stk. Ferm Living bogkasser hos designtendenser.dk Kasserne blev bragt til døren og jeg er super tilfreds! Vender helt sikkert tilbage :o)
Jeg er super glad for mine 2 Finnsdottir vaser som jeg købte hos designtendenser i foråret - siden har jeg også bestilt viskestykker og køkkenrulleholder.
Alt er leveret til tiden og til min fulde tilfredshed.
Jeg har et par gange handlet hos designtendenser.dk hvor jeg har fundet design som jeg ikke har set andre steder.
Det har været nemt, hurtigt og uproblematisk at handle hos disigntendenser.dk hvilket jeg helt sikkert gerne gør igen.
Mine bedste anbefalinger.
I forbindelse med julen 2010 havde jeg bestilt varer til julegaver. Imidlertid kunne varerne ikke komme frem rettidigt p.g.a. af de store snemængder inden jul.
Men ejeren kom selv rundt til kunderne Lillejuleaftens dag med de pakker, der skulle bruges til julegaver og fortalte, at han skulle videre rundt i Danmark. Det er da optimal service!
Har handlet flere gange hos designtendenser.dk, og har altid modtaget varerne prompte. Desuden har de været særdeles lydhøre og handlingsparate til at yde den bedste service, når der var et ekstraordinært behov derfor.
Kan kun anbefales.