We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Det Faglige Hus anmeldelser

Det Faglige Hus Logo
Kunderne om Det Faglige Hus : »Godt tilfreds,;)« »rigtig god« »jeg er glag og meget tilfreds for og være medlem hos jer« 266
Godt
7.7 af 10

266 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (266)
  • Jette
  • Verificeret køber

Du får det du betaler for

Billig , men ikke nem at gennemskue , fik pludselig en dyre regning ene jeg havde regnede med , men de første 3 måneder er gratis ,
alt i alt ok .

Udvalgt anmeldelse om Det Faglige Hus

Godt tilfreds,;)

Jeg har aldrig haft problemer med det faglige hus,
Jeg Kan huske at jeg engang lige var meldt mig ind i det faglige hus, og jeg fik problemer med min tidligere arbejde med at få min løn udbetalt og det skete mange,så gik det faglige hus ind i sagen med det samme og hjalp mig,,så jeg kunne få min løn,,jeg tænke ellers at nu var jeg på den, fordi at jeg lige var meldt ind og at de var noget billigere ind de andre fagforeninger, men nej de var der og hjalp mig igennem det hele, ;)
Så jeg kan kun sige god for det faglige hus, ;)

Hilsen LeneP

Billigt

Billigt.
Om det virker godt, ved jeg ikke endnu, da jeg ikke har haft brug for dem endnu (heldigvis) :)

rigtig god

Let og problemfri indmeldelse

informative updates

kontaktbar

jeg er glag og meget tilfreds for og være medlem hos jer

jeg er glag og meget tilfreds for og være medlem hos jer

Billigt og god hjælp!

Noget billigere end hos f.eks HK og god hjælp når man ringer til dem :)

Det Faglige Hus

Jeg har været lidt i tvivl om det er ligeså godt som den fagforening jeg var medlem af før

Jeg fik at vide af jeres kundeservice at der ikke var forskel på den fagforening jeg var medlem af før, jeg var medlem af dansk metal. Men jeg tror altså der er en forskel især når der er overenskomstforhandlinger med løn? men jeg er stadig i tvivl om min løn så stiger sammen med de andre på mit arbejde

Kære Benjamin Hansen

Hvis dit ansættelsesforhold er reguleret af en overenskomst, vil du som minimum have krav på den løn, der fremgår af overenskomsten – uafhængigt af hvilken fagforening du er medlem af. Hvis overenskomsten foreskriver en lønstigning, har du ret til den på samme måde som dine kolleger, der evt. måtte være medlem af Dansk Metal. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis har krav på en stigning, hvis du i forvejen ligger over overenskomstens mindsteløn.

Såfremt din arbejdsgiver ikke overholder de forpligtelser, som overenskomsten foreskriver, har du mulighed for at få hjælp af Faglig afdeling i Det Faglige Hus. Du kan kontakte Faglig hotline på telefon 7610 9304 mandag – torsdag kl. 8-18 og fredag kl. 8-16.

Lars Brobak
Faglig chef

• May

virker imødekommende og kompetent

Vi havde en del problemer med at få flyttet vores medlemskab af en anden fagforening til Det Faglige Hus. DFH sagde de havde styr på udmeldelse, men det havde de ikke. Overflytningen var længe undervejs. l

Kære May

Vi behandler altid indmeldelser, straks vi modtager dem. Men når man skal overflyttes fra en anden fagforening og a-kasse, er vi afhængige af, at den fraflyttende fagforening og a-kasse ”giver slip” på medlemmet, før vi må indmelder ham eller hende. Og ind imellem oplever vi desværre, at den fraflyttende fagforening og a-kasse forsinker den del af processen, som lovgivningen i øvrigt foreskriver, at de har 4 uger til at få klaret.

Vi håber, at alt nu er som det skal være, og at du bliver glad for at være medlem i Det Faglige Hus.

Super god Fagforening

Super god fagforening let at arbejde sammen, meget hurtigt svar på nettet der er så nemt, og så er den der for sine medlemmer.

Hmmm

Er lidt utilfreds, blev meldt ind 01.02.12, ville også gerne have lønsikring med, det kunne ikke lade sig gøre på det tidspunkt,
da det var ved at blive overtaget af et andet selskab. Jeg blev lovet at der ville blive ringet til mig lige så snart det kom op at stå igen, dette er ikke sket, så jeg gik på jeres hjemmeside, og udfyldte at jeg gerne ville kontaktes, det er nu ved at være noget tid siden, overvejer nu om det var den forkerte fagforening jeg valgte, de får et par dage mere, så finder jeg en fagforening med lønsikring som var det jeg søgte, og blev lovet.

Kære Berit Knak

Jeg kontakter dig i løbet af i dag, så du kan få din lønsikring på plads.

Fagforsikring
Anni T. Nielsen

Det Faglige Hus

Der er penge at spare, men ikke servicen

Nu fik jeg endelig skiftet, efter mange års overvejelser, men den ene dag tager den anden og så glemmer man det lidt igen.

Men jeg er glad for jeg fik gjort det. Jeg mærker ingen forandringer, andet end på pengepungen :-)

• vivian
  • Verificeret køber

God service....og så er det billigt!!!!!

For mig har det kun været en god oplevelse. Man bliver hjulpet af en sød erfaren medarbejder og man kommer igennem pr.tlf stort set med det samme. Jeg har sparet rigtig mange penge ved at skifte til DFH og mit "produkt" er ikke blevet forringet.

Den gode fagforening

Jeg skiftede fagforening da den jeg var medlem af før, var blevet meget dyr og de kan ikke hjælpe meg bedre, så derfor har jeg valgt Det Faglige Hus

Det Faglige Hus

jeg er gald for at bliver medlem hos Det vagligehus

blive medlem Det vaglige hus den er bedste og billigere.

Løgn på løgn

Så skete det igen, Det Faglige Hus vælger at lyve direkte til folk der har dem som fagforening.
Ringer omkirng 2 feriefridage, hvordan de skal bruges, hvad reglerne er omkring dem, og hvornår de skal burges.
Da jeg endelig kommer igennem til supporten, får jeg at vide at jeg sagtens kan bruge dem i 19-20 i forlængelse af min arbejdsgiver betalt ferie, dog skal jeg huske at bruge al min ferie først, hvilket passer fint da jeg ligger de 2 feriefridage efter min arbejdsgiver betalt ferie.

Da jeg så i dag, vil søge dem, får jeg at vide at de skulle være brugt inden 30 april 2012 (d.d.).

Skriver så en mail til dem d.d og forklare dem, hvad jeg har fået at vide telefonisk af deres support. Får svar, hvor de anviser blankt deres tidligere udtalelser og det bare er ærgeligt.

Så nu kan DFH godt vinke farvel til mit kontigent.

Kære Jonas Jakobsen

Vi beklager at du har fået den opfattelse, og vi vil gerne undersøge sagen nærmere.
For at vi kan det, er jeg nødt til at have lidt flere informationer fra dig. Du må derfor gerne kontakte mig - skriv evt. en e-mail til labr@detfagligehus.dk eller ring på telefon 7912 8098.

Lars Brobak

EFTERLØNS PENGE IKKE KOMMET ENDNU

MANGLER HENVENDELSE OMKRING EFTERLØNS PENGE UDBETALING

Kære Tom Berge

Jeg er ikke helt sikker på om jeg har forstået din henvendelse korrekt. Er det fordi du slet ikke har modtaget information fra os omkring, hvordan du kan ansøge om udbetaling af efterlønsbidrag eller har du sendt en ansøgning til os, som du endnu ikke har fået svar på?
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, til at få den rette hjælp, så du er meget velkommen til at kontakte mig på e-mail cawe@detfagligehus.dk eller på telefon 7912 8122. Du er også velkommen til at kontakte Medlemshotline på telefon 7610 9302 eller e-mail: medlemshotline@detfagligehus.dk .
Telefonerne er åbne mandag-torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-16.00.

Det Faglige Hus

man kan stole på det de siger :)

jeg er kommen tilbage til dem efter jeg har været selvstændig i et par år, da jeg skulle finde en Akasse skrev jeg rundt og forhørte mig, da jeg er komme til Grønland og arbejde ville jeg høre om hvordan da jeg stod hvis jeg skulle blive fyret der var de god til at ringe til mig og forklare mig om tingen

lang venten

Generalt for lang ventetid før i modtager ens opkald. I jeres indbo forsikrings afd er det muligt der kun sidder en pers. men at pgl samtigdig er utrolig negativ og sur, så er man ikke interesseret i og have forsikring hos jer.

• Sine
  • Verificeret køber

Super hjælpsomme, når man har brug for hjælp..!! (Like)

Jeg kan kun anbefale Det faglige hus..
1. Jeg sparer penge..
2. Utrolig søde medarbejdere, altid hjælpsomme..

Så alt i alt er jeg super tilfreds.. (",)

• Mette

rædselsfuldt

Jeg meldte mig kun ind for at få en billig forsikring, var før medlem af KRIFA hvilket jeg var MEGET tilfreds med! De har lavet SÅ mange fejl omkring min forsikring og det har kostet mig dyrt, deres medarbejdere vil ikke engang vende tilbage så sagen kan blive afklaret. Så et godt råd, HOLD JER VÆK!! En oplevelse jeg godt kunne være foruden, meget uprofessionelt. ØV!

Kære Mette

Jeg har talt med Fagforsikring omkring deres sagsbehandling af dit sagsforløb og så vidt jeg kan forstå har de gjort sig anstrengelser ud over det sædvanlige for at du kunne få det bedst mulige resultat.
Du er tydeligvis ikke enig i denne betragtning og det er du i dine gode ret til. Hvis du ønsker at udbyde dine synspunkter yderligere eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på e-mail cawe@detfagligehus.dk eller ringe på telefon 7912 8122.

billlig og bekvem

jeg har skiftet til det faglige hus fordi de er billige og yder den samme service som min gamle fagforening....
jeg betaler bare næsten 1000 kr mindre hver måned....

rigtig god

det er er rigtig god fagforening og så er det biligt at være medlem.

Det Faglige Hus

HD-studie i fritiden => ingen dagpenge?

Har pt. en sag kørende med a-kassen, hvor jeg har fået afslag på min ansøgning om dagpenge, grundet min uddannelse som i dette tilfælde er mit HD-studie, hvor jeg er i gang med min afsluttende hovedopgave.

Her henviser man til at undertegnet ikke er berettiget til at modtage dagpenge, da min uddannelse efter § 20 stk. 2, nr. 6 i bekendtgørelsen nr. 61 af 25. januar 2012, ikke kan kategoriseres under en af de kategorier, der kan bevare et medlems ret til dagpenge. I afgørelsen er der lagt vægt på, at undervisningens varighed højst må udgøre 6 timer om ugen eller svare til 1/3 studenterårsværk. Da HD 1.del og HD 2.del hver er normeret til 1 studenterårsværk, overstiger dette de 1/3 studenterårsværk som kan accepteres i forhold til, at bevare retten til dagpenge.

Sagt med andre ord, hvis man har fuldtidsarbejde og læser HD ved siden af i sin fritid og efterfølgende bliver ledig, så kan man lige pludselig ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet, selv om det er et studie man læser i sin fritid!!! Man skal ikke være speciel intelligent for at regne ud at det ikke kan betale at være i en a-kasse, sålænge man læser HD, da man jo alligevel ikke kan få dagpenge, hvis det virkeligt er rigtigt!

Har fundet et link som berettiger undertegnet til dagpenge og er derfor skuffet over mit afslag på ansøgning om dagpenge:

Under 20 timer om ugen
- Du kan deltage i enkeltfag på gymnasialt niveau, dvs. studentereksamen, hf, hhx eller htx.
- Det er muligt på samme tid at have under 20 timers undervisning på gymnasialt niveau og følge undervisning svarende til folkeskolens 8.-10. klassetrin.
- Du kan også deltage i uddannelser, som ikke giver adgang til SU, dvs.:

uddannelser under lov om åben uddannelse og deltidsuddannelser under § 5 i lov om universiteter, som ikke også findes som heltidsundervisning med adgang til SU - fx akademimerkonom, akademiuddannelsen til statonom, ED og HD, diplom- og masteruddannelser, voksenunderviser og it-administratorundervisning arrangeret af fagforbund og a-kasser, som varer mindre end 20 timer om ugen andre uddannelser, fx private uddannelser, kompenserende specialundervisning og undervisning ved Folkeuniversitetet

Har i skrivende stund skrevet til Beskæftigelsesministeriet for at få et svar på om det virkeligt kan være rigtigt, at man kan ikke kan få dagpenge, hvis man bliver ledig og læser HD ved siden af.

Kære Henrik Würtz

Jeg har undersøgt sagen og fået oplyst, at din klage over det afslag du har modtaget, lige nu bliver behandlet i vores juridiske afdeling i a-kassen.

Som udgangspunkt har du ret i, at man kan deltage i visse uddannelser og alligevel bevare retten til dagpenge. Der kan være individuelle forhold, som kan have været afgørende for det afslag, du har modtaget.

Du vil snarest muligt blive kontaktet af den juridiske medarbejder, som behandler på sagen. Såfremt der måtte være truffet en afgørelse på forkert grundlag, vil den blive omgjort. Omvendt vil den blive behandlet som en klage og sendt videre til Center for klage om arbejdsløshedsforsikring, såfremt juristen mener, at afgørelsen er korrekt.

Maya Lenholdt, Konsulent
A-kassens Juridiske afdeling

• Søren

SUPER

Har kun positive ting af sige om det faglige hus, de gange jeg har haft spørgsmål har de hjulpet mig alt det de kunne.

• Peter
  • Viby J, DK
  • Verificeret køber

Er MEGET tilfreds med Det Faglige Hus!

Jeg har fået en super god behandling af et godt personale.

Det Faglige Hus

dfh - er der altid når man har brug for dem.

Dfh er der altid hvis man har brug for hjælp, råd eller spørgsmål. Kan klart anbefale alle dfh. De har god service og en god pris. Vil altid medlemmerne det bedste

Det Faglige Hus

Jeg er selv nyt medlem har ingen bemærkninger pt.

jeg er blevet modtaget godt

Dansk Metal 10 X prisen på fagforeningsdelen

LO påstår at de gule fagforeninger tjener kassen på os medlemmer.
Hvad gør de så selv, når de er 10 X dyrer ?
Det er på tide at forhandle ordentlige forhold i LO.

Overenskomster er til for at få ordentlige forhold på arbejdspladsen.
En generalstrejke betyder ikke at man ikke længere ønsker at arbejde for virksomhederne eller at de skal lukke/flytte, men er et pres / forhandlingsmetode for at opnå de ordentlige forhold. Med stor effekt som vi har set igennem årende.

Har vi så egentlig ordentlige forhold i fagforeningen.

1,2mio medlemmer giver hver i gennemsnit 6000 kr.- pr.år = 7.200.000.000.-kr
Ingen ved hvor mange pengene der egentlig bruges !
Her er et gæt ?
2.500 ansatte a 400.000 kr,- = 1.000.000.000.-kr
Husleje + diverse ca 200.000 kr,- ekstra pr. ansatte = 500.000.000.-kr
2 nye højhuse og 10 Ferrarier hvert år ca. 1.000.000.000.-kr
Overskud pr år ca. 4.700.000.000.-kr
Sidste generalstrejke år 1998. varighed 3 uger.

Dvs. 14 år uden generalstrejke x 4.700.000.000.-kr = 65.800.000.000.-kr

Måske ny generalstrejke år 2012.
4 uger. 1,2 mio. medlemmer x 15.000 kr,- = 18.000.000.000.-kr

Tilbage. 47.800.000.000.-kr for meget indbetalt på 14 år.

Hvor mange år har du været medlem ?
Skift fagforening som pres / forhandlingsmetode for at få ordentlige forhold i din fagforening. ( ikke fordi du ønsker de skal lukke / stoppe med at lave overenskomst )

Tilfreds

Jeg valgte selv det faglige hus , fordi der virkelig er penge at spare. Og syntes overflytningen har været vildt nem, og de gange jeg har snakket med dem har det været lige til.

Det Faglige Hus

ved ikke vad jeg skulle gører uden

jeg kommer fra en anden fagforening inda foa og rykkede over i det faglige hus da jeg syndes behadlingen i foa var under alt kretik .. jeg fortruder ikke jeg er flyttet over i det faglige hus jeg er tryg nu og får hjælp ud over alle granser jeg er dybt taknelig og dem jeg har mødt har jeg været trygge ved for mig er det vigtiste trygheden .. og tingene går hurtig og der er lyn hurtig svag til bage og de kommer vis man har brug for hjælp selv om personen har fri syndes det er så flot og har kun mega ros

Professionel, hurtig og seriøs

Det Faglige Hus har en medarbejderstab der arbejder seriøst hurtigt og professionelt med opgaverne. Jeg har kun oplevet god og venlig kundepleje og så skal man jo bemærke prisen for et medlemskab der ligger på et niveau langt under andre forbund under LO. Jeg har tidligere været medlem af et forbund under LO i 25 år og 3 gange haft behov for deres støtte i fagretslige sager. Det fik jeg ikke ret meget ud af og måtte i alle tilfælde gøre et meget stort arbejde selv. Ligeledes har jeg gennem mit 11 årige medlemskab af Det Faglige Hus haft 3 sager hvor jeg har bedt om støtte. Her har sagsbehandlingen været hurtig og seriøs med meget positive resultater til følge. Min erfaring med Det Faglige Hus er yderst positiv og jeg føler man får noget for kontingentet som jo ikke er særlig højt sammenlignet med fagforbund under LO. Sammelignet med forbund under LO kan man ikke just sige pris og kvalitet hænger sammen. Jeg kan varmt anbefale Det Faglige Hus til andre.

Super Fin Service

Super god Service og hurtige til at svarer på henvendelser selv ved email kontakt.

• Filip

til for dig

De er høflige, uddannede,
og ikke tromlende i deres adfær.
Og så er de til for dig og mig og mener det.

oplevelse

vi bliver altid godt behandlet når vi kontakter jer

Rigtig god service

Jeg har aldrig oplevet en så god service fra en fagforening.

Billig

Billig og god hjælpe at hente når man har brug for det.
2x her i hustanden :)

Fantastisk hjælp

Skiftede for flere år siden til Det Faglige Hus og har bestemt ikke fortrudt det. De seneste år har jeg fået stor hjælp fra Det Sociale Team ifm. sygdom (erhvervsevne-tab hos forsikring og hjælp med div. møder og klager ifm. stop af sygedagpenge).
Jeg kan kun anbefale Det Faglige Hus :-)

Super god hjælp.

Jeg fik rigtig god hjælp fra Det Faglige Hus da jeg søgte om flexjob.

God og billig fagforening

En fagforening som har det man har brug for, lige som alle andre. Men Det faglige hus gør det bare rigtigt meget billigere!

De fleste mennesker vil gerne prutte om prisen når de køber nye forsikringer, en fagforening er også bare et forsikringsselskab, som er rare at have hvis det går galt!
Men mærkeligt er det at mange stadig hænger fast ved de DYRE fagforeninger?
Hilsen en af de tilfredse kunder. :O)

Godt

Jeg symes at det er en god fagforening ike det store deggedar rigtig god service i forhold til de store, det eneste minus er den lidt langee vente tid når man prøver ppå at kontakte dem pr. telefon. men elleres en god fagforening.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk