We are hiring!

• Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Detgrønnekøkken

Detgrønnekøkken

Dyrt men sundt...

Det er dyrt her, og det på trods af, at vi er på Nørrebro. Det er priser, som de lige så godt kunne have på de finere adresser, og detgrønnekøkken har netop deres anden butik beliggende på Frederiksberg.

Jeg har set en mand blive vældig overrasket over, hvad én frikadelle kostede ham. Prisen på den var også dobbelt så høj, som jeg havde forestillet mig.

Noget mad og noget at drikke her koster dig op mod 100kr. Til gengæld lever du sundt. Men personligt bryder jeg mig ikke ret meget om deres salater; jeg synes, de fleste smager dårligt ligefrem. Men det er sundt.

I går besøgte jeg dog et tilsvarende sted på Nørrebro, hvor jeg kunne lide maden, og det var også lidt billigere, fordi det kan nærmest kun blive billigere her på Nørrebro.

Betjeningen og butikken med siddepladser er der ikke noget at klage over. Men for mig er vi milevidt fra topkarakter. Jeg kommer det andet sted i fremtiden.

Her kommer i øvrigt stort set kun slanke mennesker. Du bliver hvad du spiser, men der er, heldigvis, andre muligheder.

Detgrønnekøkken
  • ann
  • københavn, DK
  • 2 Anmeldelser

dårlig hygiejne

Hvis der her menes Det Grønne Køkken på runddelen er det gået drastisk ned ad bakke for dem... jeg vil ikke anbefale nogen at spise mad herfra. I vinters oplevede jeg at deres mad var fyldt med bananfluer, og derefter nægtede in kæreste at spise mad derfra nogen sinde igen. Idag har jeg så lige købt en sandwich dernede, som jeg tog med hjem og spiste, og det viste sig at den smagte muggent. Jeg ved ikke rigtig om det var noget i brødet der var muggent eller noget i salaten, men vovede mig til at opklare at det i hvert fald ikke var kødet, hvilket jo så skulle have været meldt til Embedslægen eller noget. Jeg gad ikke engang at gå tilbage for at sige det til dem; gider ikke have det erstattet med anden uhumsk mad, og de taler dårligt dansk, så gider ikke rode mig ud i nogen diskussioner med dem. Men jeg må fraråde andre at købe mad her.

Er Detgrønnekøkken din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk