[REPLY]
Efter et par prøveture fandt jeg DGI-husets åbningstider for fitness og wellness passende i forhold til min dagligdag.
Jeg købte 6 måneders medlemsskab. Det er lækkert at man både kan træne og komme i wellness bagefter.
Efter 2 måneders medlemsskab ændrede de dog åbningstiderne, så det blev væsentlig sværere for mig at benytte både fitness og wellness. Dermed forsvandt ideen med at vælge DGI fremfor alle mulige andre fitnesscentre. Jeg havde dog 6 måneders medlesmsskab, og følte mig berettiget til en type kompensation, idet produktet, jeg købte i sin tid, ikke længere var tilgængeligt for mig. Det mente de ikke hos DGI.
Derfor kan jeg ikke anbefale stedet til andre, de fine faciliteter til trods. De føler åbenbart ikke at kunden har rettigheder og de tager sig friheder overfor disse. Det synes jeg er forkert af dem.
Dårlig service betyder at jeg kun kan give 1 stjerne. Desværre.
Marius Sikjær fandt anmeldelsen nyttig
Har lige været forbi DGI huset idag. Er en trofast kunde, men idag ville jeg så lige høre hvilke hold der kørte idag. Spurgte om pump kørte og en sur receptionist (uden navneskilt) flabet svarede at det var der jo altså 6.30 men at jeg da bare kunne se holdene på tavlen.
Manden foran mig i køen ville gerne tjekke værelserne for at se om de levede op til den standard han ønskede for sine overnattende kunder, men det kunne ikke lade sig gøre og da det så blev min tur, valgte hun at besvare et telefonopkald inden hun havde tid til at ekspedere mig.
Marius Sikjær fandt anmeldelsen nyttig