We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Diapol anmeldelser

Diapol Logo
Kunderne om Diapol : »SUPER oplevelse« »Perfekt og rigtgt meget for pengene..!!« »Flot produkt men pas på pengene« 5
Godt
8 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Flot arbejde

Pænt arbejde og billigt. Og så kunne de levere bordplade på over 3 meter. Det kunne jeg ikke finde andre der kunne.

Udvalgt anmeldelse om Diapol

SUPER oplevelse

Bestilte opmåling om mandagen, de kom onsdag som aftalt og leverede granit-bordpladerne præcis 14 dage efter, som lovet.
Fantastisk proffessionelle og behagelige folk.
Flot arbejde!!!! Til en god pris!!! Kan anbefales!!!

Diapol

Perfekt og rigtgt meget for pengene..!!

Diapol, leverer varen til tiden og produktet er helt i top, folkene taler rigtigt godt engelsk, de laver et perfekt håndværk, lige fra opmåling til montering.
Så er der prisen, som er langt under halvpris af hvad den koster i danmark, jeg vil anbefale alle at få et tilbud fra dem inden i køber granit plader andetsteds, jeg sidder her med min meget meget flotte bordplade og med en rigtig god fornemmelse, betalingen er først overført når de er kørt og alt er perfekt, så servicen er helt i top!!

Diapol

Flot produkt men pas på pengene

Flot bordplade. Alt passede eller kom til det ved leverancen. Dygtige folk.
Men.... mangler der noget, så betal først når det er leveret. Vores vandhane manglede og der blev lovet leverance efter utallige henvendelser hvorefter de opgav og ville refundere pengene.
Dem har jeg så IKKE set endnu efter mere end 1½ måned!
Ærgerligt, da de har et kanon produkt og leverance til tiden - der mangler så lige den sidste finish i servicen :o(

• Af01
  • Smørum,
  • 40 Anmeldelser

Gode priser og god kvalitet

Skulle bruge et lille stykke granit til en vindueskarm. Diapol skrev hurtigt tilbage med en pris, og efter bestilling gik der ca. 14 dage før de leverede granitstykket. Det var rigtigt flot i kvaliteten og poleret som aftalt. Betaling skete først efter levering på vedlagt faktura - det er super service.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk